Quantcast
blank
 
blank

Ήλιος σε τρίγωνο με Ποσειδώνα κι Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα. Αισιοδοξία αλλά και σύγχυση. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ήλιος σε τρίγωνο με Ποσειδώνα κι Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα. Αισιοδοξία αλλά και σύγχυση. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ήλιος σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνας και προβλέψεις για τα ζώδια απο την αστρολόγο Βίβιαν

Στις 29 Ιουνίου, ο ιδεαλιστής και ονειροπόλος Ποσειδώνας σχηματίζει δυο αντικρουόμενες όψεις, δημιουργώντας στους περισσότερους από μας, αισιοδοξία αλλά και σύγχυση.
 
Η πρώτη είναι το τρίγωνο του Ποσειδώνα με τον Ήλιο, που αποκορυφώνεται στις 10:22, η οποία τονώνει τον ενθουσιασμό μας και μας παροτρύνει να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας, όσο μεγαλεπήβολα και αν φαίνονται. Η καλύτερη ωστόσο εφαρμογή αυτής της όψης, είναι η χαλάρωση, η απόλαυση της καλοκαιρινής περιόδου, η βόλτα στη θάλασσα και φυσικά, η έκφραση του ρομαντισμού, που γίνεται εύκολα αποδεκτή από το σύντροφό μας.
 
Η όψη αυτή ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς) καθώς και της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους).

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Η δεύτερη όψη είναι το τετράγωνο που διαμορφώνει με την Αφροδίτη, που αποκορυφώνεται στις 22:31, η οποία μπορεί να παρασύρει ακόμα πιο πολύ τα συναισθήματά μας και να μας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές σχέσεων ή και σε οικονομικές ασυδοσίες.
 
Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την όψη είναι τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς).

Ήλιος τρίγωνο με Ποσειδώνα, Αφροδίτη τετράγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, «παίζει» με το μυαλό σου δημιουργώντας σου την επιθυμία να κατακτήσεις στόχους που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι ανέφικτοι. Οι αντιφατικές όψεις που σχηματίζει στις 29 Ιουνίου, αναπτερώνουν τις ελπίδες σου για ένα καλύτερο αύριο και σε κινητοποιούν να βάλεις μπροστά σχέδια, που φαντάζεσαι ότι μπορούν να υλοποιηθούν εύκολα. Αν βασίζεσαι σε κάποιες μεγαλεπήβολες υποσχέσεις, καλό θα είναι να μην επαναπαύεσαι, αφού με το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, δύσκολα θα τηρηθούν. Εξάλλου, το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο συνιστά να βασιστείς αποκλειστικά στις δικές σου δυνάμεις και στη βοήθεια που μπορεί να σου προσφέρει το οικογενειακό περιβάλλον, ώστε να δεις τα αποτελέσματα που περιμένεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνας και προβλέψεις για τα ζώδια απο την αστρολόγο Μαντώ
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η κυβερνήτης του ζωδίου σου Αφροδίτη, σχηματίζει στις 29 του μήνα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σου. Το επόμενο τριήμερο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συναναστροφές σου, καθώς υπάρχει κίνδυνος να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης, ακόμα και από άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Προσοχή χρειάζεται και ο χώρος της εργασίας σου και ειδικά οι σχέσεις σου με συναδέλφους, που εποφθαλμιούν τη θέση σου. Αντίθετα, οι σχέσεις με το γειτονικό, συγγενικό και οικογενειακό περιβάλλον, πρόκειται να τονωθούν από το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν θετικές εξελίξεις σχετικά με κάποιο περιουσιακό σου στοιχείο. Η ίδια όψη σου επιφυλάσσει γνωριμίες, που μπορεί να έχουν ερωτικές προεκτάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Αφροδίτη συνεχίζοντας την πορεία της στο ζώδιό σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 29 Ιουνίου και συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της καριέρας σου. Ίσως τα σχέδιά σου αυτό το διάστημα είναι υπέρμετρα φιλόδοξα, γεγονός που μπορεί να σε ωθήσει να αναλώνεις χρόνο και ενέργεια σε ανέφικτους στόχους. Αν αναζητάς μια νέα εργασία, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός σε νέες προτάσεις, που μπορεί να υπόσχονται πολλά, κατά βάθος όμως να μην σου ταιριάζουν. Καλό θα είναι επίσης να μην επενδύσεις σε νέες ερωτικές γνωριμίες το επόμενο διήμερο. Την ίδια μέρα ωστόσο, το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σου, τα οποία μπορούν να βελτιωθούν, μένοντας προσηλωμένος στην πορεία που ήδη έχεις χαράξει.
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, ο ιδεαλιστής Ποσειδώνας που βρίσκεται σε μια θετική προς το ζώδιο σου θέση, σχηματίζει δυο αντικρουόμενες όψεις στις 29 Ιουνίου, και σε καλεί να επιστρατεύσεις τη λογική σου, προκειμένου να επωφεληθείς από την εύνοια που δέχεσαι αυτό το διάστημα. Χάρη στο τρίγωνο που διαμορφώνει με τον Ήλιο από το ζώδιό σου, οι ενέργειές σου και οι μελετημένες κινήσεις σου, μπορούν να σου ανοίξουν πολλούς δρόμους και να σου εξασφαλίσουν οικονομική ευημερία για ένα μεγάλο διάστημα. Δεν θα πρέπει ωστόσο να εμπιστεύεσαι κανέναν, καθώς το τετράγωνο που διαμορφώνει με την Αφροδίτη, προκαλεί τη ζήλια και τον φθόνο ατόμων, που ισχυρίζονται μάλιστα ότι είναι φίλοι σου. Απόφυγε να εκμυστηρευτείς μυστικά, ακόμα και στο στενό οικογενειακό σου περιβάλλον, που μπορεί από αφέλεια να σου προκαλέσει προβλήματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνας και προβλέψεις για τα ζώδια απο την αστρολόγο Σάντυ
 
