blank
 
blank

Τα άστρα την εβδομάδα 27 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου: Τώρα θα πρέπει να πάρεις θέση απέναντι στα σημαντικά…

Τα άστρα την εβδομάδα 27 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου: Τώρα θα πρέπει να πάρεις θέση απέναντι στα σημαντικά…
Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 3
 

Τα άστρα την εβδομάδα 27 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου 2015 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο

Μια εβδομάδα, που το κύριο χρώμα της το δίνει η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου την ημέρα της Παρασκευής. Ένα φεγγάρι που μιλά για την ανάγκη της αποδέσμευσης, της ελευθερίας, αλλά και την αναγκαιότητα και τα οφέλη της συνεργασίας και της ανταποδοτικότητας!

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα

Πολύ σημαντική η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα την ίδια ημέρα. Επαναφέρει οικονομικά, αλλά και συναισθηματικής φύσεως θέματα, που μας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα, αλλά τώρα επανέρχονται δριμύτερα, δημιουργώντας ένα σημαντικό πεδίο ανακατατάξεων, με προβληματισμούς και ερωτηματικά. Ωστόσο, έρχεται να ξεκαθαρίσει οτιδήποτε δεν καταφέραμε να βάλουμε στη θέση που έπρεπε το διάστημα που προηγήθηκε.

Κρόνος σε ορθή πορεία

Την εβδομάδα αυτή ωστόσο έχουμε άλλο ένα πλανητικό γεγονός. Ο Κρόνος το Σάββατο αποφασίζει να επιστρέψει σε ορθή πορεία, βάζοντας τις εξελίξεις σε μια τελική φάση. Πολύ πιθανόν να δούμε στο διάστημα που θα ακολουθήσει, να οριστικοποιούνται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα θέματα που μας ταλαιπώρησαν και μας προβλημάτισαν, ενώ πλέον έχει έρθει η στιγμή να σταθούμε απέναντι στην αλήθεια που ορίζει το μέσα μας και να πάρουμε μια οριστική και ξεκάθαρη θέση!

Ερμής σε τρίγωνο με Ουρανό

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ουρανό την Κυριακή επιφυλάσσει εκπλήξεις και σου υπενθυμίζει πως η λύση μπορεί να έρθει πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις!

Σελήνη στον Τοξότη, σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Η σημερινή ημέρα βρίσκεται κάτω από την πολύ θετική ενέργεια της Σελήνης από τον Τοξότη, που μας θυμίζει πως η αισιοδοξία ξεκινάει πρώτα από μέσα μας, από την ψυχή μας, τις σκέψεις μας και εκδηλώνεται στη συμπεριφορά μας! Μας βοηθά να διεκπεραιώσουμε με έναν καλύτερο τρόπο τις υποθέσεις μας, να επικοινωνήσουμε πιο ουσιαστικά με τους γύρω μας και γενικά να διαμορφώσουμε ένα όμορφο κλίμα στην καθημερινότητα μας… Ταυτόχρονα, οι παρέες, οι συναναστροφές, η ανταλλαγή θετικών στιγμών με τα πρόσωπα που αγαπάμε, βοηθούν σε μια ανάταση του ψυχισμού μας!
 
Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στις 8:43 το βράδυ, δημιουργεί μια έντονη τάση φυγής και την ανάγκη να ζήσεις κάτι διαφορετικό, κάτι που θα σε βγάλει από τα όρια της καθημερινότητας, της ρουτίνας… Σου δίνει τη δυνατότητα να βιώσεις κάτι διαφορετικό! Τα συνθήματα γίνονται πιο έντονα, οι επιθυμίες δημιουργούν πάθη, όμως όλα αυτά χρειάζονται αρκετή περισσότερη προσοχή, γιατί πάντα υπάρχει και η… επόμενη μέρα!
 

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, οι υποθέσεις σας διευκολύνονται με την ενέργει της ευεργετικής αυτής Σελήνης. Η επικοινωνία σας βελτιώνεται, ενώ ιδιαίτερα στις πρωινές ώρες της ημέρας έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε τα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν, καθώς και να συζητήσετε επί της ουσίας για ό,τι σας απασχολεί!

Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα!

 

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-07-2015 17:26:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι