blank
 
blank

Η ερωτική πλανητική ενημέρωση έως 30 Νοεμβρίου 2013. Κόντρα στον άνεμο και τους πλανήτες...

 
Η ερωτική πλανητική ενημέρωση έως 30 Νοεμβρίου 2013. Κόντρα στον άνεμο και τους πλανήτες...
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ερωτικές σχέσεις: κόντρα στον άνεμο και τους πλανήτες

Στο δεύτερο μισό του μήνα Νοεμβρίου, συνεχίζουμε να βιώνουμε τις... παρενέργειες της συνόδου μεταξύ Πλούτωνα και Αφροδίτης, η οποία ταρακούνησε τις ερωτικές σχέσεις, έφερε ζήλειες, τελεσίγραφα με απειλές και εκβιασμούς, αγωνίες απώλειας, βίαιες διεκδικήσεις και κρυφές καταστάσεις.
 
Συνεχίζοντας λοιπόν οι σχέσεις τη πορεία τους, επηρεασμένες και φορτισμένες από τη δύναμη της συνόδου αυτής, μέχρι το τέλος του μήνα εργάζονται όλοι για αυτό το περιβόητο και αμετάκλητο ξεκαθάρισμα. Παράλληλα, η Πανσέληνος στις 17 Νοεμβρίου, γέννησε ανησυχίες σχετικά με την ποιότητα των σχέσεων, κατά πόσο συμβάλλουν στην εξέλιξή μας και αν μας τροφοδοτούν με θετικά συναισθήματα. Οι ρόλοι θα κατανεμηθούν, οι προσδοκίες θα γειωθούν ή θα αποθεωθούν, τα ερωτήματα που αφορούν στη συντήρηση της σχέσης θα απαντηθούν, ενώ τα κρυφά νοήματα για την ύπαρξή της θα αποκωδικοποιηθούν.

Οι όψεις της Αφροδίτης με Πλούτωνα κι Ουρανό

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου λοιπόν, σημαδεύεται από παιχνίδια δύναμης και κυριαρχίας, τα οποία εφαρμόζουμε στις σχέσεις μας. Η συνάντηση της Αφροδίτης με το Πλούτωνα και η όψη της με τον Ουρανό, ήταν η αιτία για πολλά όνειρα, τα οποία όμως δε μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν, επειδή οι εμπλεκόμενοι άφησαν τα ένστικτά τους να τους καθοδηγήσουν με τον πιο ακατάλληλο τρόπο.

Ο Ποσειδώνας και η υπόνοια... του έρωτα

Στις 22 Νοεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη, ενώ στις 24 σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, πράγμα που επηρεάζει άμεσα τις ερωτικές μας σχέσεις, κάνοντάς τις ευάλωτες, ιδιόρρυθμες και άστατες. Ο έρωτας δεν έρχεται σαν κάτι χειροπιαστό, αλλά σαν υπόνοια, σκέψη και αίσθηση πρωτίστως. Ανοιχτοί και δεκτικοί σε κάθε συναίσθημα, παραδομένοι σε ένα παιχνίδι σε υψηλές συχνότητες, νιώθουμε ποθητοί και εραστές, αποκτώντας δυνατότητες και έμπνευση.
 
Παρασυρμένοι όμως από τα συναισθήματα συμπόνοιας και προσφοράς, μπορεί να πέσουμε στην παγίδα του… κατά φαντασίαν έρωτα, να πάρουμε το ρόλο του σωτήρα σε μία σχέση, αλλά και να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τους κανόνες ηθικής που ο καθένας θέτει για τον εαυτό του.
 
Οι ενοχές, οι φοβίες και το εφήμερο κυνήγι του έρωτα, τα οποία είναι η άλλη όψη του Ποσειδώνα, θα μας συνοδεύσουν τις μέρες εκείνες του Νοεμβρίου.
 
Παράλληλα, την ίδια μέρα η Σελήνη από το Λέοντα, ευθύνεται για τις υψηλές ερωτικές απαιτήσεις του διημέρου, τις παράλογες προσδοκίες, τις ίντριγκες και το τελεσίγραφο “Αγάπα με γιατί με χάνεις”. Το τετράγωνο της Σελήνης με το Κρόνο από το Σκορπιό ζητά αυτοδυναμία στη σχέση, ενώ αναγάγει τον έρωτα σε δύσκολο έργο προς διευθέτηση.

Δίας αντίθεση Αφροδίτη: στην αναζήτηση ενός... καλύτερου έρωτα

Στις 28 Νοεμβρίου, η αντίθεση του Δία με την Αφροδίτη προκαλεί άμετρη επιθυμία, ασυδοσία στην αγάπη, αλλά και ανοίγει μάτια, μυαλό, καρδιά, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι στον έρωτα και τις σχέσεις γενικότερα. Η αναζήτηση της προοπτικής, της διαφορετικότητας και της επέκτασης, αποτελεί το γνώμονα για το αν θα συνεχιστεί μια γνωριμία ή όχι, για το αν θα ενδώσουμε σε ένα συγκεκριμένο άτομο, ή θα το αφήσουμε ασυνόδευτο στον μικρόκοσμό του να αναμένει ένα βλέμμα ή ένα νεύμα.
 
Ερωτικά και σεξουαλικά, είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος, η οποία θα μας συνοδεύσει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου και τις αρχές Δεκεμβρίου, εμπλουτίζοντας τη ζωή μας με νέες εμπειρίες, ενδιαφέροντα, γνωριμίες και πολλούς πειραματισμούς! Όσον αφορά στην πίστη στις σχέσεις, το πράγμα χαλάει λίγο, αφού στη μανία να βρούμε το καλύτερο για τον εαυτό μας, υποκύπτουμε σε πειρασμούς, στη πρόκληση των νέων εμπειριών, σε ένα πιο ενδιαφέροντα σύντροφο, με πιο προχωρημένη κοσμοθεωρία ή πιο έντονο σεξ απήλ.

Το τρίγωνο των εραστών: Αφροδίτη-Άρης

Ο μήνας κλείνει με τη Σελήνη στο Ζυγό, να τετραγωνίζει την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω και να κάνει τα αιτήματα της σχέσης έντονα, πιεστικά και απαιτητικά. Η σύγκρουση εδώ είναι η διαφορετικότητα της ποιότητας των Ζωδίων. Ο μεν Ζυγός, ζητά φανερά να αγαπηθεί, να φροντίζει και να τον φροντίζουν, να υπάρχει σαν ταίρι, ενώ ο Αιγόκερως, ζητά... την ησυχία του. Οποιαδήποτε κατάσταση, διατηρείται σε χαμηλούς τόνους, κρυφά και μετρημένα, ελεγχόμενα. Γεγονός που θα κάνει πολλά ζευγάρια, τις μέρες εκείνες να έρθουν σε μια αντιπαράθεση, για το τι ζητά ο καθένας και πώς αυτό λαμβάνεται υπόψιν από τον άλλον.
 
Προς ενίσχυση των απανταχού ερωτευμένων όμως, ο Άρης ετοιμάζεται για όψη τριγώνου με την Αφροδίτη, η οποία θα κορυφωθεί μέσα στο Δεκέμβρη, αλλά θα δημιουργήσει από πριν ένα εκρηκτικά ερωτικό σκηνικό. Όλα για χάρη του έρωτα, χωρίς αυστηρά κριτήρια, μεγάλα λόγια και υπερβολικές υποσχέσεις. Απλά ένα ζεστό βλέμμα, μια ανοιχτή αγκαλιά, ένα παθιασμένο φιλί, φέρνοντας στις ζωές μας αυτό, που από καταβολής... σύμπαντος, εκφράζει ο Άρης όταν συναντά την Αφροδίτη του!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-11-2013 00:00:00