blank
 
blank

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Δεκεμβρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

 
Οι μηνιαίες προβλέψεις του Δεκεμβρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, από την Μαρία Ραπτοδήμου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Δεκέμβριο 2019 για το ζώδιο σας, με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, από την Μαρία Ραπτοδήμου. Αν δεν το γνωρίζετε, μάθετε εδώ σε ποιο δεκαήμερο γεννηθήκατε!

Sponsored Links

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Δεκεμβρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλό μήνα σε όλους!!  Περνάμε στον τελευταίο μήνα της χρονιάς τον τελευταίο μήνα της δεκαετίας που θα αφήσει το στίγμα του καθώς κλείνει με μία σημαντική ηλιακή έκλειψη που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα επαγγελματικά μας. Αρχικά ο Άρης στον Σκορπιό όλο τον μήνα μας κινητοποιεί κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους αλλά και επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να μας ενδιαφέρουν καθώς μας εφοδιάζει με το ένστικτο και το ψυχικό δυναμικό να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό.  Το πάθος στην προσωπική μας ζωή απογειώνεται και θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς επιδιώκουν να γίνουμε ένα με το ταίρι μας και να απολαύσουμε κάθε στιγμή μαζί του. Προσοχή γιατί οι ανασφάλειες και οι φόβοι μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.

Ο Δίας στον Αιγόκερω από τις 03.12  επικεντρώνει όλη μας την προσοχή στο να διευρύνουμε και να κάνουμε σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μας και τη δημόσια εικόνα μας. Πιθανές είναι οι ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν στην καριέρα δηλαδή προτάσεις ή σημαντικές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική στέγη. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να εγείρει αμετροέπεια και υπερβολές στη συμπεριφορά που θα μας οδηγήσουν το να συμπεριφερόμαστε ιδιόρρυθμα και αυτό να ενοχλήσει πρόσωπα που είναι σημαντικά για εμάς.

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 στρέφει το ενδιαφέρον μας κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό αλλά και το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο για να μπορέσουμε να τα διαχειριστούμε.  Γεγονός είναι όμως ότι ο συναισθηματισμός και η ανάγκη να ωραιοποιούμε πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να μας οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα και τελικά να απογοητευτούμε από τις λύσεις που θα δώσουμε. Καλό είναι να αποφύγουμε τις κινήσεις αυτή την περίοδο και να μην δείξουμε αμέριστη εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που μπορεί να θέλουν να μας κατευθύνουν κατά το δοκούν και τελικά να πληγωθούμε.

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 μας καλεί σε μία νέα αρχή σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και τη δημόσια εικόνα μας καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο ζητήματα ή προτάσεις του παρελθόντος που καλούμαστε να επανεξετάσουμε. Είναι προτιμότερο να εκμεταλλευτούμε πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες που θα έρθουν στο προσκήνιο και μπορούν να μας χαρίσουν τόσο φήμη όσο και η οικονομική ευμάρεια, παρά να μπούμε στη διαδικασία των υπερβολών και της αμετροέπειας που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα και θα μας οδηγήσει στο να χάσουμε κάθε δυνατότητα που μπορεί να έχουμε δημιουργήσει με τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που έχουμε δείξει.

 

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας στον Αιγόκερω από τις 03.12 σου δίνει την δυνατότητα να αναπτύξεις  σημαντικά επαγγελματικά πλάνα που μπορεί να έχεις και να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες και προτάσεις που μπορεί να  προκύψουν. Πρόσεχε γιατί δεν αποκλείεται να χάσεις το μέτρο και να οδηγηθείς σε υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν τόσο τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στο επαγγελματικό περιβάλλον όσο και τους οικείους σου. Εκμεταλλεύσου πιθανές προτάσεις που μπορείς να έχεις για να βελτιώσεις τη θέση σου, όμως μην ξεχνάς ότι το σημαντικό στην πορεία της ζωής είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Η πιθανότητα να επισημοποιήσεις τη σχέση σου είναι μεγάλη καθώς ήρθε η στιγμή να δείξεις τον κοινωνικό σου περίγυρο ποιο είναι το πρόσωπο που πραγματικά θέλεις να είναι δίπλα σου.

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο και να χρειαστεί να τις εξετάσεις ενδελεχώς για να δεις αν σε συμφέρουν ή όχι. Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να γίνεσαι υπερβολικός ή αλαζόνας στη συμπεριφορά σου για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Οι ευκαιρίες αυτές μπορεί να έρθουν και αιφνιδιαστικά για να σου θυμίσουν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις πράγματα στην καριέρα σου. 

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οι σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα με τα οποία να έχει συγκρουστεί και θα πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τα συμπεράσματα που μπορεί να βγάλεις καθώς η σκέψη σου δεν είναι ξεκάθαρη και μπορεί να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Φρόντισε να μην προβείς σε συμφωνίες εμπορικού χαρακτήρα γιατί το πιθανότερο είναι τα πρόσωπα που εμπλέκονται να μην είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα απέναντί σου. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σε απασχολήσω σε προσωπικό επίπεδο δώσε χρόνο για να δεις πραγματικά τις προθέσεις τους.

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου μέχρι και τις 19.12 και σε δραστηριοποιεί κυρίως σε ότι αφορά επιχειρηματικές υποθέσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν οι θέματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους όπως τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς. Το πάθος κυριαρχεί και στην προσωπική σου ζωή και καλά θα κάνεις να το νιώσεις μέσω μοναδικών στιγμών με το ταίρι σου που μπορεί να απογειώσουν την έξαψη στη σχέση διαφορετικά η ένταση θα κυριαρχήσει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις λόγω ανασφάλειας και καχυποψίας.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις αντιμέτωπος με ζητήματα που μπορεί να έχουν απασχολήσει κυρίως τον κοντινό και ευρύτερο περίγυρο σου καθώς δεν αποκλείεται να υπήρξαν εντάσεις ή ζητήματα που σε ενόχλησαν το τελευταίο διάστημα. Φρόντισε όμως να μην προβείς σε σημαντικές αποφάσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν λανθασμένες αντιλήψεις ή συμπεράσματα λόγω του έντονου συναισθηματισμού και της φόρτισης που επικρατεί. Καλό θα είναι επίσης να προσέξεις γιατί δεν αποκλείεται πρόσωπα κυρίως του κοντινού σου περίγυρου να προσπαθήσουν να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις που τελικά θα φέρουν την απογοήτευση για εσένα.

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 20.12 και εντείνει το πάθος και την επιθυμία να γίνεις ένα με το ταίρι σου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές και βραδιές πόθου και αισθησιασμού απογειώνοντας την προσωπική σου ζωή. Μην χάσεις την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν γιατί είναι βέβαιο ότι το ένστικτό σου μόνο θετικά μπορεί να σε καθοδηγήσει και να δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας στον Αιγόκερω από τις 03.12 ανεβάσει κατακόρυφα την αισιοδοξία για την πορεία της ζωής σου από δω και στο εξής και σε βάζει σε μία διαδικασία ανάπτυξης και διεύρυνσης των πνευματικών και φιλοσοφικών σου γνώσεων και αναζητήσεων. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν πιθανές νέες γνωριμίες από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσουν να στραφείς προς ενδιαφέροντα που μέχρι τώρα δεν είχες αντιληφθεί ότι σου κάνουν και σε κερδίζουν την προσοχή. Ο έρωτας και η διασκέδαση κυριαρχούν και απολαμβάνεις κάθε στιγμή με το σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία που θα προκύψει καθώς η αισθηματική σου ζωή είναι σαν περιπέτεια.

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις ή επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που έρχονται μπροστά σου για να σου θυμίσουν ότι πρέπει να ανοίξεις νέο βηματισμό στη ζωή σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις από το παρελθόν που έρχονται και πάλι για να τονίσουν ότι πρέπει να αλλάξεις ρότα και αυτό θα είναι το ιδανικό που θα σε οδηγήσει σε επαναστατική αλλαγή της προσωπικότητας σου. Γεγονός είναι ότι ανοίγει μία νέα περίοδος σε ότι αφορά την προσωπική σου εξέλιξη που δεν θα διστάσεις να ανατρέψεις τα μέχρι τώρα δεδομένα που είχες.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και είναι αυτά που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε σχετικές οικονομικές συμφωνίες ή συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν καθώς δεν αποκλείεται τα πρόσωπα που εμπλέκονται να μην είναι ξεκάθαρα και ειλικρινή απέναντί σου ή εσύ να μην αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα ως έχει και να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις.  Το αποτέλεσμα θα είναι να χάσεις τόσο σε οικονομικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο γι’ αυτό φρόντισε να μην πάρεις αποφάσεις που θα σε δεσμεύσουν.

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου μέχρι και τις 19.12 και ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα τόσο σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή όσο και σε ότι αφορά τη σχέση σου με το σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.  Γεγονός είναι ότι οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που να σε προβληματίσουν φρόντισε όμως και εσύ να μην επικεντρώνεσαι στο εγώ σου καθώς ο υποκειμενισμός και ο εγωκεντρισμός μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στις σχέσεις σου. 

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 σε προσανατολίζει στο να αντιμετωπίσει ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και χρήζουν επίλυσης, όμως είναι γεγονός ότι ο συναισθηματισμός και η ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις που εμπλέκονται είναι έντονα και μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα και τελικά όχι μόνο απώλεια χρημάτων αλλά και κακή ψυχολογική κατάσταση. Ιδιαίτερη προσοχή καλό είναι να δείξεις και σε ότι αφορά τα προσωπικά σου καθώς η ανασφάλεια είναι στα ύψη και μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά σου με το να γίνεις κτητικός στο ταίρι σου.

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 20.12 σε κινητοποιεί έντονα σε ότι αφορά νέες συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, όμως παράλληλα φέρνει στην επιφάνεια ανταγωνιστικές συμπεριφορές και κόντρες που μπορεί να επηρεάσουν τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σου ζωή. Είναι επιτακτική ανάγκη να προσπαθήσεις να κρατήσεις το μέτρο και τις ισορροπίες, διαφορετικά εγκλωβισμένος στον εγωισμό σου το μόνο που θα καταφέρεις είναι να έρθεις σε έντονους διαπληκτισμούς με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας στον Αιγόκερω από τις 03.12 σου δίνει την ευκαιρία να κάνει σημαντικές κινήσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να δημιουργήσουν το κατάλληλο πεδίο για εσένα σε ότι αφορά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που μπορεί να αντιμετωπίσεις ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις αντιμέτωπος με ανασφάλειες και απωθημένα που μπορείς να έχεις και να ξεπεράσεις όλα αυτά που σε φοβίζουν. Η καχυποψία και η ζήλια στον έρωτα μένει στην άκρη και μπορείς να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου, αρκεί να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να αφεθείς και να γίνει ένα με τον άνθρωπο που πραγματικά ενδιαφέρεσαι.

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 σου δίνει την δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που χρήζουν επίλυσης. Σημαντικό είναι να μην αφήσεις τίποτα να αναστατώσει την ψυχολογία σου και να αφεθείς στη διαίσθηση που μπορεί να σε καθοδηγήσει με μαγικό τρόπο στις καλύτερες για σένα δυνατές  ευκαιρίες. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα σε αιφνιδιάσουν και θα απογειώσουν την ερωτική σου ζωή καλά θα κάνεις να περιορίσεις τις υπερβολές για να μπορέσεις να απολαύσεις την κάθε στιγμή. 

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Τοξότη στις 12.12 επικεντρώνει κυρίως την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να λήξεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν σχέσεις με συνεργάτες ή με το σύντροφό σου. Γεγονός είναι όμως ότι ο συναισθηματισμός είναι έντονος και είναι αυτός που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις ή να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους που δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο για να δεις πώς πρέπει να κινηθείς και όχι να κάνεις κινήσεις που τελικά θα είναι απογοητευτικές.

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου μέχρι και τις 19.12 αυξάνει κατακόρυφα τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου καθώς είναι σημαντικό να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να έχεις αναλάβει στη δουλειά όπως αγγαρείες και υποχρεώσεις. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς σε εμμονές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα  στις συναδελφικές σου σχέσεις και καλό είναι να εκτονώσεις το άγχος και την ένταση που νιώθεις μέσω γυμναστικής ή κάποιου είδους ασκήσεις που μπορεί να σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να αποκτήσεις σωματική ενέργεια για να ανταποκριθεί στο δύσκολο καθημερινό πρόγραμμα. 

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Τοξότη στις 12.12 σε καλεί να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα που μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά τις σχέσεις σου με συνεργάτες ή με το ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να έχουν προκύψει καταστάσεις που να έχουν διαταράξει την ηρεμία και την αρμονία. Καλά θα κάνεις βέβαια να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις αυτή την περίοδο καθώς δεν μπορείς να σκεφτείς ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς και έχεις την τάση να εξιδανικεύεις και να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση και στο να πληγωθείς.

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 20.12  ανεβάζοντας κατακόρυφα τις απαιτήσεις στην καθημερινότητα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταποκριθείς στον απόλυτο βαθμό σε πιθανές ευθύνες και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσει στον εργασιακό χώρο. Το άγχος όμως είναι αυξημένο και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα στο συναδελφικό περίγυρο. Καλό είναι να τα αποφύγεις και να βάλεις τη γυμναστική στη ζωή σου για να μπορέσεις να ισορροπήσεις και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά χωρίς εντάσεις και προστριβές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας στον Αιγόκερω από τις 03.12 μπορεί να δημιουργήσει για το επόμενο διάστημα τις κατάλληλες ευκαιρίες σε ότι αφορά και συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθεί και να κάνει σημαντικά βήματα σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και στον έρωτα. Πιθανό είναι επίσης να κάνεις κινήσεις που θα βελτιώσουν τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες σου αλλά και να πάρεις αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου όπως το να την επισημοποιήσεις ή να συζήσεις με το ταίρι σου. Η κοινωνική σου ζωή ανεβαίνει κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πολλοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα.

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 ανοίγει ένα νέο κύκλο πραγμάτων σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ήρθε η στιγμή να κάνει σημαντικά βήματα αφήνοντας πίσω σου καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να έχουν παίξει μέχρι τώρα σημαντικό ρόλο για σένα, όμως από δω και στο εξής δεν έχουν τίποτα πια να σου προσδώσουν. Πιθανό είναι να υπάρξουν αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες που θα δώσουν σημαντική ώθηση σε νέες συνεργασίες ή σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Μην είσαι διστακτικός τις ευκαιρίες όμως καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής και όχι υπερφίαλος για να μπορέσεις να απολαύσεις την κάθε στιγμή και να μην υπάρξουν δυσαρέσκειες.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει από το παρελθόν  ή να εκκρεμούν και δεν έχουν ακόμα κλείσει. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι η συμπεριφορά σου μπορεί να επηρεάσει καθοριστικά την πορεία σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην είσαι έμπλεος συναισθηματισμού καθώς το πιθανότερο είναι να θολώσεις και να μην πάρεις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που σε απασχολούν.  Άρα είναι καλύτερο να αποφύγεις να κάνεις κινήσεις αυτή την περίοδο όπου η έντονη ευαισθησία και η ανάγκη να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις θα σε οδηγήσουν στην απογοήτευση.

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου μέχρι και τις 19.12 ανεβάζει κατακόρυφα τους ρυθμούς σε ότι αφορά τη διασκέδαση, το ερωτικό παιχνίδι, τη χαρά, την παιδικότητα καθώς αυτό που κυρίως αναζητάς είναι να περάσεις όμορφα με την παρέα και το ταίρι σου η πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Ο δυναμισμός και η γενναιοδωρία σου μαγνητίζουν τα πλήθη και πιθανό είναι να προκύψουν πρόσωπα που θα δείξουν το έντονο ερωτικό του ενδιαφέρον για εσένα. Μην χάσεις την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς έντονα σε ότι αφορά τις δημιουργικές ασχολίες καθώς τώρα είναι  η περίοδος που θα αποδώσουν πολλά. 

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 σε αναγκάζει να εμβαθύνεις κυρίως σε ότι αφορά το παρελθόν και καταστάσεις που ακόμα δεν έχουν κλείσει και μπορεί να σε ταλανίζουν. Είναι γεγονός ότι ο συναισθηματισμός και οι ευαισθησίες σου δεν σε αφήνουν όμως να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς το όποιο ζήτημα έχει προκύψει, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις καθώς δεν μπορείς να έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να απογοητευτείς και να πληγωθείς. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να σε απασχολήσουν  πάρε το χρόνο σου για να σκεφτείς καλά πώς πρέπει να κινηθείς για να μην στο τέλος υπάρχει μελαγχολία και στενοχώρια.

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 20.12 και επικεντρώνεται κυρίως στο να περάσεις όμορφες στιγμές με τις παρέες που θα βρεθείς το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει και να σου κινήσει το ενδιαφέρον. Ο ερωτισμός είναι στα ύψη και αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου καθώς μπορείς να  βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση σου. Η τέχνη είναι το μέσο που σε δραστηριοποιεί έντονα και σε βοηθά να εκτονώσεις το έντονο ψυχικό δυναμικό σου με δημιουργικό τρόπο.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας στον Αιγόκερω από τις 03.12 αυξάνει σημαντικά τους ρυθμούς στην καθημερινότητα καθώς το πιθανότερο είναι να κληθείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις που θα δημιουργήσουν άγχος και θα σε οδηγήσουν σε ένα πιο απαιτητικό πρόγραμμα στο οποίο θα πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα όμως γεγονός είναι ότι στο εργασιακό πεδίο δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα καθώς βρίσκεσαι υπό την συμπαντική προστασία και έτσι θα μπορέσεις να προχωρήσεις αμέριμνος στο έργο που σου έχει ανατεθεί. Φρόντισε τη σωματική σου υγεία καθώς είναι αυτή που θα σε βοηθήσει στο να ανταπεξέλθεις στις οποίες δυσκολίες της καθημερινότητας.

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 ανοίγει έναν κύκλο σε ότι αφορά τα εργασιακά ζητήματα και θέματα καθημερινής χρήσεως που μπορεί να έχουν το προσκήνιο και να σε απασχολούν από το παρελθόν.  Ήρθε η ώρα όμως να αφήσεις πίσω ότι σε προβληματίζει και να προχωρήσεις δυναμικά προς τα μπρος καθώς σου δίνονται οι απαιτούμενες ευκαιρίες που έρχονται ξαφνικά στους στη ζωή σου για να σου θυμίσουν ότι ήρθε ο καιρός να κάνεις αλλαγές πού μόνο ευνοϊκές θα είναι για εσένα.  Καλά θα κάνεις όμως να μην εγκλωβιστείς στις εμμονές και στο άγχος γιατί αυτό θα λειτουργήσει αποτρεπτικά και ανατρεπτικά στην οποία καλεί και θετική διάθεση που μπορεί να υπάρχει.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 σε καλεί να αντιμετωπίσεις κυρίως ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και αφορούν τις φιλικές σου σχέσεις αλλά και την προσωπική σου ζωή καθώς είναι η στιγμή να κλείσεις οριστικά κύκλους σχέσεων και καταστάσεων που πιθανά σε ταλάνισαν τον τελευταίο καιρό. Το σημαντικό είναι όμως ότι δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς καθώς ο συναισθηματικός κόσμος είναι έντονος και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις.  Φρόντισε να μην δείχνεις εμπιστοσύνη άκριτα σε πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος ή πιθανά και στο ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξουν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν και τελικά να απογοητευτείς.

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου μέχρι και τις 19.12 ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα σε ότι αφορά το οικογενειακό πεδίο και καλά θα κάνεις να δραστηριοποιηθεί σε ότι αφορά ζητήματα διαχείριση της περιουσίας ή οικοδομικών αλλαγών και εργασιών που πρέπει να πραγματοποιηθούν για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τη νευρικότητα που αναπτύσσεται με πρόσωπα της οικογένειας. Πρόσεξε γιατί η καταπιεσμένη οργή που κρύβεις μέσα σου μπορεί να ξεσπάσει με βία και αυτό να σε οδηγήσει σε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που θα πληγώσουν τους δικούς σου ανθρώπους. 

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με φίλους αλλά και την προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό να διαχειριστείς πιθανά ζητήματα που έχουν προκύψει. Καθοριστική είναι η σημασία των κινήσεων που θα πραγματοποιηθεί στις καθώς πρέπει να σημειωθεί ότι έχεις την ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις και δεν αποκλείεται να εμπιστευτείς την άποψη ανθρώπων που πιθανά σε κατευθύνουν σε λάθος μονοπάτια.  Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε και σε κινήσεις που αφορούν σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις καθώς το αποτέλεσμα μπορεί να είναι απογοητευτικό για εσένα και την εξέλιξή τους.

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 20.12 και δημιουργεί έντονα προβλήματα σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ένταση και καταπιεσμένη οργή που κρύβεις μέσα σου και να μην διστάσεις να την εκτονώσεις σε οικεία πρόσωπα. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι πρέπει να διοχέτευσης την ενέργεια αυτή κυρίως σε ότι αφορά δράσεις σε σχέση με την ακίνητη περιουσία, όπως αλλαγές και οικοδομικές εργασίες που μπορεί να χρειάζεται να γίνουν, διαφορετικά η νευρικότητα θα είναι στα ύψη και δεν θα είναι δύσκολο να μην έρθεις σε σφοδρή αντιπαράθεση δημιουργώντας προβλήματα και χαλώντας την τρυφερή ατμόσφαιρα που μπορεί να επικρατεί στο οικείο περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας στον Αιγόκερω από τις 03.12 ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία, τη θετικότητα, τη διάθεση να πρωταγωνιστήσεις στο ερωτικό παιχνίδι και αυτό είναι πού θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το επόμενο διάστημα.  Η κοινωνικότητα είναι έντονη και δεν θα διστάσεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με την παρέα και το ταίρι σου καθώς είναι αυτό που σε ικανοποιεί πλήρως.  Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς γοητεύεις με τον δυναμισμό την γενναιοδωρία και τον αισθησιασμό που αποπνέεις. Προσοχή σε πιθανές υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου.

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 ανοίγει μία νέα περίοδος σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο και πάλι ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που νιώθεις ότι έχουν το κάτι γνώριμο, νιώθεις οικειότητα μαζί τους, φρόντισε μόνο να εκμεταλλευτεί σωστά τις συνθήκες και να δομήσεις, κάτι ιδανικό για εσένα που θα αλλάξει ριζικά τη νοοτροπία και την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Αιφνιδιαστικά γεγονότα σε καλούν να αλλάξεις τρόπος σκέψης στον έρωτα και να απολαύσεις κάθε στιγμή νιώθοντας πιο χαρούμενος από ποτέ.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 αγγίζει τους σημαντικούς τομείς για εσένα της επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής καθώς έρχονται στο προσκήνιο καταστάσεις που θα καλείσαι να διαχειριστείς. Γεγονός είναι όμως ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα για εσένα αφού ο έντονος συναισθηματισμός και η ανάγκη να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να σε οδηγήσουν στο να εμπιστευτείς άτομα που δεν έχουν ξεκάθαρες βλέψεις για εσένα ή να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους γύρω σου κάτι που μπορεί να θορυβήσει πρόσωπα στην επαγγελματική σου ζωή αλλά και στην οικογένεια και τελικά να  οδηγήσει σε απογοήτευση.

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου μέχρι και τις 19.12 εντείνεται η κινητικότητα σε ότι αφορά εμπορικά ζητήματα και δημόσιες σχέσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και μπορείς να πρωταγωνιστήσεις καθώς έχει την γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και την πειθώ για να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν. Οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους είναι πολύ πιθανές, φρόντισε να τις απολαύσεις γιατί θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Η διασκέδαση μπορεί να πρωταγωνιστήσει  κυρίως με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς απολαμβάνεις την παρέα τους και τις στιγμές μαζί τους.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 σου δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν έντονα τον επαγγελματικό χώρο και την οικογένεια, όμως είναι γεγονός ότι εσύ δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων καθώς οι ευαισθησίες σου είναι στα ύψη και αρκείσαι στο να εξιδανικεύεις τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Φρόντισε λοιπόν να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις και κινήσεις κάτω από αυτές τις συνθήκες καθώς το πιθανότερο είναι τελικά να είναι λανθασμένες και να υπάρξει έντονη απογοήτευση από πλευράς σου. Προσοχή πρέπει να δείξεις και σε πιθανές προτάσεις επαγγελματικής φύσης που μπορεί να υπάρξουν που όμως μπορεί να κρύβουν τις πραγματικές προθέσεις αυτών που εμπλέκονται.

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 20.12 και σε ωθεί να κινητοποιηθείς έντονα σε ότι αφορά το κοντινό σου περιβάλλον καθώς απολαμβάνεις το να βρίσκεσαι μαζί τους να διασκεδάζεις να περνάς χρόνο και να συζητάς διάφορα θέματα που σας απασχολούν.  Είναι γεγονός ότι σου αρέσει να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να αρχίζεις ενδιαφέροντα και να τα αφήνεις στη μέση γιατί βαριέσαι εύκολα. Προσοχή γιατί η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες με σημαντικά πρόσωπα για εσένα.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας στον Αιγόκερω από τις 03.12 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εξομαλυνθούν οι οικογενειακές σχέσεις που μπορεί να έχουν τον προηγούμενο καιρό βιώσει εντάσεις καθώς έρχεται για να σε κάνει να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια πρώτα για τον εαυτό σου και δευτερευόντως για το οικείο περιβάλλον σου. Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει και αυτό που μπορεί να σε χαρακτηρίσει είναι η αυτοπεποίθηση στο να ανταπεξέλθεις ακόμα και στις δύσκολες στιγμές που μπορεί να προκύψουν. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν και σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να κάνεις την δική σου δουλειά.

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 επικεντρώνει κυρίως την προσοχή σου σε ότι αφορά την οικογένεια και καταστάσεις που μπορεί να έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και πρέπει να διαχειριστείς. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και τις ισορροπίες να είσαι ευδιάθετος και να δείχνεις κατανόηση στα πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα, διαφορετικά οι συνθήκες είναι τέτοιες που δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις που θα σε οδηγήσουν σε μία νέα πορεία πιθανά μακριά από πρόσωπα  καθοριστικά για εσένα.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά το ευρύτερο και το κοντινό σου περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις και να κλείσεις κύκλους καταστάσεων. Είναι γεγονός όμως ότι είσαι έντονα φορτισμένο συναισθηματικά και αυτό δεν αφήνει περιθώρια για να έχεις ξεκάθαρη σκέψη και άποψη για τα πράγματα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και με πρόσωπα που μπορεί να θέλουν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν και να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις για καταστάσεις. Απέφυγε τις σημαντικές αποφάσεις γιατί είναι αυτές που τελικά μπορεί να οδηγήσουν σε απογοήτευση.

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου μέχρι και τις 19.12 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία δραστηριοποίησης σε ότι αφορά οικονομικά σχέδια που μπορεί να έχεις με αργούς και σταθερούς ρυθμούς. Φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές είτε στη σπατάλη είτε στη συντήρηση γιατί είναι αυτά που θα ενοχλήσουν και σε ότι αφορά το περιβάλλον που θα κινηθείς. Το πάθος στην προσωπική σου ζωή μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο, προσπάθησε να μην δείχνεις αδιαλλαξία και αμετακίνητη διάθεση προς το ταίρι σου.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 σε καλεί να δεις κατάματα θέματα που μπορεί να έχουν έρθει στο φως και που αφορούν πρόσωπα του ευρύτερου και κοντινό σου περιβάλλοντος καθώς δεν αποκλείεται να κληθείς να πάρει θέση ή να δρομολογήσεις καταστάσεις που έχουν πρωταγωνιστήσει τον τελευταίο καιρό. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη τον έντονο συναισθηματισμό και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις καθώς το πιθανότερο είναι να μην βλέπεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς και αυτό να σε οδηγήσει σε λάθη και παραλείψεις.

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 20.12 στρέφοντας πια το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και πώς θα τις καλύψεις. Είναι έντονη η επιθυμία σου για να αποκτήσεις άνεση σε ότι αφορά το εισόδημά σου και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να δραστηριοποιηθείς έντονα σχετικά με νέους πόρους εισοδήματος που μπορεί να έχουν προκύψει στη ζωή σου. Η υπερβολική εγκράτεια ή σπάταλη σε ότι αφορά τα χρήματα είναι αυτή που θα σε καθορίσει και μπορεί να ενοχλήσει ιδιαίτερα γιατί αντικατοπτρίζει και τη στάση σου στα συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας στον Αιγόκερω από τις 03.12 δίνοντάς σου την ευκαιρία να κινητοποιηθείς κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα γνώσεων και πιθανών νέων ενδιαφερόντων που μπορεί να έχουν έρθει στη ζωή σου. Θέλεις να διευρύνεις το γνωστικό σου πεδίο και αυτό είναι σημαντικό για εσένα καθώς μπαίνει σε μία διαδικασία να αναπτύξεις νέα ενδιαφέροντα που δημιουργούν ιδιαίτερα ευχάριστη διάθεση στη ζωή σου. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες αυτές για να μπορέσεις να εξομαλύνεις τις καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει και να σε έχουν ενοχλήσει με πρόσωπο του κοντινού του περιβάλλοντος αφού η ατμόσφαιρα θα είναι ιδανική. 

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 ανοίγει ένα νέο κύκλο πραγμάτων σε ότι αφορά εμπορικά ζητήματα και θέματα δημοσίων σχέσεων που μπορεί να υπάρχουν. Φρόντισε να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις γιατί πολλές μπορεί να είναι οι ευκαιρίες που θα εξελιχθούν ιδανικά για εσένα και μπορεί να σημάνουν σημαντικές νέες συνεργασίες στη ζωή σου. Πιθανές είναι και οι νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό επίπεδο και που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και θα ανεβάσουν κατακόρυφα τη διάθεσή σου. 

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 σε ωθεί στο να διαχειριστεί ζητήματα που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο και αφορούν κυρίως οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Είναι επιτακτική ανάγκη να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις που θα πραγματοποιήσεις γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα θέλουν να εκμεταλλευτούν την παρουσία σου και να μπορέσουν να κερδίσουν εις βάρος σου. Είναι προτιμότερο να μην προβείς σε αποφάσεις αυτή την περίοδο που μπορεί να είναι καταλυτικές για εσένα και να έχουν κόστος οικονομικό και ψυχολογικό.

Ο Άρης στο ζώδιό σου επηρεάζει το δεκαήμερό σου μέχρι και τις 19.12 και σε κινητοποιεί κυρίως σε ότι αφορά θέματα συνεργασιών και προσωπικής ζωής καθώς είναι σημαντικό για εσένα να πρωταγωνιστήσεις στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Ο εκνευρισμός όμως θα είναι έντονος και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαραθέσεις θεωρώντας ότι οι άλλοι δεν αντιλαμβάνονται τις επιθυμίες σου και πως θέλεις να κινηθείς σε ζητήματα που σε απασχολούν. Ρίξε τους τόνους και κράτησε χαμηλό προφίλ γιατί διαφορετικά θα σου κοστίσει.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 δίνει έντονα την αίσθηση ότι ήρθε η στιγμή να δεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο και να σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια και φόβους.  Σημαντικό είναι να καταλάβεις όμως ότι δεν πρέπει να προβεί σε οποιαδήποτε απόφαση η κίνηση αυτή την περίοδο καθώς το πιθανότερο είναι να είναι λανθασμένη λόγω της ανάγκης του να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις που εμπλέκονται.  Πρόσεξε να μην δείχνεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που συναλλάσσονται και προσπαθούν να ωραιοποιήσουν τα πράγματα γιατί αυτό θα αποβεί εις βάρος σου.

Ο Άρης στο ζώδιό σου επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 20.12 και κινητοποιείσαι σημαντικά σε ότι αφορά την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή καθώς είναι κυρίαρχο για σένα το να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν τι επιθυμείς από τη ζωή σου και από τη σχέση σου γενικότερα. Ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη και αυτός χαρακτηρίζει κάθε κίνησή σου, φρόντισε μόνο να μην είσαι έμπλεος εκνευρισμού και επιθετικών διαθέσεων γιατί είναι αυτά που θα δημιουργήσουν προβλήματα σε σημαντικές σχέσεις για σένα. 

 ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας στον Αιγόκερω από τις 03.12 περνάει σε ένα περιβάλλον που κυριαρχεί η ανασφάλεια και φροντίζει να εξομαλύνει και να ισορροπήσει καταστάσεις και αυτό θα φανεί έντονα τόσο σε ότι αφορά τις υλικές όσο και σε ότι αφορά τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Γεγονός είναι ότι θα μπορέσεις να ισορροπήσεις σημαντικά σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου και να νιώσεις την αυτοπεποίθησή που σου λείπει. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι παράλληλα δεν αποκλείεται να σπαταλάς το ίδιο εύκολα τα χρήματα που κερδίζεις, γι’ αυτό φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο για να μπορέσεις να απολαύσεις την σταθερότητα  στον συγκεκριμένο τομέα.

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 σε καλεί με επικεντρωθείς σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν λογαριασμούς και εκκρεμότητες που ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις καθώς εκκρεμούν από το παρελθόν. Καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν μέσω της εργασιακής σου καθημερινότητας για την αύξηση του εισοδήματός σου που θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσες.  Όμως είναι επιτακτική ανάγκη να μην υπάρξουν υπερβολές για να μπορέσεις να κρατήσεις την αρμονία που θα σε βοηθήσει να λύσεις τα οποία θέματα έχουν προκύψει. 

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τους Διδύμους στις 12.12 επικεντρώνει κυρίως το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά ζητήματα των διαπροσωπικών σχέσεων γιατί δεν αποκλείεται να έχουν διαταραχθεί τον τελευταίο καιρό σχέσεις με συνεργάτες ή με το ταίρι σου και να καλείσαι να δώσεις λύσεις. Σημαντικό είναι όμως να μην είσαι έμπλεος συναισθηματισμού και να μπορείς να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς σε όλα τα επίπεδα. Διαφορετικά το βέβαιο είναι ότι θα οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα και αποφάσεις που μπορεί να σου στοιχίσουν αρκετά και να σε οδηγήσουν στην απογοήτευση. Φρόντισε να είσαι επιφυλακτικός σε προτάσεις για νέες συνεργασίες ή σε νέες γνωριμίες που θα  σου κεντρίσουν το ερωτικό ενδιαφέρον γιατί πιθανό είναι να μην μπορείς να δεις ξεκάθαρα τι θέλουν από εσένα. 

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου μέχρι και τις 19.12  και θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην ψυχολογία σου καθώς δεν είναι εύκολο να εκτονώσεις την καταπιεσμένη οργή και το θυμό που μπορεί να κρύβεις μέσα σου από παρελθούσες καταστάσεις.  Φρόντισε να μπορέσεις να εκφραστείς μέσω της τέχνης και του διαλογισμού καθώς είναι αυτά που θα μπορέσω να σε βοηθήσουν να ισορροπήσει στο πνεύμα και να μπορέσεις να διαχειριστείς με καλύτερο δυνατό τρόπο την καθημερινότητά σου.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τους Διδύμους στις 12.12 στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου καθώς είναι κυρίαρχο για σένα το θέμα των διαπροσωπικών σχέσεων. Πιθανό είναι να έχουν υπάρξει εντάσεις με συνεργάτες, το ταίρι σου ή πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει στην παρούσα περίοδο το να μην πάρεις αποφάσεις που θα κριθούν σημαντικές για την πορεία των ζητημάτων που σε απασχολούν καθώς οι ευαισθησίες σου είναι στα ύψη και δεν αφήνουν περιθώρια για να σκεφτείς ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς.  Φρόντισε παράλληλα να μην εμπιστευτείς πρόσωπα που μπορεί να σου προτείνουν πολλά, όμως στην πραγματικότητα αυτά δεν θα είναι ρεαλιστικά.

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 20.12 και δημιουργεί έντονη νευρικότητα και διάθεση να ξεσπάσεις που όμως δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί. Αυτό όλο το ψυχολογικό φορτίο επηρεάζει σημαντικά τη διάθεσή σου και δεν είναι εύκολο να κινηθείς και να δραστηριοποιηθείς σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να πρέπει να δώσεις λύσεις. Σημαντικό είναι να προσπαθήσεις μέσω της τέχνης και της μουσικής να βρεις τον εαυτό σου και να εκτονώσεις τη θλίψη ή πιθανή μελαγχολία πού μπορεί να υπάρξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας στο ζώδιό σου από τις 03.12 είναι γεγονός ότι μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις και θετικά γεγονότα στη ζωή σου και στους τομείς που θέλεις να βρεθείς. Πολύ σημαντικές γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου όσο και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί γιατί η τάση του να τεμπελιάζεις και να θεωρείς ότι μπορεί να επαναληφθούν πιθανά να σε οδηγήσει στο να χάσεις δυνατότητες και τελικά να μην επιτυχείς στο βαθμό που πραγματικά θα ήθελες στόχους και επιδιώξεις που είχες.

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 26.12 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τους άλλους καθώς είναι γεγονός ότι έρχονται στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σου κοστίζουν ακόμα και να δημιουργούν τη διάθεση με αλλάξεις ριζικά πλεύση στη ζωή σου. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς σε πιθανές υπερβολές και να εκμεταλλευτείς τη συγκεκριμένη συγκυρία για να αλλάξεις την προσωπική σου κοσμοθεωρία και για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου σε όλα τα ζητήματα που σε απασχολούν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητα και ζητήματα εργασίας που μπορεί να υπάρξουν και να σε απασχολήσουν έντονα. Πιθανό είναι να έρθουν στην επιφάνεια παρασκηνιακές διεργασίες εις βάρος σου στον εργασιακό τομέα που μπορεί να σε απογοητεύσουν, καλά θα κάνεις όμως να προσπαθήσεις να κρατήσεις την ισορροπία σου για να μπορέσεις να αντιδράσεις με λογικό τρόπο. Προσοχή σε προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν ή πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά αλλά το πιθανότερο είναι να μην είναι ρεαλιστικά και τελικά να οδηγηθείς σε αποφάσεις που θα είναι απογοητευτικές.

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου μέχρι και τις 19.12 και σε κινητοποιεί κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα ομαδικών δράσεων, συλλόγων και οργανώσεων που μπορεί να συμμετέχεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να προσφέρεις τη βοήθειά σου σε στόχους και κοινωνικά ενδιαφέροντα που σε απασχολούν.  Οι φιλικές παρέες σε δραστηριοποιούν και μπορεί να προσπαθήσετε από κοινού για να θέσετε φιλοδοξίες και όνειρα που μπορεί να σας κεντρίζουν την προσοχή. Προσοχή γιατί μπορεί με ευκολία να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου καθώς γίνεσαι απαξιωτικός.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 σε προσανατολίζει κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία και δεν αποκλείεται να έχουν προκύψει ζητήματα που καλείσαι να κλείσεις ή να οριστικοποιήσεις κύκλους σχέσεων στους συγκεκριμένους τομείς. Σημαντικό είναι να προσπαθήσεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία ότι προκύψει και να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί το πιθανότερο είναι λανθασμένες λόγω του γεγονότος ότι δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα αφού είσαι φορτισμένο συναισθηματικά και μπορεί να ωραιοποιήσει πρόσωπα και καταστάσεις που εμπλέκονται. .καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία πιθανόν παρασκήνιο που έρχεται στην επιφάνεια και μπορεί να σε αφορά άμεσα

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 20.12 και σου δίνει την ευκαιρία να κάνει σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις.  Είναι καθοριστικό να βρεις το δρόμο σου και σε αυτό μπορεί να βοηθήσουν φιλικά πρόσωπα αφού θα δείξουν έντονο η διάθεση να σε στηρίξω σε όλα τα επίπεδα.  Επικεντρώνεσαι στο να ενταχθεί σε ομάδες όπου μπορούν να προσφέρουν έργο σε κοινωνικό επίπεδο και αυτό σε ικανοποιεί πλήρως. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας στον Αιγόκερω από τις 03.12 λειτουργεί σαν φύλακας άγγελος για εσένα καθώς σε βοηθά να ορθοποδήσεις ακόμα και στις δυσκολότερες στιγμές που μπορεί να αντιμετωπίσεις. Έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις  από απωθημένα και καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε ταλανίζουν καθώς τώρα νιώθεις πιο σίγουρος από ποτέ και ότι μπορείς να ανταποκριθείς ακόμα και στις δυσκολότερες συνθήκες. Η δοτικότητα σου είναι κάτι χαρακτηριστικό και πολλοί θα είναι αυτοί που θα προστρέξουν για τη βοήθεια και τη στήριξή σου αφού θα είσαι εκεί για να δώσεις ώθηση σε πρόσωπα που αντιμετωπίζουν σημαντικές καταστάσεις και προβλήματα στη ζωή τους.

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 ανοίγει ένα νέο πεδίο μπροστά σου καθώς ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να σου δημιουργούν έντονο ψυχολογικό βάρος και μελαγχολία.  Δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια παρασκήνιο πού μπορεί να έχει υπάρξει σε ότι αφορά την εργασία και το συναδελφικό περιβάλλον που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία.  Φρόντισε επίσης να πάρεις σωστές αποφάσεις σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει ένταση που θα σε οδηγήσει το να πάρεις αποστάσεις. 

