blank
 
blank

Τα άστρα 14 ως 16 Αυγούστου 2015 με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Οι ευκαιρίες δεν λείπουν, το ζήτημα είναι να τις αντιληφθείς και να τις αξιοποιήσεις!

 
Τα άστρα 14 ως 16 Αυγούστου 2015 με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Οι ευκαιρίες δεν λείπουν, το ζήτημα είναι να τις αντιληφθείς και να τις αξιοποιήσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 11
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 14 ως 16 Αυγούστου 2015, με την Νέα Σελήνη στην 21.30’ του Λέοντα, στον 3ο Δεκανό:

Στις 14 Αυγούστου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον τρίτο δεκανό του Λέοντα! Θέλεις να είσαι ευτυχισμένος, θέλεις να δημιουργείς, θέλεις να ζεις τον έρωτα, θέλεις να απολαμβάνεις τη χαρά και το φως της ζωής, θέλεις ένα νέο ξεκίνημα που να τα περιλαμβάνει όλα αυτά… Όμως έχεις σκεφτεί αν είσαι έτοιμος να τα δεχτείς;
 
Ο Λέοντας είναι το ζώδιο που συμβολίζει την αυθεντική έκφραση, την ανάγκη να εκφράσεις την εσωτερική σου ταυτότητα μέσα από την δημιουργία! Είναι ο δρόμος για να ανακαλύψεις την χαρά και την αισιοδοξία που κρύβεις μέσα σου, στο κέντρο της ύπαρξής σου, είναι το εσωτερικό σου φως, που όταν βγαίνει προς τα έξω, φωτίζει την πραγματικότητά σου, τις σχέσεις σου, την καθημερινότητά σου! Είναι η πορεία σου προς την εξέλιξη, μέσα από τα ταλέντα που αξιοποιείς και που εκφράζουν απόλυτα την ύπαρξή σου! Είναι εκείνη η κομβική στιγμή που καταλαβαίνεις πως ο δρόμος που βαδίζεις πρέπει να φωτιστεί από τη δική σου ενέργεια, από το δικό σου φως, από τη δική σου αισιοδοξία, από τη δική σου ελπίδα και φυσικά, να έχει τη δική σου ταυτότητα!
 
Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα έχει έμφυτη την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια, αλλά και την ανάγκη να την αποδεχτούν! Έχει ανάγκη από την ένθερμη υποστήριξη και την αποδοχή των άλλων, για να προσφέρει όλα τα καλά στοιχεία που κρύβει μέσα της! Είναι μια… βασιλική Σελήνη, που έχει ανάγκη τους υπηκόους της!
 
Η Νέα Σελήνη κορυφώνεται στον τρίτο δεκανό του Λέοντα, που κυβερνάται από τον Άρη! Αυτό ενισχύει κατά πολύ την δράση και την ένταση, ενώ οδηγεί σε πολύ δυναμικές διεκδικήσεις. Η επιθυμίες ισχυροποιούνται, εντείνουν τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία, δίνοντας στην δράση πιο παρορμητικό και αυθόρμητο χαρακτήρα, που ωστόσο είναι πολύ εύκολο να οδηγήσει σε λάθος κινήσεις και επιλογές. Είναι αναγκαία η εξισορρόπηση μεταξύ της επιθυμίας και της αυτοσυγκράτησης, έτσι ώστε να μπορέσει να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με Ήλιο και Σελήνη

Πολύ σημαντική θέση της Αφροδίτης στον κύκλο αυτόν. Είναι η σύνδεση ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον, μια και η αναδρομή πορεία της έχει σκοπό να επαναφέρει ο οτιδήποτε αξίζει να μείνει στη ζωή σου, δίνοντάς του μια δεύτερη ευκαιρία!
 
Η σύνοδος των φώτων (Ηλίου -Σελήνης) με την ανάδρομη Αφροδίτη, δίνει στον κύκλο αυτόν έναν χαρακτήρα πιο συναισθηματικό! Είναι η συγκεκριμένη στιγμή που ανοίγει τις πόρτες του παρελθόντος και επιτρέπει την εκδήλωση και την ανταλλαγή των συναισθημάτων σου με συγκεκριμένα πρόσωπα, που ενδεχομένως βρίσκονται μέχρι τώρα σε απόσταση. Είναι η συγκεκριμένη στιγμή που σου επιτρέπει να διορθώσεις κάθε λανθασμένη κίνηση, να εκφραστείς και να γεφυρώσεις το χάσμα με τα πρόσωπα που αγαπάς!
 
Η περίοδος αυτή επιτρέπει μία πολύ όμορφη ανταλλαγή που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητα των σχέσεων σου, ενώ ενισχύει την ερωτική σου ζωή. Σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις και πάλι στη ζωή σου μια σχέση από το παρελθόν, η οποία μπορεί να έχει απομακρυνθεί, μα η καρδιά σου δεν έπαψε ποτέ να αγαπά και να σκέπτεται!
 
Είναι επίσης μια εποχή που μπορείς να επαναπροσδιορίσεις παλαιότερους στόχους σου, να τους επαναφέρεις στη ζωή σου, να τους οργανώσεις, να τους επεκτείνεις και να προετοιμάσεις το έδαφος για την υλοποίησή τους.
 
Όπως κι αν εκδηλωθεί σε σένα ο κύκλος αυτός της Νέας Σελήνης, εκείνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι οι κινήσεις και η στρατηγική που εφαρμόζεις σε κάθε ζήτημα που σε απασχολεί, καθώς είναι πολύ πιθανό ο ενθουσιασμός σου να μη σε βοηθήσει να σκεφτείς ψύχραιμα και λογικά, αλλά να σε παρασύρει σε ένα παιχνίδι, που αν δεν το προσέξεις, θα σε οδηγήσει σε λάθος δρόμους!

Ήλιος και Σελήνη σε τρίγωνο με Ουρανό

Οι εξελίξεις γενικότερα έχουν απρόσμενο, ξαφνικό και ανατρεπτικό χαρακτήρα, μια και το τρίγωνο των φώτων με τον Ουρανό (ανάδρομος και αυτός), επιφυλάσσει εκπλήξεις! Είναι αυτή ακριβώς η στιγμή που πρέπει να τολμήσεις να κάνεις εκείνο το βήμα που εδώ και καιρό σχεδιάζεις, αφού τα γεγονότα και οι συγκυρίες που δημιουργούνται, σε οδηγούν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση! Πολύ πιθανόν κι εσύ συνειδητά ή ασυνείδητα να λειτουργήσεις έξω από τα συνηθισμένα όρια και μέτρα, και αυτές οι κινήσεις σου θα βοηθήσουν στην επίτευξη των αποτελεσμάτων που επιδιώκεις!
 
Την περίοδο αυτή, όλα συνωμοτούν σε ένα μυστικό παιχνίδι, προκειμένου να ενώσουν πρόσωπα, να δώσουν λύσεις και να επεκτείνουν το συναίσθημα… Όλα έχουν τη συμμετοχή τους σε αυτό το πλανητικό παιχνίδι, που έχει πολύ συγκεκριμένο σκοπό: να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, που θα σε φέρει πιο κοντά στο όνειρό σου… Και είναι αυτός ο αυθορμητισμός της στιγμής, που μπορεί να αλλάξει όλη την ροή και την εξέλιξη των γεγονότων!

Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στον κύκλο αυτόν ενισχύει πολύ τη σκέψη, την αντίληψη, η οποία διευρύνεται και ξεκαθαρίζει την οπτική σου, βοηθώντας σε στις επιλογές και τις αποφάσεις σου! Περισσότερο απ’ όλα όμως είναι η διαίσθησή σου, που θα σε βοηθήσει να έχεις μια σαφή και αντικειμενική άποψη!

Ήλιος και Σελήνη σε τετράγωνο με Κρόνο

Και μέχρι εδώ ήταν η θετική, η αισιόδοξη πλευρά της Νέας Σελήνης στον Λέοντα. Ωστόσο, υπάρχει κι ένα σημείο που ομολογουμένως χρήζει πολύ μεγάλης προσοχής! Μιλάμε για το τετράγωνο των φώτων (Ήλιου-Σελήνης) με τον Κρόνο, ο οποίος βρίσκεται πλέον σε ορθόδρομη πορεία, διανύοντας τις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού! Εδώ, το δίλημμα που δημιουργείται έχει να κάνει με το αν θα είσαι συνεπής απέναντι στους άλλους, αλλά και στον εαυτό σου.
 
Οι υποχρεώσεις και οι ανάγκες έτσι κι αλλιώς είναι επιβεβλημένες και ο τρόπος με τον οποίο καλείσαι να κινηθείς, συχνά περιορισμένος και ασφυκτικός! Αυτά είναι τα δεδομένα, το ζήτημα είναι εσύ πώς αντιδράς απέναντι σε οτιδήποτε καταστρατηγεί τα προσωπικά σου όρια, την ελευθερία σου και τις ανάγκες της έκφρασής σου! Εκείνο που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις να σε παρασύρει, είναι το συναίσθημα της απαισιοδοξίας! Γιατί συχνά εσύ ο ίδιος δυσκολεύεις στη ζωή σου και τις εξελίξεις!
 
Είναι μια εποχή αποφάσεων και πρέπει να παραμείνεις εστιασμένος στην εσωτερική σου φωνή, στην αλήθεια σου! Μόνο σε αυτήν έχεις την υποχρέωση να είσαι συνεπής… αυτή θα σε ακολουθεί πάντα, για αυτό φρόντισε να την υπηρετείς σωστά! Μόνο τότε θα έχεις κερδίσει το δικό σου μερίδιο στην ευτυχία!

Νέα Σελήνη στον Λέοντα και προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ - ΖΥΓΟΣ
Είναι μια πολύ σημαντική χρονική στιγμή, που θα επαναφέρει παλαιότερα σχέδια, ιδέες ή αποφάσεις, προκειμένου να επαναπροσδιοριστούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιείται οτιδήποτε αφορά την προσωπική κι ερωτική σου ζωή, αλλά και τις σχέσεις σου. Τώρα καλείσαι να επιλέξεις ποιο δρόμο θα ακολουθήσεις, γιατί πάντα υπάρχει ένα τίμημα, σε κάθε σου επιλογή! Από την άλλη, έχεις τη δυνατότητα να επαναφέρεις σχέσεις του παρελθόντος που δεν ολοκληρώθηκαν, και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο μαζί τους.
 
ΤΑΥΡΟΣ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα επανέρχονται, προκειμένου να επανεξεταστούν και να δρομολογηθούν με ένα πολύ καλύτερο τρόπο, για να μπορέσουν να δώσουν και ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο, δημιουργούν αρκετά διλήμματα ως προς τον χειρισμού τους αλλά και τις απαιτήσεις που ενδεχομένως έχουν οι άλλοι απέναντί σου, δημιουργώντας συχνά ένα κλίμα έντασης, καθώς έρχεσαι μπροστά σε αποφάσεις, τις οποίες καλείσαι να υποστηρίξεις. Δεν αποκλείεται ωστόσο μια σημαντική εξέλιξη σε ένα θέμα που σε έχει απασχολήσει στο παρελθόν και τώρα επανέρχεται για να ξεκαθαριστεί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ - ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορείς να βελτιώσεις και να επανορθώσεις λάθη του παρελθόντος, κάνοντας μια νέα έναρξη σε οτιδήποτε σε έχει προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα. Επανέρχονται συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, αλλά και σχέσεις, οι οποίες είχαν μείνει για κάποιο λόγο στο περιθώριο της ζωής σου, για να ανοίξουν έναν καινούριο κύκλο εξελίξεων. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια ξαφνικά ταξίδια με άκρως ανανεωτικό χαρακτήρα!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οικονομικά ζητήματα περνούν σε διαδικασία επανεξέτασης, για να δρομολογηθούν με έναν πιο σωστό τρόπο, που διευκολύνει και τις ανάγκες σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια σημαντική στήριξη ή διευκόλυνση, είτε από πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος, είτε από το χώρο της δουλειάς, όπου ενδεχομένως να υπάρξει μια οικονομική αναπροσαρμογή ή συζήτηση στα θέματα που σε απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα. Προσοχή στις αποφάσεις, στη διαχείριση των οικονομικών και στην ανάληψη του οποιοδήποτε ρίσκου! Παράλληλα, θα προκύψουν ερωτικές αναπροσαρμογές.
 
ΛΕΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο, προκειμένου να επανεξετάσεις θέματα που σε έχουν προβληματίσει στο παρελθόν και να μπορέσεις να τα διορθώσεις. Επίσης, ενδεχομένως να ανοίξεις και μια καινούργια σελίδα σε παλαιότερες σχέσεις σου, που το τελευταίο διάστημα έμειναν στο περιθώριο! Πολύ πιθανή η επανεξέταση μιας συνεργασίας που ήταν σε εκκρεμότητα, αλλά τώρα εξελίσσεται με απρόβλεπτο και ξαφνικό τρόπο. Προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις και αποφάσεις. Απαιτείται να δώσεις χρόνο πριν καταλήξεις στην όποια δέσμευση. Μάθε όλα όσα θα φέρει στη ζωή σου το καινούριο φεγγάρι από τους ειδικούς.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΙΧΘΕΙΣ
Μια περίοδος εσωτερικής επεξεργασίας, προκειμένου να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες. Επίσης, επανέρχονται κάποια εργασιακά θέματα, που τώρα αναθεωρούνται κι επανεξετάζονται, προκειμένου να πάρουν μια πιο σαφή και οριστική κατάληξη. Πολύ πιθανόν κάποιες παρασκηνιακές δράσεις να βοηθήσουν στην εξέλιξη των υποθέσεων σου, ωστόσο μην ανακοινώνεις τίποτα, αν δεν είσαι βέβαιος για το αποτέλεσμα. Στα ερωτικά, σχέσεις που λειτουργούν με παρασκηνιακό τρόπο επανέρχονται, ενώ ένας έρωτας στον εργασιακό χώρο διεκδικεί μία θέση στη ζωή σου! Μάθε όλα όσα θα φέρει στη ζωή σου το καινούριο φεγγάρι από τους ειδικούς.
 
Καλό Δεκαπενταύγουστο και καλή ξεκούραση σε όλους! Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Επιλέξτε το ζώδιο σας:
 

 

 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-08-2015 20:00:00