blank
 
blank

Νέα Σελήνη στο Ζυγό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 
Νέα Σελήνη στο Ζυγό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Νέα Σελήνη στο Ζυγό και Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Είμαστε έτοιμοι να γυρίσουμε μία νέα σελίδα στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας και να υποδεχτούμε ένα νέο κύκλο εμπειριών αλλά και ευκαιριών. Αυτή την Δευτέρα 15/10 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, στην 22η μοίρα του Ζυγού, δηλαδή στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Στην αστρολογία, η Νέα Σελήνη είναι όταν πραγματοποιείται κατά την διάρκεια του μήνα, η συνάντηση του ήλιου με την σελήνη – δηλαδή βρίσκονται σε σύνοδο– και είναι η «ιδιαίτερη» στιγμή του μήνα που συμβολίζει τη νέα ευκαιρία, την έναρξη, το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου.
 
Μία νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, υποδηλώνει ότι για τις δύο εβδομάδες που ανοίγονται μπροστά μας, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, θα δημιουργηθούν νέες σχέσεις, θα υπάρξει αναθέρμανση σχέσεων που έχουν υποστεί φθορά, θα προκύψουν νέες συνεργασίες και γενικότερα θα καταφέρουμε να βρούμε την «χρυσή τομή» που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στους ανθρώπους που θέλουμε να βρίσκονται στην καθημερινότητά μας. Παράλληλα είναι ένα θετικό διάστημα για να ξεκινήσουμε ένα νέο χόμπι, να ανακαλύψουμε ένα νέο κρυφό ταλέντο ή να κάνουμε μία αλλαγή στην εμφάνισή μας, που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη!
 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι την ημέρα που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό – δηλαδή την Δευτέρα 15/10 – ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, πραγματοποιεί θετική όψη τριγώνου με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Αυτή η όψη φανερώνει ότι αυτή την ημέρα μπορούμε με ανεξάρτητο και φιλελεύθερο πνεύμα, να πάρουμε δυναμικές πρωτοβουλίες, που θα μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας. Τα ζώδια που δέχονται άμεσα την θετική επιρροή της Νέας Σελήνης, είναι οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί, οι Υδροχόοι, οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη στο Ζυγό του Οκτωβρίου:

ΚΡΙΟΣ: Χαμογέλασε και ετοιμάσου να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην αισθηματική σου ζωή αλλά και στις επαγγελματικές σου σχέσεις, αγαπημένο, ατίθασο Κριάρι, αφού η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού είναι άκρως ευνοϊκή για το δικό σου ζώδιο. Από τις 15/10 και για τις επόμενες δύο εβδομάδες που ακολουθούν, θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα αφορά μία σταθερή αισθηματική ή επαγγελματική σχέση στη ζωή σου! Αν ήδη διατηρείς έναν ερωτικό δεσμό ή είσαι σε γάμο, τώρα είναι μία πολύ θετική περίοδος για να αφήσεις πίσω τα παλιά που σε πίκραναν και να δώσεις μία νέα ευκαιρία στη σχέση σου, είτε να την εξελίξεις σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο. Αν όμως είσαι μοναχικό Κριάρι, τότε το νέο φεγγάρι του μήνα σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα (γνωριμία ή και επανασύνδεση), που θα έχει πολύ σταθερές προοπτικές. Σου τονίζω, ότι αυτό το διάστημα μπορείς να τολμήσεις να κάνεις νέες επαγγελματικές συνεργασίες, γιατί θα αποβούν θετικές για την πορεία σου. Άμεση θετική επιρροή από την Νέα Σελήνη έχεις εσύ που γεννήθηκες 10-15 Απριλίου.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 15 Οκτωβρίου, έρχεται φίλε μου Ταύρε, για να σου υπενθυμίσει πως ότι σπείρεις θα θερίσεις. Τι σημαίνει αυτό λοιπόν για σένα; Οι δύο εβδομάδες που ακολουθούν, θα είναι έντονες στο χώρο της δουλειάς, θα γίνουν αλλαγές και ανακατατάξεις, νέα ξεκινήματα, νέες ευθύνες και καινούρια Projects που μπορεί να σου φαίνονται σαν «βουνό» για να μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις, όμως θα σου δώσουν την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου. Μην διστάσεις να αναλάβεις μία νέα εργασία έστω και αν χρειαστεί να κάνεις κάποιες θυσίες, δηλαδή να χρειάζεται να περιορίσεις τον ελεύθερο χρόνο σου! Παράλληλα το νέο φεγγάρι του μήνα, σου δίνει την δυνατότητα της σωματικής και ψυχικής ανανέωσης. Είναι μία καλή ευκαιρία για την έναρξη δίαιτας που θα έχει θετικά αποτελέσματα αλλά και για καλλιτεχνικές δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις το στρες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαι ένας από τους πρωταγωνιστές των δύο εβδομάδων που ακολουθούν φίλε μου Δίδυμε, αφού η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου που πραγματοποιείται στις 15/10 στον 5ο οίκο του ωροσκόπιου σου επηρεάζει θετικά και ιδιαίτερα «στενά» τον έρωτα, την δημιουργικότητα, τα ζητήματα που αφορούν τα παιδιά σου (αν έχεις), την τέχνη, την εκφραστικότητα αλλά και την αγάπη. Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά; Αν ήδη είσαι σε μία ερωτική σχέση ή σε έναν γάμο, τώρα είναι η στιγμή του έτους που μπορείς να έρθεις ακόμα πιο κοντά στον σύντροφό σου. Το ενδεχόμενο γάμου, επισημοποίησης ή απόκτησης απογόνου είναι πολύ πιθανό! Αν δεν διατηρείς έναν ερωτικό δεσμό, τότε η ερωτική τύχη είναι με το μέρος σου, αφού από τις 15/10 μέχρι και το τέλος του μήνα ένας νέος έρωτας θα σε κάνει για μία ακόμα φορά να χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια – όπως λέει και η παροιμία-! Η ερωτική ανανέωση και η συντροφικότητα έρχονται και πάλι στη ζωή σου. Παράλληλα εκμεταλλεύσου την ταλαντούχα δημιουργικότητά σου αλλά και την εκφραστικότητά σου αυτό το διάστημα σε κάθε τομέα που δραστηριοποιείσαι, γιατί αφενός μεν θα νιώσεις καλύτερα, αφετέρου μπορείς αυτό το διάστημα να κάνεις ακόμα πιο όμορφη τη ζωή σου!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αέρας αλλαγής και ανανέωσης έρχεται στο σπίτι, στην οικογένεια αλλά και στις σταθερές σου σχέσεις φίλε μου Καρκίνε. Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, θα επηρεάσει τους παραπάνω τομείς της ζωής σου από τις 15/10 μέχρι και το τέλος του μήνα. Αυτή την περίοδο μπορεί να κάνεις μία μετακόμιση, να κάνεις μία επένδυση που να αφορά το σπίτι σου ή ακόμα και να αλλάξεις διακόσμηση. Η σχέση σου με την οικογένεια, αλλά και με τα πρόσωπα που συμβιώνεις ή και συνεργάζεσαι καθημερινά, μπαίνει σε νέα βάση. Μερικές από τις παραπάνω αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν μπορεί να σε πιέσουν, όμως στην πορεία θα αποδειχθούν θετικές για τη ζωή σου.
 
