blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο.

 
Τα άστρα την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Νέα Σελήνη στην 7.59 μοίρα του Αιγόκερου σήμερα, και για τον επόμενο μήνα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά! Ναι, μπορείς να ελπίζεις σε ένα καλύτερο αύριο, αρκεί να το σχεδιάσεις! Ο Ήλιος και η Σελήνη κάτω από την επίδραση του αυστηρού δασκάλου του ζωδιακού, του Κρόνου, μας στέλνουν το μήνυμα πως όσο πιο συνειδητοί και υπεύθυνοι γίνουμε, τόσο πιο αποτελεσματικοί και επιτυχημένοι θα είμαστε!

Sponsored Links

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο την Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που έχει πάντα την πρόθεση της κατάκτησης, της αναρρίχησης, κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με την επαγγελματική ζωή και τα επιτεύγματά της. Θα κάνει οτιδήποτε για να μπορέσει να ολοκληρώσει τις φιλοδοξίες του και να επεκτείνει τη δράση του και τους ορίζοντές του.

Έτσι λοιπόν, ουσιαστικά κλείνει ο κύκλος του 2016 με τον καλύτερο τρόπο, ανοίγοντας μπροστά μας όλα εκείνα τα ενδεχόμενα, για τα οποία μπορεί να παλέψαμε το προηγούμενο διάστημα… Όμως τώρα, μας δίνονται σαφείς και ξεκάθαρες ενδείξεις, για το πώς πρέπει να κινηθούμε, προκειμένου να μπορέσουμε να φτάσουμε στην ολοκλήρωσή τους.

Είναι μία δυναμική Νέα Σελήνη, η οποία εξυπηρετεί την εξέλιξη με τον καλύτερο τρόπο, μια και υπάρχει μία σειρά πλανητικών συγκυριών, οι οποίες ενθαρρύνουν κάθε δημιουργική ανάπτυξη.

Η σύνοδος του Ήλιου και της Σελήνης με τον Ερμή (ανάδρομο), δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον επικοινωνίας, εξυπηρετώντας σχέδια και ιδέες. Και πέρα από το πολύ όμορφο κομμάτι που αφορά τις ανταλλαγές ευχών για καλή χρονιά τις ημέρες αυτές, θα ευνοήσει κάθε επαγγελματική εξέλιξη, εγχείρημα, προσπάθεια, στηρίζοντας συζητήσεις και διαπραγματεύσεις και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτυχθούν και να ολοκληρωθούν. Θα επαναφέρει φυσικά και θέματα του παρελθόντος, τα οποία πολύ πιθανόν μέχρι τώρα να έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, προκειμένου να επανεξεταστούν με νέα δεδομένα και καινούρια οπτική.

Στο ίδιο κλίμα κινείται και το εξάγωνο του Ήλιου και της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας μια έντονα συναισθηματική ατμόσφαιρα, που βελτιώνει πολύ την ποιότητα των σχέσεων μας.

Η συγκλίνουσα όψη του Ήλιου και της Σελήνης με τον Πλούτωνα λίγο παρακάτω, θα δώσει μια πρόσθετη ώθηση στην ανάληψη πρωτοβουλιών και σε κινήσεις, οι οποίες χαρακτηρίζονται από μια ιδιαίτερη δυναμική, άλλες φορές ορατές και άλλες αθέατες, που όμως έχουν ένα και μόνο στόχο: Την νίκη!

Ο κυβερνήτης της αυτής της Νέας Σελήνης είναι ο Κρόνος, σε μια από τις καλύτερες φάσεις που έχει βρεθεί μέσα στη χρονιά αυτή, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Ζυγό και φυσικά την αμοιβαία αποδοχή που έχει μαζί του. (Αμοιβαία αποδοχή σημαίνει ο Κρόνος βρίσκεται σε ζώδιο που κυβερνάται από τον Δία, και ο Δίας βρίσκεται σε ζώδιο που εξυψώνει τον Κρόνο). Και φυσικά, μόνο απλή δεν την λες αυτή την πλανητική συγκυρία, η οποία δημιουργεί εξαιρετικές προϋποθέσεις, μια και οι δύο αυτοί πλανήτες συνεργάζονται θαυμάσια, υποστηρίζοντας και βοηθώντας ο ένας τα σχέδια και τη δράση του άλλου.

