blank
 
blank

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Ένα πανίσχυρο νέο φεγγάρι. Από τη Ρένα Μεντάκη.

 
Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Ένα πανίσχυρο νέο φεγγάρι. Από τη Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Νέα Σελήνη: Η επιρροή της το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Στις 19 Ιουλίου 2012 διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Πρόκειται για ένα πανίσχυρο νέο φεγγάρι, αφού η Σελήνη βρίσκεται στο δικό της ζώδιο και μπορεί να λειτουργήσει πιο δυναμικά από οπουδήποτε αλλού. Το ζώδιο του Καρκίνου σχετίζεται με τα συναισθήματά μας, τις ευαισθησίες μας, την οικογένεια, τις ρίζες και την πατρίδα μας. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο – μέχρι να σχηματιστεί η πανσέληνος – αυτά τα θέματα θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα μας απασχολήσουν πιο έντονα.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να αντιμετωπίσουμε τις σκέψεις μας, τους φόβους μας και να συνδεθούμε με ότι μας είναι πιο οικείο, είτε αυτό είναι το σπίτι και η οικογένειά μας είτε είναι κάτι άλλο.
 
Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο είναι πιθανό να δημιουργήσει κάποιους προβληματισμούς και ανασφάλειες, που όμως δεν θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές, αφού είναι αποκλίνον τετράγωνο. Τα ζώδια που θα ευνοήσει περισσότερο η Νέα Σελήνη είναι τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Πως επηρεάζει τα ζώδια.

Κριός
Φίλε Κριέ, η Νέα Σελήνη στις 19 Ιουλίου σχηματίζεται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο οικογενειακό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις ότι υπάρχουν κάποια θέματα με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείς ο ίδιος προσωπικά προκειμένου να βελτιωθούν. Ίσως πρόκειται γενικά για τις συνθήκες διαβίωσής σου ή για πιο πρακτικές λεπτομέρειες όπως είναι η διαμόρφωση κάποιου χώρου έτσι ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες της οικογένειάς σου. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να φιλοξενήσεις για λίγο διάστημα κάποιο γονιό σου και να κάνεις τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσεις ότι θα έχει μια καλή διαμονή. Πρόσεξε επίσης την σχέση σου με τον σύντροφό σου γιατί είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες μικρές εντάσεις που μπορούν να πάρουν σοβαρές διαστάσεις χωρίς λόγο. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 19 Ιουλίου, επηρεάζει τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με αδέλφια, συγγενείς, νέες γνωριμίες και μικρά ταξίδια. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, η ζωή σου θα γίνει περισσότερο δραστήρια καθώς θα αναγκαστείς – ή απλά θα βρεις το χρόνο – να ασχοληθείς περισσότερο με τις παραπάνω δραστηριότητες. Επισκέψεις σε συγγενείς, ή μικρές μετακινήσεις που θα σε χαλαρώσουν και θα σου προσφέρουν ξένοιαστες στιγμές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Επίσης ευχάριστες γνωριμίες ή ακόμα και συναντήσεις με άτομα που έχεις να δεις καιρό, όχι μόνο θα γεμίσουν ευχάριστα τις ώρες σου, αλλά θα σου προσφέρουν και ευκαιρίες που δεν περιμένεις και που μπορεί να έχουν επαγγελματικές προεκτάσεις. Αν μάλιστα είσαι και ελεύθερος ίσως προκύψει και ένας νέος έρωτας. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 19 Ιουλίου στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και εγκαινιάζει μια θετική περίοδο για τα οικονομικά σου. Επιτέλους μετά από αρκετές ταλαιπωρίες σ’ αυτόν τον τομέα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να εισπράξεις νέα έσοδα ή και παλιές οφειλές και να ανταποκριθείς στις ανάγκες σου που αυτό το διάστημα είναι αυξημένες. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ίσως χρειαστεί να «ρίξεις» και κάποια χρήματα στην επιχείρησή σου, προκειμένου να την διαφημίσεις και να την τονώσεις, αλλά και πάλι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την έλευση νέων πελατών. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην χρησιμοποιήσεις το χρήμα για να κεντρίσεις το ενδιαφέρον κάποιου υποψήφιου θαυμαστή. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 19 Ιουλίου είναι πολύ σημαντική και ιδιαίτερη για σένα αφού αφενός η Σελήνη κυβερνάει το δικό σου ζώδιο και αφετέρου σχηματίζεται στο ζώδιό σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο - ή ίσως ακόμα και λίγο περισσότερο – θα έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες και να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια που αποσκοπούν στο να αυξηθούν τα εισοδήματά σου. Και πράγματι, είναι η κατάλληλη στιγμή για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις ότι έχεις στο μυαλό σου, αφού αυτό το διάστημα η δημοτικότητά σου είναι αυξημένη και με την πειθώ σου μπορείς να πείσεις οποιονδήποτε να σου προσφέρει τη βοήθειά του. Πρόσεξε μόνο την αντίδραση της οικογένειάς σου, που μπορεί να ονειρεύεται ταξίδια και διακοπές αλλά κανονίζει χωρίς …τον ξενοδόχο. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 19 Ιουλίου, ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αφυπνίζει την «μυστικιστική» πλευρά του εαυτού σου. Η ανάγκη σου για ενδοσκόπηση και αξιολόγηση πρόσφατων γεγονότων γίνεται πιο έντονη και τα συμπεράσματά σου σε οδηγούν να κινηθείς παρασκηνιακά προκειμένου να πετύχεις επαγγελματικούς και οικονομικούς στόχους. Δεν αποκλείεται βέβαια, λόγω της εποχής να θελήσεις να αποσυρθείς από τις δραστηριότητές σου, από τους φίλους σου ή ακόμα και από τον σύντροφό σου, και να αφιερωθείς ψυχή τε και σώματι στον ήλιο και στις διακοπές σου χωρίς να καμία περαιτέρω έννοια. Σ’ αυτή την περίπτωση φρόντισε να καλύψεις τα ερωτηματικά του συντρόφου σου, αν δεν θέλεις να μπεις σε περιπέτειες για τις οποίες θα μετανιώσεις αργότερα. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η Νέα Σελήνη στις 19 Ιουλίου, διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι για τις επόμενες δυο εβδομάδες θα είσαι πολύ απασχολημένος με τους φίλους σου, αλλά και με την εκπλήρωση των σχεδίων και των ιδανικών σου, που φαίνονται εύκολοι να επιτευχθούν αυτό το διάστημα. Τα άτομα που θα βρεθούν κοντά σου αυτές τις μέρες θα έχουν να σου προσφέρουν εμπειρίες και συμβουλές που θεωρούνται απαραίτητες για την προσωπική σου εξέλιξη. Μέσα από όλες τις συναναστροφές σου, θα έχεις ακόμα την ευκαιρία να διακρίνεις ποια άτομα αξίζουν να είναι πραγματικοί σου φίλοι και ποια πρέπει να απομακρύνεις από κοντά σου. Προσοχή και στα οικονομικά σου. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 19 Ιουλίου, πρόκειται να επηρεάσει την καριέρα σου και το προσωπικό σου κύρος. Μέσα από γεγονότα που θα διαδραματιστούν το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις τους στόχους σου και τις προοπτικές σου και να αναζητήσεις καινούργιες ευκαιρίες που θα σου ανοίξουν νέους δρόμους. Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού, υπάρχουν προτάσεις που υπόσχονται πολλά περισσότερα από όσα ελπίζεις. Το θέμα είναι να ξεπεράσεις τις αναστολές και την ανασφάλειά σου και να πιστέψεις στον εαυτό σου, ώστε να εκμεταλλευτείς αυτή τη θετική επιρροή. Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 19 Ιουλίου, θεωρείται ιδανική για σένα αφού πρόκειται να πραγματοποιήσει πολλά όνειρά σου. Το επόμενο διάστημα ευνοούνται ταξίδια ή  επαφές με πρόσωπα που μπορούν να διευρύνουν τις προοπτικές σου ή ακόμα και να ξεκινήσεις κάποιου είδους συνεργασία με το εξωτερικό, η οποία θα σου αποφέρει μεγάλα κέρδη στο μέλλον. Οι δυνατότητες που μπορούν να σου προσφερθούν αυτό το διάστημα είναι απεριόριστες και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι μην τις χάσεις. Θαυμάσιες είναι οι προοπτικές και για την αισθηματική σου ζωή, αφού τώρα μπορείς να σκεφτείς την προοπτική του γάμου, ή να κάνεις μια εξαιρετικά σοβαρή γνωριμία. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Νέα Σελήνη στις 19 του μήνα, διαμορφώνεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, και επηρεάζει τα οικονομικά σου και ιδιαίτερα αυτά που διαχειρίζεσαι από κοινού με άλλους, τα περιουσιακά σου στοιχεία, ή τα χρέη σου. Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες, θα πρέπει να έχεις τακτοποιήσει τυχόν εκκρεμότητες και αν δεν έχεις αυτή την δυνατότητα, ίσως θα πρέπει να κάνεις μια νέα ρύθμιση των οφειλών σου, ώστε να προλάβεις δυσάρεστες εξελίξεις. Τα θετικά που σου επιφυλάσσει η Νέα Σελήνη είναι μια σημαντική αγοραπωλησία που μπορεί να σου «λύσει» τα χέρια, αλλά και η αναβίωση ενός παλιού πάθους που θα σε κάνει να ξεχάσεις όλα σου τα προβλήματα. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον τομέα των σχέσεών σου, και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις μια τάξη και να κάνεις νέα ξεκινήματα, τουλάχιστον στις σχέσεις που σε αφορούν και που θέλεις να συνεχίσουν να υπάρχουν στη ζωή σου. Θα πρέπει λοιπόν να βρεις νέες μεθόδους να προσεγγίσεις τον σύντροφό σου και ίσως θα χρειαστεί να εκμεταλλευτείς αυτή την καλοκαιρινή περίοδο για να προγραμματίσεις μια απόδραση για τους δυο σας που θα σας φέρει πιο κοντά και θα αναζωπυρώσει το πάθος σας. Η προσπάθεια που θα κάνεις αυτό το διάστημα θα έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα γι’ αυτό φρόντισε να μην την αναβάλλεις, ακόμα και αν χρειαστεί να βάλεις για λίγο σε δεύτερη μοίρα την καριέρα σου. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 19 Ιουλίου, πρόκειται να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου, πάντα όμως για το δικό σου καλό. Αρχικά ίσως θα πρέπει να ξεκινήσεις με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, που θα σε βοηθήσουν να είσαι πιο αποδοτικός και πιο ήρεμος. Στη συνέχεια θα χρειαστεί να βάλεις ένα πρόγραμμα, ώστε να μην νιώθεις ότι σε «πνίγουν» οι υποχρεώσεις σου και τρέχεις όλη μέρα χωρίς όφελος. Τέλος, θα πρέπει να ασχοληθείς και λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου και να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα που σε αναζωογονεί έστω και αν διαθέτεις μόνο μια ώρα την εβδομάδα. Όλες αυτές οι αλλαγές θα επιδράσουν θετικά στην ψυχολογία σου και θα ανανεώσουν επαρκώς τον οργανισμό σου. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη στις 19 Ιουλίου πραγματοποιείται στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και όπως είναι φυσικό θα ευνοήσει την αισθηματική σου ζωή. Μια απρόβλεπτη γνωριμία, η θετική εξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης, ή ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου θα σου προσφέρουν μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και όχι μόνο. Όσοι Ιχθείς είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, ίσως νοιώσουν την ανάγκη να εγκαταλείψουν για λίγο τις προσπάθειες και να αφεθούν στη «αγκαλιά» του καλοκαιριού, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στα οικονομικά τους. Ωστόσο, γρήγορα θα έχουν την δυνατότητα να “ρεφάρουν” χωρίς μεγάλες απώλειες. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-07-2012 00:00:00