Quantcast
blank
 
blank

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Γιώργο Ματσάγγο.

 
Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 46
 
Sponsored Links

Προβλέψεις Φεβρουαρίου για τα 12 ζώδια από τον Γιώργο Ματσάγγο.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Οι όψεις των πλανητών και ιδιαίτερα του Ήλιου από το αρμονικό ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό, σας «εμβολιάζουν» με μια ανυπέρβλητη γοητεία, αλλά και με μια πρωτόγονη τόλμη. Ο μαγνητισμός σας δεν αφήνει ασυγκίνητα τα άτομα που σας συναντούν, με αποτέλεσμα να εντυπωσιάζονται και να πέφτουν με ευκολία στα «δίχτυα σας». Μέσα στις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου πολλοί θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας κάτω από περίεργες συνθήκες. Δεν αποκλείεται μάλιστα, μια φιλική σχέση να «μεταλλαχθεί» σε σφοδρό έρωτα! Το αν θα μπορέσετε να τον συντηρήσετε για μεγάλο διάστημα, είναι συνάρτηση πολλών προϋποθέσεων.
 
Το δεκαπενθήμερο που ξεκινά με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 4 του μήνα, σας καλεί να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις φιλικές σχέσεις σας και το σύντροφό σας. Αν αυτό σας φαίνεται δύσκολο, τότε μάλλον θα πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας και να ακολουθήσετε το δρόμο της καρδιάς σας. Η συμμετοχή του Δία στο φαινόμενο, σας προστατεύει από τυχόν τύψεις, που θα μπορούσαν να βαρύνουν το υποσυνείδητό σας. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για μια εσωτερική ενδοσκόπηση που θα οδηγήσει και σε επαγγελματικές αλλαγές.
 
Χαμογελάστε λοιπόν, γιατί έχετε ραντεβού με την επαγγελματική επιτυχία. Ήλιος και Ερμής υπόσχονται τις καλύτερες εξελίξεις για τις επαγγελματικές υποθέσεις σας, με φυσικό επακόλουθο την αύξηση των κερδών σας. Μάλιστα, με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 11/2, οι προσπάθειες που καταβάλατε καρποφορούν και η ασφάλεια που σας παρέχει η επιτυχία, σας ηρεμεί και σας ενθουσιάζει. Μια νέα πρόταση για συνεργασία θα αποδειχθεί κερδοφόρα και θα έχει γρήγορη και θετική εξέλιξη. Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στις φιλικές σχέσεις σας και στις συνθήκες που επικρατούν στον κοινωνικό χώρο.
 
Η είσοδος του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 20/2 σας παροτρύνει να δραστηριοποιηθείτε ακόμα περισσότερο και να αγωνιστείτε για να κατακτήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Παρά το γεγονός ότι θα βρείτε αρκετούς υποστηρικτές στις προσπάθειές σας, το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύς από τις 19 του μήνα, συνιστά να κινηθείτε παρασκηνιακά και να μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας, παρά μόνο σε άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας. Με τη Νέα Σελήνη στις 19/2, θα βρεθείτε με φίλους και θα διασκεδάσετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, θα βρίσκεται μέχρι τις 20/2 σε «αρμονία» με τον αστερισμό σας, με φυσικό επακόλουθο να εντείνει την επιθυμία σας για γρήγορη αναρρίχηση στις βαθμίδες της επιτυχίας. Μοιάζει σαν να θέλετε να ανέβετε τις σκάλες πηδώντας δύο και τρία σκαλοπάτια μαζί. Ακόμα και αν είστε καλός «ακροβάτης», θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να μην πέσετε, χάνοντας, ίσως, κάποια κεκτημένα. Η καλύτερη συμβουλή για εσάς το πρώτο διήμερο του μήνα δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το «σπεύδε βραδέως», που θα σας «σώσει» από τις παρορμήσεις σας!
 
Η Πανσέληνος στις 4 του μήνα, αν και γίνεται σε δυσαρμονία με το ηλιακό ωροσκόπιο σας, σας βοηθά να πραγματοποιήσετε όνειρα και στόχους που σχετίζονται με τον στενό κύκλο σας σας. Ωστόσο, γεγονότα που συμβαίνουν στην προσωπική ζωή σας ή στο οικογενειακό περιβάλλον, σας απορροφούν χρόνο και σας αποσπούν την προσοχή. Λίγη υπομονή χρειάζεται και όλα θα γίνουν. Έχετε εξάλλου μπροστά σας δυο εβδομάδες, που φτάνουν για να προλάβετε τα πάντα. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα φέρει πολύτιμους φίλους, που ξέρουν πώς να σας βοηθήσουν.
 
