blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με την ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό και προβλέψεις για τα ζώδια

Τα άστρα την Δευτέρα, με την ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό και προβλέψεις για τα ζώδια
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Τα άστρα την Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015, με την έκλειψη Σελήνης στην 4,4’ του Κριού

Σήμερα έχουμε την κορύφωση της Υπερπανσελήνου στον Κριό, που συνοδεύεται και από ολική έκλειψη Σελήνης, την δεύτερη έκλειψη μέσα στον Σεπτέμβρη, αλλά και δεύτερη σεληνιακή έκλειψη μέσα στη χρονιά, που ενεργοποιεί ποιότητες του άξονα του παρορμητικού σταυρού, μια και η πρώτη σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιήθηκε στις 4 Απριλίου 2015, στον Ζυγό! Μάλιστα το φεγγάρι αυτό θα βρίσκεται στο περίγειό του, δηλαδή πολύ κοντά στην γή, ενω θα είναι η τέταρτη και τελευταία Πανσέληνος της σειράς των ''Ματωμένων Φεγγαριών ''.
 
Έκλειψη Σελήνης έχουμε όταν η Γη παρεμβάλλεται ανάμεσα σε αυτήν και τον Ήλιο, εμποδίζοντάς τον να την φωτίσει. Η επίδραση της Έκλειψης αφορά σε ό,τι έχει να κάνει με το συναίσθημα, την έκφραση του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούμε στις προκλήσεις και τις αλλαγές που παρουσιάζονται και που έχουν κυρίως συναισθηματικό χαρακτήρα! Γι’ αυτό η αναδιαμόρφωση του τοπίου, αφορά κυρίως τον εσωτερικό κόσμο μας, τις εσωτερικές διεργασίες και αλλαγές… Φυσικά, όσο πιο πολύ αντιστέκεσαι στην εξέλιξη, την οποία και υποχρεώνεσαι να ακολουθήσεις τόσο πιο πολύ δυσκολεύεις τον εαυτό σου, αλλά και τις σχέσεις σου! Οτιδήποτε δεν υπηρετεί την αλήθεια σου, τον ανώτερο εαυτό σου, τον εσωτερικό σου οδηγό, είναι σίγουρο πως δημιουργεί έντονες εσωτερικές συγκρούσεις, προβληματισμούς, αλλά και εντάσεις στο περιβάλλον και στις συναναστροφές σου!
 
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, στον πρώτο δεκανό του ζωδίου, κάτι που θα έχει άμεση επίδραση πάνω στο μυαλό και την σκέψη, η οποία κινείται με πολύ πιο γρήγορες ταχύτητες από ό,τι συνήθως. Ενισχύεται η πρωτοβουλία, η θέληση και οι φιλοδοξίες, που οδηγούν σε μια μεγαλύτερη δράση και διεκδίκηση προς κάθε κατεύθυνση. Η ανάγκη της αλλαγής γίνεται επιτακτική, μόνο που η Σελήνη εδώ θα λειτουργήσει με έντονα εγωιστικές και σκληρές τάσεις, μια και όλα τείνουν να προβάλλονται μέσα από το Εγώ! Φυσικά, το συναίσθημα φιλτράρεται και αυτό μέσα από τις ίδιες εγωιστικές τάσεις και διαθέσεις, απαιτώντας με σκληρό τρόπο αυτό που θέλει από τους άλλους!
 
Οι δεσμοί της Σελήνης, ο Βόρειος στον Ζυγό και ο Νότιος στον Κριό, συνηγορούν σε ακριβώς αυτό το μάθημα: Τίποτα δεν μπορείς να επιτύχεις, αν δεν μάθεις να μοιράζεσαι και να συνεργάζεσαι αρμονικά με τους άλλους! Η όποια εγωιστική έκφραση σε οδηγεί σε μια σειρά δυσκολιών, που θα επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά, μέχρι να κατανοήσεις, πως πρέπει να νικήσεις το συναίσθημα της αλαζονείας και να σταθείς μικρός και ταπεινός, με διάθεση για συνεργασία, για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις το προσωπικό σου μάθημα σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις σου και την εξέλιξή σου, μέσα από αυτές!
 
