blank
 
blank

Ερμής σε εξάγωνο με Κρόνο: Όταν η σιωπή είναι χρυσός!

 
Ερμής σε εξάγωνο με Κρόνο: Όταν η σιωπή είναι χρυσός!
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Ερμής σε εξάγωνο με Κρόνο

Στις 25 Φεβρουαρίου 2016 ο Ερμής από τον Υδροχόο σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από τον Τοξότη, προσφέροντάς μας την ευκαιρία, μέσα απο εποικοδομητικές συζητήσεις και σοβαρότητα, να επιτύχουμε θετικά αποτελέσματα στις υποθέσεις μας. Μόνο τα γεγονότα μετράνε και σε αυτά θα επικεντρωθούμε, ώστε να βγάλουμε τα συμπεράσματα που πρέπει και να μη σκοντάψουμε σε ανυπόστατες πεποιθήσεις.
 
Με σκέψη καλά δομημένη, μιλάμε με ωριμότητα, ενώ μαθαίνουμε από τις δυσκολίες και τα εμπόδια. Με δίψα για νέες εμπειρίες, προχωράμε με μαεστρία στη καθημερινότητα, ενώ πάντα υπάρχει κάτι που μας ελκύει, μία γνώση που πρέπει να κατακτηθεί, μία ιδέα που πρέπει να δομηθεί σωστά ώστε να προχωρήσει, η εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας, που μας ανοίγει ένα παράθυρο στο κόσμο. Η αλήθεια είναι πως κάνουμε… οικονομία στις λέξεις, αλλά απο την άλλη γινόμαστε μικροί στοχαστές, που ξέρουν τι λένε, τι πρεσβεύουν και τι κάνουν!
 
Τις μέρες αυτές λοιπόν, η διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων μας θα είναι αρκετά ικανοποιητική, χωρίς να χαθούμε πάλι σε χαοτικές καταστάσεις. Παράλληλα, όσοι δίνουν εξετάσεις, βαθμολογούνται ή αξιολογούνται, θα έχουν σημαντική βοήθεια να φτάσουν επιτυχώς στο σκοπό τους.
 
Επίσης, πρόκειται για κατάλληλες μέρες να πλησιάσετε οι γονείς τα παιδιά σας, να χτίσετε γέφυρες επικοινωνίας και χαράς. Να προσεγγίσετε άτομα που το τελευταίο καιρό τα λόγια μεταξύ σας, ήταν μάλλον μέσο για πόλεμο, παρά για οτιδήποτε άλλο.
 
Επαγγελματικά, η αρμονική όψη μεταξύ του Κρόνου και του Ερμή βοηθάει να πραγματοποιήσουμε σχέδια, τα οποία απο σκόρπια πλάνα στο μυαλό, τα μετατρέπουμε σε οργανωμένο μέλλον, με μοναδική μέθοδο και πίστη. Οικονομικά, για πολλούς θα είναι μία καλή συγκυρία, που στέλνει επιπλέον χρήμα στο ταμείο, αλλά και κινητοποιεί και εμπορικές συμφωνίες.
 
Μία όψη που αφήνει το συναίσθημα πως τίποτα δεν είναι αρκετό, καμία γνώση δεν είναι ακατόρθωτη, καμία προσπάθεια άδικη και το κυριότερο, πάντα υπάρχει ένα τρόπος που οδηγεί στην επιτυχία: ο σωστός! Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον Ερμή, τη θέση του γενέθλιο χάρτη σας και πως θα σας επηρεάσει η πορεία του στον Υδροχόο, στα σχετικά άρθρα μας. Ποιές εξελίξεις έρχονται τις επόμενες ημέρες στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Ο Ερμής και η σημασία του στον αστρολογικό χάρτη, από τη Μαρία Σύλλα.

Ο Ερμής στον Υδροχόο μέχρι τις 5 Μαρτίου 2016. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Αφροδίτη στον Υδροχόο έως 12 Μαρτίου 2016: Ένας παράδοξος και ασυμβίβαστος έρωτας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-02-2016 13:58:00