blank
 
blank

Τα φεγγάρια του Αυγούστου 2015 και η επιρροή τους στα ζώδια.

Τα φεγγάρια του Αυγούστου 2015 και η επιρροή τους στα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Τα φεγγάρια του Αυγούστου 2015

Τα αυγουστιάτικα φεγγάρια μας ταξιδεύουν, πλημμυρίζουν την καρδιά μας με τα πιο όμορφα αλλά και ανέμελα συναισθήματα! Τον Αύγουστο 2015, μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, αλλά και μία μαγευτική Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων μας δίνουν την υπόσχεση ότι ο πιο καυτός καλοκαιρινός μήνας θα είναι γεμάτος συναίσθημα, έρωτες, ονειροπόληση, αλλά και καυτά γεγονότα που θα σκορπίσουν χαμόγελα! Πότε έχουμε Νέα Σελήνη και Πανσέληνο τον Αύγουστο 2015; Ποια είναι τα γεγονότα που θα φέρουν τα Φεγγάρια του Αυγούστου 2015; Ποια ζώδια θα ευνοηθούν; Ποια ζώδια πρέπει να φανούν προσεχτικά και σε ποιο τομέα! Ο Κύκλος του Φεγγαριού μας αποκαλύπτει όλα τα αστρολογικά μυστικά του ερωτικού Αυγούστου 2015.

Νέα Σελήνη Αυγούστου 2015

«Το Φεγγάρι του ξαφνικού έρωτα και της διασκέδασης»
Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου πραγματοποιείται στις 14 του μήνα στις 10:53 το πρωί, στην 21η μοίρα του Λέοντα. Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, γεγονός που σηματοδοτεί το άνοιγμα ενός νέου κύκλου στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Το ενδιαφέρον όλων των ζωδίων θα είναι δοσμένο στον έρωτα, στις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, στην διασκέδαση και στην καλοπέραση. Θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, ενώ πολλά είναι τα ζώδια που θα υποδεχτούν στην ζωή τους με έναν τρόπο απρόβλεπτο και θεαματικό έναν έρωτα, που θα γεμίσει τα κενά της καρδιάς τους!
 
Ο Ήλιος, η Σελήνη, η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο του Λέοντα, φανερώνουν ότι θα υπάρξει ουσιαστική αποκατάσταση τόσο στην ψυχολογική διάθεση, όσο και στις προσωπικές σχέσεις των ζωδίων. Θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, τόσο σε φιλικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο, που θα δώσουν μία νότα πολύ παιχνιδιάρικη στο καλοκαιρινό κλίμα του Αυγούστου. Το τρίγωνο που σχηματίζουν την ημέρα της Νέας Σελήνης ο Ήλιος και η Σελήνη από τον Λέοντα με τον Ουρανό από τον Κριό δηλώνουν ότι τα καλύτερα έρχονται την στιγμή που δεν τα περιμένεις. Προσδοκίες που θεωρούνταν χαμένες, όνειρα ζωής που φαινόντουσαν ανέφικτο να γίνουν πραγματικότητα, θα εκπληρωθούν από την ημέρα της πραγματοποίησης του Νέου Φεγγαριού (από τις 14 Αυγούστου) μέχρι και την ημέρα της Πανσελήνου του Αυγούστου (29 Αυγούστου)! Η σύνοδος του Ήλιου, της Σελήνης και της Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντα αποτελούν εγγύηση ότι ο Αύγουστος, ήταν είναι και θα παραμείνει ο καλοκαιρινός μήνας που φέρνει τα πιο μοιραία ερωτικά πάθη!
 
Το μελανό σημείο του Νέου Φεγγαριού του Αυγούστου, εξακολουθεί να είναι ο τομέα των οικονομικών! Ο φαινομενικά ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού, στον 2ο οίκο του χάρτη της Νέας Σελήνης, καθώς και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, στον 4ο οίκο, δηλώνουν ότι τα οικονομικά προβλήματα δεν λύνονται εύκολα, όμως για την ώρα παραβλέπονται. Υπάρχουν εκκρεμότητες οικονομικού αλλά και οικογενειακού χαρακτήρα, που αποτελούν έναν βραχνά, που για την ώρα αντιμετωπίζεται.
 
Ποιοι ευνοούνται από την Νέα Σελήνη του Αυγούστου 2015;
Τα ζώδια που δέχονται εύνοια από τη Νέα Σελήνη του Αυγούστου, είναι οι εκπρόσωποι των ζωδίων της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και οι εκπρόσωποι των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), που γεννήθηκαν στις αρχές του γ΄ δεκαημέρου! Ξεκάθαρη εύνοια δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 20-22 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
 
Ποιοι θα έχουν ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις;
Με το Νέο Φεγγάρι του Αυγούστου ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σε όσους έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο στον Κριό, τον Λέοντα, τον Ζυγό και τον Υδροχόο.
 
Ποιοι θα νιώσουν συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια και σιγουριά;
Συναισθήματα σταθερότητας, ασφάλειας, σιγουριάς για οικονομικά και αισθηματικά θα έχουν κυρίως οι Παρθένοι και οι Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου.
 
Ποιοι ευνοούνται για ταξίδια, επικοινωνίες και γνωριμίες;
Οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) του πρώτου δεκαημέρου.
 
Ποια ζώδια θα αναγκαστούν να κάνουν αλλαγές;
Τα ζώδια που θα αναγκαστούν να κάνουν αλλαγές που θα τους προκαλέσουν πίεση, αλλά εντέλει θα τους βγουν σε καλό είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου!

Πανσέληνος Αυγούστου 2015

«Το Φεγγάρι της ονειροπόλησης»
Το μεγαλύτερο και πιο φωτεινό Φεγγάρι της χρονιάς, η Πανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται στις 29 του μήνα ώρα Ελλάδας 02: 35 στην 1η μοίρα του ζωδίου των Ιχθύων. Τι το καλύτερο λοιπόν από το να απολαύσεις το μαγευτικό Φεγγάρι του Αυγούστου, σε μία παραλία, κάνοντας όνειρα για το αύριο…
 
Η Πανσέληνος του Αυγούστου έχει ωροσκόπο στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου και η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων βρίσκονται στον 3ο και 9ο οίκο του χάρτη της Πανσελήνου. Αυτοί οι αστρολογικοί δείκτες φανερώνουν ότι με την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο υπάρχουν σχέδια επέκτασης, ευκαιρίες για νέα πλάνα, ταξίδια , συναντήσεις και επικοινωνίες που ξυπνούν το κίνητρο για δράση! Όλα τα ζώδια, θα αφεθούν στο συναίσθημα, θα ακολουθήσουν δυναμικά το μονοπάτι του συναισθήματα και θα κάνουν νέα όνειρα για το αύριο.
 
Ωστόσο, η Πανσέληνος αυτή κρύβει και παραπλανήσεις… Πολλά ζώδια μπορεί να κάνουν μεγαλεπήβολα σχέδια, χωρίς να σκεφτούν όλες τις παραμέτρους. Με ενθουσιασμό θα κάνουν «βουτιά» στα βαθιά και λίγο αργότερα θα ανακαλύψουν ότι η επιλογή τους είχε και κάτι το τολμηρό ή το ριψοκίνδυνο. Η σύνοδος που πραγματοποιεί την ημέρα της Πανσελήνου ο Ήλιος με τον Δία από το ζώδιο της Παρθένου, δείχνουν ότι το δύσκολο και το ανέφικτο μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, όταν η τύχη σου χαμογελά! Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, στον 8ο οίκο του χάρτη της Πανσελήνου, προμηνύουν φλογερούς Αυγουστιάτικους έρωτες, μοιραία πάθη, αυξημένη λίμπιντο και δυνατές ερωτικές στιγμές, οι οποίες θα έχουν βάθος και ουσία! Το μήνυμα λοιπόν που δίνει σε όλα τα ζώδια η Πανσέληνος του Αυγούστου είναι το εξής: Αφέσου στο όνειρο, κυνήγησε τις προσδοκίες σου, δες την ζωή δημιουργικά, κεφάτα και… δημιούργησε! Κράτησε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σου, ότι κάποιες επιλογές που θα γίνουν τώρα, μελλοντικά να κριθούν ως τολμηρές, δεν θα είναι όμως καταστροφικές.
 
Ποια ζώδια ευνοούνται με την Πανσέληνο του Αυγούστου;
Ξεκάθαρη εύνοια δέχονται τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) που γεννήθηκαν την 1η ημέρα του ζωδίου τους. Πολύ θετικές εξελίξεις μπορούν να προσμένουν και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που γεννήθηκαν την τελευταία ημέρα του ζωδίου τους.
 
Ποια ζώδια θα βρεθούν σε συναισθηματικό αναβρασμό;
Μία Πανσέληνος φουντώνει τα συναισθήματα και κάνει την ψυχολογία να διακρίνεται από κυκλοθυμία. Η Πανσέληνος του Αυγούστου, θα πιέσει συναισθηματικά αλλά θα δικαιώσει εντέλει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) του α’ δεκαημέρου. Τα παραπάνω ζώδια θα βρεθούν στο σταυροδρόμι μίας σημαντικής απόφασης. Θα καταλάβουν ότι για να πετύχουν ένα όνειρο ζωής θα πρέπει να κάνουν μία θυσία. Η θυσία αυτή όμως, θα τους βγει σε καλό!
 
Ποιοι αναμένεται να ζήσουν έναν φλογερό Αυγουστιάτικο έρωτα;
Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο (+/- 5 ημέρες) τα ερωτικά πάθη θα φουντώσουν κυρίως για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του δευτέρου δεκαημέρου.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-07-2015 11:58:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι