blank
 
blank

Τα ζώδια και το τραγούδι τους. Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 11 ως 17 Μαρτίου.

 
Τα ζώδια και το τραγούδι τους. Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 11 ως 17 Μαρτίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Μία ήρεμη και ανάλαφρη εβδομάδα, γεμάτη δράση, περιπέτεια αλλά και διάθεση για νέα ξεκινήματα, πρόκειται να ζήσουν όλα τα ζώδια από τις 11 ως τις 17 Μαρτίου.

Τα σημαντικά αστρολογικά στιγμιότυπα για αυτή την εβδομάδα, είναι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Δευτέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού την Τρίτη στις 12 Μαρτίου και η επιστροφή του Ερμή στην ορθή φορά του, την Κυριακή στις 17 Μαρτίου.
 
Η εβδομάδα μας λοιπόν ξεκινά όμορφα, δημιουργικά και παιχνιδιάρικα, με την διάθεση να ονειρευτούμε, να κάνουμε νέα σχέδια και να αλλάξουμε έστω και λίγο την μουντή καθημερινότητά μας. Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς που έχουν γεννηθεί το β’ δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα πραγματοποιήσουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους μέσα στις επόμενες 28 ημέρες, είτε το έχουν προγραμματίσει, είτε όχι.
 
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο που κυβερνά, δηλαδή στον Κριό, αυτή την Τρίτη στις 13 του μήνα, θα σημάνει την έναρξη μίας νέας, πιο δραστήριας και αποφασιστικής περιόδου. Αρκετοί θα βρουν τώρα το ψυχικό και το σωματικό σθένος να κινήσουν τις υποθέσεις τους πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, ωστόσο η δράση και η αντίδραση που θα υπάρξει αυτό το διάστημα, πολλές φορές θα προκαλέσει και έντονες διαμάχες και καβγάδες, που όμως εύκολα και γρήγορα θα ξεπερνιούνται. Τα πύρινα ζώδια, δηλαδή οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες, που ένιωθαν το τελευταίο διάστημα αποδυναμωμένοι, από τους τόσους πλανήτες που υπήρχαν στον υδάτινο Ιχθύ, θα πάρουν επιτέλους τη σκυτάλη στα χέρια τους και θα βρουν την ενεργητικότητα και τον δυναμισμό τους.
 
Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται, με τον Ερμή να επιστρέφει αυτή την Κυριακή, στην ορθή φορά του. Έφτασε η στιγμή λοιπόν που θα λήξουν οι παρεξηγήσεις, οι παρανοήσεις, το επικοινωνιακό χάος και το μπέρδεμα, που προκαλούσε όλες αυτές τις μέρες η ανάδρομη τροχιά του και πολλοί είναι αυτοί που θα νιώσουν ανακούφιση επειδή κάποιες υποθέσεις τους θα αρχίσουν να εξελίσσονται πλέον σε πιο ομαλούς ρυθμούς.
 
Όπως κάθε εβδομάδα, το MyAstro.gr σας ετοίμασε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σας, με ένα τραγούδι. Άκουσε το στίχο που σε αντιπροσωπεύει κατάλληλα για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.
 
Sponsored Links

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Δυνατά, Δυνατά – Ελευθερία Αρβανιτάκη»
Οι ρυθμοί ανεβαίνουν, εσύ βρίσκεις και πάλι το κέφι και την αποφασιστικότητά σου και αναλαμβάνεις δράση, λέγοντας: «δυνατά , δυνατά, γίναν όλα δυνατά τα αδύνατα»! Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου, σου δίνει και πάλι την δύναμη να πολεμήσεις για όλα αυτά που λαχταράς να κατακτήσεις!
 
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Δίκοπο μαχαίρι – Γιάννης Πάριος»
Δίκοπο μαχαίρι είναι η αγάπη σου, μία με διώχνεις μία με θέλεις… μα χαλάλι σου, λες αυτή την εβδομάδα, φίλε Ταύρε! Ο έρωτας παίζει μαζί σου τις ημέρες αυτές, όμως ένας άνθρωπος έχει γίνει για σένα αναγκαίος και δεν μπορείς να κάνεις πίσω… Πολλά θέλεις να κάνεις και να πεις… λίγο μετά το μετανιώνεις όμως!
 
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Είσαι ό,τι να ‘ναι – Κωνσταντίνος Αργυρός»
Αυτή την εβδομάδα παίρνεις τα πάνω σου, βρίσκεις και πάλι την δύναμη και την αυτοπεποίθησή σου και ξέρεις πολύ καλύτερα πού πατάς και πού βρίσκεσαι! Είσαι ό,τι να ‘ναι φοβάμαι και αδέσποτη καρδιά… η σιγουριά σου θες να είμαι και εσύ στο γενικά, τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε, και διαγράφεις άτομα από τη ζωή σου, με τα οποία δεν κολλάς!
 
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Δεν με παίρνει – Γιάννης Πλούταρχος»
Το νέο ερωτικό τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου, δεν θα μπορούσε να ταιριάζει τόσο πολύ σε κάποιον άλλον, εκτός από εσένα, φίλε Καρκίνε! Αυτή την εβδομάδα λοιπόν τραγουδάς: «Δεν με παίρνει να σου πω, άλλο ένα σ’ αγαπώ, δεν σε ενδιαφέρει… δεν θα σε φέρει…» ωστόσο, εσύ συνεχίζεις να επιμένεις και να περιμένεις για την αλλαγή… που έρχεται σύντομα!
 
 
 
ΛΕΩΝ
«Εγώ θα τραγουδήσω – Πέγκυ Ζήνα»
Εγώ θα τραγουδήσω, εγώ θα σου χορέψω και ένα μικρό φιλί στα χείλη σου θα κλέψω… κόντρα σε όλα πάμε, εμείς που αγαπάμε σε δύσκολη στιγμή… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Λέοντα! Επιτέλους, αρχίζουν κάποιες υποθέσεις σου να κινούνται σε πιο γρήγορους ρυθμούς, ενώ ο ερωτισμός εξακολουθεί να σε πυρπολεί με πάθος!
 
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Κύκλος – Νατάσα Θεοδωρίδου»
Παλιοί κύκλοι κλείνουν για σένα, φίλε Παρθένε, προκειμένου να ανοίξουν νέοι, που θα έχουν καλύτερες προοπτικές για σένα. Εσύ όμως αυτή την εβδομάδα τραγουδάς «θα ‘σαι πάντα κύκλος που δεν έκλεισε» και προσπαθείς να μην τελειώσεις μία ιστορία, που σε ενδιαφέρει πολύ!
 
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Δεν το μπορείς – Σταμάτης Κόκοτας»
Δεν το μπορείς, όσο και αν θες, να με ξεχάσεις, δεν το μπορώ ό,τι κι αν πω, να σε αρνηθώ… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ. Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού, σου δίνει την αποφασιστικότητα και την δύναμη να παλέψεις για τις σχέσεις σου, έστω και αν υπάρχουν εμπόδια, τα οποία πρέπει να υπερβείς!
 
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Υπήρχες πάντα – Σάκης Ρουβάς»
Υπήρχες πάντα μέσα στη ζωή μου, συγκατοικούσαμε μες στο κορμί μου… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ! Ο έρωτας σε μαγεύει, σε ταξιδεύει και σε κάνει να αναθεωρείς πολλά από όσα πίστευες μέχρι σήμερα!
 
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Με σένα πλάι μου μπορώ – Δήμος Αναστασιάδης / Στέλιος Ρόκκος»
Η κατάσταση που βίωνες το τελευταίο διάστημα ήταν χαώδης και αρκετά πιεστική, όμως από αυτή την εβδομάδα, αρχίζεις να ανανεώνεσαι και λες: Με σένα πλάι μου μπορώ, όλο τον κόσμο να παλέψω…! Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού, θα κάνει τον έρωτα να πρωταγωνιστεί στη ζωή σου και να σε παρακινεί για τρέλες, που σου είχαν λείψει…
 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Εξαρτάται – Χάρις Αλεξίου»
Η πορεία των αισθηματικών σου εξαρτάται αποκλειστικά σε σένα, φίλε Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να λύσεις παρεξηγήσεις, όμως ο Άρης από τον Κριό κάνει το κλίμα τεταμένο και πολλές φορές βγαίνεις εκτός ελέγχου, με τις υπερβολικές απαιτήσεις σου!
 
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Τι τα θέλεις τα λεφτά – Ελένη Βιτάλη»
Τι τα θέλεις τα λεφτά, να τα κάψεις τι τα θες… χέρια αλλάζουν τακτικά, μήπως τα ‘χες και από χθες… λες αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε. Είναι βέβαιο ότι αυτή την εβδομάδα σε απασχολούν πολύ τα οικονομικά σου και αφήνεις στην άκρη τα αισθηματικά σου! Ο Άρης όμως από το ζώδιο του Κριού, θα σε βοηθήσει να βγεις και πάλι από το καβούκι σου και να γλεντήσεις την ζωή και τον έρωτα.
 
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Κλειστά τα στόματα – Αντώνης Ρέμος»
Μη μου μιλάτε, μη λέτε πια ότι το λάθος μου δεν έμαθα, μη με κατηγορείτε πια, κλειστά τα στόματα… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Ιχθύ. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει την αποφασιστικότητα να γυρίσεις μία νέα σελίδα στη ζωή σου, χωρίς να σκεφτείς τίποτα περισσότερο από την προσωπική σου ευτυχία.
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-03-2013 00:00:00