blank
 
blank

Η ερωτική πλανητική ενημέρωση, μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2013

 
Η ερωτική πλανητική ενημέρωση, μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2013
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Σελήνη σε σύνοδο με Πλούτωνα και τετράγωνο με Ουρανό

Ο μήνας ξεκινά με μια κινητικότητα στα ερωτικά, όταν η Σελήνη από τον Αιγόκερω, στις 4 Δεκεμβρίου θα συναντήσει τον Πλούτωνα. Αν και το συναπάντημα αυτό θα είναι σύντομο, ωστόσο θα είναι αρκετό να προκαλέσει συγκρούσεις, ακραίες εκδηλώσεις αγάπης, ζήλειες και αβέβαιες κοινές πορείες. Παράλληλα, κάποιοι θα προσπαθήσουν να αποτινάξουν την αδυναμία να υποκύπτουν, όχι σε πειρασμούς αλλά σε συνήθειες, αφού την ίδια μέρα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα δημιουργήσει έναν έντονο ηλεκτρισμό και μία εκρηκτικότητα στην ατμόσφαιρα. Ο έρωτας αναπτύσσεται με μία ματιά, η οποία είναι αρκετή να μας κάνει να χάσουμε για λίγο την επαφή με την πραγματικότητα.
 
Ας μη ξεχνάμε πως τα παρατράγουδα της συνόδου Ερμή-Κρόνου είναι ακόμα νωπά, αφού για κάποιους το έργο τελείωσε, ενώ οι σχέσεις που υπήρχαν στα σκαριά, αποδείχτηκαν από δύσκολες έως κουραστικές.
 
Γεγονός είναι πως οι απογοητεύσεις και τα μικροεμπόδια αποχωρούν βιαστικά και βίαια από τη ζωή μας, ανοίγοντας το δρόμο για ένα δεκαπενθήμερο, κατά το οποίο θα δημιουργήσουμε νέες καταστάσεις και φρέσκες δραστηριότητες, αλλά και αρκετή τρέλα.

Η Νέα Σελήνη και ο Άρης στο Ζυγό: όταν ο έρωτας δίνει ευκαιρίες

Όλες τις ελπίδες του Δεκεμβρίου για ν’ ανθίσει χαμόγελο στα χείλη, να χτυπήσει γρήγορα η καρδιά και να νιώσουμε ερωτική παραζάλη μέσα σε μία ανύποπτη στιγμή, τις έχουμε εναποθέσει στη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, από τις 2 Δεκεμβρίου, η οποία έχει ισχύ μέχρι την επόμενη Πανσέληνο.
 
Η Νέα Σελήνη στο Τοξότη είναι το σινιάλο πως το πάρτι ξεκίνησε, οι απαγορευτικές μπάρες πέσανε, οπότε μπορούμε άφοβα να κάνουμε σκανδαλιές, να πειραματιστούμε ερωτικά, να τολμήσουμε να προσεγγίσουμε ανθρώπους από άλλη κουλτούρα, με άλλες συνήθειες και υπόβαθρο, ενώ εύκολα θα αποδιώξουμε τις ενοχές και τα κλισέ που μας κρατάνε περιορισμένους. Εσείς που σκέφτεστε να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο και ξεχωριστό τις μέρες αυτές, τολμήστε ένα όνειρό σας, φύγετε με το ταίρι σας σ’ ένα ταξίδι ή και δεσμευτείτε ή παντρευτείτε σε μία πρωτότυπη τελετή ακόμα. Η ουσία των ημερών αυτών, είναι οι ευκαιρίες που δίνουμε στην αγάπη και τη συντροφικότητα.
 
Η συνταγή είναι τέλεια, αφού η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, γυρίζοντας ανάδρομη στο ίδιο ζώδιο, κάνει τα λόγια να έχουν το βάρος τσιμεντόλιθου και τη διάθεση να αποκτά πάντα μια σοβαροφάνεια, γεγονός που δεν επιτρέπει να ευδοκιμήσουν έρωτες, που να βασίζονται στην επιπολαιότητα και τη βιασύνη.
 
Στις 8 Δεκεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό, γεγονός που σηματοδοτεί το σεξ, το φλερτ, την υπό όρους ερωτική συνεύρεση, την ανταλλαγή στη σχέση, τις διενέξεις, την επιθυμία για περιπέτεια, αλλά και τα διλλήματα. Επίσης, είμαστε διαθέσιμοι για όσους θέλουν να μας διεκδικήσουν, χρησιμοποιώντας το μυαλό τους και τη πειθώ τους.
 
Θα αρχίσουμε επιτέλους να βλέπουμε ξεκάθαρα όλα αυτά, τα οποία κάλυπτε ένα πέπλο όλο αυτό το διάστημα. Όσο ο Άρης παραμείνει στο Ζυγό, οι μάχες που θα δώσουμε θα έχουν να κάνουν με τους σκοπούς μας, τις προθέσεις, τα κίνητρα, τη διαπραγμάτευση να πάρουμε κάτι καλύτερο, να ευνοηθούμε, να είμαστε στη πρώτη γραμμή, να ζημιωθούμε όσο γίνεται λιγότερο στον έρωτα! Παράλληλα, οι εναλλαγές από το ζεστό στο κρύο και από το αργό στο βιαστικό, θα γίνουν νοοτροπία, αφού δε θα μπορούμε να επιλέξουμε, αλλά και δε θα τολμήσουμε να χάσουμε το ήδη υπάρχον, ούτε να στερηθούμε το νέο και τολμηρό στον έρωτα.
 
Ευτυχώς, τη λύση θα τη δώσει η Πανσέληνος στις 15 Δεκεμβρίου, αναγκάζοντας μας να έρθουμε σε αντιπαράθεση με την αδυναμία μας για αποφάσεις, τη χαλαρή πίστη στον εαυτό μας και τον παρατημένο έλεγχο της ζωής μας. Όλα όσα πρεσβεύει δηλαδή ο Άρης από το Ζυγό.
 
Μέχρι τότε... enjoy!
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-12-2013 00:00:00