Ο Ερμής σε ορθή πορεία στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας από τις 11 Φεβρουαρίου φέρνει τύχη στο διάλογο και τις επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Με τον Άρη και την Αφροδίτη στους Ιχθύς το «κυνήγι» του έρωτα… καλά κρατεί, καθώς οι πλανήτες επιβραβεύουν τις προσπάθειές σας για την ανακάλυψη του «ετέρου ημίσεως» μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Οι δεσμευμένοι δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, αφού μέσα στο ερωτικό στοιχείο μπλέκεται και εκείνο της φιλίας, δίνοντας μια διαφορετική διάσταση και μια πολύ πιο θερμή σχέση με το σύντροφό σας.
 
Η είσοδος του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό από τις 20 του μήνα, θα προωθήσει με επιτυχία τα μυστικά σχέδια σας, ενώ παράλληλα θα σας «ανεβάσει» ψυχολογικά. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες, αφού ο Ήλιος, περνώντας στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων από τις 19, θα σας φέρει σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν σημαντική βοήθεια. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας στις 19, θα σας ανοίξει το δρόμο για την επαγγελματική εξέλιξη που επιδιώκετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ο απρόβλεπτος Ουρανός και ο ζωοδότης Ήλιος, καθώς εναρμονίζονται από τα φιλικά ζώδια του Υδροχόου και του Κριού, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την θετική εξέλιξη των υποθέσεων που σας απασχολούν. Καθώς οι δύο πλανήτες διανύουν τους τομείς του ωροσκοπίου σας που έχουν να κάνουν με τις φιλοδοξίες, την τύχη και τη δημιουργικότητα, προσφέρουν τις προοπτικές για ένα απολαυστικό και ευχάριστο διάστημα. Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτή την τυχερή περίοδο για να δρομολογήσετε και να προωθήσετε με δυναμισμό σχέδια και προγράμματα, που αναφέρονται στον τομέα της δουλειάς σας, αλλά και στα αισθηματικά σας.
 
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 4 του μήνα, είναι ιδιαίτερα θετική για το ζώδιό σας και θα σημάνει θαυμάσιες εξελίξεις σε όλες τις υποθέσεις που σας απασχολούν. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες αισθηματικές γνωριμίες, να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση ή να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας που σχετίζεται με το εξωτερικό. Η αντίθεση Ήλιου-Δία στις 6 του μήνα ίσως φρενάρει κάπως τα σχέδιά σας, όμως θα έχετε και την δυνατότητα να εντοπίσετε τυχόν λάθη στις σχέσεις σας, ώστε να τα διορθώσετε.
 
Με τον δικό σας Ερμή σε ορθή πορεία μέσα από τον Υδροχόο από τις 11/2, πολλές από τις καταστάσεις αλλάζουν προς όφελός σας. Επίσης, με τον Άρη και την Αφροδίτη στους Ιχθύς μέχρι τις 20, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο, θα πρέπει όμως να ακολουθήσετε πιστά το πρόγραμμά σας. Δεν θα συναντήσετε εμπόδια, υπάρχουν όμως κάποιοι που λειτουργούν παρασκηνιακά και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να σας βάλουν «τρικλοποδιά». Ίσως μάλιστα, να πρόκειται για ανθρώπους που έχετε εμπιστοσύνη. Είναι σίγουρο πάντως ότι δεν θα καταφέρουν να αναστείλουν την άνοδό σας.
 
Η Νέα Σελήνη στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου σας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσετε μακρινά ταξίδια και να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες. Με τη διέλευση του Ήλιου από τον τομέα της καριέρας σας από τις 19/2, θα κατακτήσετε μια ανώτερη θέση και θα αποκτήσετε τη φήμη που επιθυμείτε. Η είσοδος του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό από τις 20/2 αποτελεί θετική ένδειξη για τα σχέδια που έχετε θέσει για το άμεσο μέλλον. Οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν και η υποστήριξη των φίλων θα αποδειχθεί σημαντική. 
 
KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και τις καλύτερες προοπτικές για την άνοδο και την αναγνώρισή σας. Μην αφήνετε λεπτό να πάει χαμένο! Συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας και δείξτε πνεύμα συνεργασίας. Καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα στον τομέα της δημιουργίας σας, θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για νέες δραστηριότητες, για συνεταιρισμούς και για εποικοδομητικές συνεργασίες. Μην αρνείστε να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις, ακόμα κι αν έχετε την ευχέρεια να μην τις αποδεχθείτε. Η παρουσία της Αφροδίτης μέχρι τις 20 του μήνα στους φιλικούς Ιχθύς ενδείκνυται για επαγγελματικά, αλλά και αισθηματικά ταξίδια, που σας ανεβάζουν το κέφι.
 
Ο άξονας των οικονομικών σας ενεργοποιείται από την Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 4 του μήνα, γεγονός που σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας με περισσότερη άνεση και ευκολία. Αν έχετε ακόμα χρέη και οφειλές που δεν έχουν τακτοποιηθεί, θα πρέπει μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, να δείτε πώς μπορείτε να τα ρυθμίσετε. Ο Δίας, που βρίσκεται στον τομέα των χρημάτων σας, μπορεί να σας προσφέρει σημαντική βοήθεια, αρκεί να περιορίσετε στο ελάχιστο τις περιττές σπατάλες. Αυτή την περίοδο αναμένεται να αναβιώσει μια σχέση από το παρελθόν.
 
Το σύμπαν φαίνεται πραγματικά να συνωμοτεί, όχι μόνο για να σας προστατέψει από αντιξοότητες και προβλήματα, αλλά για να σας ωθήσει σε ενέργειες, που αποτελούν το εφαλτήριο για ένα καλύτερο μέλλον. Ο Άρης και η Αφροδίτη στους αρμονικούς Ιχθύς μέχρι τις 20/2, φέρνουν ευκαιρίες για αισθηματική και επαγγελματική επιτυχία. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στις και «κτυπήστε» ένα μεγάλο στόχο. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Υδροχόο από τις 11 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 13 Μαρτίου, προγραμματίστε μια νέα επένδυση και αποδεχθείτε προσκλήσεις που κρύβουν ερωτικές εκπλήξεις.
 
Η Νέα Σελήνη στις 19/2 επηρεάζει τον ψυχισμό σας και σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου ζωής. Αναβιώνει το παρελθόν μέσα σας και σας οδηγεί σε μια επανεξέταση των επιλογών σας. Το δίδυμο Άρης-Αφροδίτη κάνει την είσοδό του στις 20/2 στον Κριό και στον τομέα που σχετίζεται με την κοινωνική θέση και την επαγγελματική καταξίωση. Τώρα ξεκινά μια σημαντική περίοδος, ένας νέος κύκλος ανάπτυξης και κοινωνικής αναγνώρισης. Είναι η εποχή που θα δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Αν αναζητάτε μια σταθερή εργασία, καιρός να δραστηριοποιηθείτε. Θα ανταμειφθείτε για τον αγώνα σας. 
 
ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα των σχέσεών σας, μια γλυκιά νοσταλγία για σχέσεις που έχουν τελειώσει είναι πολύ πιθανό να σας βάλει στον πειρασμό να κάνετε κινήσεις επαναπροσέγγισης. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιστρατεύσετε κοινούς φίλους προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις διαθέσεις κάποιων από τους «πρώην» σας. Ωστόσο, τα μηνύματα που θα πάρετε θα είναι κάπως ασαφή και ίσως είναι καλύτερα να κοιτάξετε με εμπιστοσύνη το παρόν και το μέλλον. Μη χάνετε χρόνο προσπαθώντας να αποκαταστήσετε σχέσεις που δεν αξίζουν. Εξάλλου, ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας για να σας φέρει κάτι πολύ πιο αξιόλογο, που θα καλύψει σε βάθος τις συναισθηματικές ανάγκες σας.
 
Η Πανσέληνος στις 4 Φεβρουαρίου στο ζώδιό σας και η αρμονική όψη με τον Δία από τον αστερισμό σας και τον Ουρανό από τον Κριό, αναμένεται να φέρει ξαφνικά γεγονότα που θα επηρεάσουν πολύ θετικά τις προσωπικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα τις αισθηματικές. Το γεμάτο φεγγάρι θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και τι περιμένετε από τις σημαντικές αισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις σας μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Με την αντίθεση Ήλιου-Δία στις 6 του μήνα, μην πέφτετε στην παγίδα της υπερβολής, αν δεν θέλετε να… προσγειωθείτε απότομα.
 
Αφροδίτη και Άρης στον τομέα των οικονομικών μέχρι τις 20/2 σας ωθούν να απαιτήσετε όσα δικαιούστε: να είστε βέβαιοι ότι θα εισακουστείτε και θα πετύχετε μια καλύτερη οικονομική συμφωνία. Αν πάλι δεν μπορείτε να καλύψετε τις υποχρεώσεις, θα βρείτε ένα επιπλέον εισόδημα. Μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο θα κερδίσετε πολλά, αρκεί να τα διεκδικήσετε δυναμικά. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 11 Φεβρουαρίου, σηματοδοτεί μια περίοδο θετικών εξελίξεων σε σχέσεις και συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα κυριαρχεί το πάθος και αν είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια νέα γνωριμία.
 
Το πλανητικό δίδυμο Άρης και Αφροδίτη εισέρχεται στις 20/2 στον Κριό και στον τομέα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, που σχετίζεται με τις ανώτερες γνώσεις και τις φιλοσοφικές σας αναζητήσεις. Θα βρίσκεστε σε διάθεση και αναγκαιότητα να κάνετε πράξη τις ιδέες και τα πνευματικά σας «πιστεύω». Θα ταξιδέψετε, θα εντρυφήσετε σε νέες γνώσεις και κουλτούρα. Ασχολίες που έχουν σχέση με τον τουρισμό, την εκπαίδευση, τις εμπορικές συναλλαγές και το εξωτερικό, θα σας αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Μέσα από γεγονότα και καταστάσεις, θα είστε πολύ πιο κατασταλαγμένοι στις επιθυμίες σας, αλλά και στις σχέσεις σας που ανανεώνονται με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 19 του μήνα. 
 
ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα την πρώτη του μήνα, θα σας ωθήσει να δώσετε έμφαση στις επαγγελματικές, τις αισθηματικές και στις φιλικές σας σχέσεις, αλλά και στην κοινωνικότητά σας. Με τον Άρη στην ίδια θέση, στο χώρο της εργασίας σας συνεχίζονται οι αντιθέσεις, αλλά και κάποιες «κόντρες» με συνεργάτες, συναδέλφους ή προϊστάμενους και κάποιοι από εσάς αισθάνεστε ότι έχετε «αδικηθεί» ή ότι οι προσπάθειές σας δεν έχουν αναγνωρισθεί. Μάλιστα, γύρω στις 2 του μήνα η πλανητική αρμονία Ήλιου-Ουρανού, που επηρεάζει στον τομέα των επαγγελματικών σας, θα σας αναγκάσει να επανεξετάσετε κάποιες από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.
 
Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στις 4/2 στη «σκιά» του ωροσκοπίου σας θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με το παρασκήνιο. Το φαινόμενο αλλάζει κάποια δεδομένα στον εργασιακό χώρο σας και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Με την θετική συμμετοχή του Δία, οι σημαντικές δραστηριότητες θα αποσπάσουν την προσοχή σας και θα διαφοροποιήσουν τις απόψεις σας, με αποτέλεσμα να αποφασίσετε να αλλάξετε πορεία πλεύσης. Η αντίθεση Ήλιου-Δία στις 6 απαιτεί λιγότερο ενθουσιασμό σε όλους τους τομείς με ιδιαίτερη έμφαση στα προσωπικά σας και στις σχέσεις σας.
 
Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 11 Φεβρουαρίου βάζει τέλος στις επαγγελματικές αναποδιές και σας επιτρέπει να αποδίδετε περισσότερο, καταβάλλοντας λιγότερο κόπο. Έτσι, με την ταυτόχρονη διέλευση του Άρη και της Αφροδίτης από τους Ιχθύς και τον τομέα των σχέσεών σας, μέχρι τις 20/2 μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας, να πλησιάσετε αγαπημένα σας πρόσωπα ή να υποδεχτείτε ένα νέο έρωτα. Προσέξτε όμως, γιατί ο Άρης σας καθιστά αυστηρούς, με αποτέλεσμα να πυροδοτήσει δυσάρεστες εξελίξεις στις σχέσεις εκείνες, που δεν είναι δομημένες σε γερές βάσεις.
 
Με τη Νέα Σελήνη στον έκτο ηλιακό οίκο σας στις 19/2 θα κάνετε νέες γνωριμίες μέσω του εργασιακού περιβάλλοντος με σημαντικούς ανθρώπους και με άτομα κύρους. Ο Άρης και Αφροδίτη αποχωρούν από το χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών, αφού σας βοήθησαν στο ξεκαθάρισμα του τοπίου στον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας. Από τις 20/2 κάνουν την είσοδό τους στον Κριό, στη γωνία του ωροσκοπίου σας που έχει σχέση με την αίσθηση της οικονομικής και αισθηματικής ασφάλειας. Όσοι από εσάς ασχολείστε με την έρευνα, θα εμβαθύνετε περισσότερο στα μυστήρια της ζωής.
 
ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Αρκετά ευνοϊκή προβλέπεται η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, κυρίως για την αισθηματική σας ζωή. Η σύνοδος που θα σχηματίσει η δική σας Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα την πρώτη του μήνα, σηματοδοτεί μια περίοδο αρμονίας και τρυφερότητας στις σχέσεις σας και στην οικογενειακή ζωή σας. Πολλοί από σας θα κάνετε σχέδια για συμβίωση ή γάμο, καθώς θα νιώσετε έντονα την επιθυμία να αποκτήσετε ένα παιδί. Αν είστε ελεύθεροι, βγείτε περισσότερο έξω αυτή την περίοδο, που έχετε το χάρισμα να μαγνητίζετε τους πάντες. Εξάλλου, οι φίλοι και οι κοινωνικές επαφές αναμένεται να συμβάλλουν και στη βελτίωση των επαγγελματικών σας.
 
Με την Πανσέληνο στις 4 Φεβρουαρίου είναι πιθανό να βγουν εκκρεμότητες στο φως, που θα οφείλονται σε κοινωνικά ζητήματα και σε διαφορές που έχετε, με φιλικά πρόσωπα. Η θετική συμμετοχή του Ουρανού μέσα από τον πολικό Κριό και τον έβδομο οίκο σας, σας δραστηριοποιεί σε θέματα σχέσεων σε μεγάλο βαθμό, έστω κι αν η κατάσταση σε αυτόν τον τομέα φαίνεται αρχικά διφορούμενη, όσον αφορά στις επιθυμίες σας ή στη μακροημέρευση μιας συνεργασίας. Το φαινόμενο της Πανσελήνου θα σας βοηθήσει μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, να διορθώσετε τις καταστάσεις προτού αυτές γιγαντωθούν.
 
Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 11/2 και σας επιτρέπει να σκεφτείτε πιο καθαρά ζητήματα που αφορούν τη σχέση σας ή ένα δημιουργικό έργο σας. Η διέλευση του Άρη και της Αφροδίτης από τους Ιχθύς και τον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, μέχρι τις 20/2 ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας και της ευρωστίας σας. Έτσι, μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα πρέπει να επιταχύνετε το βήμα σας και να εντείνετε τις προσπάθειές σας, για να σημειώσετε την πρόοδο που επιθυμείτε. Βασιστείτε στις προσωπικές σας ικανότητες και μην δίνετε λαβή για «κριτικές».
 
Ο Άρης και η Αφροδίτη καθώς μπαίνουν στον Κριό στις 20 Φεβρουαρίου επηρεάζουν τον τομέα των προσωπικών και κοινωνικών σας σχέσεων. Αναμένονται σημαντικές εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι της ζωής σας, αφού μπαίνετε σε μια νέα περίοδο για την προσωπική εξέλιξή σας. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το ποσοστό συμβατότητας που διαθέτουν οι προσωπικές σας σχέσεις και οι βάσεις όπου έχουν εδραιωθεί. Στην πραγματικότητα, βιώνετε τα αποτελέσματα των επιλογών σας. Προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, καλό θα ήταν να εξετάσετε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους και τις λεπτομέρειες. Ωστόσο και η Νέα Σελήνη στις 19 του μήνα στον φιλικό Υδροχόο θα δικαιώσει τις αποφάσεις σας. 
 
ΣKOPΠIOΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο Ερμής, συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, προκαλώντας στασιμότητα σε ζητήματα που νιώθετε να «επείγουν». Αυτή η κατάσταση σας προκαλεί εκνευρισμό, που διοχετεύεται στα μέλη της οικογένειάς σας. Είναι σημαντικό να καταφέρετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους. Με τη διορατικότητα και την ευστροφία που σας χαρακτηρίζει, θα βρείτε τρόπους να «προωθήσετε» σημαντικά ζητήματα, αποφεύγοντας παράλληλα τις ρήξεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Καλό θα είναι να βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε, ώστε να μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας, που είναι ήδη ευάλωτος.
 
Η Πανσέληνος στις 4 Φεβρουαρίου σε δυσαρμονία με τον αστερισμό σας, μπορεί να σας ωθήσει σε απομάκρυνση από επαγγελματικές ή οικογενειακές σχέσεις που σας κούρασαν ή δεν σας προσφέρουν όσα επιθυμείτε. Η περίοδος αυτή μπορεί να μην είναι εύκολη για ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, προσφέρουν ωστόσο λύσεις. Οι αλλαγές που δρομολογούνται, σχετίζονται με τις αισθηματικές και τις ερωτικές σας συνήθειες και δεν είναι απαραίτητα κακές, αφού μάλλον οφείλονται στις δικές σας επιλογές, που κάνετε για το μέλλον σας.
 
Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 11 του μήνα και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε με επιτυχία ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Ο κυβερνήτης σας Άρης συνεχίζει το πέρασμά του στο ζώδιο των Ιχθύων, ενώ ακολουθεί και η Αφροδίτη. Οι πλανητικές διελεύσεις αυξάνουν κατακόρυφα τη δημοτικότητά σας αλλά και τη διάθεσή σας, με αποτέλεσμα να ενδώσετε σε διασκεδάσεις. Αν είστε ελεύθεροι, θα προσελκύσετε πολλούς θαυμαστές, ωστόσο η περίοδος αυτή σηματοδοτεί έναν κεραυνοβόλο έρωτα, που δεν θα αφήσει περιθώρια για άλλα «παιγνίδια».
 
Με τη Νέα Σελήνη στις 19/2 στον τέταρτο οίκο σας, ζητήματα σπιτιού και οικογένειας θα σας απασχολήσουν ποικιλοτρόπως. Κατάλληλη περίοδος για αγοροπωλησία σπιτιού, γης, επαγγελματικού χώρου. Ο Άρης και η Αφροδίτη περνούν στη γωνία του ηλιακού σας ωροσκοπίου, που συνδέεται με τον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας. Την περίοδο αυτή θα αυξηθούν οι ευθύνες στον εργασιακό σας χώρο καθώς και οι απαιτήσεις από τους εργοδότες σας. Ωστόσο, η ανταμοιβή για τις υπηρεσίες σας θα είναι ικανοποιητική. Εάν ασκείτε ελεύθερα επαγγέλματα, ο τζίρος σας θα αυξηθεί σημαντικά.
 
TOΞOTHΣ
από 23/11 έως 21/12
Αρκετά θετική προβλέπεται για σας αυτή η πρώτη περίοδος του Φεβρουαρίου, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στην κατάκτηση των στόχων σας. Η τύχη θα βρίσκεται στο πλευρό σας και θα σας οδηγήσει την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος, όπου βρίσκονται άτομα που θα εκτιμήσουν τα προσόντα σας και θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές. Αν μέσα στα σχέδιά σας συμπεριλαμβάνεται ένα ταξίδι, είναι η κατάλληλη περίοδος για να το πραγματοποιήσετε. Φροντίστε μόνο να έχετε τακτοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες, καθώς ο Ερμής παραμένει ανάδρομος στον τρίτο οίκο του ωροσκοπίου σας, που σχετίζεται με τις μετακινήσεις σας.
 
Η Πανσέληνος στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα στις 4 του μήνα, δίνει το έναυσμα για αλλαγές που αφορούν στην εργασία σας, ιδιαίτερα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Το φαινόμενο φέρνει νέες ευκαιρίες και καινούργια ξεκινήματα. Όσοι από σάς είστε υπάλληλοι, θα επιδιώξετε μια αλλαγή θέσης ή μια αλλαγή συνθηκών στη δουλειά σας. Το δημιουργικό πνεύμα και η ευστροφία σας βρίσκονται στην καλύτερη στιγμή τους. Πολλοί από εσάς αγγίζετε ένα επαγγελματικό στόχο που «φλερτάρατε» εδώ και καιρό, μέσα από ένα επαγγελματικό ταξίδι. Μάλιστα, γενικότερα στη διάρκεια ταξιδιών και μετακινήσεων, θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις.
 
Η ορθή πορεία του Ερμή, που ξεκινά στις 11/2, σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας με μεγαλύτερη ευχέρεια και να διατυπώσετε τις απόψεις σας με μεγαλύτερη σαφήνεια, γεγονός που θα οδηγήσει στην επίτευξη μιας σημαντικής συμφωνίας μέχρι τις 13/3. Η ταυτόχρονη διέλευση του Άρη και της Αφροδίτης από τον τέταρτο ηλιακό οίκο σας, μέχρι τις 20/2, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο οικογενειακό περιβάλλον σας, όπου νιώθετε την ανάγκη να δρομολογήσετε κάποιες αλλαγές. Φροντίστε ωστόσο να λάβετε υπόψη σας και τις ανάγκες των άλλων, για να αποφύγετε ρήξεις.
 
Από την Νέα Σελήνη στις 19 και για δεκαπέντε μέρες, οι σχέσεις με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς, αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο τρόπος που εκφράζεστε αποκτά ιδιαίτερη σπουδαιότητα στα μάτια των άλλων. Το πλανητικό δίδυμο Άρης-Αφροδίτη εισέρχεται στις 20/2 στον αρμονικό Κριό, το ζώδιο που για σας αντιπροσωπεύει τους τομείς της δημιουργικότητας, της αυτό-έκφρασης και του έρωτα. Οι σχέσεις σας με τα παιδιά σας θα μπουν σε πιο ουσιαστικές βάσεις, αφού θα υπάρχουν ανάγκες από την πλευρά τους και θα έρθετε ακόμα πιο κοντά τους. Ο ίδιο θα συμβεί και με το σύντροφό σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, που θα επιδιώξει μια πιο ουσιαστική ψυχική επαφή μαζί σας. 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Το πρώτο διήμερο του μήνα είναι κατάλληλο για να προχωρήσετε σε μια σημαντική κίνηση ή σε μια μεγάλη αγορά, που σκέφτεστε από καιρό. Ο κυβερνήτης των οικονομικών σας, ο Ουρανός, που θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ήλιο στις 2 Φεβρουαρίου, θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να κλείσετε ενδιαφέρουσες και κερδοφόρες συμφωνίες. Πολλοί από σας θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε την γενναιοδωρία των γονιών σας, που θα σας προσφέρουν μια σημαντική βοήθεια. Όσον αφορά στην αισθηματική σας ζωή, οι σχέσεις σας θα αποκτήσουν ένα πιο φιλικό χαρακτήρα, ενώ αν είστε ελεύθεροι, είναι πιθανό μια φιλική σχέση να αποκτήσει ρομαντικές διαστάσεις.
 
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο Λέοντα στις 4/2 μέσα στον τομέα της σεξουαλικότητας και των οικονομικών, δρομολογεί εξελίξεις στις υποθέσεις σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, μάλλον δεν θα παραμείνετε για πολύ σ’ αυτή τη θέση, καθώς μέσα από κοινωνικές γνωριμίες και φιλικές παρέες, θα ανακαλύψετε πολύ σύντομα το επόμενο “θύμα” της γοητείας σας. Τις ημέρες γύρω στο φαινόμενο, κρίνεται σκόπιμο να είστε πιο συνετοί στη διαχείριση των χρημάτων σας και των ζητημάτων της καρδιάς σας. Αποφύγετε επενδύσεις που περιέχουν το στοιχείο του ρίσκου και μην υποκύπτετε αβίαστα σε πειρασμούς.
 
Τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα τελειώνουν οριστικά με την ορθή πορεία του Ερμή στις 11 του μήνα. Έτσι, μέχρι και τις 13/3 μπορείτε να προγραμματίσετε τα έσοδα και τα έξοδά σας χωρίς το φόβο άλλων ανατροπών. Το πέρασμα του Άρη από τους Ιχθύς μέχρι τις 20/2, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο κοντινό περιβάλλον και τις καθημερινές σας επαφές και φέρνει στο δρόμο σας γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα, τις οποίες μπορείτε να αξιολογήσετε με την ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης στον ίδιο τομέα. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια των πλανητών και επενδύστε σε πρόσωπα που αξίζουν.
 
Η Νέα Σελήνη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σας στις 19 του μήνα, θα σας δώσει την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύς την ίδια μέρα, θα σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς, με αποτέλεσμα να κάνετε σημαντικές γνωριμίες και να διευρύνετε τον κοινωνικό κύκλο σας. Με την είσοδο του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό από τις 20 Φεβρουαρίου, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στο σπίτι και την οικογένειά σας. Θα αφιερώσετε χρόνο και χρήμα για να καλλωπίσετε το χώρο σας, αλλά και για να διευθετήσετε περιουσιακά ζητήματα. 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ο Φεβρουάριος ξεκινά πολύ αισιόδοξα για σάς, καθώς ο Ήλιος μέσα από το ζώδιό σας εναρμονίζεται με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό, μέσα από μια πολύ θετική όψη για το ζώδιό σας. Τώρα μπορείτε να βγάλετε στην επιφάνεια την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας και να κερδίσετε συμπάθειες, γεγονός που θα βοηθήσει να πετύχετε πολλά από τα σχέδιά σας με μεγαλύτερη άνεση. Ωστόσο, ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον αστερισμό σας, με αποτέλεσμα να έρθετε αντιμέτωποι με παλιά προβλήματα, που ταλανίζουν τις σχέσεις σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αν δεν θέλετε να βρεθείτε σε αδιέξοδο.
 
Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα, τα οποία θα πρέπει να «κλείσουν» άμεσα. Ο στρουθοκαμηλισμός δεν αποδίδει, αφού η Πανσέληνος στις 4/2 φωτίζει τον τομέα των σχέσεών σας και φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα, που δεν παίρνουν άλλη αναβολή. Η θετική συμμετοχή του Δία σας παροτρύνει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Το αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι, θα αποδειχθεί λυτρωτικό. Ανάλογες κινήσεις θα κάνετε και στα επαγγελματικά σας, ειδικά αν η εργασία σας δεν σας ικανοποιεί. Το φαινόμενο θα φέρει και απρόβλεπτα κέρδη.
 
Η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας από τις 11/2, αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα. Η αναβλητικότητα δίνει τη σκυτάλη στη δράση και τα σχέδιά σας αρχίζουν να προχωρούν. Μέχρι και τις 13/3, με τον Ερμή στον αστερισμό σας, εκμεταλλευτείτε αυτή την επιρροή για να εκφραστείτε καλύτερα και να διευρύνετε τις επαφές σας. Ο Άρης και η Αφροδίτη βρίσκονται στον τομέα των οικονομικών σας μέχρι τις 20/2, από όπου θα σας υποδείξουν πώς να διαχειρίζεστε καλύτερα τους πόρους σας, αλλά και πώς να κερδίσετε ένα επιπλέον εισόδημα.
 
Από τις 19/2 ο Ήλιος περνά στον τομέα των οικονομικών σας, από όπου θα σας φέρει ένα ανέλπιστο bonus, ενώ την ίδια μέρα, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας αυξάνει τη λάμψη και τη γοητεία σας. Στις 20/2 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, στο οποίο ταυτόχρονα περνά και η Αφροδίτη. Το διάστημα αυτό θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες με άτομα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σας, ενώ αν είστε ελεύθεροι, το έντονο φλερτ ενός ατόμου δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.
 
ΙΧΘΕΙΣ
από 19/2 έως 20/3
Μια θαυμάσια στιγμή για τα αισθηματικά σας προοιωνίζει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον κυβερνήτης σας τον Ποσειδώνα την πρωτομηνιά. Με τον Άρη εγκατεστημένο στο ζώδιό σας, το άγχος και οι εντάσεις σάς κρατούν παρέα. Ωστόσο, οι περισσότεροι έχετε μια αίσθηση ασφάλειας και βρίσκεστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση, καθώς ο Ήλιος στον Υδροχόο, όσο και η παρουσία του Ερμή στην ίδια θέση, αν και ανάδρομου, ανεβάζουν τη ζωτικότητα και την αισιοδοξία σας. Οι συγκεκριμένοι πλανήτες φέρνουν ευχάριστα γεγονότα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, που βοηθούν να «αποφορτιστεί» η «πολεμική ατμόσφαιρα» που δημιουργεί ο Άρης στον αστερισμό σας. Προσέξετε πάντως τις παρορμητικές και απότομες κινήσεις που μπορεί να σας «χαρίσουν» ένα μικρό… στραμπούληγμα.
 
Η Πανσέληνος στις 4 του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας και να απαλλαγείτε από το συνεχές άγχος των υποχρεώσεων που σας έχουν κουράσει. Το γεγονός ότι ο δικός σας παραδοσιακός κυβερνήτης, ο Δίας διάκειται θετικά προς την Πανσέληνο, σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να εστιάσετε στις προσωπικές ανάγκες σας, αλλά και να πραγματοποιήσετε ξεχασμένα όνειρα, που θα σας θυμίσει η συμμετοχή του Ουρανού στο γεμάτο φεγγάρι. Ουρανοκατέβατες ευκαιρίες σας «επισκέπτονται» μαζί με ξαφνικά έσοδα.
 
Με την ορθή πορεία του Ερμή από τις 11/2, η ευελιξία και η ευφυΐα που σας διακρίνουν γίνονται ακόμα πιο έντονες, ενώ ακόμα και οι προκλήσεις που δέχεστε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, λειτουργούν θετικά. Η ταυτόχρονη παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας επιφυλάσσει θαυμάσιες εκπλήξεις στην αισθηματική ζωή σας. Εντείνετε τις ερωτικές σας αναζητήσεις. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι είναι σκόπιμο να μη ξεκινήσετε παράλληλες σχέσεις και να προτιμήσετε την ασφάλεια του δοκιμασμένου. Κρίνεται σκόπιμο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιλογές σας.
 
Από τις 19 του μήνα και για τις επόμενες μέρες, η Νέα Σελήνη στη σκιά του ωροσκοπίου σας, σας προτρέπει να μειώσετε τις δραστηριότητές σας και να «απομονωθείτε» με το σύντροφό σας. Τα οικονομικά σας θα υποστούν αρκετά σκαμπανεβάσματα από τις 20/2, αφού ο Άρης και η Αφροδίτη που θα βρεθούν στον Κριό, θα σας φέρνουν άλλοτε αυξημένα έσοδα και άλλοτε έξοδα, που δεν περιμένετε. Χαλαρώστε, απολαύστε την περίοδο των γενεθλίων σας που ξεκινά από τις 19/2 και μην ανησυχείτε, αφού σε γενικές γραμμές τα «πάτε καλά».

Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-01-2015 17:57:00