blank
 
blank

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2019.

 
Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2019.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2019 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Μάρτιο 2019 ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις.

Sponsored Links

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2019

ΚΡΙΟΣ

Στα αισθηματικά σου αυτό το διάστημα με τον Άρη να κινείται στον Ταύρο θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις με το σύντροφό σου και αντιπαραθέσεις που αν θες να αμβλυνθούν πρέπει και επιβάλλεται να δείξεις περισσότερη ανεκτικότητα. Εσύ που ψάχνεις να βρεις το ιδανικό ταίρι στη ζωή σου, με την Αφροδίτη να σε ευνοεί μέχρι τις 26 στον Υδροχόο θα πρέπει να ανοιχτείς σε γνωριμίες, να ξεκολλήσεις από το παρελθόν σου και τις τυχόν άσχημες εμπειρίες και αναμνήσεις που σου άφησε, να κάνεις βήματα και να είσαι θετικός σε νέες γνωριμίες, διότι πολύ σύντομα η Αφροδίτη θα σου χτυπήσει για τα καλά την πόρτα της καρδιάς σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα θα κινηθούν ήσυχα αυτό το διάστημα και με καλή διάθεση επικοινωνίας με το ταίρι σου τουλάχιστον για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα που θα δέχεσαι τις καλές επιρροές της Νέας Σελήνης που θα λάβει χώρα στις 6 στους Ιχθείς. Όλα δείχνουν πως βαδίζουν προς το καλύτερο, και απ΄ ότι φαίνεται δεν αποκλείεται να αποφασίσετε από κοινού με το σύντροφό σου κάποια επόμενα βήματα στη σχέση σας, μια συγκατοίκηση, ή ενδεχομένως την προοπτική της επισημοποίησης της σχέσης σας, αρκεί βέβαια να είναι κάτι που το επιθυμείτε και το έχετε συναποφασίσει με ώριμα κριτήρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα αισθηματικά σου, εσύ που είσαι σε σχέση αυτό το διάστημα με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από τις 5 μέχρι τις 27 του μήνα θα είσαι αρκετά πιεσμένος, θα ασφυκτιάς από το ταίρι σου και θα ψάχνεις λίγο αέρα και χρόνο για τον εαυτό σου. Καλό είναι να αδειάσεις το μυαλό σου από υποχρεώσεις και έννοιες και να ζήσεις κάθε θέλω σου ελεύθερα και χαλαρά. Εσύ που ακόμα είσαι μόνος, μην αγχώνεσαι και μην θεωρείς ότι κάθε πρόσωπο που σε πλησιάζει είναι το ιδανικό για σένα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πέσεις έξω. Άσε το χρόνο να σου φέρει αυτό που είναι το ιδανικό για σένα. Μη βιάζεσαι, οι δρόμοι της αγάπης και του έρωτα είναι ανοιχτοί για σένα και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 26 του μήνα θα στο αποκαλύψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα βαδίζουν σε καλύτερο δρόμο, ίσως η πρόταση για μια απόδραση από την καθημερινότητα να είναι πηγή αναζωογόνησης τόσο για σένα, όσο και για το ταίρι σου ιδιαίτερα κοντά στην Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 6 στους Ιχθείς. Εσύ που είσαι μόνος, βγες έξω με φίλους, απόλαυσε όμορφες και χαλαρές εξόδους με την παρέα σου, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο μακριά από φοβίες του παρελθόντος και θα δεις ότι πολύ σύντομα θα εμφανιστούν ευκαιρίες για φλερτ που θα σε γοητεύσουν. Με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τον Υδροχόο μέχρι τις 26 μην κλείνεσαι την περίοδο αυτή στον εαυτό σου, άφησε κάθε δισταγμό στην άκρη κι ένας νέος έρωτας από το άγνωστο θα γίνει η αιτία να ξεκινήσεις ξανά τα όνειρα και να βρεις την αληθινή αγάπη να εισβάλλει στο κατώφλι της καρδιάς σου.

ΛΕΩΝ

Στα αισθηματικά σου με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από τις 5 μέχρι τις 27 του μήνα δε θα λείψουν και οι στιγμές έντονων εντάσεων με το ταίρι σου καθώς η κακή σου διάθεση πολύ πιθανό να επηρεάσει τη σχέση σου και τη συμπεριφορά σου στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Εσύ που είσαι μόνος απ΄ ότι φαίνεται αγαπητέ Λέοντα δεν περνάς κι άσχημα καθώς οι ευκαιρίες για φλερτ θα είναι πολλές και φαίνεται να το απολαμβάνεις, ωστόσο η Αφροδίτη στον φιλικό για εσένα Υδροχόο μέχρι τις 26 πολύ σύντομα θα σου φέρει στο δρόμο σου τον έρωτα που περιμένεις. Τώρα θα αισθανθείς την καρδιά σου να χτυπά δυνατά με την παρουσία ενός προσώπου που θα εμφανιστεί ξαφνικά στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα αισθηματικά σου τα νέα είναι ευχάριστα καθώς η σχέση σου αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τον Υδροχόο μέχρι τις 26 του μήνα βιώνει έντονο ερωτισμό και με το ταίρι σου διανύετε ένα πολύ όμορφο και τρυφερό διάστημα στη μεταξύ σας επικοινωνία. Ωστόσο μέσα σου υπάρχουν αρκετά διλήμματα σχετικά με τα επόμενα βήματα που θες να κάνετε στη σχέση σας. Εσύ που είσαι ακόμα μόνος, αυτή την περίοδο ετοιμάσου να ζήσεις τον έρωτα που περιμένεις να φανεί στη ζωή σου, αφού με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από τις 5 μέχρι τις 26 η εμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν θα σε συγκλονίσει, και θα σε κάνει να ζήσεις το πιο όμορφο διάστημα της ζωής σου.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Τα αισθηματικά σου για σένα που είσαι σε μια σταθερή σχέση, ολοένα και βελτιώνονται και παίρνουν μια καλύτερη τροπή στον τομέα της επικοινωνίας με το ταίρι σου τουλάχιστον για το ξεκίνημα του μήνα που θα σε ευνοήσει η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 6. Ένα ταξίδι που θα κάνεις με το ταίρι σου θα σε φέρει ακόμα πιο πολύ κοντά του κι ενδεχομένως ένα μονόπετρο να σε αιφνιδιάσει. Φαίνεται πως έχει ωριμάσει μέσα σου η ιδέα της συμπόρευσης και της κοινής πορείας στη ζωή. Η ώρα η καλή λοιπόν, και με το καλό. Εσύ πάλι που είσαι μόνος, μην περιμένεις να σου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα του σπιτιού σου καθώς εσύ ακούς μουσική ή βλέπεις τηλεόραση, βγες, διασκέδασε με φίλους και γνωστούς, κι εκεί να είσαι σίγουρος ότι κάτι καλό σε περιμένει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου αυτό το διάστημα θα έχει τη φλογερή εκείνη αύρα που θα σε ενεργοποιήσει ακόμα περισσότερο να είσαι πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα κάνετε ένα μικρό ταξίδι απόδρασης που θα αναζωογονήσει ουσιαστικά τα θέλω και τις επιθυμίες σας από κοινού. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 21 στον Ζυγό φαίνεται να υπάρχει μια έντονη σύγκρουση που όσο ασήμαντος κι αν είναι τελικά ο λόγος, θα είναι αρκετός για να σου χαλάσει τη διάθεση και να σε μπλοκάρει συναισθηματικά. Αυτό ισχύει και για τους αδέσμευτούς του ζωδίου που μπορεί να κάνουν γνωριμίες που θα τους «εξαπατήσουν».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση θα νιώσεις πως έχει έρθει ο καιρός να πάρεις πια σοβαρά την απόφαση σχετικά με το μέλλον της σχέσης σου, αν δηλαδή θες να την προχωρήσεις σε μια πιο επίσημη μορφή, ή αν σε καλύπτει στο επίπεδο που μέχρι τώρα είναι. Όμως αυτό δεν είναι απόφαση ενός, αφορά και τους δυο σας, η μέχρι τώρα αναβλητικότητα που σας διακατέχει ίσως να κρύβει μια πιο ουσιαστική αλήθεια την οποία όμως οφείλετε να την βρείτε από κοινού με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος, πολύ σύντομα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι τις 26 του μήνα θα σου δείξει στο δρόμο της το πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά και το μυαλό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση φαίνεται πως και οι δύο περνάτε μια φάση που θέλετε να δείτε πιο καθαρά το μέλλον της σχέσης σας. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από τις 5 μέχρι τις 26 το μήνα μπορεί να υπάρξουν εμπόδια, όμως όταν κάποιος θέλει, μπορεί να ξεπεράσει και τα πιο δύσκολα εμπόδια που υπάρχουν μπροστά του. Μέσα σου τα πράγματα είναι αρκετά μπλεγμένα και θες πιο ξεκάθαρες εξηγήσεις από το ταίρι σου. Έχεις αρκετές αμφιβολίες σχετικά με τα συναισθήματά του κι αυτό σου προκαλεί φόβο κι ανασφάλεια. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, δε φαίνεται να σε αγχώνει αυτό γιατί οι επιλογές σου στη ζωή είναι συνειδητοποιημένες και δε βιάζεσαι καθώς είσαι της αρχής ότι ψάχνεις το ιδανικό ταίρι δίπλα σου και δε συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δε σε ολοκληρώνουν, ωστόσο η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι τις 26 του μήνα θα σου στείλει στη ζωή σου το πρόσωπο που αξίζει να έχεις δίπλα σου και να μοιραστείς τον έρωτα και τα όνειρά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση, καλό είναι αυτό το διάστημα να αφιερώσεις ακόμα πιο πολύ χρόνο στο ταίρι σου γιατί ενδεχομένως να δεχτείς παράπονα που ενώ έχουν κάθε λόγο να εκφράζονται να νιώσεις πως σε αδικούν. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από τις 5 μέχρι τις 26 το μήνα θα υπάρχει μια μικρή κρίση στη σχέση σας αυτές τις μέρες και καλό είναι να δώσεις στο σύντροφό σου τη στοργή και την αγάπη που χρειάζεται και σύντομα θα δεις πόσο τυχερός είσαι που έχεις αυτό το πρόσωπο δίπλα σου. Εσύ πάλι που είσαι μόνος πολύ σύντομα θα αναγνωρίσεις ότι γύρω σου υπάρχουν πρόσωπα που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για σένα, προσπάθησε να είσαι πιο ανοιχτός και πολύ σύντομα με τη βοήθεια της Αφροδίτης στο ζώδιο σου μέχρι τις 26 του μήνα να σε ευνοεί ιδιαίτερα ένας έρωτας θα εισβάλλει για τα καλά στη ζωή σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε μια σταθερή σχέση, όσο κι αν θες να περάσεις σε ένα πιο ανώτερο επίπεδο με μια επισημοποίηση ή μια συγκατοίκηση, αυτό το διάστημα με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από τις 5 μέχρι τις 26 το μήνα στο ζώδιο σου δεν είναι το κατάλληλο για την ενέργεια αυτή. Τα προβλήματα ανάμεσά σας δεν έχουν ξεπεραστεί πλήρως και καλό είναι να μην το παραβλέπεις στιγμή αυτό αν δε θες να κάνεις λάθη και αστοχίες μέσα στη σχέση σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος, μην ελπίζεις πως θα είσαι και για πολύ, καθώς η Αφροδίτη τις τελευταίες μέρες του μήνα στο ζώδιο σου θα σε φέρει μπροστά στο πρόσωπο που επιθυμείς να συναντήσεις στη ζωή σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-02-2019 11:00:00