blank
 
blank

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουνίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

 
Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουνίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, από την Μαρία Ραπτοδήμου.
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 6
 

Οι προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο 2020 για όλα τα ζώδια, με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, από την Μαρία Ραπτοδήμου. Αφού διαβάσετε το δεκαήμερο του ζωδίου σας, μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες στις Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2020.

Ο Ιούνιος είναι μήνας Εκλείψεων, καθώς μας υποδέχεται από τις αρχές του και συγκεκριμένα από τις 5 Ιουνίου με την πρώτη Έκλειψη του καλοκαιριού, την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη. Μία Έκλειψη που μπορεί να ταρακουνήσει για τα καλά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό μας περιβάλλον, καθώς με τη συμμετοχή του Άρη στους Ιχθύες σε σκληρή όψη με τα Φώτα δεν υπάρχει περιθώριο για ψύχραιμη διαχείριση και ήρεμη ατμόσφαιρα.

Sponsored Links

Οι προβλέψεις για τα ζώδια ανά δεκαήμερα τον Ιούνιο 2020

Οι συγκρουσιακές καταστάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις, για αυτό είναι προτιμότερο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους ώστε να μη ρισκάρουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε σημαντικές σχέσεις για εμάς. Η σύνοδος της αναδρομής Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Ήλιο μπορεί να φέρει στη ζωή μας πρόσωπα από το παρελθόν, όμως δεν είναι εύκολο να κατασταλάξουμε αν θέλουμε να επιστρέψουμε σε παλιότερες κατάστασης αφού ανάγκες και επιθυμίες συγκρούονται.

Στις 18 Ιουνίου ο Ερμής στον Καρκίνο αρχίζει την ανάδρομη πορεία του εντείνοντας την κυκλοθυμία και την ανάγκη για εσωστρέφεια. Ζητήματα του παρελθόντος και της οικογένειας μπορεί να μας απασχολήσουν έντονα και να δημιουργήσουν έντονες καταστάσεις στο οικείο περιβάλλον. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην επικοινωνία και σε πιθανές μετακινήσεις, καθώς οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν.

Στις 21 Ιουνίου ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο σε οικογενειακά θέματα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να έρθουμε σε επαφή με τις ρίζες μας και να ξεκαθαρίσουμε νοοτροπίες και προκαταλήψεις που μπορεί να μας έχει εμφυσήσει οικογένεια.

Παράλληλα δεν αποκλείεται να πάρουμε αποφάσεις για την δημιουργία της δικής μας οικογένειας ή για την μετακίνηση μας μακριά από την πατρική οικογένεια που μας οδηγεί στο να αναλάβουμε ευθύνες και να ωριμάσουμε. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει άγχος όμως είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει στην προσωπική μας εξέλιξη.

Στις 25 Ιουνίου η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους φροντίζοντας με αργούς και σταθερούς ρυθμούς να επιστρέψει η κανονικότητα στην προσωπική μας ζωή. Έχουμε ιδιαίτερη ανάγκη να βρεθούμε με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος και με παρέες που μπορούμε να διασκεδάζουμε. Η επικοινωνία στις σχέσεις αποκαθίσταται και μπορούμε να εκφράσουμε στο ταίρι μας ή πιθανή νέα γνωριμία όλα αυτά που θέλουμε από την προσωπική μας ζωή.

Στις 28 Ιουνίου ο Άρης περνάει στον Κριό όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2021. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που προσδίδει η συγκεκριμένη θέση είναι σημαντικά εφόδια για πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας, όμως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς τάσεις επιθετικότητας και εριστική διάθεση μπορεί να δυναμιτίσουν με μεγάλη ευκολία σημαντικές σχέσεις της ζωής μας.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ιούνιος επιφυλάσσει σημαντικές ανακατατάξεις σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς είναι πιθανό να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις μέσα από τις οποίες αναλαμβάνεις ευθύνες που μπορεί να λειτουργούν περιοριστικά στην ψυχολογία σου. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου μπορεί να αποτελέσει μία καρμική ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα και σημαντικές αλλαγές που αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον, πιθανή απόφαση για την δική σου οικογένεια ή τη μετακόμιση σου μακριά από την πατρική. Αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να σου δημιουργήσει άγχος ή πιθανές αμφιβολίες. Το ψυχολογικό βάρος που πιθανά νιώθεις μπορεί να μετατραπεί σε μία καθοριστική προσπάθεια για την προσωπική σου εξέλιξη. Τα οποία γεγονότα υπάρξουν αυτό το χρονικό διάστημα “στοχεύουν” προς αυτή την κατεύθυνση, κάτι που θα βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου προσπαθώντας σκληρά για στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σε επηρεάζει και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για επανεξέταση προηγούμενων σχέσεων σε βαθύτερο επίπεδο. 

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη στις 5 Ιουνίου μπορεί να φέρει σημαντική αναστάτωση στις σχέσεις με το ευρύτερο και τον κοντινό περίγυρο. Η συμμετοχή του Άρη από τους Ιχθύες σε σκληρή όψη με τα φώτα αυξάνει κατακόρυφα την ένταση και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις που θα άφησαν το στίγμα τους. Δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια παρασκήνιο που σε αφορά και μπορεί να σε απογοητεύσει. Είναι σημαντικό όμως να αποφύγεις τις κόντρες και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου με ψυχραιμία να πάρει αποφάσεις ως προς το ποιους θέλεις να συναναστρέφεσαι και ποιους όχι. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο από τις 18 Ιουνίου η εσωστρέφεια δίνεται όπως και η κυκλοθυμία. Η επικοινωνία στο οικογενειακό περιβάλλον δυσκολεύει και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις πού θα σε αναστατώσουν. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να σκεφτεί πραγματικά τι είναι αυτό που δεν σε καλύπτει στην οικογένεια και μπορεί να δημιουργεί κενά μέσα σου και να σε απογοητεύει. 

3ο δεκαήμερο

Το παρελθόν κυριαρχεί αυτόν τον μήνα, καθώς αναλώνεσαι πολλές φορές σε τραύματα και πληγές που ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει. Είναι σημαντικό όμως να μπορέσεις να καταλάβεις ότι οι οποίες εμπειρίες σου δεν υπάρχουν στη ζωή σου για να σε δυσκολεύουν αλλά για να γίνονται μαθήματα τα οποία σε εξελίσσουν. Μην αφήνεις την ψυχολογία σου να επηρεάζεται, καθώς η εσωστρέφεια εντείνεται και η κυκλοθυμία μπορεί να δυναμιτίσει τις καθημερινές σου σχέσεις. Παράλληλα καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στο εργασιακό περιβάλλον αφού είναι πιθανόν να υπάρξουν παρασκηνιακές διεργασίες εις βάρος σου που θα σε απογοητεύσουν. Με τον Άρη στους Ιχθύες να επηρεάζει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το δεκαήμερο σου μπορείς να λειτουργήσεις διαισθητικά και όχι σπασμωδικά. Άλλωστε στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν επαγγελματικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφήνοντας πίσω σου οποίους προσπαθούν να σε υπονομεύσουν και να καπηλευτούν τις προσπάθειές σου. 

Μάθε περισσότερα για το ζώδιό σου στις μηνιαίες προβλέψεις του Κριού.  

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ιούνιος μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις που θα δρομολογήσουν ένα νέο ξεκίνημα με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους. Παράλληλα το εμπόριο και η επικοινωνία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς είναι πιθανές οι προτάσεις ή ευκαιρίες που θα σου δοθούν και θα ανοίξουν μπροστά σου ένα νέο δρόμο με επιτυχημένες προεκτάσεις στην καριέρα σου. Όμως θα πρέπει να αξιοποιήσεις τη συγκεκριμένη συγκυρία, καθώς απαιτείται σκληρή δουλειά και ωριμότητα για την επίτευξη των στόχων σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους ενισχύει τις οικονομικές δυσκολίες, όμως σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου σε σημαντικό επίπεδο. Συναισθηματικά μπορείς να επικεντρωθείς στο ταίρι σου και να σκεφτείς τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί στη σχέση. Καλά θα κάνεις βέβαια να αφήσεις το χρονικό διάστημα αυτό χωρίς συζητήσεις που μπορεί να ενοχλήσουν ή να προκαλέσουν παρεξηγήσεις. 

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα δίδυμο τοξότη στις 5 Ιουνίου δημιουργεί ένα έντονο σκηνικό που μπορεί να επηρεάσει τόσο την ψυχολογία σου όσο και την πορεία οικονομικών ζητημάτων που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε θέματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις, όμως στον δρόμο για την επιτυχία μπορεί να βρεις εμπόδια που θα σε απογοητεύσουν. Είναι πιθανό να επιδιώξεις να στηριχθείς σε φιλικά πρόσωπα που η ανάμιξη τους δεν θα έχει θετικό αντίκτυπο και μπορεί να οδηγήσει σε μεταξύ σε συγκρούσεις. Είναι καθοριστικό να καταφέρεις να αφήσεις την καχυποψία και τις αμφιβολίες στην άκρη, καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να διαφυλάξεις τόσο τα οικονομικά σου συμφέροντα όσο και τις φιλικές σχέσεις. Ο Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο από τις 18 Ιουνίου σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις τον τρόπο που επικοινωνείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια σε κοντινές αποδράσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις για αυτό φρόντισε να είναι πολύ καλά οργανωμένες πριν ξεκινήσεις. 

3ο δεκαήμερο

Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι σου βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς δραστηριοποιείσαι ως προς την επίτευξη τους και αυτό είναι κάτι που σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Με τον Άρη στους Ιχθύες να επηρεάζει για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το δεκαήμερο σου έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με φιλικά πρόσωπα ή νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου για να σε στηρίξουν σε κάθε σου επιδίωξη. Η έντονη επιθυμία για ανεξαρτησία που να εκδηλώνεις δεν αποκλείεται να επηρεάζει την πορεία της σχέσης σου για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς οι εντάσεις με το ταίρι σου μπορεί να σε προβληματίσουν. Στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του μήνα σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για τα όνειρά σου. Παράλληλα όμως θα βοηθήσουν την σχέση σου να ανθίσει και να δείτε από κοινού με το ταίρι σου την πορεία σας με αισιοδοξία και θετική προσέγγιση. 

Μάθε περισσότερα για το ζώδιό σου στις μηνιαίες προβλέψεις του Ταύρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που καλείσαι να επικεντρωθείς στις συναισθηματικές και οι δικές σου ανάγκες, καθώς δεν αποκλείεται να κληθείς να κάνει σημαντικές αλλαγές που μπορεί να σε επηρεάσουν. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα οικονομικά σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν περιορισμοί ή αναθεωρήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για εσένα. Είναι γεγονός ότι μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να αυξηθούν οι επαγγελματικές ευθύνες και να ανοίξουν νέοι δρόμοι μπροστά σου, όμως θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ και να εργαστείς σκληρά για να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με τα οικονομικά σου. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα έχεις την ευκαιρία να αφουγκραστείς ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και τι πρέπει να αλλάξεις στην προσωπική σου πορεία. Από τις 25 Ιουνίου και μετά όπου θα επιστρέψει σε ορθή πορεία μπορείς να δρομολογήσεις τις όποιες εξελίξεις γοητεύοντας τους πάντες και πρωταγωνιστώντας με τη λάμψη σου. 