ΛΕΩΝ: Μία χαρούμενη περίοδος ξεκινά για σένα αγαπημένο μου Λιοντάρι! Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, που πραγματοποιείται στις 15/10, ανοίγει μία νέα σειρά ευκαιριών για τις δύο εβδομάδες που ακολουθούν. Το βασικότερο είναι ότι η διάθεσή σου γίνεται πιο ανάλαφρη, πιο κοινωνική και ευχάριστη. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό σημαίνει ότι οι επόμενες δύο εβδομάδες σε ευνοούν σε : νέες συμφωνίες, ένα ταξιδάκι, επικοινωνίες, χαρούμενες ειδήσεις, αγορά μεταφορικού μέσου ή υπολογιστή / κινητού τηλεφώνου, αναθέρμανση σχέσεων με αδέρφια / ξαδέρφια και αποκατάσταση σχέσεων δια μέσω διαλόγου. Αυτό το διάστημα θα προκύψουν και νέες γνωριμίες / επαφές που θα σε ευνοήσουν σημαντικά. Πιο θετικά είναι τα νέα για σένα που έχεις γεννηθεί 11-16/08, που σίγουρα θα έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στις προσδοκίες σου!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να μην είσαι στους άμεσα επηρεαζόμενους θετικά από την Νέα Σελήνη στο Ζυγό, που πραγματοποιείται στις 15/10 στο ζώδιο του Ζυγού, αυτό όμως δεν σημαίνει αγαπημένε μου Παρθένε, ότι θα σου λείψουν οι νέες ευκαιρίες και για σένα. Από τον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που πραγματοποιείται το νέο φεγγάρι του μήνα, φέρνει μία νέα οικονομική ευκαιρία αλλά και μία νότα ανανέωσης στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, για τις δύο εβδομάδες που θα ακολουθήσουν. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνεις τους κατάλληλους οικονομικούς χειρισμούς και για να αυξήσεις έστω και λίγο το εισόδημά σου. Θα καταφέρεις να βάλεις σε μία σειρά τα έξοδά σου και θα μπορέσεις να διαχειριστείς πιο άνετα τα χρέη σου. Στον ερωτικό τομέα, μπορείς να νιώσεις την πληρότητα αφού μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις μπορούν τώρα να βρεθούν λύσεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Είσαι το τιμώμενο πρόσωπο του μήνα φίλε μου Ζυγέ, αφού η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, πραγματοποιείται αυτή τη φορά στο ζώδιό σου και φέρνει πολύ θετικές εξελίξεις στη ζωή σου, ιδιαίτερα σε σένα που έχεις γεννηθεί 11-16/10 (όχι ότι οι υπόλοιποι Ζυγοί θα μείνουν παραπονεμένοι)! Ένα μεγάλο βάρος φεύγει από πάνω σου, νιώθεις ότι τώρα μπορείς να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν που σε κούρασε και σε εξάντλησε και να κάνεις ένα νέο, δημιουργικό ξεκίνημα. Αλλάζεις τον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, ηρεμείς, διώχνεις μακριά την απαισιοδοξία και γυρνάς μία νέα σελίδα στη ζωή σου. Φυσικά στο προσκήνιο έρχονται ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και τώρα μπορείς να κάνεις την κίνηση «ματ» που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις εσύ την παρτίδα! Θυμήσου… οι δύο εβδομάδες που ακολουθούν είναι θετικές πολύ για την πορεία και την εξέλιξή σου!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένας κύκλος κλείνει για να ανοίξει ένας νέος, που απαιτεί κόπο και προσπάθεια, όμως που επρόκειτο να σε ανταμίψει στο έπακρο, αν εσύ από την πλευρά σου προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς σωστά, έξυπνα, μεθοδικά και προπάντων διπλωματικά τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Αυτή η διαδικασία, μπορεί να σου προκαλέσει θλίψη και διάθεση για σκέψη, απομόνωση και περισυλλογή. Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου που πραγματοποιείται στις 15/10 σε βάζει στη διαδικασία του απολογισμού. Είναι η στιγμή της χρονιάς που πρέπει να σκεφτείς και να αποφασίσεις ποιοι άνθρωποι παραμένουν και ποιοι πρέπει να αποχωρήσουν από τη ζωή σου. Παράλληλα μέσα στις 2 εβδομάδες που θα ακολουθήσουν, είναι μία καλή ευκαιρία για σένα να κόψεις κακές συνήθειες και να μεταμορφώσεις τον εαυτό σου σε έναν καλύτερο και πιο δυνατό άνθρωπο!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανήκεις στους τυχερούς φίλε μου Τοξότη, αφού η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου που πραγματοποιείται στις 15/10 στο ζώδιο του Ζυγού, σε επηρεάζει θετικά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 11-16/10. Μετά από τσουνάμι που πέρασες σε όλες τις σχέσεις σου, έφτασε η στιγμή να ανανεωθεί ο κοινωνικός σου κύκλος, να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να δικτυωθείς ακόμα περισσότερο. Για τις δύο εβδομάδες που ακολουθούν λοιπόν, μπορείς να ενταχθείς σε μία κοινωνική ομάδα που έχουν έναν κοινό στόχο, θα αναπτύξεις τις γνωριμίες σου, θα έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους αλλά και θα θέσεις νέους στόχους τους οποίους θα καταφέρεις πολύ σύντομα να κάνεις πραγματικότητα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στο ζενίθ του Ηλιακού σου ωροσκοπίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, στις 15/10 φίλε μου Αιγόκερε και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα στην καριέρα σου. Για τις δύο εβδομάδες που ακολουθούν λοιπόν, ευνοείσαι ιδιαίτερα στο ξεκίνημα νέων συνεργασιών που θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα βήμα παρακάτω στην καριέρα σου. Ξεκίνημα νέας εργασίας, αλλαγή επαγγέλματος, εύρεση δουλειάς, interview (συνέντευξη για δουλειά) και γενικότερα κάθε διαπραγμάτευση που σχετίζεται με την καριέρα σου, είναι μέσα στα πλάνα των ημερών που ακολουθούν, τα οποία μπορούν να σου προσφέρουν ικανοποίηση και επιτυχία.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλάζεις φιλοσοφία για τη ζωή και αποκτάς νέες γνώσεις αλλά και περισσότερη εμπειρία, αυτό είναι ουσιαστικό το «δώρο» της Νέας Σελήνης από το ζώδιο του Ζυγού που πραγματοποιείται στις 15/10. Οι δύο εβδομάδες που ακολουθούν είναι πολύ τυχερές για σένα φίλε μου Υδροχόε, ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί 10-15 Φεβρουαρίου. Συζητήσεις, επικοινωνίες, επαφές ή και συναντήσεις με ανθρώπους του εξωτερικού ή με άτομα που σχετίζονται με έναν ανώτερο κλάδο, ευνοούνται ιδιαίτερα για τις μέρες που ανοίγονται μπροστά σου. Παράλληλα σου δίνεται η ευκαιρία να ταξιδέψεις, να αποκτήσεις ακόμα περισσότερες γνώσεις και να εξελιχθείς με κάθε τρόπο. Οι επαφές που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τακτική στη ζωή σου και θα γίνουν το σκαλοπάτι για την προσωπική σου εξέλιξη.
 
ΙΧΘΕΙΣ: Μπορεί το νέο φεγγάρι του Οκτωβρίου που πραγματοποιείται στις 15 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού, να μην σε επηρεάζει «στενά», γλυκό μου Ψάρι, σου δίνει όμως και εσένα την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές και ερωτικές υποθέσεις σου, για να νιώσεις ποιο ξέγνοιαστα! Μία Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου, υποδηλώνει ότι τώρα μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα αρχή στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με κληρονομιές, δάνεια, τραπεζικές συνδιαλλαγές. Είναι μία καλή ευκαιρία να πραγματοποιήσεις αλλά και να πετύχεις μία οικονομική διαπραγμάτευση και να διεκδικήσεις καλύτερους οικονομικούς όρους στους συνδιαλλαγές σου. Η σεξουαλικότητα είναι ιδιαίτερα έντονη για τις δύο εβδομάδες που ακολουθούν στη ζωή σου.
 
Σχετικά άρθρα και θέματα:
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-10-2012 00:00:00