Ο κυβερνήτης της Σελήνης, ο Άρης, έχει μόλις περάσει στο ζώδιο της Παρθένου, μια όχι και τόσο καλή θέση γι’ αυτόν, και μόλις έχει σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, βγάζοντας μια ιδιαίτερη σκληρότητα την περίοδο αυτή σε σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες συχνά πυροδοτούνται και εκρήγνυνται μέσα από αδιάλλακτες συμπεριφορές!
 
Ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού βρίσκεται στην πτώση του, αδύναμος, ανίσχυρος πολλές φορές να αντιδράσει σε μια τόσο απαιτητική Σελήνη και στις προθέσεις της! Ο Ήλιος εδώ θα συμβιβαστεί, θα κάνει πίσω και θα αναγκαστεί να παίξει έναν ρόλο που δεν του πηγαίνει, ικανοποιώντας τα αιτήματα των άλλων!

Σελήνη σε τρίγωνο με Κρόνο

Το κλειδί βρίσκεται στο τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και είναι η ωριμότητα και η συνειδητότητα, που μπορούν να δημιουργήσουν ένα άνοιγμα σε μια καινούργια κατάσταση… Όταν καταφέρεις να αποκτήσεις τον έλεγχο των συναισθημάτων και των αντιδράσεών σου, μπορείς να δρομολογήσεις έναν καινούριο κύκλο εξελίξεων, μέσα από τον οποίο θα μπορέσεις να εισπράξεις το αποτέλεσμα που θέλεις!
 
Η περίοδος αυτή είναι πολύ πιθανό να επαναφέρει γεγονότα τα οποία άνοιξαν την περίοδο του Απριλίου, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, δημιουργώντας μια νέα σειρά γεγονότων, που απαιτούν προσοχή στη διαχείριση τους! Το ζήτημα δεν είναι μόνο τι ακριβώς διεκδικείς, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο το κάνεις. Όσο πιο καλά οργανωμένος και μεθοδικός είσαι, τόσο περισσότερες δυνατότητες έχεις να το πετύχεις!

Ο ρόλος του ανάδρομου Ερμή

Ο Ερμής, κυβερνήτης του ωροσκόπου της Έκλειψης, είναι ανάδρομος, προσφέροντας την ευκαιρία της διόρθωσης και της επανεξέτασης, παρόλο που συχνά δημιουργεί εμπλοκές στην επικοινωνία. Η αντίθεση που σχηματίζει με τη Σελήνη ομολογουμένως δεν διευκολύνει τα πράγματα, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να μην καταλήξεις σε οριστικές αποφάσεις, δεσμεύσεις ή νέα ξεκινήματα!
 
Είναι όμως μια εποχή που μπορείς να διορθώσεις λάθη, αλλά και να βουτήξεις βαθιά στην ψυχή σου, για να ανακαλύψεις τους κρυμμένους θησαυρούς της Σοφίας και της Αλήθειας, που στην πορεία θα κάνεις οδηγούς σου.

Η Έκλειψη Σελήνης και πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Η σεληνιακή Έκλειψη επηρεάζει ιδιαίτερα Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους που έχουν τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο τους κοντά στην 4η μοίρα των ζωδίων η όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές.
 
ΚΡΙΟΣ: Είναι η συνέχεια μιας περιόδου σε θέματα, δραστηριότητες και πρωτοβουλίες, τις οποίες ξεκίνησες πριν από έξι μήνες και τώρα έχεις τη δυνατότητα να τις διορθώσεις ή και να τις ολοκληρώσεις, αρκεί να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα. Θέματα σχέσεων και συνεργασιών σε ενεργοποίηση. Προσοχή στις παρορμητικές αντιδράσεις και κινήσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μυστικές συζητήσεις ή παρασκηνιακές κινήσεις συνθέτουν το τοπίο μιας περιόδου, που μπορεί να οργανώνει τα επόμενα σχέδιά σου. Επίσης, κι ένα εργασιακό παρασκήνιο λειτουργεί με θετικές κι αισιόδοξες προθέσεις απέναντί σου. Μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου πριν να είσαι απόλυτα σίγουρος γι’ αυτό που θέλεις να κάνεις. Προσοχή στην σχέση σου με τα παιδιά ή και τον ερωτικό σύντροφο, ιδιαίτερα εσύ των πρώτων ημερών.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν καταφέρεις να διαχειριστείς τις όποιες δυσκολίες στις σχέσεις σου παρουσιάζονται τώρα με ψυχραιμία και ωριμότητα, μπορεί να βγεις πραγματικά πολύ ωφελημένος και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, ιδιαίτερα επωφελή για σένα. Ιδιαίτερη προσοχή σε συνεργασίες στον επαγγελματικό χώρο, αλλά και στην προσωπική σου ζωή (κυρίως εσύ των πρώτων ημερών) γιατί το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο και ενδεχομένως να επέλθουν ρήξεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι επαγγελματικές σου διεκδικήσεις, αν δεν είναι πολύ καλά σχεδιασμένες και οργανωμένες, πιθανόν να μην ολοκληρωθούν όπως τις έχεις σχεδιάσει ή φανταστεί. Ωστόσο, τώρα μπορείς να πετύχεις κάτι σημαντικό στον εργασιακό και επαγγελματικό ορίζοντα, με σχέδιο και μέθοδο. Ίσως και νέες εργασιακές συνθήκες ή προτάσεις.
 
ΛΕΩΝ: Θετική εξέλιξη σε ένα σχέδιό σου, μια ιδέα σου και την προώθησή της, καθώς και εξελίξεις που ενδεχομένως έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Ευχάριστες ειδήσεις και διευκολύνσεις στην καθημερινότητα, αναθεώρηση σε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις. Για σένα των πρώτων ημερών, απαιτείται προσοχή σε ένα οικονομικό ζήτημα που προκύπτει.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εργασιακές ανακατατάξεις και ενδεχομένως συγκρούσεις, δημιουργούν ένα εύφλεκτο κλίμα στον επαγγελματικό χώρο. Μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου, αν νιώθεις πως δεν μπορείς να διαχειριστείς τις εξελίξεις που διαμορφώνονται. Προσοχή σε τσακωμούς και ρήξεις. Απόφυγε την κριτική και τα παράπονα.
 
ΖΥΓΟΣ: Σχέσεις και συνεργασίες πυροδοτούν έντονες καταστάσεις, που επαναφέρουν θέματα τα οποία ενεργοποιήθηκαν στη ζωή σου την περίοδο του Απριλίου. Πολλά πράγματα λειτουργούν παρασκηνιακά την περίοδο αυτή και όπως φαίνεται, όχι με τόσο καλές διαθέσεις απέναντί σου. Μια νέα πρόταση συνεργασίας μπορεί να σου ανοίξει καινούργιες προοπτικές.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νέα δεδομένα στην εργασιακή σου ζωή, πολύ πιθανόν με προοπτικές οικονομικής εξέλιξης. Όλα θα κριθούν από το πόσο έτοιμος είσαι να οργανώσεις και να μεθοδεύσεις στις κινήσεις σου. Ωστόσο, πρόσεξε το πώς επικοινωνείς με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι, γιατί σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Για εσένα των πρώτων ημερών, ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα ή τον ερωτικό σύντροφο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Όλα θα κριθούν από το πόσο ψύχραιμα αντιμετωπίζεις την όποια κατάσταση έρχεται τώρα στη ζωή σου, καθώς προσωρινά είναι πιθανό να μη σου βγουν τα πράγματα έτσι όπως τα έχεις σκεφτεί ή μεθοδεύσει. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες ανάκαμψης ή επιτυχίας, αρκεί να είσαι καλά οργανωμένος. Προσοχή στις σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές, ιδιαίτερα για σένα των πρώτων ημερών!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οικογενειακά ζητήματα που ενδεχομένως αφορούν και το παρελθόν πυροδοτούνται, δημιουργώντας αρκετές εντάσεις στις σχέσεις σου, αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή. Ματαιώσεις ή αναβολές σχεδίων.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευκαιρία για αναδιοργάνωση, μέσα από νέες προτάσεις ή συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, που μπορεί να μην έχουν οριστική κατάληξη προς το παρόν, όμως προετοιμάζονται και μπορεί να δώσουν πολύ θετικές εξελίξεις, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά θέματα.

ΙΧΘΕΙΣ: Οικονομικά ζητήματα και διεκδικήσεις πυροδοτούν εντάσεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, που ενδεχομένως μπορεί να οδηγήσουν και σε συγκρούσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε έχουν ταλαιπωρήσει εδώ και καιρό. Ιδιαίτερα για σένα των πρώτων ημερών, σχέσεις και συνεργασίες χρειάζονται πολύ μεγάλη προσοχή.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-09-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι