blank
 
blank

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιανουαρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

 
Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιανουαρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, από την Μαρία Ραπτοδήμου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Ιανουάριο 2020 για το ζώδιο σας, με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, από την Μαρία Ραπτοδήμου. Αν δεν το γνωρίζετε, μάθετε εδώ σε ποιο δεκαήμερο γεννηθήκατε!

Sponsored Links

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιανουαρίου 2020 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλό μήνα σε όλους!!  Ο Άρης στον Τοξότη είναι η πρώτη αστρολογική μετακίνηση της χρονιάς και από τις 03.01 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσουμε όμορφες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σας περιβάλλοντος. Στρέφει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μας ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό για εμάς να ασχοληθούμε με το πνεύμα και τις φιλοσοφικές αναζητήσεις. Η διασκέδαση, ο έρωτας, τα ταξίδια πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01 δονεί για τα καλά της σχέσης με το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό  να κλείσουμε ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν και να δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να απαλλαγούμε από καταστάσεις που μπορεί να λειτουργούν περιοριστικά τόσο στην οικογένεια όσο και στην καριέρα μας. Γεγονός είναι ότι οι συνθήκες είναι δύσκολες και μπορεί να πρέπει να αντιπαρατεθούμε έντονα με πρόσωπα που θεωρούν ότι μπορούν να μας κατευθύνουν και να μας επιβάλουν τους δικούς τους ρυθμούς.

Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12.01 μας καλεί σε ριζική αναγέννηση σε ότι αφορά την επαγγελματική μας πορεία αλλά και την διάθεση για κοινωνική καταξίωση καθώς φαίνεται να μπαίνουμε σε μία διαδικασία εκκαθάρισης του τι θέλουμε να κάνουμε στη ζωή μας και με ποιους θέλουμε να συνεχίσουμε. Αυτό κυρίως θα επηρεάσει την επαγγελματική μας επιλογή αλλά και τις σχέσεις με την το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο καθώς είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε μία δημόσια εικόνα που μας ικανοποιεί. Οι αλλαγές αυτές θα είναι δομικές δεν θα είναι εύκολες όμως θα είναι οι απαιτούμενες για να υπάρξει ώριμη εξέλιξη των πραγμάτων και να αποδώσουν θετικά στη ζωή μας.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24.01 μπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές σε σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα εκτοξεύσουν την ένταση στα ύψη. Σημαντικό είναι  να αντιληφθούμε ότι θα πρέπει να διαχειριστούμε αυτές τις συνθήκες με ψυχραιμία γιατί οι κρίσεις και τα ξεσπάσματα δεν θα βοηθήσουν και θα επηρεάσουν τόσο τις φιλικές μας σχέσεις όσο και τις σχέσεις με πρόσωπα της οικογένειας.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Τοξότη από 03.01 ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για σένα να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να κινηθείς σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να ασχοληθείς με αντικείμενα που σε ταξιδεύουν και κεντρίζουν την προσοχή σου.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24.01 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνεις ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις και στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Αυτό όμως που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα και ξαφνικές εντάσεις που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει μέχρι τώρα στη ζωή σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα έρθουν αιφνιδιαστικά  για να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου. 

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και είναι επιτακτική ανάγκη να προσπαθήσεις να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να σε κρατάνε δέσμιο του παρελθόντος. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το οικογενειακό περιβάλλον και η διαχείριση των ζητημάτων που έρχονται στο προσκήνιο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις, εξουσιαστικές διαθέσεις και τάσεις ελέγχου που θα οδηγήσουν σε σκληρές συγκρούσεις. Προσοχή γιατί οι οποίες αποφάσεις  που μπορεί να πάρεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. 

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 18.01 επηρεάζει το δεκαήμερο σου ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση σου και επικεντρώνοντας την επιθυμία σου κυρίως στο να ασχοληθείς με το να αναπτύξεις το πνεύμα σου να πραγματοποιήσεις ταξίδια και να  δημιουργήσεις επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό που μπορεί να ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τις αποδεχθείς για να περάσεις όμορφα. 

3οδεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01 επικεντρώνει κυρίως την προσοχή σου σε ότι αφορά οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου καθώς φαίνεται να κλείνει ένας κύκλος ζητημάτων και δράσεων. Εξουσιαστικά παιχνίδια και ανάγκη επιβολής έρχονται στο προσκήνιο και είναι αυτό που μπορεί να σε οδηγήσει στο να αντιπαρατεθείς έντονα με οικεία πρόσωπα ή πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μην υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12.01 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αλλάξεις ριζικά την δημόσια εικόνα σου και επικεντρώνεται κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και την ανάγκη για κοινωνική καταξίωση. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι αυτή η περίοδος σε οδηγεί σε μεγάλες αλλαγές της ζωής σου καθώς ανοίγει ένας μακροχρόνιος κύκλος που με αργούς ρυθμούς θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά σε ότι αφορά την καριέρα και το πρόσωπο που θέλεις να δείξεις στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. 

