blank
 
blank

Νέα Σελήνη στον Λέοντα: λαμπερές υποσχέσεις, τρανταχτές αποδείξεις!

 
Νέα Σελήνη στον Λέοντα: λαμπερές υποσχέσεις, τρανταχτές αποδείξεις!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα

Στις 7 Αυγούστου, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη πλησιάζει σε όψη συνόδου τον Ήλιο, σχηματίζοντας το φαινόμενο της Νέας Σελήνης, με σημείο συνάντησης τις 14 μοίρες του Λέοντα. Η σύνοδος αυτή στέκεται σε τρίγωνο με τον κυρίαρχο των ξαφνικών χωρισμών, των νεοτερισμών και των απρόοπτων αλλαγών, τον Ουρανό, ενδυναμώνοντας τους Λέοντες και τους Κριούς. Ας μην ξεχνάμε πως ο κυβερνήτης του Υδροχόου, ο Ουρανός, καθορίζει με αυτό του το τρίγωνο τις ιδεολογικές καταβολές, που πασχίζουν τη στιγμή αυτή να ξαναγεννηθούν, αλλά χωρίς ρίζες στην πραγματικότητα, πάνε χαμένες και οι ωραιότερες προοπτικές.

Η γλυκόξινη γεύση της Νέας Σελήνης

Πέρα από το τρίγωνο με τον Ουρανό, το οποίο είναι εξαιρετικά επιβοηθητικό ειδικά για οικονομικές καταστάσεις, η Νέα Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με το Κρόνο, κάνοντας την ένταση ακόμα μεγαλύτερη, αλλά και δίνοντας “σαδιστική” παράταση σε κάποιες τεταμένες καταστάσεις.

 

Στην ουσία, η σύνοδος Σελήνης- Ηλίου στον Λέοντα απορροφά όλη την ένταση και το ηλεκτρικό φορτίο των δύο όψεων, τα οποία σχηματίζονται από τον Ουρανό και τον Κρόνο, τη στιγμή που ο Ουρανός προκαλεί την στριμωγμένη Αφροδίτη στην Παρθένο να ανταπεξέλθει στα βασικά της καθημερινότητας, τουλάχιστον.

 

Συναισθηματική ένταση, οργή ίσως, εγκεφαλική διέγερση, τάση για αυτοπροβολή, επίδειξη δύναμης και έφεση για “μεγάλη” ζωή, μας κυριεύουν τις ημέρες αυτές. Παράλληλα όμως, το φθαρμένο κόβεται, πετιέται, διαλύεται, δίνοντας τη θέση του στο νέο, την προοπτική, την υπόσχεση, τη δύναμη, την ελκυστικότητα, τη φινέτσα, τη γενναιοδωρία. Τη δουλειά του ο Κρόνος θα την κάνει για άλλη μια φορά τέλεια, σαν εκτελεστικό όργανο των Θεών.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα και οι προβλέψεις για τα ζώδια

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σου δώσει το έναυσμα να δείξεις πως δεν κουράστηκες από τα στραπάτσα του τελευταίου καιρού και πως αυτό είναι η αφετηρία για κάτι αξιόλογο. Αυτό μπορεί να είναι μια νέα σχέση, που φέρνει πολύ ενθουσιασμό και υποσχέσεις για μέλλον, ή μια ενασχόληση με κάτι που αγαπάς και μπορεί να σε πάει πολύ μακριά, αλλά και πολύ ψηλά. Θυμήσου όμως πως τίποτα δε σου χαρίζεται! Απαιτείται, ειδικά στο τομέα των σχέσεων, υπομονή και ρεαλισμός. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον οίκο που αφορά στην οικογένεια και στο σπίτι σου και, αν αναλογιστείς πως τετραγωνίζει ανοιχτά τον Κρόνο, μάλλον κάποιοι μέσα από την οικογένεια θα κάνουν κομπολόι τα νεύρα σου. Επειδή οι ισορροπίες εύκολα μπορεί να κλονιστούν, απόφυγε να προκαλείς, ενώ αν βρίσκεσαι προ των θυρών να κάνεις το δικό σου σπιτικό, φρόντισε να αξιολογήσεις με σύνεση τις καταστάσεις. Αν νιώθεις πως η παρούσα κατάσταση σε πνίγει, μη διστάσεις να την αλλάξεις, βάζοντας τη δική σου βολή σε πρώτη θέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Δίδυμοι

Παρατηρείς τη ζωή σου να παίρνει καινούργια τροπή, τα άτομα κοντά σου να σε αντιμετωπίζουν κάπως αλλόκοτα και η επικοινωνία σου, που είναι το οξυγόνο σου, να σκαλώνει κάνοντας παράσιτα. Επίσης, έχεις την εντύπωση πως μιλάς εντελώς άλλη γλώσσα από το πλήθος. Οι ημέρες σου δίνουν την ευκαιρία να αλλάξει ό,τι νομίζεις πως δεν σε πάει μπροστά και σε έχει κρατήσει στάσιμο. Οι γονείς, ο σύντροφος, οι υποχρεώσεις, όλα αυτά θα πάρουν μια νέα θέση στον πίνακα των αξιών σου, βάζοντας νέες προτεραιότητες. Παράλληλα, ο Κρόνος που επηρεάζει τα ερωτικά σου, δεν αστειεύεται, ζητώντας από σένα να είσαι σοβαρός, μετρημένος, με καλούς σκοπούς. Μπορείς; Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Καρκίνος

Αναθεωρείς αξίες και στόχους τις ημέρες αυτές. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα δε θα σε αφήσει σε ησυχία, αν καταπιέζεις ένα κομμάτι του εαυτού σου, το οποίο θέλει να βγει στην επιφάνεια, αλλά εσύ του δίνεις μηδαμινή αξία. Μέχρι και το άτομο που αγαπάς χρειάζεται να αντιμετωπίσει τις αμφιβολίες σου. Επίσης, τα οικονομικά σου παρουσιάζουν βελτίωση, αλλά και σου δείχνουν το δρόμο πώς να αξιοποιήσεις νέες πηγές όσο πιο καλά μπορείς. Η οικογενειακή κατάσταση θα είναι κάπως πιεστική, αλλά αν βάλεις μπροστά την πειθώ και λίγο αυταρχισμό, οι άλλοι θα υπακούσουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σε τρίγωνο με τον Ουρανό, σου ανοίγει ένα παράθυρο κόντρα στη συμβατικότητα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αλλάξεις, αν όχι τον κόσμο, τις καθημερινές συνθήκες ζωής σου. Η σχέση σου περνά σε νέα διάσταση, αφού δεν προτίθεσαι να συνεχίσεις βαρετές και χιλιομπαλωμένες καταστάσεις. Παράλληλα, η ευκαιρία να έρθει στη ζωή σου ο ένας και μοναδικός έρωτας, είναι αρκετά μεγάλη. Αυτό φυσικά, αν είσαι σε ετοιμότητα να εγκαταλείψεις τις καταστάσεις που σέρνονται από το παρελθόν και που δεν έχουν μέλλον. Σωστοί χειρισμοί απαιτούνται τώρα, ώστε το επόμενο διάστημα να μπορέσεις να περπατήσεις σε δρόμο πιο ομαλό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη σε κάνει να νιώθεις αποσυνδεδεμένος με όλο το υπόλοιπο σύμπαν, φέρνοντάς σε αντιμέτωπο με απωθημένα και ενοχές, που νόμιζες πως είχες ανεπιστρεπτί πετάξει στο… σκουπιδοφάγο του μυαλού σου. Και εκεί που πνίγεσαι στα άγχη σου και τις ανασφάλειες, βλέποντας πόσο δύσκολος είναι ο κόσμος για μια… μικρή Παρθένο, συμβαίνουν πράγματα απελευθερωτικά, που λειτουργούν σαν μηχανισμός που σε φέρνει χιλιόμετρα μπροστά. Ξεσκαλώνεις από καταστάσεις που σου κατάπιναν όλη την ενέργεια, τη διάθεση και την αισιοδοξία, ενώ δεν διστάζεις να βάλεις μπρος και τα πιο τολμηρά σου σχέδια, για την νέα σαιζόν. Παράλληλα, περνάς από σαράντα κύματα τις σχέσεις σου, ζυγίζοντας ποιες σε ωφελούν και ποιες όχι. Αυτές που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, θα αντιμετωπίσουν το νέο σου πρόσωπο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Sponsored Links

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη θα προσπαθήσει να σου πει πως από κάποιες φιλίες, έχουν γεννηθεί θυελλώδεις έρωτες και πως η ζωή σου μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια νύχτα. Η κοινωνική αυλαία, πιο εντυπωσιακή και πλούσια σε περιεχόμενο από ποτέ, ανοίγει, αφήνοντας να φανεί το μεγαλείο σου, η κατάκτηση ατόμων και στόχων, αλλά και μία βασιλική αυλή που έχεις, από οπαδούς μέχρι κόλακες. Θα πρέπει να συγκεντρωθείς στην καριέρα σου, αφού έχεις έντονη υποστήριξη και ήδη βελτιωμένους στόχους. Επίσης, πιθανή και μία σχέση που θα σε κάνει να πρέπει να ανταποκριθείς στο ύψος των περιστάσεων. Όπως και να έχει, είσαι συνεχώς σε κίνηση, είτε δέχεσαι την πρόσκληση για δεξίωση στο σπίτι του… Πρέσβη, είτε σαρώνεις με τους κολλητούς τα στέκια της πόλης. Μόλις περάσει η επήρεια της Νέας Σελήνης, ασχολήσου και λίγο με τη σχέση σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Σκορπιός

Τις μέρες αυτές σε ενδιαφέρει η δημόσια εικόνα σου όσο τίποτα άλλο και όλες σου οι ενέργειες κατευθύνονται προς εκεί. Η Σελήνη στον Λέοντα δε συμβιβάζεται με κάτι μικρότερο και πάει καρφί να πραγματοποιήσει μεγάλες φιλοδοξίες, υψηλούς στόχους και ανάβαση σε κοινωνικές κορυφές, όπου θα προσπαθήσει να καρφώσει τη σημαία της. Η πολυαστρία στο Καρκίνο όμως σε κάνει ευάλωτο, με τάση να πισωγυρίζεις σε σχέσεις που έχουν αποδείξει πως δεν έχουν τι άλλο να σου δώσουν, αλλά και ένα παράπονο, πως τα άτομα δίπλα σου δεν κατανοούν τις αδυναμίες σου. Εσύ συνέχισε για την κατάκτηση των στόχων σου και πάψε να κοιτάζεις προς τα κάτω. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα κινητοποιεί τις δυνάμεις αυτές μέσα σου, που σε κάνουν να ονειρεύεσαι, να οραματίζεσαι τα ακατόρθωτα και να γυρίζεις πάλι στον τόπο της καταγωγής σου, τη Χώρα της Αισιοδοξίας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό ενεργοποιεί θετικότατα τα ερωτικά σου θέματα, φέρνοντας στη ζωή σου παλιές και νέες καταστάσεις, που θα δώσουν νέο νόημα ζωής στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, απομακρύνσου άφοβα, κυνηγώντας τα όνειρά σου, χωρίς το δισταγμό πως μπορεί να μην τα καταφέρεις ή να χάσεις αυτό που ήδη έχεις. Αυτές τις μέρες θα ασχοληθείς με το εξωτερικό, είτε ανοίγοντας μια ακόμα πόρτα επαγγελματική, είτε γιατί ο άνεμος του έρωτα φυσάει από εκεί. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα λειτουργεί σαν ένα είδος ανατροπής για σένα, τα ερωτικά σου, τις επιλογές που μέχρι τώρα έκανες και τα διλλήματα στο οποία βρίσκεσαι. Ίσως ζήσεις τη διαδικασία ενός αποχαιρετισμού, αλλά και μίας δυνατής ερωτικής συγκίνησης. Η ζωή σου τις μέρες αυτές μοιάζει σαν μυθιστόρημα, με κάθε είδους συναίσθημα χρωματισμένο. Το πάθος, η ζήλεια, το ερωτικό απωθημένο, αλλά και ο ενθουσιασμός να κατακτήσεις την καρδιά αυτού που κάνει τη δική σου να χτυπά ακατάστατα, είναι το στίγμα της Σελήνης. Φυσικά και δεν θα ξεχάσεις τα επαγγελματικά σου, για τα οποία η Αφροδίτη στη Παρθένο έχει τις καλύτερες προθέσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Υδροχόος

Η δραστηριότητα της Σελήνης στον Λέοντα, βάζει στο επίκεντρο την προσωπική και ερωτική σου ζωή, αφού οι νέες γνωριμίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και όλοι συνωστίζονται το σαλόνι ή στο… κρεβάτι σου, για να είναι κοντά στο αντικείμενο του πόθου τους. Οι σχέσεις δεν θα περάσουν όμως έτσι επιπόλαια από τα ατσάλινα φίλτρα του μυαλού σου, αφού θα εξεταστεί η έντασή τους, η ποιότητα τους, αλλά και το κατά πόσο σου δίνουν αυτό που ζητάς. Παράλληλα, θα ενεργοποιηθούν και θέματα δουλειάς, για τα οποία ψάχνεις λύσεις, γιατί πολύ σε έχουν κουράσει. Η Νέα Σελήνη λειτουργεί λυτρωτικά πάνω σου, αφού βλέπεις να γίνεται επιτέλους μια νέα αρχή στα πράγματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη ξυπνά διλλήματα μέσα σου, τα οποία εσύ καλείσαι να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό θα σε τρέψει σε φυγή από μια ανιαρή πραγματικότητα, κυρίως εργασιακή, που σε γειώνει απότομα, στερώντας σου τις μεγάλες στιγμές που εσύ θέλεις να ζήσεις, αλλά και την ελεύθερη έκφραση. Και όμως, θα έχεις ευκαιρίες να επιβάλλεις τα θέλω σου και να ζητήσεις ευθέως αυτό που από καιρό θα έπρεπε να σου ανήκει. Ερωτικά, βρίσκεσαι σε ένα ξέφραγο αμπέλι, αφού ο Δίας παίζει μαζί σου και σε μπερδεύει. Αυτό που θα πρέπει να αναλογιστείς ωστόσο, είναι αν μπορείς να αποδεχτείς μια πραγματικότητα, είτε μέσα στη δουλειά σου, είτε μέσα στον κύκλο σου. Οι ευκαιρίες είναι εδώ, άρπαξέ τις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-08-2013 00:00:00