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 σε καλεί να στραφείς σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που πιθανόν να έχουν ενοχλήσει το ταίρι σου ή φιλικά σου πρόσωπα. Είναι δεδομένο όμως ότι ο συναισθηματισμός είναι στα ύψη και δεν είναι εύκολο να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς.  Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός γιατί θέλοντας να ωραιοποιήσεις τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου μπορεί να μην βλέπεις αντικειμενικά την πραγματικότητα και αυτό να σε οδηγήσει σε λάθη και τελικά θα σε απογοήτευση. Ιδιαίτερη προσοχή σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπόσχονται πολλά αλλά είναι αμφίβολο αν θα είναι πραγματικότητα.

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου μέχρι και τις 19.12 και εντείνει σημαντικά τις δράσεις σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος, όμως επίσης θα σου δώσουν την ευκαιρία να δείξει στις ικανότητές σου στο επαγγελματικό περιβάλλον για να δρομολογήσεις την πολυπόθητη εξέλιξη που επιδιώκεις. Προσπάθησε να αποφύγει συγκρούσεις που θα σου στοιχίσουν με ανώτερο σου καθώς η αδιαλλαξία σου θα είναι έντονη.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει στην ερωτική σου ζωή και στις φιλικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να κλείσεις κύκλους καταστάσεων και σχέσεων στη ζωή σου που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο. Ο δρόμος όμως που θα επιλέξεις στην επίλυση των ζητημάτων αυτών θα είναι καταλυτικός καθώς δεν αποκλείεται να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και να οδηγηθείς σε λανθασμένη μονοπάτια κάτι που θα φέρει πληγές και απογοήτευση. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά νέες γνωριμίες καθώς μπορεί να φαίνονται ιδανικές αλλά  στην πραγματικότητα να απέχουν πολύ από αυτό.

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 20.12 και σε αναγκάζει να δραστηριοποιηθείς εντονότερα σε ότι αφορά ζητήματα καριέρας που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο καθώς δεν αποκλείεται να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις άψογα. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να δείξεις τις δυνατότητές σου γιατί είναι αυτό που θα σε βοηθήσει στο να κάνει σημαντικά βήματα προς την προσωπική σου εξέλιξη.  Να θυμάσαι ότι οι αντιπαραθέσεις με κυρίαρχα πρόσωπα στην καριέρα σου μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. 

ΙΧΘΕΙΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας στον Αιγόκερω από τις 03.12 δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Σημαντικές μπορεί να είναι οι γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον και μπορεί να σου δώσουν την κατάλληλη ώθηση και στήριξη για να πετύχει στα όνειρά σου. Πιθανό είναι να ενταχθείς σε οργανώσεις και συλλόγους που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς αναπτύσσεσαι περισσότερο και εντονότερα σαν προσωπικότητα μέσα από την βοήθεια που προσφέρεις σε ομαδικές προσπάθειες που αφορούν κυρίως στο κοινωνικό περιβάλλον.

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που αφορούν τις φιλικές σου σχέσεις και καλείσαι να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν ξαφνικές ευκαιρίες ή γνωριμίες που θα δώσουν την απαιτούμενη ώθηση στα όνειρά σου και θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι και επικοινωνείς με τους γύρω σου.  Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να κάνεις σημαντικά βήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικογενειακές και επαγγελματικές καταστάσεις που μπορεί να σε απασχολούν, όμως είναι γεγονός ότι η έντονη ευαισθησία που σε βλέπει δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα ποιος είσαι και πώς πρέπει να διαχειριστείς το όποιο ζήτημα έχει προκύψει. Καλά θα κάνεις να μην μπεις επιτακτικά σε διαδικασία αποφάσεων καθώς το πιθανότερο είναι να είναι λανθασμένες αφού δεν βλέπεις αντικειμενικά και ρεαλιστικά την πραγματικότητα. Προσοχή σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπόσχονται πολλά και δεν αποκλείεται να αποβούν μοιραίες λόγω των λανθασμένων εντυπώσεων που δημιουργούν.

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου μέχρι και τις 19.12 και σε κινητοποιεί κυρίως σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν αφού είναι σημαντικό για εσένα να κινητοποιηθείς ότι ανακουφίζει την ψυχολογία σου. Φρόντισε να ανοίξεις τα φτερά σου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από το εξωτερικό που να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ταξίδια που θα σε ικανοποιήσουν πλήρως. Η διασκέδαση παίζει σημαντικό ρόλο και πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες αφού κινήσει το ενδιαφέρον με την αισιοδοξία και τον ερωτισμό σου. 

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 σε καλεί να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν στην οικογένεια και στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο καταστάσεις που πρέπει να οριστικοποιήσεις. Ζητούμενο είναι όμως να έχεις αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων, κάτι που είναι δύσκολο αφού ο έντονος συναισθηματισμός δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς. Προσοχή και σε προτάσεις επαγγελματικού επιπέδου που μπορεί να δεχθείς καθώς δεν αποκλείεται να έχεις  εσφαλμένη εικόνα και να οδηγηθείς σε κινήσεις που τελικά θα προκαλέσουν την απογοήτευση.

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 20.12 σου δίνει την ώθηση να κινηθείς σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών και σεμιναρίων που μπορεί να σου κινούν το ενδιαφέρον και να ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό δεν αποκλείεται να υπάρξουν, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να πραγματοποιήσεις κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά σε ονειρικές τοποθεσίες και σε διαφορετικούς πολιτισμούς. Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται καθώς το πάθος κυριαρχεί και πιθανό είναι να κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών αφού η αισιοδοξία, το χιούμορ και ο αισθησιασμός που αναπνέεις δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

Αξίζει να διαβάσεις!

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019 (video), από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Μηνιαίες προβλέψεις αριθμολογίας Δεκεμβρίου 2019.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου 2019.

Μαρία Ραπτοδήμου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-11-2019 17:00:00