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Τοξότη στις 5 Ιουνίου θα αποτελέσει ένα γερό crash test για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Συνεργασίες και προσωπική ζωή βρίσκονται στο προσκήνιο, καθώς υπάρχει ιδιαίτερη ένταση και νευρικότητα που εκδηλώνονται μέσα σε αυτές. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να διαχειριστείς τον οποίο εκνευρισμό υπάρχει με ψύχραιμη και ρεαλιστική σκέψη, καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις μετωπικές συγκρούσεις που θα σου κοστίσουν. Παράλληλα μπορείς να επενδύσεις στην επαγγελματική σου πορεία διοχετεύοντας όλη σου την ενέργεια στους στόχους που μπορεί να έχεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις οποίες συγκρουσιακές καταστάσεις μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την σχέση ή τις συνεργασίες σου. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο από τις 18 Ιουνίου καλείσαι να αναθεωρήσεις οικονομικά ζητήματα και προτεραιότητες και να σκεφτείς πολύ καλά οικονομικά πλάνα που έχεις και πού μπορεί να βρίσκουν εμπόδια στην εξέλιξή τους το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μην προχωρήσεις σε κινήσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. 

3ο δεκαήμερο

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σε προβληματίσουν έντονα τον Ιούνιο, καθώς επιφορτίζει σε με επιπλέον ευθύνες στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Άρης από τους Ιχθύες επηρεάζει το δεκαήμερο σου στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα και φροντίζει να αυξήσει την ζήτηση σου στο επαγγελματικό περιβάλλον αλλά και τις απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από εσένα. Ο περιορισμένος χρόνος, η φόρτιση και το άγχος, η ισχυρογνωμοσύνη δημιουργούν ένα εκρηκτικό σκηνικό που θα επηρεάσει αρνητικά την προσωπική σου ζωή και είναι σημαντικό να αποφύγεις. Δεν πρέπει να εκτονωθείς στο ταίρι σου την ένταση που σε διακατέχει, καθώς θα δημιουργήσεις σημαντικά προβλήματα που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν αργότερα. Παράλληλα προσπάθησε να επικεντρωθείς σε όλα αυτά που πρέπει να ανταποκριθείς και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, μακριά από κόντρες και προκαταλήψεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου. Είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις και θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι άλλοι σε σένα. 

Μάθε περισσότερα για το ζώδιό σου στις μηνιαίες προβλέψεις του Δίδυμου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στις 21 Ιουνίου αποτελεί έναν κομβικό σταθμό στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς είναι γεγονός ότι ανοίγει νέους δρόμους μπροστά σου σε όλα τα επίπεδα. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις περνούν σε μία νέα φάση, καθώς διαφοροποιείς ότι δεν σου αρέσει και δείχνεις με δυναμισμό τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί. Η ψυχολογική φόρτιση είναι έντονη και μπορεί να δημιουργεί κούραση όμως είναι σημαντικό για εσένα να ανακαλύψεις αυτήν τη χρονική στιγμή ότι οι φόβοι σου δεν πρέπει να μπουν εμπόδιο στη μετέπειτα πορεία σου. Άφησε τις ανασφάλειες στην άκρη που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τη σκέψη και την συμπεριφορά σου. Με την Αφροδίτη ανάδρομη το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στους Διδύμους αισθηματικά σε απασχολούν οι καταστάσεις του παρελθόντος που πιθανά έχουν επανέλθει ή δεν έχουν κλείσει μέσα σου. Δείχνεις να χάνεσαι στις ευαισθησίες σου για αυτό φρόντισε να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν σε συναισθηματικούς κινδύνους. 

2ο δεκαήμερο

Με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη στις 5 Ιουνίου καλείσαι να αντιμετωπίσεις ζητήματα της καθημερινότητας που έρχονται στο φως και δημιουργούν εντάσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις. Το παρασκήνιο που αντιμετωπίζεις μπορεί να λειτουργήσει απογοητευτικά σε ψυχολογικό επίπεδο, παράλληλα η νευρικότητα αυξάνεται και ο φανατισμός με τον οποίο υποστηρίζεις προτάσεις και σκέψεις μπορεί να θορυβήσει τους γύρω σου. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθεις σε ρήξεις και να οδηγήσεις πιθανές διαμάχες στα άκρα. Φρόντισε να αποφύγεις ότι μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στο εργασιακό περιβάλλον και να αφοσιωθείς σε πνευματικά ζητήματα που θα σου δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγεις και να ισορροπήσεις. Από τις 18 Ιουνίου με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου είναι σημαντικό να διαχειριστείς την εσωστρέφεια, καθώς δεν εκφράζεις με αμεσότητα της σκέψης σου όμως μπορεί να παραμείνεις απότομος και επιθετικός. Σκέψου καλά τι είναι αυτό που θέλεις να αναθεωρήσεις την προσωπική σου πορεία αφού το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι ιδανικό. 

3ο δεκαήμερο

Απογειώνεσαι συναισθηματικά, νοητικά και κυριολεκτικά, καθώς με τον Άρη στους Ιχθύες να επηρεάζει το δεκαήμερο σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα η αισιοδοξία είναι στα ύψη και ασχολείσαι με θέματα που σου κεντρίζουν την προσοχή και καλλιεργούν το πνεύμα σου. Η διασκέδαση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος και τα ταξίδια είναι για εσένα η μεγαλύτερη απόλαυση που θα χαρίσει στον εαυτό σου για να πάρεις τις ανάσες που χρειάζεται. Άλλωστε έχεις περάσει δύσκολα και το αξίζεις. Σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να υπάρχουν υπερβολές και καταστάσεις που δημιουργούν εμμονές και προσκολλήσεις. Μην επιτρέψεις σε όλα αυτά να σε ρίξουν και να επηρεάσουν την ανεβασμένη ψυχολογία σου. Μπορείς να κερδίσεις νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο αλλάζοντας τα δεδομένα στην κοσμοθεωρία σου και την προσωπική σου εξέλιξη. Μπορείς να γευτείς κάθε στιγμή μαζί του, καθώς το πάθος κυριαρχεί και η αίσθηση της περιπέτειας εκτοξεύει στα ύψη τον αισθησιασμό. 

Μάθε περισσότερα για το ζώδιό σου στις μηνιαίες προβλέψεις του Καρκίνου.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Ο Ιούνιος σε καλεί να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα του παρελθόντος που εκκρεμούν και μπορεί να αποτελούν βαρίδι για την ψυχολογία σου. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου φέρνει στο φως ότι μπορεί να έχει μείνει ανεπίλυτο και να σε ταλαιπωρεί σε όλα τα επίπεδα. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και οι ευαισθησίες σου δεν αφήνουν περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις. Όμως η πραγματικότητα είναι εδώ και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε βοηθά να δεις ρεαλιστικά καταστάσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Είναι πιθανό να επηρεαστούν και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς πιθανές καταστάσεις που εκκρεμούσαν και κλείνουν δρομολογούν σημαντικές εξελίξεις. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν μέσα από το φιλικό περίγυρο. Τα συναισθήματά τους σε εντυπωσιάζουν για ακόμα μία φορά όμως θα πρέπει να είσαι εγκρατής σε υποσχέσεις που μπορεί να δώσεις όμως αργότερα πιθανόν να μετανιώσεις.

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη επηρεάζει καθοριστικά την προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να αυξήσει κατακόρυφα τη νευρικότητα στη σχέση σου και να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις. Η καχυποψία και οι αμφιβολίες που σε κυριεύουν δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά τι μπορεί να προσφέρει το ταίρι σου σε σένα και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις την σχέση σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε φιλικό επίπεδο, καθώς οι κόντρες με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον θα έχουν σημαντικό κόστος για εσένα και δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Είναι καθοριστικό να αφήσεις την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει για να αποφύγεις πιθανές εντάσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο από τις 18 Ιουνίου η εσωστρέφεια εντείνεται και ανακαλύπτεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν πληγώσει. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την καθημερινότητα και τη δουλειά, καθώς τα λάθη είναι πιθανότερο από ποτέ και μπορεί να σε εκθέσουν. 

3ο δεκαήμερο

Στροφή σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις θα πραγματοποιήσεις τον Ιούνιο, καθώς με τον Άρη να κινείται στους Ιχθύες και να επηρεάζει το δεκαήμερο σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα έχει στην διάθεση να δραστηριοποιηθείς στο μέγιστο στους συγκεκριμένους τομείς. Οφείλεις να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που μπορεί να αποδώσει σημαντικά κέρδη και να ανεβάσει την ψυχολογία σου χωρίς να αφήσεις την καχυποψία να εμβολίσει τα σχέδιά σου. Το ένστικτό σου είναι μοναδικό αυτή την περίοδο και σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις τις κατάλληλες για εξόδους για να βγεις κερδισμένος. Στην προσωπική σου ζωή, μην χάσεις την ευκαιρία να απογειώσεις το πάθος, τον πόθο και τον αισθησιασμό, καθώς αυτά θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό σκηνικό που θα εκτοξεύσει στα ουράνια τις σχέσεις σου. Διαχειρίσου πιθανές ανασφάλειες και απωθημένα από προηγούμενες σχέσεις που μπορεί να επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου στο σήμερα. Δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι σου, καθώς αυτό δεν θα αφήσει περιθώρια για ακραίες καταστάσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. 

Μάθε περισσότερα για το ζώδιό σου στις μηνιαίες προβλέψεις του Λέοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου έρχεσαι αντιμέτωπος με ζητήματα που απασχολούν τις φιλικές σου σχέσεις και μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά την προσωπική σου πορεία, τις φιλοδοξίες σου, τα όνειρά σου. Είναι σημαντικό για εσένα να αρπάξεις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν και να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς θα σε οδηγήσουν με σταθερότητα και ωριμότητα στους στόχους σου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να βοηθήσει από πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος που θέλουν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια, όμως θα πρέπει να θυμάσαι ότι η εργατικότητα και η υπευθυνότητα που θα επιδείξεις είναι τα κλειδιά για την επιτυχία. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα μπαίνεις στη διαδικασία αναθεωρήσεων σε σχέση με την κοινωνική καταξίωση και την δημόσια εικόνα σου. Πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον επιστρέφουν και υπόσχονται πολλά, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι για να πάρεις μετά τις 25 Ιουνίου αποφάσεις. 

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη στις 5 Ιουνίου δεν σε αφήνει ανεπηρέαστο. Αντιθέτως δημιουργεί ισχυρούς κλυδωνισμούς σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο που θα πρέπει να χειριστείς με ψύχραιμη και ώριμη σκέψη. Οι εντάσεις αυτές θα επηρεάσουν σημαντικά και την προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σε αιφνιδιάσουν και θα σε απογοητεύσουν από το ταίρι σου. Η ένταση που επικρατεί δεν αφήνει περιθώρια για θετική σκέψη και ρεαλιστική δράση, όμως η λογική προσέγγιση που έχεις τα πράγματα μπορεί να σε βοηθήσει για να ξεφύγεις από δύσκολες καταστάσεις που θα οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο από τις 18 Ιουνίου δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια και καθυστερήσεις σε προσωπικές επιδιώξεις και όνειρα που θέλεις να επιτυχείς. Η δυσκολία στην επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις για αυτό θα καλά θα κάνεις να είσαι ακριβής στα λεγόμενά σου για να μην υπάρξουν παρανοήσεις και ένταση. 

3ο δεκαήμερο

Η νευρικότητα δονεί για τα καλά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς με τον Άρη να βρίσκεται στους Ιχθύες και να επηρεάζει το δεκαήμερο σου το μεγαλύτερο μέρος του μήνα μπορεί να έρθει στην επιφάνεια ανταγωνιστική συμπεριφορά και εκνευρισμός που θα οδηγήσουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις. Η προσωπική και επαγγελματική σου ζωή επηρεάζεται αφού δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις σε άδικες επιθέσεις που μπορεί να δεχθείς με απότομο τρόπο. Μην επιτρέψεις στην ένταση να σε κυριεύσει, καθώς πιθανότατα να σε οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια που θα εντείνουν αρνητικά τις οποίες κόντρες έχουν προκύψει. Είναι σημαντικό για εσένα να σκεφτείς γρήγορα και ρεαλιστικά, καθώς με αυτό τον τρόπο θα διαχειριστείς όσο καλύτερα γίνεται τις δύσκολες στιγμές που μπορεί να περάσεις με το ταίρι τους συνεργάτες σου. Παράλληλα φρόντισε να μην εγκλωβίζεσαι σε εγωκεντρικά μοτίβα που δεν σε βοηθούν να εξομαλύνεις καταστάσεις, αντιθέτως προκαλούν επιπλέον κόντρες και δυσάρεστα. Επικεντρώσου στο να προχωρήσεις τα σχέδιά σου που θα ευνοήσουν τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και τις συνεργασίες σου. 

Μάθε περισσότερα για το ζώδιό σου στις μηνιαίες προβλέψεις του Παρθένου.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να φέρει για σένα Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου, καθώς ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα σου που καλείσαι να αξιοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Είμαι σημαντικό να μπορέσεις να αφουγκραστείς ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος για να διαχειριστείς τις όποιες προτάσεις έχεις, όμως θα πρέπει να θυμάσαι ότι αυτό που απαιτείται από εσένα είναι σκληρή δουλειά και προσπάθεια. Δεν θα πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αν δεν δουλέψεις με μεθοδικότητα και πειθαρχία. Αυτό θα κρίνει όλη την εξέλιξη. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους να επηρεάζει το δεκαήμερο σου έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν που σε γεμίζουν χαρά. Βέβαια είναι γεγονός ότι έχεις περάσει σε μία εσωτερική διεργασία για το τι σε ευχαριστεί και σε διασκεδάζει στην προσωπική σου ζωή και πως το απολαμβάνεις. Αυτό θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για σημαντικά συμπεράσματα πού μπορείς να εκφράσεις είτε στο ταίρι σου είτε σε πρόσωπο που θέλει να επανασυνδεθεί μαζί σου από τις 25 Ιουνίου και μετά όπου επιστρέφει σε ορθή πορεία.

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότης στις 5 Ιουνίου μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε σχέση με το κοντινό σου περιβάλλον, καθώς έρχονται στην επιφάνεια εμμονές και καταστάσεις στην καθημερινότητα που επηρεάζουν τις σχέσεις σου. Οφείλεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να αποφύγεις έντονες προστριβές που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα, καθώς μόνο έτσι θα καταφέρεις να προστατεύσεις τις σχέσεις σου από τις συγκρούσεις. Είναι σημαντικό δε να μην επιτρέψεις στο άγχος να κυριαρχήσει, καθώς θα σε οδηγήσει στο να γίνεις επικριτικός απογοητεύοντας ακόμα περισσότερο τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο από τις 18 Ιουνίου δεν αποκλείεται να βρεις δυσκολίες σε επαγγελματικά σχέδια. Ήρθε η ώρα για μία εσώτερη διαδικασία που θα σε οδηγήσει σε πολύτιμα συμπεράσματα που αφορούν την καριέρα σου και αυτό που έχεις επιλέξει να υπηρετήσεις. Μην βιαστείς να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι, καθώς το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου.

3ο δεκαήμερο

Η καθημερινότητα σε απασχολεί έντονα, καθώς οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες είναι πολλές και σε αυτές πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άλλωστε θέλεις να είσαι άψογος σε ότι παραδώσεις στη δουλειά σου και αυτό μπορεί να σου προκαλέσει εμμονές και άγχος μέχρι να μπορέσεις να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Με τον Άρη στους Ιχθύες να επηρεάζει το δεκαήμερο σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος να δόσεις όλη σου την ενέργεια σε καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις εργασιακής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Δεν πρέπει όμως να ξεφεύγεις λόγω της νευρικότητας που μπορεί να έρθει στην επιφάνεια, καθώς αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα στο συναδελφικό περιβάλλον που είναι προτιμότερο να λείψουν. Παράλληλα μπορείς να ασχοληθείς με κάποιο είδους άσκησης που μπορεί να σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις και να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου. Θα είναι σημαντικό, καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις αυτοσυγκράτηση σε πιθανές εντάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις εντός του εργασιακού χώρου. 

Μάθε περισσότερα για το ζώδιό σου στις μηνιαίες προβλέψεις του Ζυγού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο που αφορά την επιμόρφωση και τα πνευματικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Παράλληλα ζητήματα με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να σου δημιουργήσουν κατήφεια. Σου δίνεται όμως η ευκαιρία να κάνεις ένα οριστικό ξεκαθάρισμα στα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι και να συμβαδίσουν. Σε ότι αφορά σπουδές και θέματα σε σχέση με το εξωτερικό έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που θα ικανοποιήσουν τις φιλοσοφικές του αναζητήσεις όμως θα πρέπει να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια για να φτάσει στο επίπεδο που θέλεις. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους η ένταση σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να περάσει στην προσωπική σου ζωή για αυτό φρόντισε να περιορίσεις καχυποψία και ζήλια που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν δημιουργώντας συναισθηματική παλίρροια όμως είναι προτιμότερο να μην βιαστείς σε συμπεράσματα για τα οποία δεν είσαι βέβαιος.

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη επικεντρώνει όλη σου την προσοχή σε σχέση με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δεις ποιες είναι οι πραγματικές σου προτεραιότητες και τι είναι αυτό που μπορεί να σε γεμίσει ασφάλεια και σταθερότητα. Οικονομικές συναλλαγές δεν αποκλείεται να προκύψουν που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου όμως θα πρέπει να αποφύγεις την εγωκεντρική διάθεση και τις συγκρούσεις για να μπορέσεις να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Διαφορετικά ζητήματα θα οδηγηθούν σε οριστικό κλείσιμο μέσω αντιπαραθέσεων και εντάσεις που δεν θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου. Ο Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο από τις 18 Ιουνίου σε καλεί να αναθεωρήσεις τον τρόπο σκέψης σε ότι αφορά το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, καθώς ήρθε η στιγμή να καταλάβεις ποια πρόσωπα καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου και ποια όχι. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανά ταξίδια που έχεις προγραμματίσει, καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εμπόδια, καθυστερήσεις ή αναβολές για αυτό θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στους ιχθείς και να επηρεάζει το δεκαήμερο σου το μεγαλύτερο μέρος του μήνα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να δημιουργήσεις, να αφεθεί στην παιδικότητα και στη χαρά. Το κέφι σου ανεβαίνει κατακόρυφα και αυτό είναι που καθιστά πόλο έλξης για τις παρέες που θα βρεθείς, καθώς μαγνητίζεις τους πάντες με τη λάμψη και τη γοητεία σου. Στην προσωπική σου ζωή γοητεύεις με τη συμπεριφορά σου το ταίρι ή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει, καθώς ξεχωρίζεις για τη γενναιοδωρία σου και για τον έντονο συναισθηματισμό που δείχνεις. Παράλληλα όμως θα πρέπει να απαγκιστρωθεί από τον έντονο εγωισμό και την επιθυμία προβολής που σε διακατέχει, καθώς αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις είτε στο περιβάλλον που κινείσαι είτε στη σχέση σου. Οι παρεξηγήσεις θα προκαλέσουν εντάσεις και οι εντάσεις συγκρούσεις που θα είναι δύσκολο να ξεπεράσεις. Αφέσου στο πάθος και στον αισθησιασμό που μπορεί να χαρείς με το ταίρι σου και μην επιτρέψεις σε κατώτερα συναισθήματα να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα.

Μάθε περισσότερα για το ζώδιό σου στις μηνιαίες προβλέψεις του Σκορπιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν έρχονται στο προσκήνιο, καθώς η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα αρχή που μπορεί να σου δημιουργήσει έντονο άγχος και ανασφάλεια. Παράλληλα όμως χρειάζεται και ιδιαίτερη ωριμότητα για να διαχειριστείς τα όποια θέματα έχουν έρθει στο προσκήνιο αφού είναι σημαντικό για εσένα να κατασταλάξεις σε οικονομικό επίπεδο και να ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι. Ο προβληματισμός σου μπορεί να είναι έντονος όμως είναι γεγονός ότι δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Είναι αυτές που θα σε βγάλουν από πιθανά αδιέξοδα που σου δημιουργούν έντονο φόβο. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους το μεγαλύτερο μέρος του μήνα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν που επιδιώκουν να μπουν και πάλι στη ζωή σου. Σκέψου καλά τι μπορούν να σου προσφέρουν και μη βιαστείς να δεσμευτείς αν δεν είσαι βέβαιος ότι θέλεις να κατασταλάξεις μαζί τους. 

2ο δεκαήμερο

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τους δίδυμους να πραγματοποιείται στις 5 Ιουνίου οι δονήσεις είναι ισχυρές και θα πρέπει να διαχειριστείς τις όποιες εντάσεις με μαεστρία. Γεγονός είναι όμως ότι γίνεται μία προσπάθεια είτε από τους συνεργάτες είτε από το ταίρι σου να σε χειραγωγήσουν κάτι που θα δημιουργήσει εκρηκτική διάθεση από την πλευρά σου και οι κόντρες δεν θα αργήσουν να προκληθούν. Προσοχή όμως γιατί αυτές οι κόντρες μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία αυτών των σημαντικών σχέσεων που έχεις στη ζωή σου και να οδηγηθείς σε αποφάσεις που θα είναι καταλυτικές για την πορεία τους. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο από τις 18 Ιουνίου και μετά η εσωστρέφεια εντείνεται όπως και η καχυποψία. Φρόντισε να σκεφτείς πολύ καλά τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξεις σε οικονομικό επίπεδο όπως και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, καθώς η καχυποψία δεν σου επιτρέπει να ηρεμήσεις. 

3ο δεκαήμερο

Η ένταση στην οικογενειακή σου ζωή είναι εμφανής, καθώς με τον Άρη να επηρεάζει από τους Ιχθύες το δεκαήμερο σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα η αναστάτωση είναι μεγάλη και μπορεί να προκληθούν έντονοι καυγάδες με οικεία πρόσωπα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις, καθώς δεν θα διστάσεις να δώσεις χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που θα πονέσουν τους γύρω σου θέλοντας να τους χειραγωγήσεις και να τους κατευθύνεις με τον δικό σου τρόπο. Αυτό θα οδηγήσει σε έντονες αντιδράσεις, καθώς δεν θα βρεις συμπαραστάτες σε ανάλογες συμπεριφορές. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρχουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας που θα πρέπει να διορθωθούν για αυτό μπορεί να προκύψουν εργασίες σε κτίσματα που θα πρέπει να επίβλεψεις. Η κούραση θα είναι έντονη όμως το αποτέλεσμα στο τέλος θα σε ικανοποιήσει αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να προσπαθείς να ισορροπήσεις ανάμεσα σε εμπόδια και πιθανές καθυστερήσεις που μπορεί να σε προβληματίσουν. 

Μάθε περισσότερα για το ζώδιό σου στις μηνιαίες προβλέψεις του Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Νέα ξεκινήματα μπορεί να υπάρξουν με προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς με την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου ανοίγει μία νέα περίοδος που αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που έρχονται για να σε βοηθήσουν σε στόχους καριέρας η να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην αγάπη. Είναι σημαντικό να μη νιώσεις άγχος και κατήφεια λόγω της έντασης που έρχεται στην επιφάνεια και των ανασφαλειών που σε διακατέχουν. Θα πρέπει να απολαύσεις κάθε στιγμή χωρίς εντάσεις και προκαταλήψεις και να αναλάβεις πιθανές ευθύνες για μία νέα συνεργασία ή σχέση που μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη για εσένα. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα αναθεωρείς την καθημερινότητά σου και την εργασιακή σου πορεία. Δεν αποκλείεται να θέλεις να κάνεις αλλαγές που έχεις κατασταλάξει ότι σε εκφράζουν. Καλό είναι να περιμένεις να πραγματοποιήσεις τις αλλαγές αυτές μετά τις 25 Ιουνίου όπου η Αφροδίτη θα επιστρέψει ορθόδρομη και θα σε βοηθήσει με ομαλότητα να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. 

2ο δεκαήμερο

Αναστατώνεσαι λόγω των καταστάσεων που εκκρεμούν και έρχονται στην επιφάνεια, καθώς καλείσαι να δώσεις λύσεις για ότι μπορεί να σε φορτίζει συναισθηματικά. Η ένταση που νιώθεις επηρεάζει και την καθημερινότητά σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρουσιακές καταστάσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις με το συναδελφικό περίγυρο. Οφείλεις να περιορίσεις τη νευρικότητα και να επικεντρωθείς στοχευμένα στα θέματα που θέλεις να ασχοληθείς, διαφορετικά οι σκέψεις και οι ευαισθησίες θολώνουν το μυαλό και μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα δεν αποκλείεται να επιστρέψουν πρόσωπα του παρελθόντος που επιδιώκουν και πάλι να μπουν στη ζωή σου. Είναι σημαντικό όμως να σκεφτείς πολύ καλά αν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και αν για αυτούς η συντροφικότητα είναι τόσο σημαντική όσο για εσένα. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να διαπιστώσεις αν τα πρόσωπα αυτά είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα μαζί σου. 

3ο δεκαήμερο

Δραστηριοποιείσαι έντονα και σε πολλά θέματα ταυτόχρονα και αυτό είναι κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Παράλληλα όμως δεν αποκλείεται αυτό να οδηγήσει στο να βαρεθείς γρήγορα με τα αντικείμενα που ασχολείσαι για αυτό θα πρέπει να δώσεις συγκεκριμένη προσοχή σε αυτό που σε ευχαριστεί περισσότερο και μπορεί να σου προσφέρει πολλά. Με τον Άρη στους Ιχθύες να επηρεάζει το δεκαήμερο σου το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το εμπόριο είναι αυτό που κυριαρχεί σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς μπορεί να φέρει σημαντικές συμφωνίες και συναλλαγές για εσένα. Παράλληλα οι γνώσεις και οι κοντινές αποδράσεις ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και το κέφι σου και σου δίνουν την ευκαιρία να ανανεωθείς μέσα από νέες πληροφορίες που σου κεντρίζουν την προσοχή. Μην χάσεις την ευκαιρία να δεχθείς προσκλήσεις για πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς η διασκέδαση είναι μέρος της ζωής σου και αυτό που τελικά μπορεί να απογειώσει το κέφι σου. Άλλωστε εκεί μπορεί να προκύψουν νέες σημαντικές γνωριμίες που θα εκτοξεύσουν το φλερτ στα ύψη.

Μάθε περισσότερα για το ζώδιό σου στις μηνιαίες προβλέψεις του Αιγόκερου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η καθημερινότητα και η δουλειά είναι αυτά που σε προβληματίζουν έντονα και με την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μία νέα αρχή που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο ως προς την ωριμότητα σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αναλάβεις ευθύνες που μπορεί να σε φοβίζουν, όμως είναι αυτές που θα σε εξελίξουν στον εργασιακό χώρο. Φρόντισε να αποδεχθείς και να συζητήσεις προτάσεις που έρχονται στο προσκήνιο με ψυχραιμία, μακριά από γκρίνια και ανασφάλειες γιατί μπορεί να είναι οι κατάλληλες για εσένα. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους να επηρεάζει το δεκαήμερο σου ασχολείσαι με την προσωπική σου ζωή και με το αν το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου. Η παιδικότητα, η χαρά και η διασκέδαση είναι αυτά που σε γεμίζουν σαν προσωπικότητα και μπορούν να απογειώσουν. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν για να τονίσουν με την παρουσία τους ότι δεν έχει κλείσεις οριστικά κύκλους στη ζωής σου. 

2ο δεκαήμερο

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να προκύψουν στο φιλικό περιβάλλον με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που πραγματοποιείται στις 5 Ιουνίου, καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και οικονομικά ζητήματα που δημιουργούν εμπλοκή και ένταση στις σχέσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε φιλικά πρόσωπα που μπορεί να προσπαθούν να επωφεληθούν εις βάρος σου ή να δημιουργούν συγκρουσιακές προϋποθέσεις για να έρθουν σε ρήξη μαζί σου. Φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για να περισώσεις τις σημαντικές σχέσεις για εσένα. Παράλληλα καλά θα κάνεις να κρατήσεις ανάλογη στάση και στην προσωπική σου ζωή, καθώς τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν με το ταίρι σου θα στιγματίσουν τη σχέση. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο από τις 18 Ιουνίου και μετά σου δίνεται η ευκαιρία να αναπροσαρμόσεις τις απόψεις σου για τη δουλειά και την καθημερινότητα και να κανεις τις απαραιτητες αναθεώρησης που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη συνηθισμένη ρουτίνα που έχεις. Προσοχή σε καθυστερήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στη δουλειά. 

3ο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου και οι συναισθηματικές σου επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εξασφαλίσεις με κάθε τρόπο το καλύτερο δυνατό. Σε οικονομικό επίπεδο με αργούς και σταθερούς ρυθμούς μπορείς να κάνεις κινήσεις προς την επίτευξη των στόχων σου, όμως η αδιαλλαξία και το πείσμα σου μπορεί να ενοχλήσει τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς τι θέλουν οι άλλοι και να μπορέσεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες για να μην υπάρξουν εντάσεις. Προσοχή παράλληλα σε υπερβολικές τάσεις ως προς την συντήρηση ή την σπατάλη χρημάτων που θα απωθήσουν τους γύρω σου. Στην προσωπική σου ζωή μπορεί να γίνει κυριαρχικός και απόλυτος με το ταίρι σου. Η ακαμψία στη σκέψη και η σταθερότητα στις απόψεις σου δεν βοηθά για να εναρμονιστούν πιθανές διαφορές που μπορεί να υπάρχουν και το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες. Σκέψου καλά αν αξίζει τον κόπο να συγκρουστείς με πρόσωπο που σου δίνει πολλά και σου προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. 

Μάθε περισσότερα για το ζώδιό σου στις μηνιαίες προβλέψεις του Υδροχόου.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Νέες καταστάσεις μπορεί να προκύψουν στην προσωπική σου ζωή που θα απογειώσουν το πάθος και τον συναισθηματισμό. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή μία νέα πιθανή γνωριμία που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος που βαραίνουν την ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό να δείξεις ωριμότητα και αυτοπεποίθηση και να μην αφήσεις την κατήφεια και το έλλειμμα αυτοεκτίμησης να κυριαρχήσουν. Μπορείς να προσφέρεις πολλά σε προσωπικό επίπεδο και τώρα ήρθε η ώρα να το δείξεις. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις τη στάση και τις σχέσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που πιθανά θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου. Η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία γίνονται εντονότερες από ποτέ και δεν σε βοηθούν να εκφράσεις ξεκάθαρα όλα αυτά που σκέφτεσαι. Φρόντισε να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις με τους οικείους σου αυτήν την περίοδο γιατί δεν θα εξελιχθούν όπως θα ήθελες και θα απογοητευτείς.

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη στις 5 Ιουνίου δονεί για τα καλά την επαγγελματική και την οικογενειακή σου ζωή, καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Αυτό όμως δεν θα είναι μία εύκολη υπόθεση για σένα, καθώς με την συμμετοχή του Άρη από το ζώδιό σου η ένταση και ο εκνευρισμός κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις κάτω από ήρεμη και λογική σκέψη. Προσοχή σε πιθανές κόντρες με τους ανωτέρους σου που δεν θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου, παρά μόνο θα οδηγήσουν σε ρήξεις που θα μπουν εμπόδιο στα επαγγελματικά σου σχέδια. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο από τις 18 Ιουνίου δεν αποκλείεται να επιστρέψουν πρόσωπα του παρελθόντος που να σε απασχολήσουν στην προσωπική σου ζωή. Περνάς σε μία περίοδο αναθεωρήσεων σε σχέση με την αγάπη και αυτά που μπορεί να σου προσφέρει το πρόσωπο που βρίσκεται ήδη δίπλα σου ή πρόσωπα που επιστρέφει και υπόσχεται πολλά. Είναι σημαντικό όμως να μην εκφέρεις απόψεις και σκέψεις αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς οι παρεξηγήσεις θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης βρίσκεται τώρα στο ζώδιό σου και επηρεάζει το δεκαήμερο σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Κυρίως θα σε απασχολήσουν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς δεν θα διστάσεις να κάνεις κινήσεις που θα παίξουν ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ο παρορμητισμός και η επιθετική σου διάθεση θα ενοχλήσουν τόσο τα πρόσωπα που εμπλέκονται στο περιβάλλον σου όσο και νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου και να πρωταγωνιστήσουν στους παραπάνω τομείς. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσει στον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου σε ενέργεια και πρωτοβουλίες που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά για εσένα. Στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του μήνα συγκεκριμένα έχεις την δυνατότητα να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που έρχονται και σε φέρνουν πιο κοντά από ποτέ σε όνειρα και φιλοδοξίες που έχεις. 

Μάθε περισσότερα για το ζώδιό σου στις μηνιαίες προβλέψεις του Ιχθύ.

Αξίζει να το διαβάσεις!

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2020, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ιούνιος 2020 και προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Μαρία Ραπτοδήμου (video).

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2020, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Αστρολογικό Ταρώ Ιουνίου 2020 για όλα τα ζώδια.

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Ιούνιο 2020.

Μαρία Ραπτοδήμου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-05-2020 19:00:00