blank
 
blank

Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Ερμή: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Ερμή: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 28 Φεβρουαρίου 2024 ο Κρόνος και ο Ερμής θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 09° 42' των Ιχθύων. Η όψη αυτή θα μας κάνει πιο συγκρατημένους και προσεκτικούς σε σχέση με τον τρόπο που επικοινωνούμε. Θα σκεφτόμαστε δύο και τρεις φορές αυτά που θέλουμε να πούμε έτσι ώστε τα λόγια μας να είναι ωφέλιμα και εμείς να φαινόμαστε πιο σοβαροί, λογικοί και συγκροτημένοι. Ακόμα και αν χρειαστεί να μπούμε στη διαδικασία αντιπαραθέσεων, είτε σε εργασιακό, είτε σε προσωπικό επίπεδο, θα μπορέσουμε χωρίς πολλά - πολλά λόγια και φιοριτούρες, με δυο κουβέντες που λένε, να "κολλήσουμε στον τοίχο" με τα επιχειρήματά μας τους αντιπάλους μας να μην έχουν τίποτα να μας αντικρούσουν.

Sponsored Links

Σοβαρές κουβέντες - Συνειδητές αποφάσεις

Γεγονός είναι ότι με την όψη αυτή θα νιώθουμε μεγαλύτερη εσωστρέφεια και, από προσωπική επιλογή, θα προτιμούμε την ησυχία και τη μοναξιά μας καθώς ο πολύς κόσμος και οι συζητήσεις θα μας κουράζουν αφάνταστα εκτός, φυσικά, αν θεωρούμε ότι, για τον οποιοδήποτε λόγο, οι κουβέντες αυτές είναι σημαντικές και έχουν κάτι να μας πουν.

Γενικά, η σκέψη μας θα είναι πειθαρχημένη και εστιασμένη στη λογική και τον ρεαλισμό. Από την άλλη όμως, με την όψη αυτή, εύκολα μπορεί να εστιάσουμε στα αρνητικά πράγματα και να έχουμε την τάση, όχι μόνο να κρίνουμε αυστηρά τον ίδιο μας τον εαυτό, αλλά και να κριτικάρουμε έντονα και τους άλλους. Καλό, λοιπόν, είναι να θυμόμαστε τη ρήση της Μαρίας - Τερέζας της Καλκούτα: "Το άτομο που αφιερώνει χρόνο για να βελτιώσει τον εαυτό του δεν έχει χρόνο για να σχολιάσει τους άλλους".

Το κλειδί για την αντιμετώπιση της όποιας αρνητικής διάθεσης που η όψη καμιά φορά προκαλεί είναι ο θετικός τρόπος σκέψης, η θέσπιση ορίων και η ενασχόλησή μας με ο,τιδήποτε μας εξελίσσει και γενικά μας πάει μπροστά.

Πως θα σε επηρεάσει ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Ερμή;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Ακόμα και αν κάποιες συνειδητοποιήσεις δεν είναι και τόσο ευχάριστες, ακόμα και με την έννοια αντιμετώπισης μιας κάποιας σκληρότητας ή ενδεχομένως και αχαριστίας εκ μέρους των άλλων, θα πρέπει να εστιάσετε στη μεγάλη εικόνα και να σκεφτείτε το "κάθε εμπόδιο για καλό".

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον που θα χρειαστούν την βοήθειά σας ή εσείς τη δική τους προκειμένου να μπει σε πορεία υλοποίησης κάποιο σχέδιό σας. Καλό είναι πάντως στον τομέα της φιλίας να κρατήσετε κοντά σας μόνο όσους έχουν αποδείξει την αξία τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο φόρτος εργασίας, ο περιορισμένος χρόνος και οι έντονες επαγγελματικές συζητήσεις, ειδικά με εργοδότες ή ανωτέρους, θα σας πιέσουν αρκετά. Βγάλτε προς τα έξω μια πιο δυναμική περσόνα, αναλάβετε τις ευθύνες και λύστε τα προβλήματα με γνώμονα τη λογική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεδομένου ότι τα πράγματα δεν μπορούν να πηγαίνουν ακριβώς όπως τα θέλετε, θα πρέπει να υιοθετήσετε μια συμπεριφορά πιο ρεαλιστική, πρακτική και προσγειωμένη στο εδώ και τώρα. Θα υπάρξουν δυσκολίες και διαφωνίες σε συζητήσεις και συμφωνίες.

ΛΕΩΝ

Από τη μία, ενδέχεται να ζοριστείτε προκειμένου να καλύψετε παρελθούσες οφειλές και τρέχουσες υποχρεώσεις. Από την άλλη όμως, θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες που θα βελτιώσουν αισθητά την τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα αναζητήσετε τη σοβαρότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, κάτι που αυτόματα θα σας αναγκάσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να προβείτε σε ένα διαχωρισμό της ήρας από το σιτάρι. Ορισμένοι θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αρκετά πιεστική καθημερινότητα που βιώνετε δεν σας επιτρέπει να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ψυχολογία σας. Οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμά σας και ασχοληθείτε και με την ευεξία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας απασχολήσει η υλοποίηση κάποιων δημιουργικών σχεδίων σας και σε αυτό θα σας βοηθήσουν άτομα από το φιλικό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον. Αισθηματικά, θα έχετε θετικές εξελίξεις ενώ ευνοούνται οι έρωτες με διαφορά ηλικίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα καταφέρετε να βρείτε ρεαλιστικές λύσεις σε πρακτικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν μέλη της οικογένειάς σας ή σε τεχνικά θέματα της κατοικίας σας. Ορισμένους θα σας απασχολήσει μια αγοραπωλησία ή η οικονομική εκμετάλλευση ακινήτου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να είστε φειδωλοί στα λόγια και να μην υπόσχεστε πράγματα που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Προσεκτικοί να είστε στην οδήγηση ενώ ορισμένοι θα προχωρήσετε σε αγοραπωλησία μεταφορικού μέσου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις αναφορικά με μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία που θα σας βοηθήσει να εδραιωθείτε επαγγελματικά και να βελτιώσετε και την τρέχουσα οικονομική πραγματικότητά σας. Εύνοια θα έχετε από τους ανωτέρους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Χρησιμοποιήστε τις εμπειρίες του παρελθόντος σαν λίπασμα για αυτά που θέλετε να καλλιεργήσετε στο μέλλον. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα και ωριμότητα τις σχέσεις και τις συνεργασίες και, αν χρειαστεί, κλείστε οριστικά κάποιους κύκλους.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-02-2024 15:34:09