Ο κύκλος αυτός προσφέρει αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη σε κάθε επεκτατικό σχέδιο, κάθε συνεργασία, κάθε ιδέα, που έχει έρθει τώρα η στιγμή να βγει προς τα έξω και να πάρει σάρκα και οστά. Γιατί από τη μια μεριά ο Δίας θα δώσει τη δυνατότητα της εξέλιξης και της προόδου, ενώ ο Κρόνος θα οργανώσει και μεθοδεύσει τις καταστάσεις με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να αξιοποιηθούν και να εξελιχθούν.

Ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να κάνεις εκείνο το βήμα που σχεδίαζες σε όλο το προηγούμενο διάστημα και που πολύ πιθανόν να μην κατάφερες να ολοκληρώσεις, γιατί απλά δεν είχε έρθει ακόμα η στιγμή της ολοκλήρωσής του!

Παράλληλα, και η αντίθεση που κορυφώθηκε λίγο πριν μεταξύ του Δία και του Ουρανού συντελεί σε ένα περιβάλλον αλλαγών, όχι απαραίτητα εύκολων, που συχνά γίνονται αιφνιδιαστικά και με απότομο τρόπο… Όμως και εδώ, αν κρατηθούν οι πολυπόθητες ισορροπίες, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ουσιαστικά και οι ευκαιρίες μη αναμενόμενες, όμως υπαρκτές!

Ο Ουρανός σήμερα σταματά την αναδρομή του, για να περάσει και πάλι σε ορθόδρομη πορεία, δίνοντας τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε εκ νέου θέματα που σχετίζονται με αλλαγές που σχεδιάσαμε το προηγούμενο διάστημα και να μπορέσουμε να τα εφαρμόσουμε στην πράξη.

Παράλληλα, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη που κορυφώνεται στον κύκλο αυτής της Νέας Σελήνης, μας προτρέπει να κλείσουμε κάθε εκκρεμότητα του παρελθόντος, για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα νέο, ελπιδοφόρο και φωτεινό ξεκίνημα την επόμενη χρονιά!

Στον κύκλο αυτόν η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα, μας καλεί να μην εφησυχάσουμε και κυρίως να μην παραπλανήσουμε τον εαυτό μας με ψεύτικες ελπίδες ή με προσδοκίες που δημιουργούν απογοητεύσεις… Γιατί εκεί κρίνεται και όλο το παιχνίδι… Οι στόχοι χρειάζεται να είναι αντικειμενικοί, ξεκάθαροι, καλά οργανωμένοι και κυρίως να είμαστε προετοιμασμένοι να δουλέψουμε πολύ σκληρά για την επιτυχία τους… Γιατί σίγουρα θα υπάρχει και η τάση της παραπλάνησης, που επιδιώκει να μας απομακρύνει από το στόχο μας, και να μας αποπροσανατολίσει…

Όμως, έχεις μπροστά σου μια λεωφόρο που θα σου επιτρέψει να ταξιδέψεις το όνειρό σου με τον καλύτερο τρόπο… και να φτάσεις το γρηγορότερο δυνατόν στον προορισμό σου! Από εκεί πρέπει να ξεκινήσεις!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, εσείς που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 7η μοίρα των ζωδίων ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια σημαντική κίνηση και να προωθήσετε, να κατακτήσετε, να ολοκληρώσετε στόχους και φιλοδοξίες στην επαγγελματική σας ζωή! Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή, που θα σας βοηθήσει να εκτοξευθείτε πραγματικά, αρκεί να είστε προετοιμασμένοι να δουλέψετε πολύ για ό,τι έρχεται τώρα στη ζωή σας. Κάντε ένα νέο ξεκίνημα, υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με στόχους και κυρίως με πολλά όνειρα… Να θυμάστε ότι τα όνειρα μπορεί να βγουν αληθινά, μια και τώρα έχετε τη βοήθεια των άστρων!

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή κάλεσέ με για την προσωπική σου πρόβλεψη! Θα σου βρω τις λύσεις που ψάχνεις για το ερωτικό θέμα που σε απασχολεί!
Κάλεσέ με στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητά ή με sms στείλε Α20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-12-2016 19:00:00