blank
 
blank

Σώστε τη σχέση σας απο την Πανσέληνο, τον Κρόνο και τις άλλες πλανητικές όψεις μέχρι τις 28 Μαίου.

 
Σώστε τη σχέση σας απο την Πανσέληνο, τον Κρόνο και τις άλλες πλανητικές όψεις μέχρι τις 28 Μαίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό τον Μάιο 2014 και οι σχέσεις

Ο Ήλιος σε αντίθεση με Κρόνο, η Πανσέληνος στον Σκορπιό και άλλες αστρολογικές όψεις θέτουν σε κίνδυνο τις σχέσεις μας μέχρι τις 28 Μαίου 2014.
 
Μια σειρά από πλανητικές όψεις και η Πανσέληνος στον Σκορπιό επιτίθενται στις σχέσεις μας και προκαλούν αναταράξεις στην καθημερινότητά μας, μέχρι τις 28 Μαίου 2014! Μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να σώσετε τις σχέσεις σας και μάλιστα την πιο πολύτιμη από όλες!
 
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε τις τρείς δημοφιλέστερες απαντήσεις στην ερώτηση ποιες είναι οι σημαντικότερες αιτίες για του καυγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια, όπως αυτές δόθηκαν τελευταία στην εκπομπή «άκου τι είπαν» με τον Χρήστο Φερεντίνο στον Alpha. Πρώτη λοιπόν στη σειρά είναι η οικονομική κρίση, ενώ ακολουθούν η ζήλεια και η απιστία. Επιστρέφοντας όμως στα διαπλανητικά μας, διαπιστώνουμε τα εξής:

Ήλιος αντίθεση με Κρόνο

Η κόντρα του Ήλιου σε αντίθεση με τον Κρόνο που σχηματίστηκε στον ουρανό στις 10 Μαΐου, μας έδωσε μια πρώτη γεύση και ουσιαστικά αποτελεί τον προπομπό όλων όσων πρόκειται να ακολουθήσουν. Το καμπανάκι χτύπησε για να το ακούσουμε όλοι μας και να συμμορφωθούμε ανάλογα…

Αφροδίτη αντίθεση με Άρη και ο Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Η ερωτική Αφροδίτη, σε θέση αδυναμίας μέσα από τον Κριό δέχεται ένα αστρικό «χαστούκι» από τον Άρη, ο οποίος σημειωτέον είναι ανάδρομος και βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο της αδυναμίας του, στο Ζυγό. Πλήρης σύγκρουση ανάμεσα στο αρσενικό και στο θηλυκό, μέσα σε ένα περιβάλλον που αναδύει άρωμα απάτης-εξαπάτησης με το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα να κορυφώνεται ταυτόχρονα με την κόντρα Αφροδίτης-Άρη στις 11 Μαίου 2014.
 
Ηθικό δίδαγμα που μας παραπέμπει σε πραγματικά σενάρια; Αυτό το διάστημα τα ψέματα ανάμεσα στα ζευγάρια αποτελούν τον μεγαλύτερο κίνδυνο που θα μπορούσε να επιφέρει ακόμα και τη ρήξη.

Ερμής τρίγωνο με Άρη

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, παντοδύναμος, στο ζώδιο που κυβερνά, στους Διδύμους, εναρμονίζεται με τον Άρη στις 12 Μαίου 2014, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία, σε όσους το επιθυμούν να λύσουν παρεξηγήσεις μέσα από ένα ειλικρινή διάλογο. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα συνεχίζει να είναι ηλεκτρισμένη, ωστόσο μια προσπάθεια αξίζει τον κόπο!

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό και η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Η Πανσέληνος του Μαΐου σχηματίζεται στις 14 Μαίου 2014 με τη… φιλική συμμετοχή του Κρόνου και όλα αυτά γίνονται στο ζώδιο του Σκορπιού. Πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη στιγμή για όλο το φάσμα των σχέσεων που κρίνονται κάτω από το επιβλητικό μάτι του «αστυνομικού επιθεωρητή» των ουρανών, ποιού άλλου; του Κρόνου φυσικά. Τα πράγματα μάλλον δεν θα είναι τόσο εύκολα, αφού η επιρροή της Πανσελήνου επεκτείνεται μέχρι τις 28 Μαΐου 2014. Και να ήταν μόνο αυτό; Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα, δίνοντας το τελικό κτύπημα σε σχέσεις που ακροβατούν, σε δεσμούς που δεν είναι δομημένοι σε σταθερές βάσεις.

Ερμής σε εξάγωνο με Αφροδίτη και Ουρανό

Οι αρμονικές όψεις ανάμεσα στον Ερμή την Αφροδίτη και τον Ουρανό, συμβαίνουν στις 16 του μήνα και δείχνουν τις προσπάθειες που θα γίνουν έτσι ώστε να αποκατασταθούν οι ρωγμές σε σχέσεις που ράγισαν αυτό το διάστημα. Ωστόσο, επειδή ο λαός πολύ σοφά λέει ότι αν ραγίσει το γυαλί, δύσκολο να ξανακολήσει, είναι φρόνιμο, να δούμε πως μπορούμε να αποφύγουμε τις δύσκολες αυτές όψεις και να σώσουμε τις σχέσεις μας.
 
Τα δώδεκα ζώδια λοιπόν, προβλέψεις αλλά και συμβουλές για τη διάσωση των σχέσεων, αναλυτικά στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Για προσωπική πρόβλεψη, με μόνο 1,23/sms, οικονομικά και άμεσα με 1 μήνυμα, στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-05-2014 00:00:00