blank
 
blank

Ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από την Ρένα Μεντάκη.

 
Ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από την Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Με άγριες διαθέσεις μπαίνει ο Νοέμβριος, αφού την 1η του μήνα διαμορφώνεται για άλλη μια φορά το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, μια όψη που ευθύνεται για την κατάσταση που επικρατεί όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά σε πολλές περιοχές του πλανήτη. Τα οικονομικά προβλήματα, oι κοινωνικές αναταραχές, οι τρομοκρατικές ενέργειες, η αύξηση των αυτοκτονιών αλλά και οι μαζικοί θάνατοι από καιρικά φαινόμενα ή άλλα ατυχήματα, οφείλονται σ’ αυτή την όψη (διαβάστε το σχετικό άρθρο μας Ουρανός τετράγωνο με Πλούτωνα στην ιστορία. Με ποια τρομακτικά γεγονότα συνδέεται.
 
Ο Νοέμβριος χαρακτηρίζεται από πολλούς ένας δύσκολος μήνας, που θα φέρει στην επιφάνεια και άλλα σκάνδαλα, αποκαλύψεις, παρανομίες και διαφθορά, που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν σωστά, ώστε να ξημερώσει για όλους μια καλύτερη μέρα. Σκοπός αυτής της όψης δεν είναι να αφανίσει την ανθρωπότητα, αλλά να επαναφέρει την ισορροπία, την τάξη και την αρμονία. Για να επιτευχθεί όμως αυτό, χρειάζεται χρόνος, υπομονή και αγώνας. Εμείς απλά πρέπει να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας και να μην καταθέσουμε τα όπλα. Πάντα υπάρχει μια διέξοδος στα προβλήματα και τώρα καλούμαστε όλοι μαζί και ο καθένας ατομικά να την βρούμε. Όσοι ανήκουν στη γενιά του 1956-1966 ίσως βιώσουν πιο έντονα τις εξελίξεις, ίσως όμως μέσα σ’ αυτήν ανήκουν και τα άτομα που θα καταφέρουν να δημιουργήσουν μια νέα πραγματικότητα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτό το διάστημα είναι αυτά του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 30/3, 1/7, 2/10 και 31/12.

Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που διαμορφώνεται την 1η Νοεμβρίου σου επιφυλάσσει σημαντικές αλλαγές. Στην προσωπική σου ζωή θα αναγκαστείς να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στον φιλικό σου κύκλο και να «απαγκιστρωθείς» από άτομα που αφενός δεν σου εμπνέουν εμπιστοσύνη και αφετέρου προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Η πορεία της σχέσης σου είναι κάτι που θα καθορίσεις εσύ ο ίδιος και αυτή η τακτική σου θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχουν πολλές γνωριμίες στο προσκήνιο, πρόσεξε όμως μην εμπλακείς με ένα πρόσωπο που δεν είναι ελεύθερο. Στον επαγγελματικό τομέα, η ανάγκη σου να ανανεωθείς και να ασχοληθείς με κάτι που πραγματικά σε γεμίζει, θα σε οδηγήσει σε νέα μονοπάτια. Η πορεία σου σίγουρα δεν θα είναι εύκολη, με την αποφασιστικότητα και την επιμονή σου όμως θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα δεν σε επηρεάζει αρνητικά, αφού ο Πλούτωνας βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση προς το ζώδιό σου. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να «πιεστείς» να κάνεις κάποιες αλλαγές που σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση και για κάποιους λόγους μέχρι τώρα δεν έχει επισημοποιηθεί, θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν επιδέχεται άλλη αναβολή και είναι η κατάλληλη στιγμή να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει εξ αρχής την διάθεση να δεσμευτείς σοβαρά. Αν περιμένεις να βρεις μια νέα εργασία, να κάνεις ένα ταξίδι ή να υλοποιήσεις ένα όνειρο ζωής, ίσως τελικά ανακαλύψεις ότι αν δεν πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και δεν δρομολογήσεις μόνος σου τις εξελίξεις, δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ. Έτσι, θα πάρεις αποφάσεις που στο μέλλον θα σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη και θα βελτιώσουν την διαβίωσή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που πραγματοποιείται την 1η Νοεμβρίου, ίσως είναι ιδανικό για να κάνεις εκείνο το ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν μαζί με τον σύντροφό σου. Μια «φυγή» από την καθημερινότητα και τα προβλήματα, θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας κάνει να πάρετε θετικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας. Αν πάλι δεν έχεις σχέση, τότε δεν πρέπει να χάσεις ευκαιρίες για εξόδους ή και εκδρομές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στον χώρο της δουλειάς σου και ίσως πρέπει να σταματήσεις να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις και να δώσεις μια ευκαιρία σε ένα άτομο που πραγματικά έχει να σου προσφέρει πολλά. Πρόσεξε μόνο τους συναδέλφους σου που ίσως περιμένουν πως και πως για να δημιουργήσουν ίντριγκες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε ο Πλούτωνας που ήδη έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σου, σχηματίζει την 1η Νοεμβρίου τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που μπορεί να εντείνει κι άλλο τα υπάρχοντα προβλήματα. Ίσως θα πρέπει να προσπαθήσεις να πλησιάσεις τον σύντροφό σου περισσότερο, να ακούσεις τα παράπονά του και να συγχωρέσεις κάποιες ατέλειές του, ώστε να νιώσει κι αυτός πιο άνετα μαζί σου. Η αγάπη και η κατανόηση μπορούν να λύσουν πολλά προβλήματα, αν φυσικά δεν θέλεις να διαλύσεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, έχουν μεγάλη πιθανότητα να αντέξουν στο χρόνο και να εξελιχθούν σοβαρά, θα πρέπει όμως να είσαι προετοιμασμένος για κάποια προβλήματα που θα εμφανιστούν στην αρχή. Για παράδειγμα κάποιες υποχρεώσεις του νέου σου συντρόφου μπορεί να σας κρατούν πολλές ώρες χώρια και θα πρέπει να δείξεις κατανόηση. Σημαντικές αλλαγές θα υπάρξουν και στον επαγγελματικό τομέα όπου ίσως αποφασίσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ακολουθήσεις μια νέα κατεύθυνση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, μέχρι τώρα ο Ουρανός σου άνοιξε το δρόμο για μεγάλες επιτυχίες κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Αν ήδη έχεις βρει το ταίρι σου, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα την 1η Νοεμβρίου, θα συμβάλλει στο να αλλάξεις κάποια πράγματα που θεωρείς ότι «ρουτινιάζουν» τη σχέση σου και να διαμορφώσεις μια νέα καθημερινότητα πολύ πιο ενδιαφέρουσα και για τους δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης ή ενός ταξιδιού. Ίσως μάλιστα πρόκειται για κάποιο άτομο αλλοδαπό και σ’ αυτή την περίπτωση το θέμα της μελλοντικής διαμονής, θα σε απασχολήσει σοβαρά. Αν βέβαια, ήδη ψάχνεις ένα τρόπο για να εργαστείς στο εξωτερικό, αυτή η εξέλιξη θα σε καλύψει απόλυτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η παρουσία του Πλούτωνα στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, αποτελεί ένα πολύ θετικό γεγονός για σένα. Έτσι το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό την 1η Νοεμβρίου σίγουρα δεν είναι κακός οιωνός. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ίσως είναι καιρός να απελευθερωθείς περισσότερο και να αναζωπυρώσεις το πάθος σου με τον σύντροφό σου. Αν μάλιστα νιώθετε έτοιμοι και οι δυο να αποκτήσετε τον πρώτο σας απόγονο, η περίοδος αυτή είναι πολύ γόνιμη. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό θα κάνεις πολλές γνωριμίες μέσα από τις οποίες θα επιλέξεις το άτομο με το οποίο ταιριάζεις περισσότερο και επικοινωνείς καλύτερα. Τέλος, όσοι Παρθένοι νοιώθουν έτοιμοι να ξεκινήσουν μια δική τους δουλειά, μπορούν τώρα να το αποφασίσουν, αρκεί να αποφύγουν τα επικίνδυνα ρίσκα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα μπορεί να αποδειχθεί αρκετά δύσκολο για σένα, ιδιαίτερα αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της αλλαγής και μπορεί να διαλύσει σε μια στιγμή όσες σχέσεις δεν ευδοκιμούν. Αυτό σημαίνει ότι αν η σχέση σου έχει γερά θεμέλια, δεν κινδυνεύει από αυτή την όψη. Αντίθετα, μια σχέση που θεωρείται «αρρωστημένη» είναι λογικό να μην αντέξει άλλο. Η διακοπή αυτής της σχέσης εξάλλου, θα σου ανοίξει το δρόμο για κάτι πολύ καλύτερο. Αν είσαι ελεύθερος, η όψη αυτή θα σου φέρει απρόσμενες γνωριμίες που μπορούν να διαρκέσουν κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις. Η ελευθερία μέσα στη σχέση, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η φιλία είναι παράγοντες που θα κρατήσουν τη σχέση ζωντανή. Επίσης, άτομα με χαρακτηριστικά του Υδροχόου μπορούν να σου προσφέρουν τις καλύτερες εγγυήσεις. Τα επαγγελματικά σου δεν επηρεάζονται από αυτή την όψη και επομένως δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας σχηματίζει για άλλη μια φορά τετράγωνο με τον Ουρανό την 1η Νοεμβρίου, είναι αρκετά σημαντικό για σένα. Αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Σκορπιών, η σχέση σου δεν επηρεάζεται από αυτή την όψη και μπορείς να απολαύσεις τον έρωτά σου χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν είσαι ελεύθερος, ο Πλούτωνας από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα σου φέρει γνωριμίες που θα έχουν το στοιχείο του «μοιραίου», όμως οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας και των δυο, καθώς και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις δεν θα επιτρέψουν στη σχέση σας να εξελιχτεί γρήγορα. Θα πρέπει λοιπόν να εξοπλιστείς με υπομονή και να περιμένεις, γιατί πρόκειται για κάτι που πραγματικά αξίζει. Κάποιες αλλαγές που συντελούνται στον επαγγελματικό τομέα, ίσως σε αναγκάσουν να μετακινείσαι περισσότερο ή ακόμα και να μείνεις για λίγο διάστημα σε μια άλλη πόλη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που διαμορφώνεται την 1η Νοεμβρίου, θα γίνει αιτία να αντιληφθείς την αξία του συντρόφου σου. Αν μέχρι τώρα μάλιστα με το «τοξοτίσιο» ταμπεραμέντο σου, η συμπεριφορά σου δεν ήταν η ενδεδειγμένη, η ανασφάλειά σου θα ενταθεί και ίσως προβάλλεις κτητικές τάσεις για τις οποίες συνήθως δεν φημίζεσαι. Πρόσεχε, γιατί μια τέτοια συμπεριφορά θα ξαφνιάσει τον αγαπημένο σου, και ίσως του κινήσει υποψίες… Ανάλογα αποτελέσματα θα έχεις και αν είσαι ελεύθερος, αφού μια γνωριμία θα σε συγκινήσει τόσο πολύ, που θα βγάλεις στην επιφάνεια μια «σκοτεινή» πλευρά του εαυτού που σε γενικές γραμμές δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Να θυμάσαι ότι το αίτημα του Ουρανού είναι η ελευθερία και μια τέτοια συμπεριφορά μπορεί να απομακρύνει το αντικείμενο του πόθου σου και να λειτουργήσει εις βάρος σου. Προσοχή και στα οικονομικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, την 1η Νοεμβρίου, ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και συνιστά ιδιαίτερη προσοχή σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου ίσως εκδηλώσει μια επαναστατικότητα που θα σε ξαφνιάσει. Αν όμως αναλογιστείς την συμπεριφορά σου τον τελευταίο καιρό, δεν είναι για να απορείς. Η προτεραιότητα που έδωσες στην καριέρα σου, στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και η αδιαφορία προς τις ανάγκες του συντρόφου σου, οδήγησαν την κατάσταση σ’ αυτό το σημείο. Τώρα τα περιθώρια στενεύουν και μόνο αν μπορείς πραγματικά να ασχοληθείς αποκλειστικά μαζί του, υπάρχουν καλές προοπτικές. Ο Πλούτωνας μπορεί να τελειώσει την σχέση σου μπορεί όμως και να την αναγεννήσει και αυτό είναι αποκλειστικά στο χέρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, μπορεί να εξελιχθεί θετικά, αν της εμπιστευτείς τις πραγματικές σου προθέσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ουρανός με τον Πλούτωνα την 1η Νοεμβρίου δεν πρέπει να σε προβληματίζει, τουλάχιστον όσον αφορά στην αισθηματική ζωή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σου και να συζητήσεις μαζί του πιο ουσιαστικά από κάθε άλλη φορά, ώστε να λύσεις οριστικά προβλήματα και αμφιβολίες που διαιωνίζονται. Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις την τύχη να κάνεις μια ξεχωριστή γνωριμία –ίσως κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού– με ένα διαφορετικό άτομο που θα εξάψει το ενδιαφέρον σου. Η γνωριμία αυτή μάλιστα έχει όλες τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σοβαρά. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχεις τα επαγγελματικά σου, που έχουν πάρει την κάτω βόλτα και χρειάζονται ριζική αναδιοργάνωση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που σχηματίζεται την 1η Νοεμβρίου, δεν φαίνεται ιδιαίτερα απειλητικό για σένα. Αντίθετα, αν είσαι δεσμευμένος, ένας δεύτερος –ή και πρώτος– μήνας του μέλιτος, μπορεί να σου κοστίσει κάτι παραπάνω, όμως θα αξίζει τον κόπο, αφού θα ανανεώσει τον έρωτά σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα και να συμμετάσχεις σε περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις ή ακόμα και να προγραμματίσεις ένα ταξίδι που θα σου φέρει έναν έρωτα που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να προσέξεις τα οικονομικά σου, καθώς φαίνεται να επηρεάζονται αρνητικά από αυτή την όψη και να υποστούν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Απέφυγε επίσης να δανείσεις χρήματα ακόμα και στους πιο στενούς σου φίλους. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-10-2013 00:00:00