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Τοξότη από 03.01 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν καθώς εντείνει το ένστικτο και δημιουργεί την έντονη επιθυμία να συμμετέχεις σε όσο πιο κερδοφόρες συμφωνίες μπορεί να υπάρξει. Το πάθος απογειώνεται και η προσωπική σου ζωή παίρνει φωτιά, αυτό όμως μπορεί να οδηγηθεί και σκηνές ζήλιας λόγω της καχυποψίας που είναι διάχυτη και μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24.01 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σου ζωή αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα είναι κάτω από ιδιαίτερα ήρεμες συνθήκες καθώς με τον Ουρανό να πρωταγωνιστεί στο ζώδιό σου θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ανατροπές που μόνο προβλήματα και ένταση με πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου μπορεί να  προκαλέσουν. Προσοχή για την προσωπική σου διαχείριση μπορεί να ανατρέψει τα πάντα καθώς φαίνεται να επαναστατήσει ότι πια σε καταπιέζει. 

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κλείσεις σημαντικά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να έχουν υπάρξει πρόσωπο που να έχεις πάρει τις αποστάσεις σου λόγω της συμπεριφοράς τους. Τάσεις ελέγχου και εξουσίας είναι αυτές που κυρίως θα σε ενοχλήσουν στη συγκεκριμένη περίπτωση γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που θεωρείς ότι προσπαθούν να επιβληθούν.

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 18.01 επηρεάζει το δεκαήμερο σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθεί σε ότι αφορά  οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς καθώς είναι σημαντικό για εσένα να δρομολογήσεις τις καταστάσεις που μπορεί να σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια. Η διαίσθησή σου είναι μοναδική και δεν υπάρχει πιθανότητα να σε καθοδηγήσει λανθασμένα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να την εμπιστευτείς. 

3ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία εκκαθάρισης λόγω του ότι υπάρχουν κόντρες ή αντιπαραθέσεις που μπορεί να σε ενοχλούν.  Δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που να θέλουν να σου επιβάλλουν τις απόψεις τους ή να προσπαθήσουν με απόλυτο τρόπο να κινήσουν τα νήματα, αυτό είναι που θα σε οδηγήσει στην αντίδραση και στο να πάρεις αποστάσεις από αυτούς. Προσοχή μόνο γιατί οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται λόγω των χειριστικών διαθέσεών που εκδηλώνουν.

Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12.01 σου δίνει την ευκαιρία να λειτουργήσεις αναγεννησιακά σε ότι αφορά την κοσμοθεωρία σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι και σε αυτό θα βοηθήσει σημαντικά να ανοίξεις τους ορίζοντές σου σε νέα πνευματικά ενδιαφέροντα και φιλοσοφικές αναζητήσεις που μπορεί να έχεις. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι τώρα θα βάλεις γερά θεμέλια για μία νέα πορεία που θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς και να διακριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Τοξότη από 03.01 είναι γεγονός ότι δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διαχειριστείς πιθανές συγκρούσεις που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο.  Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές θα έρθουν με έντονο τρόπο σε πρώτο πλάνο και θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία γιατί διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις θα είναι έντονες και θα έχουν ιδιαίτερα σημαντικό κόστος τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24.01 σηματοδοτεί για εσένα μία νέα αρχή σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια ή τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, αυτό όμως γίνεται κάτω από μία έντονη διάθεση νευρικότητας ή ανατρεπτικών γεγονότων που μπορεί να εκτοξεύσει την ένταση στα ύψη.  Προσοχή γιατί οι σφοδρές συγκρούσεις θα οδηγήσουν στο να απομακρυνθείς από πρόσωπο που μέχρι τώρα έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να έρθουν κεραυνοβόλοι έρωτες που θα δημιουργήσουν ένα μαγικό σκηνικό πάθους, όμως δεν θα πρέπει να δείχνεις εμπιστοσύνη γιατί  η αστάθεια είναι έντονη.

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01 σε καλεί να αντιμετωπίσεις τα πράγματα ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν σε οικονομικό επίπεδο καθώς φαίνεται να κλείνει μία περίοδος ή ένας κύκλος θεμάτων που πιθανά σε έχει απασχολήσει. Το ζητούμενο είναι να μην προβείς σε συμφωνίες ή συνεργασίες που θα παίξουν αρνητικό ρόλο στο εισόδημά σου καθώς φαίνεται να υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τη συγκεκριμένη περίσταση για να μπορέσουν να είναι οι κερδισμένοι. Φρόντισε να είσαι προσεκτικός για τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν. 

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 18.01 επηρεάζει το δεκαήμερο σου και ανεβάζει κατακόρυφα το θερμόμετρο σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους συνεργάτες και το ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες ανταγωνιστικές διαθέσεις που θα σε προβληματίσουν. Παράλληλα, όμως δεν πρέπει και εσύ να εγκλωβιστείς σε εγωκεντρικές διαθέσεις που θα τους εκνευρίσουν και θα δημιουργήσουν προβλήματα στην οποία εξέλιξη ζητημάτων που μπορεί να ενδιαφέρουν τη σχέση σου. 

3ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01 σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς δεν αποκλείεται να έχουν επαρκή οικονομικά θέματα που σου έχουν δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά συμφωνίες ή συναλλαγές που καλείσαι να κάνει γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρχουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν εις βάρος σου και να περιορίσουν τις οικονομικές σου κινήσεις.

Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12.01 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα σημαντικό ξεκίνημα το οποίο δεν θα είναι εύκολο, θα είναι όμως αυτό που θα καταλήξει να σε λυτρώσει από ανασφάλειες, φόβους και απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο βάρος σε ψυχολογικό επίπεδο. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις κινήσεις που να παίξουν σημαντικό ρόλο σε ότι αφορά τα οικονομικά σου όπως για παράδειγμα σε επιχειρηματικά πλαίσια και να δρομολογήσει τις καταστάσεις που θα είναι σημαντικές και θα σε γεμίσουν σταθερότητα και ασφάλεια που είναι σημαντικό για εσένα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Τοξότη από 03.01 ανεβάζει κατευθείαν τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου καθώς δεν αποκλείεται να αυξηθούν οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που θα λειτουργήσουν πιεστικά στο πρόγραμμά σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι καθώς το άγχος και το στρες δημιουργεί ένταση και διάθεση να επικρίνει τους γύρω σου,  φρόντισε να το εκτονώσεις μέσω της γυμναστικής ή κάποιου είδους ασκήσεις για να μπορέσεις να ισορροπήσεις σε ψυχολογικό επίπεδο και να αποφύγεις τους καβγάδες.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24.01 σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα που θα σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη ένταση και θα σε οδηγήσουν στο να συγκρουστείς με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις συναλλαγές σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά την καχυποψία στην προσωπική σου ζωή γιατί αιφνίδια γεγονότα οδηγούν σε κρίσεις και συναισθηματικά ξεσπάσματα. 

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου με τον Αιγόκερω στις 10.01 σε καλεί να δεις κατάματα τα ζητήματα που έχουν προκληθεί σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό να κλείσεις καταστάσεις που μπορεί να ταλαιπωρούν τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα και να προσπαθήσουν να σε καθοδηγήσουν κατά το δοκούν ή να σε επιβάλλουν καταστάσεις που είναι δυσάρεστες. Αυτό θα είναι αρκετό για να οδηγηθείς στο να πάρεις τις αποστάσεις σου που μπορεί να σε πληγώσουν, όμως θα είναι αυτές που τελικά θα λυτρώσουν από σχέσεις που δεν σε καλύπτουν πραγματικά. 

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 18.01 επηρεάζει το δεκαήμερο σου αυξάνοντας κατακόρυφα τις απαιτήσεις που μπορεί να  υπάρχουν σε καθημερινό επίπεδο καθώς φαίνεται να έχεις πολλές υποχρεώσεις τόσο στη δουλειά σου όσο και σε άλλες απαιτήσεις και αυτό να λειτουργεί άκρως πιεστικά στην ψυχολογία και στο πρόγραμμά σου. Φρόντισε τη διατροφή σου και βάλε τη γυμναστική στη ζωή σου γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα. 

3ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου με τον Αιγόκερω στις 10.01 στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που θα σε προβληματίσουν τόσο με το ταίρι σου όσο και με τους συνεργάτες σου.  Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξουσιαστικές συμπεριφορές, απολυτότητα και χειριστικές διαθέσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στο να απομακρυνθείς από πρόσωπα που μέχρι τώρα έχουν πρωταγωνιστήσει  στη ζωή σου. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι αποφάσεις αυτής της περιόδου θα είναι καρμικές γι’ αυτό μη βιαστείς γιατί το να είσαι παρορμητικός μπορεί αργότερα να το μετανιώσεις.

Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12.01 σε καλεί να δεις κατάματα τι πρέπει να αλλάξεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα καθώς μέσα από μία μεταμορφωτική διαδικασία είναι γεγονός ότι θα βρεις τα πατήματά σου και θα γίνεις καλύτερος σύντροφος και συνεργάτης. Αυτό βέβαια θα έχει ψυχολογικό κόστος έντονο αυτή την περίοδο, όμως μακροχρόνια είναι βέβαιο ότι θα παραδεχτείς ότι μόνο θετικά πράγματα είχε να σου προσφέρει και ότι οι αλλαγές που επήλθαν ήταν απαραίτητες. 

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Τοξότη από 03.01 ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου να πρωταγωνιστήσεις όπου κι αν βρεθείς καθώς απολαμβάνεις να είσαι το επίκεντρο. Οι επιθυμίες σου βρίσκονται στο πρώτο πλάνο και αυτό σε οδηγεί στο να επικεντρωθείς στο να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με την παρέα, το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να βρεθεί και να σου κινήσει το ενδιαφέρον. Φρόντισε μόνο να μην γίνεσαι έντονα εγωκεντρικός και εγωιστής τη συμπεριφορά σου γιατί είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη δυσαρέσκεια.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24.01 αγγίζει τον τομέα των συνεργασιών και των σχέσεων σου και δεν αποκλείεται να υπάρξει μία καταλυτική νέα αρχή καθώς ανατρεπτικά γεγονότα και συγκρουσιακές καταστάσεις έρχονται να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Είναι επιτακτική ανάγκη να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αφήσεις την επαναστατική σου διάθεση να επικρατήσει, διαφορετικά να είσαι βέβαιος ότι η πορεία των καταστάσεων θα είναι προς την προσωπική σου απελευθέρωση, κάτι που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις.

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά εκκρεμούσες καταστάσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ή ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου που σε ταλαιπωρούν έντονα σε ψυχολογικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα στην καθημερινότητα που να δυσκολεύουν τη ροή των πραγμάτων που θέλεις να διεκπεραιώσεις, καλά θα κάνεις λοιπόν να δείξεις με πάθος ότι ήρθε η ώρα να οριοθετήσεις και να μην επιτρέψεις στον οποιονδήποτε να παίζει με την ψυχολογία σου.

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 18.01 επηρεάζει το δεκαήμερο σου ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά είτε με παρέες που θα βρεθείς είτε με το ταίρι σου και νέα πρόσωπα που θα έρθουν στη ζωή σου. Η γοητεία σου είναι στα ύψη και αυτό που μπορεί να κεντρίζει το ενδιαφέρον όλων είναι ο τρόπος που εκφράζεσαι και ο δυναμισμός που εκπέμπεις. Να θυμάσαι βέβαια ότι το μόνο που μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια είναι ο υποκειμενισμός και οι υπερβολές σου.

3ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που πιθανά εκκρεμούν από το παρελθόν ή θέματα της καθημερινότητας που μπορεί ακόμα να σε ταλανίζουν και να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Είναι σημαντικό ότι προσπαθείς να επικεντρωθείς στο να κλείσεις θέματα αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα σε εργασιακό επίπεδο που να δημιουργούν εμπόδια και παρασκήνιο εις βάρος σου, κάτι που θα σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα.  Φρόντισε να δείξεις τα όριά σου με ξεκάθαρο τρόπο και να μην επιτρέψεις τώρα οποιονδήποτε να επηρεάσει τη διάθεσή σου αρνητικά.

Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12.01 σε καλεί να αλλάξεις ριζικά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς είναι βέβαιο ότι έρχονται δομικές αλλαγές και δεν καταστάσεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου.  Αυτή η αναγεννησιακή περίοδος είναι βέβαιο ότι μπορεί να λειτουργεί πιεστικά μέσα σου και να σου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος, όμως θα δεις αργότερα ότι μόνο θετικά μπορείς να αποκομίσεις από αυτήν καθώς ήταν απαραίτητη για να συμμορφωθείς σε μία νέα καθημερινότητα με υποχρεώσεις που πραγματικά σε καλύπτουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Τοξότη από 03.01 ανεβάζει το θερμόμετρο κατακόρυφα σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς δεν αποκλείεται να ενταθούν οι συγκρούσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος κάτι που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.  Γεγονός είναι ότι δεν σου είναι εύκολο να καταπιέσεις την οργή και το θυμό που νιώθεις και αυτό θα εκδηλωθεί άμεσα στον οικογενειακό περίγυρο. Πιθανό είναι να ασχοληθείς με ζητήματα της ακίνητης περιουσίας ή με εργασίες οικονομικής φύσεως για να διορθώσεις πιθανά ζητήματα που αντιμετωπίζει στο προσωπικό σου χώρο.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24.01 σε καλεί να διαχειριστείς νέα δεδομένα σε καθημερινό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατρεπτικές καταστάσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα σε ότι αφορά τη δουλειά σου και τα πρόσωπα του συναδέλφου περίγυρου. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς οι συγκρούσεις θα είναι προ των πυλών και θα είναι δύσκολο να κρατήσουν τις ισορροπίες που χρειάζεται για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις δύσκολες απαιτήσεις. Προσοχή και στην υγειά σου γι’ αυτό βάλε τη γυμναστική και υγιεινή διατροφή στη ζωή σου. 

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κλείσει ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις,  στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, οργανώσεις και συλλογικές προσπάθειες που πιθανά συμμετέχεις. Γεγονός είναι ότι μπορεί να νιώθεις ότι πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό πιθανά να προσπαθούν να σε εξουσιάζουν και να σε κατευθύνουν με το δικό τους τρόπο, αυτό θα είναι αρκετό για να συγκρουστείς και να δημιουργηθούν ιδιαίτερες εντάσεις. Φρόντισε να δείξεις τι πραγματικά θέλεις.

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 18.01 επηρεάζει το δεκαήμερο σου δημιουργώντας ιδιαίτερα προβλήματα σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς φαίνεται να αυξάνονται οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που είναι πολύ δικά σου. Μην επιτρέψεις όμως την ένταση και την καταπιεσμένη οργή που νιώθεις να επηρεάσουν τις οικογενειακές σου σχέσεις γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να έρθει σε σφοδρή αντιπαράθεση με δυσάρεστες συνέπειες. Προσοχή γιατί δεν θα διστάσεις να λειτουργήσεις κάτω από το τραπέζι, κάτι που στο τέλος θα σε έκθεση.

3ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις φιλικές σου σχέσεις, την προσωπική σου ζωή, σχέδια και στόχους που μπορεί να έχεις. Γεγονός είναι ότι έχεις την ευκαιρία να θέσεις θεμέλια σε πιθανές φιλοδοξίες σου, από την άλλη δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να επιβάλουν κατά το δοκούν την πορεία τους και αυτό θα είναι αρκετό για να σε οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις. 

Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12.01 σε καλεί να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο διαχείρισης σκέψης και συμπεριφοράς σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και τον έρωτα. Είναι γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις που θα σε οδηγήσουν στο να μεταμορφωθείς και να πάρεις διαφορετικό δρόμος σε ότι αφορά το σύντροφό σου καθώς φαίνεται να θεωρείς ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξεις. Να έχεις στο μυαλό σου ότι αυτή η διεργασία δεν θα είναι εύκολη, όμως θα είναι σημαντική γιατί αργότερα θα αντιληφθείς τη θετική της έκβαση στη ζωή σου. 

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Τοξότη από 03.01 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα εμπορικού χαρακτήρα, δημοσίων σχέσεων και διαδικτύου και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να κυνηγήσεις επαγγελματικά συμφωνίες που έχουν ως αποφέρουν πολλά. Προσοχή στη μεταβαλλόμενη διάθεση που μπορεί να δημιουργήσει η νευρικότητα με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος,  δραστηριοποιήσου σε ότι αφορά μετακινήσεις και κοντινές αποδράσεις γιατί είναι αυτές που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στην ψυχολογία σου και δεν θα σε αφήσουν να βαρεθείς.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24.01 μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν ξαφνικές κατάστασης στο προσκήνιο που θα σε αιφνιδιάσουν και θα οδηγήσουν σε συγκρουσιακές συνθήκες με το ταίρι σου.  Από την άλλη, δεν αποκλείεται να έρθει στη ζωή σου μία νέα σημαντική γνωριμία που θα είναι κεραυνοβόλα και θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι. Βέβαια καλά θα κάνεις να μην επενδύσεις γιατί η αστάθεια την χαρακτηρίζει και μπορεί με τον ίδιο τρόπο που ήρθε να φύγει αιφνιδιάζοντας σε. 

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01 σε καλεί να δεις κατάματα ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε ότι αφορά την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή καθώς ήρθε η στιγμή να κλείσεις κύκλους καταστάσεων που είναι ψυχοφθόρες για εσένα. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον που να προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στην εξέλιξή σου ή να δημιουργήσουν παρασκήνιο κάτι που θα λειτουργήσει επιβαρυντικά για τις προσωπικές του επιδιώξεις.  Φρόντισε να μην επιτρέψεις στον οποιονδήποτε να σε κατευθύνει κατά το δοκούν καθώς ξέρεις τι θέλεις ακριβώς αυτούς τους σημαντικούς τομείς στη ζωή σου.

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 18.01 επηρεάζει το δεκαήμερο σου και σε οδηγεί στο να γίνεις έντονα δραστήριος σε ότι αφορά εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν στα επαγγελματικά σου. Δεν αποκλείεται να θέλεις να βρίσκεσαι με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις μαζί τους, παράλληλα όμως η νευρικότητα είναι έντονη και μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

3ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ολοκληρώσεις κύκλους καταστάσεων που μπορεί να έχουν λειτουργήσει πιεστικά τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.  Γεγονός είναι ότι η πίεση αυτή θα σε οδηγήσει στο να αντιπαρατεθείς με έντονο τρόπο με σημαντικά πρόσωπα στην καριέρα σου ή στην οικογένεια καθώς πιθανό είναι να θεωρείς ότι προσπαθούν να σε διαχειριστούν με τον τρόπο που θέλουν και δεν αποκλείεται να βάζουν εμπόδια στην προσωπική σου εξέλιξη. Το πώς να διαχειριστείς την κατάσταση θα δρομολογήσει και τη σχέση σου από δω και στο εξής.

Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12.01 στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την βάση του χαρακτήρα σου καθώς ήρθε η στιγμή να αλλάξεις ριζικά αυτά που πιστεύεις νοοτροπίες και ιδεοληψίες που μόνο προβλήματα μπορούν να σου δημιουργήσουν. Οι συγκρούσεις με πρόσωπα της οικογένειας δεν αποκλείονται και επίσης δεν αποκλείεται το να πάρεις αποστάσεις από αυτούς που θεωρείς ότι έχουν προσπαθήσει να επιβάλλουν απόψεις και ιδέες που τελικά έχουν παίξει επιβαρυντικό ρόλο στην ψυχολογία σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Τοξότη από 03.01 σε καλεί να στραφείς με αργούς και σταθερούς ρυθμούς για να  κερδίσεις ότι μπορείς περισσότερο σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς αυτό που σε χαρακτηρίζει είναι η επιθυμία  για σταθερότητα μέσω των υλικών αγαθών.  Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα είναι υπερβολική συντήρηση ή υπερβολική σπατάλη που μπορεί να δείξεις καθώς είναι σημαντικό να κρατήσεις το μέτρο για να μην ξεφύγεις. Μπορείς να βρεις με αργά βήματα τι πρέπει να κάνεις για να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό για τον προϋπολογισμό σου.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24.01 ανοίγει ένα νέο κύκλο αντιπαραθέσεων σε ότι αφορά την οικογενειακή εστία καθώς πιθανό είναι να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα επηρεάσουν την οικογένεια και θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Δεν αποκλείεται αυτά τα γεγονότα να επηρεάσουν και την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείριση γιατί τα ξεσπάσματα και η κρίση δεν θα βοηθήσουν στην καλύτερη διευθέτηση των πραγμάτων. Ξαφνικές αποφάσεις για μετακόμιση ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να εκτοξεύσουν την ένταση στα ύψη.

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01  επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι υπάρχουν πρόσωπα ιδιαίτερα στον κοντινό περίγυρο που προσπαθούν να σε κατευθύνουν με τον τρόπο που θέλουν.  Η ωριμότητα που διακρίνει τη σκέψη σου και την επικοινωνία θα είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά και θα καταφέρεις να οριοθετηθείς έναντι των άλλων, δείχνοντας ξεκάθαρα τι θέλεις και τι δεν θέλεις στη ζωή σου ποια πρόσωπα μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι και ποια όχι.

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 18.01 επηρεάζει το δεκαήμερο σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αναπτύξεις με αργούς ρυθμούς σχέδια και συζητήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν για νέους πόρους εισοδήματος αφού αυτό που θέλεις να καταφέρεις είναι τη βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε υπερβολές που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν καθώς είτε συντηρητικά είτε σπαταλά θα προκαλέσεις ένταση τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

3ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01 σε καλεί να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα που μπορεί να έχουν έρθει στην επιφάνεια και να αφορούν πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος αλλά και του κοντινού περίγυρου καθώς δεν αποκλείεται να προβούν σε συμπεριφορές που θα σε δυσαρεστήσουν. Η ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τα πράγματα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να δείξεις τι πραγματικά μέλλει γενέσθαι με τις σχέσεις αυτές και ποιους θέλεις πια να έχεις στη ζωή σου πρόσωπα που μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι και διαχειρίζεσαι τα πράγματα.

Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12.01 παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τρόπο που επικοινωνείς καθώς έρχεται για να αλλάξει σε σημαντικό βαθμό τον τρόπο που εκφράζεσαι, που σκέφτεσαι, που συμπεριφέρεσαι στους γύρω σου. Αυτό θα γίνει άμεσα κατανοητό πρώτα στον κοντινό περίγυρο και μπορεί να υπάρξουν δυσαρέσκειες να θυμάσαι ότι αυτή η αναγεννησιακή διαδικασία μόνο  θετικές εξελίξεις μπορεί να φέρει γι’ αυτό μην φοβηθείς να αλλάξει σε ότι χρειάζεται και να ωριμάσεις στα σημεία που πρέπει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στο ζώδιό σου από 03.01 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κινητοποιηθείς  και να δραστηριοποιηθείς σε ότι αφορά επαγγελματικές επιδιώξεις που μπορεί να έχεις αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.  Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά σου είναι εμφανή, όμως αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η ένταση είναι διάχυτη και μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις εριστικός και επιθετικός με πρόσωπα που θεωρούν ότι κάνεις λάθη ή διαφωνούν με τη συμπεριφορά σου. Να θυμάσαι ότι ο παρορμητισμός μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσει γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24.01 μπορεί να φέρει ξαφνικά σκαμπανεβάσματα σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον καθώς φαίνεται να υπάρχουν αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα δημιουργήσουν προβλήματα και εντάσεις. Ανατροπές δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες καθώς μπορεί να υπάρχει ιδιαίτερη νευρικότητα με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο όμως οι κεραυνοβόλος καταστάσεις  είναι άκρως ασταθής και αυτό είναι που πρέπει να θυμάσαι.

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικές καταστάσεις σε σχέση με τρίτους αλλά και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν.  Ήρθε η στιγμή να κλείσει ένας κύκλος σημαντικών κινήσεων που μπορεί να έχεις πραγματοποιήσει, όμως γεγονός είναι ότι καλείσαι να πιεστείς και να αλλάξει ριζικά τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σου και γενικότερα των αναγκών σου. Αυτό πιθανό είναι να φέρει αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι, καλά θα κάνεις να μην ανεχτείς χτυπήματα κάτω από τη μέση που θα σε πληγώσουν.

Ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 18.01 επηρεάζει το δεκαήμερο σου και σου δίνει την ευκαιρία να κινητοποιηθείς σε ότι αφορά είναι επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή καθώς παίρνεις πρωτοβουλίες που θεωρείς ότι θα δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Σημαντικό είναι να προσπαθήσεις να διαχειριστείς πιθανή νευρικότητα και απότομες αντιδράσεις που μπορεί να βάλουν φωτιά στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και να οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

3ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να οριστικοποιήσεις ζητήματα σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πρόσωπα που μπορεί να προσπαθήσουν να επιβάλουν την άποψή του σε οικονομικό επίπεδο κάτω από το τραπέζι καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση και να προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις που θα κοστίσουν τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. 

Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12.01  σε καλεί να αλλάξεις ριζικά τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σου πόρων, κάτι που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο να βρεις σταθερότητα, αυτοπεποίθηση και ασφάλεια στον ίδιο σου τον εαυτό.  Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσεις να σπαταλάς τους οικονομικούς πόρους με τον ίδιο τρόπο που έκανες μέχρι στιγμής γι’ αυτό θα πρέπει να αλλάξεις προτεραιότητες και να αναθεωρήσεις πώς πρέπει να διαχειρίζεσαι λογαριασμός και εκκρεμότητες που μπορεί να σε αγχώνουν. Προσοχή γιατί η έντονη κτητικότητα σε προσωπικό επίπεδο θα τραυματίσει τη σχέση σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Τοξότη από 03.01 δημιουργεί έντονη εσωστρέφεια και σε οδηγεί στο να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς δεν μπορείς να διαχειριστείς την θλίψη που μπορεί να σου προκαλούν καταστάσεις του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στο φως. Φρόντισε να εκτονώσεις τα απωθημένα σου και τη νευρικότητα που μπορεί να νιώθει μέσω της τέχνης και του διαλογισμού, διαφορετικά όλο αυτό στρέφεται εσωτερικά και δεν σου επιτρέπει να ξεφύγεις. Σε οδηγεί στο να γίνεις μελαγχολικός και να απομονωθείς από όλους και όλα βιώνοντας αυτές τις δύσκολες στιγμές μόνος σου.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24.01 μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά έξοδα ή ανατροπές σε ότι αφορά τα οικονομικά σου πω θα σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη ανασφάλεια και νευρικότητα. Καλά θα κάνεις λοιπόν να είσαι ψύχραιμος σε ότι και αν προκύψει γιατί το πιθανότερο είναι να πρέπει να διαχειριστείς καταστάσεις που θα τονίσουν τόσο την τσέπη σου όσο και την ψυχολογία σου. Φρόντισε η ένταση αυτή να μην περάσει και στην προσωπική σου ζωή γιατί  η κτητικότητα θα οδηγήσει σε ξεσπάσματα και το ταίρι σου σε δυσαρέσκεια.

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου με τον Καρκίνο στις 10.01 σε καλεί να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να πρέπει να οριστικοποιήσεις καταστάσεις που μπορεί να είναι έντονες και να σου κοστίσουν.  Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι τη δική σου συμπεριφορά γιατί δεν αποκλείεται να γίνεις επιτακτικός, απόλυτος και εξουσιαστικός με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου, κάτι που θα δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις. Δείξε τη διάθεση να κρατήσεις ισορροπίες για να μπορέσεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 18.01 επηρεάζει το δεκαήμερο σου και επηρεάζει ιδιαίτερα την ψυχολογία σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αντιμετωπίσεις καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να είναι έντονες και δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα. Φρόντισε να επικεντρωθείς στην τέχνη, τη μουσική, τον διαλογισμό, τον εσωτερισμό για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου διαφορετικά η μελαγχολία και θλίψη θα σε οδηγήσουν στην απομόνωση. Προσοχή παρασκήνιο στη δουλειά που μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση.

3ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου με τον Καρκίνο στις 10.01 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν σημαντικά ζητήματα που θα πρέπει να διαχειριστείς και να απασχολούν το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Είναι γεγονός ότι δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός, απόλυτος και αδιάλλακτος θέλοντας να κατευθύνεις την οποία κατάσταση κατά το δοκούν, αυτό όμως να είσαι βέβαιος ότι θα σου κοστίσει γι’ αυτό σκέψου καλά τις οποίες συμπεριφορές και αντιδράσεις σου. Πιθανές αποφάσεις που μπορεί να πάρει σε αυτή την περίοδο να ξέρεις ότι θα παίξουν καρμικό ρόλο στην προσωπική σου πορεία.

Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 12.01 σε καλεί να αλλάξεις δομικά χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σου καθώς ήρθε η στιγμή να ωριμάσεις και να αναγεννηθείς αφήνοντας πίσω ότι δεν μπορεί να συνεχίσεις να υποστηρίζεις. Είναι ξεκάθαρο ότι συντελείται μία πρωτόγνωρη διεργασία για εσένα καθώς μεταμορφώνεσαι λόγω των καταστάσεων που έχεις βιώσει και προχωράς σε ένα νέο εαυτό που έχει πολύ περισσότερα να δώσει τόσο σε σένα όσο και στους γύρω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Τοξότη από 03.01 σε καλεί να δραστηριοποιηθείς κυρίως σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις αφού είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με πρόσωπα που βρίσκονται στο κοινωνικό σου περίγυρο και μπορούν να σου δώσουν πολλά με τον ακούσουν τις απόψεις ή να σταθούν δίπλα σου αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Η συμμετοχή σου σε ομαδικές και συλλογικές προσπάθειες είναι αυτό που απολαμβάνεις γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να ενταχθεί σε οργανώσεις που θεωρείς ότι σε αφορά το αντικείμενο που ασχολούνται.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 24.01 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα εκρηκτική και ανατρεπτική νέα αρχή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταστάσεις που θα επηρεάσουν την οικογένεια αλλά και την προσωπική σου πορεία και θα οδηγήσουν στο να αντιδράσεις επαναστατικά απέναντι σε κάθε πρόσωπο που μπορεί να θεωρήσει ότι θα σε  περιορίσει. Σημαντικό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές νέες γνωριμίες και προτάσεις που θα φανούν ιδιαίτερα θετικές όμως μπορεί να υποκρύπτουν πράγματα. 

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01 σε καλεί να δεις κατάματα ζητήματα της καθημερινότητας και της εργασίας που μπορεί να σε απασχολούν αλλά και θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και ακόμα δεν έχεις αντιμετωπίσει. Καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς πιθανό είναι να υπάρχει παρασκήνιο στη δουλειά που να λειτουργεί σαν εμπόδιο στην προσωπική σου εξέλιξη κάτι που θα σε απογοητεύσει. Αυτό θα έρθει στην επιφάνεια και καλείσαι να το αντιμετωπίσεις για να κλείσεις οριστικά ότι μπαίνει μπροστά στην προσωπική σου εξέλιξη και δεν σου επιτρέπει να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. 

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 18.01 επηρεάζει το δεκαήμερο σου λειτουργεί άκρως ευνοϊκά για ομαδικές και φιλικές δράσεις καθώς αυτό που κυρίως απολαμβάνεις είναι να βρίσκεσαι με φίλους και να περνάς καλά μαζί τους συζητώντας για διάφορα θέματα που σας ενδιαφέρουν από κοινού.  Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι το να συμμετέχεις σε οργανώσεις και συλλόγους είναι αυτό που κυρίως σε αφορά αφού το να  συμβάλλεις σε μία ομαδική προσπάθεια είναι άκρως ικανοποιητικό για εσένα. 

3ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη δουλειά και την καθημερινότητα αλλά και θέματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Καλά θα κάνεις να έρθεις αντιμέτωπος με τα πρόσωπα που δημιουργούν παρασκηνιακές διεργασίες εις βάρος σου σε ότι αφορά τη δουλειά καθώς είναι αυτή που δεν σου επιτρέπουν να εξελιχθείς με τον τρόπο που θα ήθελες. Παράλληλα ήρθε η ώρα να κλείσεις ζητήματα και τραύματα του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν βαρύνει όμως ήρθε η ώρα να τα αφήσεις πίσω σου.

Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12.01 λειτουργεί μεταμορφωτικά σε ότι αφορά την ψυχολογία σου καθώς είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω ανασφάλειες και απωθημένα του παρελθόντος που μόνο σαν εμπόδιο λειτουργούν στην προσωπική σου πορεία. Αυτό δεν θα είναι μία εύκολη υπόθεση καθώς θα πρέπει να δεις κατάματα τι είναι αυτό που σε εμποδίζει στο να ξεφύγεις από φαντάσματα του παρελθόντος που σε κυνηγούν ακόμα, όμως να ξέρεις θα οδηγήσει στην προσωπική σου αναγέννηση και απελευθέρωση. 

ΙΧΘΕΙΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Τοξότη από 03.01 ανεβάζει κατακόρυφα τους ρυθμούς σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται να αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να δημιουργούν ασφυκτικό πλαίσιο στην καριέρα σου. Οι ρυθμοί αυτοί είναι που θα καθορίσουν και την ένταση που θα επικρατήσει στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου καθώς δεν θα διστάσεις να προσπαθήσεις να επιβάλεις όρους και προϋποθέσεις στον τρόπο που κινείσαι σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει έντονα και να δημιουργήσει προστριβές.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24.01 μπορεί να φέρει ξαφνικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και πάλι στο προσκήνιο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις και εντάσεις με πρόσωπα που έρχονται για να τονίσουν για τα καλά την ψυχολογία σου. Οι ανατρεπτικές αυτές συμπεριφορές μπορεί να προκύψουν και από το κοντινό σου περιβάλλον και να φέρουν και πάλι στην επιφάνεια ζητήματα που δεν έχουν κλείσει και σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα. 

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή αλλά και φιλικές σχέσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχει θέση στη ζωή σου, συλλογικές δράσεις και οργανώσεις που πιθανά να συμμετέχεις.  Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι ήρθε η στιγμή να κλείσεις ζητήματα που πιθανά εκκρεμούν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις και εξουσιαστικά παιχνίδια που θα σε ενοχλήσουν. Γεγονός είναι ότι θα βάλεις τα όριά σου και θα τα κάνεις ξεκάθαρα και στο ταίρι σου και στους φίλους σου.

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 18.01 επηρεάζει το δεκαήμερο σου  δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να αυξηθεί σημαντικά η δουλειά σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που σου ανατίθενται να αυξάνονται σημαντικά. Η ένταση είναι πολύ πιθανό να υπάρξει γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς φαίνεται το άγχος να σε κυριεύει και να μην διστάσεις να συγκρουστείς με πρόσωπα θέλοντας να επιβάλεις απόψεις και δράσεις.

3ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01 στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τον έρωτα και τις φιλίες, όπως και σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και να σε ενδιαφέρει να προωθήσεις.  Ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις με ποιον θα συνεχίσεις και ποιον θα αφήσεις πίσω στη ζωή σου καθώς φαίνεται να μην ανέχεσαι άλλο επιβλητικές συμπεριφορές και απόλυτες απόψεις που μπορεί να σου δημιουργούν πρόβλημα και να σε εμποδίζουν στην προσωπική σου πορεία.  Αυτό είναι κάτι που θα επηρεάσει τόσο την ερωτική σου ζωή όσο και τις σχέσεις σου με φιλικά πρόσωπα.

Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12.01 σε καλεί να δεις κατάματα πώς πρέπει να διαχειριστείς φιλικές σχέσεις, όνειρα και σχέδια που μπορεί να έχεις, τη συμμετοχή σου σε οργανώσεις και συλλόγους με αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν.  Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι ήρθε η ώρα να οριοθετηθείς έναντι των άλλων και να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά θέλεις να έχεις στη ζωή σου. Αυτό μπορεί να έχει κόστος και σε ανθρώπινο επίπεδο αλλά και σε ότι αφορά τα όνειρά σου καθώς φαίνεται να αντιμετωπίζεις ρεαλιστικά τι μπορεί να πετύχεις και τι όχι.

Αξίζει να διαβάσεις!

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020 (video), από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Μηνιαίες προβλέψεις αριθμολογίας Ιανουαρίου 2020.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ιανουαρίου 2020.

Μαρία Ραπτοδήμου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-12-2019 06:01:00