Λέων
Το χάος που επικρατεί στα οικονομικά σου μπορεί να βρει λύση το επόμενο τριήμερο, χάρη στις όψεις που σχηματίζει ο Ποσειδώνας στις 29 Ιουνίου, φίλε Λέοντα. Παρόλο που το τετράγωνο που διαμορφώνει με την Αφροδίτη μπορεί να σε παρασύρει σε διασκεδάσεις, που θα αποδειχθούν ακριβές για το πορτοφόλι σου, ίσως καταφέρεις να κρατήσεις ένα μέτρο, χάρη στο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο, το οποίο δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Αν λοιπόν επιλέξεις αυτό το τριήμερο την απομόνωση μαζί με τον σύντροφό σου, θα βγεις διπλά ωφελημένος, αφού και η σχέση σου θα τονωθεί περισσότερο και τα οικονομικά σου δεν θα υποστούν μεγάλες απώλειες. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, επίλεξε πιο χαλαρές δραστηριότητες που, χωρίς να κοστίζουν πολύ, σου προσφέρουν ευκαιρίες για γνωριμίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σου, σχηματίζει δυο αντικρουόμενες όψεις στις 29 Ιουνίου, γεγονός που προκαλεί μια σύγχυση στα επαγγελματικά σου και τις φιλοδοξίες σου. Παρόλο που οι προτάσεις πέφτουν βροχή σε μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο, οι περισσότερες από αυτές συγκρούονται με τις επιθυμίες σου, ενώ και οι οικονομικές αποδοχές που υπόσχονται, φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. Με την έμφυτη λογική που σου παρέχει ο κυβερνήτης σου Ερμής, εύκολα θα αποφύγεις «παγίδες» και θα διακρίνεις την πραγματική ευκαιρία, που εγγυάται το τρίγωνο που διαμορφώνει την ίδια μέρα ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα. Η ίδια όψη υπόσχεται να αποκαταστήσει και την αισθηματική σου ζωή ή να σου φέρει ένα νέο έρωτα, αν πραγματικά το επιθυμείς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, στις 29 Ιουνίου η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που με λίγη προσοχή, μπορεί και να περάσει απαρατήρητη. Το επόμενο τριήμερο, λανθασμένες πληροφορίες ή μηνύματα μπορούν να σε μπερδέψουν, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις βεβιασμένες κινήσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι αν σκοπεύεις να κάνεις μια επένδυση, η οποία δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Απόφυγε επίσης αλλαγές στην προσωπική σου εμφάνιση, που πιθανότατα δεν θα σε ικανοποιήσουν. Την ίδια μέρα, το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα υπόσχεται επαγγελματικές ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, καθώς πέρα από την προσωπική καταξίωση, μπορεί να σου ανοίξουν το δρόμο για την υλοποίηση ενός κρυφού ονείρου σου.
 
Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνας και προβλέψεις για τα ζώδια απο την αστρολόγο Κατίνα
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων, σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρα και επιθυμίες σου, κάποιες φορές όμως, σου δημιουργεί ψευδαισθήσεις και σε παρασύρει σε παράλογες ενέργειες. Συγκεκριμένα, το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στις 29 Ιουνίου, εγκυμονεί κινδύνους για τα οικονομικά σου, καθώς φαίνεται ότι έχεις επαναπαυτεί σε κάποια δεδομένα και πιστεύεις ότι τα προβλήματα σε περνάνε «ξώφαλτσα». Ωστόσο, το ερχόμενο τριήμερο, μπορεί να τα βρεις σκούρα και να χρειαστεί να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, αν φυσικά θέλεις να αποφύγεις σοβαρότερες επιπλοκές. Αντίθετα, η αισθηματική σου ζωή ευνοείται ιδιαίτερα από το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, που ευνοεί ακόμα και την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το ερχόμενο τριήμερο, όσον αφορά στις σχέσεις σου, τόσο με το οικογενειακό σου περιβάλλον όσο και με το σύντροφό σου. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 29 Ιουνίου, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές αντιπαραθέσεις ή ακόμα χειρότερα, να σου «φανερώσει» αλήθειες, που μέχρι τώρα αγνοούσες, γεγονός που θα πυροδοτήσει κάποιες εξελίξεις. Την ίδια μέρα ωστόσο, διαμορφώνεται και το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, που ευνοεί τα οικονομικά σου και σε βοηθάει να καλύψεις έξοδα και υποχρεώσεις, να τακτοποιήσεις προς όφελός σου θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σου στοιχεία ή να προχωρήσεις σε μια σημαντική αγοραπωλησία. Όνειρα που σχετίζονται με ένα ταξίδι, μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει στις 29 του μήνα δυο αντικρουόμενες όψεις, που σε επηρεάζουν σε διαφορετικούς τομείς. Το τετράγωνο με την Αφροδίτη, συνιστά προσοχή στον χώρο της εργασίας σου, καθώς πέρα από το ότι θα δυσχεράνει την επικοινωνία με τους συναδέλφους σου, μπορεί να προκαλέσει σημαντικά λάθη στη δουλειά σου, κυρίως από απροσεξία, που δύσκολα θα διορθωθούν. Φρόντισε επίσης να διασφαλίσεις σημαντικά έγγραφα, που δεν πρέπει να χαθούν. Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα ευνοεί τις προσωπικές σχέσεις σου, καθώς σου δίνει την ευκαιρία να αναπτύξεις μια ουσιαστική επικοινωνία με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, ή ίδια όψη μπορεί να σου φέρει μια αξιόλογη γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνας και προβλέψεις για τα ζώδια απο την αστρολόγο Λιλίκα
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Αφροδίτη που βρίσκεται σε μια ευνοϊκή προς το ζώδιό σου θέση, σχηματίζει στις 29 Ιουνίου τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που θα έχει επιπτώσεις στα οικονομικά σου. Φαίνεται ότι η ανάγκη σου να διασκεδάσεις ή και να δείξεις τη γενναιοδωρία σου στο σύντροφό σου, θα σε ωθήσει σε υπερβολικά έξοδα χωρίς σκέψη. Παρόλα αυτά, μάλλον δεν θα το μετανιώσεις, αφού το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα την ίδια μέρα σε κάνει ιδιαίτερα δημιουργικό και παραγωγικό και υπόσχεται να αυξήσει τα εισοδήματά σου, είτε με κάποιο bonus, είτε και με την σημαντική αύξηση της πελατείας σου. Ο συνδυασμός αυτών των όψεων, μπορεί επίσης να αποκαλύψει έναν έρωτα μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον, που θα πρέπει να μείνει κρυφός, ώστε να αποφευχθούν τα κακόβουλα σχόλια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει δυο αντικρουόμενες όψεις στις 29 Ιουνίου, δημιουργώντας σου πλήρη σύγχυση. Το τετράγωνο με την Αφροδίτη, σε φέρνει αντιμέτωπο με οικογενειακές υποχρεώσεις που δεν μπορείς να παραβλέψεις, σε μια φάση της ζωής σου που ο χρόνος σου είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Επιπλέον, ίσως μια οικογενειακή συγκέντρωση αποδειχθεί πολύ δαπανηρή και σε βγάλει από τον προϋπολογισμό σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο ευνοεί τα επαγγελματικά σου και την αισθηματική σου ζωή, τομείς που έχουν και την προτεραιότητά σου. Καθώς είναι δύσκολο να επιτευχθεί η ισορροπία ανάμεσα στο σπίτι και την εργασία το επόμενο τριήμερο, φρόντισε τουλάχιστον να διατηρήσεις την ψυχική σου υγεία, ώστε να ανταπεξέλθεις στο «φορτωμένο» πρόγραμμά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνας και προβλέψεις για τα ζώδια απο την αστρολόγο Σμαρώ
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-06-2014 00:00:00