blank
 
blank

Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 28 Οκτωβρίου ως 3 Νοεμβρίου 2013.

 
Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 28 Οκτωβρίου ως 3 Νοεμβρίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 28 Οκτωβρίου ως 3 Νοεμβρίου

Δεν είναι εύκολη η περίοδος που διανύουμε, είναι βέβαιο ότι και εσύ νιώθεις σαν να έχεις μπει σε ένα τρενάκι του Λούνα-Παρκ, το οποίο πηγαίνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και όλη αυτή η διαδρομή, τη μία στιγμή σου προκαλεί το αίσθημα του φόβου, από την άλλη πλευρά όμως γρήγορα η αδρεναλίνη σου ανεβαίνει και θέλεις να απολαύσεις αυτή την διαδρομή…
 
Αυτό είναι ακριβώς το αίσθημα που θα μας αφήσει η εβδομάδα 28 Οκτωβρίου ως 3 Νοεμβρίου: φόβος, ανησυχία, έκπληξη, προσμονή, πάθη, λάθη, αποκαλύψεις, επιστροφές σχέσεων, ξεκαθαρίσματα του παρελθόντος και δυνατές συγκινήσεις είναι όλα όσα συμπεριλαμβάνει το μενού αυτής της εβδομάδας…

Στον ρυθμό της Έκλειψης Ήλιου στο Σκορπιό…

Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας, δεν είναι άλλο από την Έκλειψη Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού, που πραγματοποιείται στις 3/11. Μην φοβάσαι, δεν πρόκειται να έρθει καμία απολύτως καταστροφή και ούτε πρέπει να πανικοβάλλεσαι! Αντιμετώπισε τις καταστάσεις με ψυχραιμία! Ήδη έχεις αρχίσει να αισθάνεσαι βαρύ το κλίμα γύρω σου ή σε απασχολούν πολύ έντονα θέματα, που αφορούν στο παρελθόν, τα υλικά και συναισθηματικά σου αποκτήματα… και αυτό είναι πολύ φυσιολογικό! Μία Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, σημαίνει “γκρεμίζω για να ξαναχτίσω” ή ακόμα και “κάθε τέλος είναι μία νέα αρχή”! Σαφώς, αν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου και έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, νιώθεις αυτή την περίοδο ότι κάποιος τα έχει βάλει μαζί σου ή δραματοποιείς λίγο παραπάνω τις καταστάσεις και θεωρείς ότι έφτασε το τέλος του κόσμου… Χαλάρωσε και σκέψου: Οι αναστατώσεις, οι αλλαγές, τα ξεκαθαρίσματα και τα μοιραία γεγονότα που φέρνει αυτή η έκλειψη στη ζωή σου, είναι για καλό σου! Αν είσαι Καρκίνος ή Ιχθύς, σαφώς έχεις λόγους για να χαμογελάσεις αυτή την περίοδο, αφού θα αντιληφθείς ότι, ενώ θεωρούσες τελειωμένη υπόθεση τη σχέση σου ή το στόχο σου, υπάρχει ακόμα ελπίδα!

Έχω τη δύναμη και θα τα καταφέρω… Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα…

Ακόμα και αν έχεις χάσει την ελπίδα σου ή θεωρείς ότι δεν έχεις τίποτα να περιμένεις, αυτή την εβδομάδα ο Άρης από την Παρθένο θα φροντίσει να σου δώσει την δύναμη να συνεχίσεις την προσπάθεια, αφού θα πραγματοποιήσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Το γήινο τρίγωνο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 30 Οκτωβρίου, μας δίνει το μήνυμα ότι τα πάντα στη ζωή μπορούν να κατακτηθούν, αρκεί να δουλέψεις σκληρά, αρκεί να πιστέψεις στην δύναμη που κρύβεις μέσα σου και ακολουθώντας πάντα τα μονοπάτια που σου ορίζει η λογική, αλλά και το ένστικτο… Είσαι Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως του πρώτου δεκαημέρου; Τότε αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ώθηση που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις τον αγώνα! Μπορείς και θα τα καταφέρεις!

Τα αποκαλυπτήρια των ερωτικών απωθημένων: Ο Ήλιος, ο Πλούτωνας και ο Ερμής σε εξάγωνο

Ήδη γνωρίζεις ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού, πολύ πιθανό να έχει επηρεάσει και εσένα και να έχει φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα του παρελθόντος, τα οποία δεν μπορείς να συγκρατήσεις και σκέφτεσαι έντονα ότι έχει έρθει η στιγμή να πέσουν οι μάσκες και να γίνουν επιτέλους τα αποκαλυπτήρια… Θέλεις το ερωτικό σου απωθημένο να γίνει πραγματικότητα και αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα από την Παρασκευή ώς την Κυριακή, θα νιώθεις πιο έντονα αυτή την ανάγκη, γιατί ο Ήλιος από το Σκορπιό θα βρεθεί σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα… Αν ανήκεις σε ζώδιο του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) ή είσαι ζώδιο της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και γεννήθηκες στο α’ δεκαήμερο, τότε αυτές τις μέρες θα κοιτάξεις χωρίς φόβο αλλά με πάθος το παρελθόν σου… και θα γίνουν ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, που θα διώξουν μακριά κάθε απωθημένο σου!
 
Όπως κάθε εβδομάδα, ετοιμάσαμε τις αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σου με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει για τις ημέρες που ακολουθούν και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook… Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
“Κρύψε με – Γιώργος Γιαννιάς”
Εξάντληση ψυχολογική νιώθεις με την Έκλειψη Ήλιου στον Σκορπιό και πολύ παραπάνω αισθάνεσαι ότι μέσα σου σιγοβράζουν συναισθήματα, τα οποία προσπαθείς να αντιμετωπίσεις και να χαλιναγωγήσεις, όμως σε παρασύρουν και σε καταβάλλουν… Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα, μιλά για αυτό που θέλεις να κάνεις… αυτό που περιμένεις: “Όλοι φωνάζουν πάλι δυνατά, άγχος και κούραση να γίνονται φιλιά και εκεί που τίποτα δεν πάει πια καλά, τότε θυμάμαι την δική σου αγκαλιά, σε εσένα έρχομαι για να με σώσεις, μόνο σε εσένα που δεν θα με προδώσεις…” . Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιο σου στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 

Download Video as MP4
 
ΤΑΥΡΟΣ
“Εκκρεμότητες – Φανή Δρακοπούλου”
Η Έκλειψη Ήλιου στο Σκορπιό, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες στην αισθηματική σου ζωή, σε μία σχέση που πέρασε και σου άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της… Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: “Σιγά-σιγά σαν το κερί με καταστρέφει, έχει αποθέματα η μνήμη η δικιά μου, η αγάπη πάντα στην αγάπη επιστρέφει, φτάνει μοναχά να σε βλέπω μία φορά στο κάθε τόσο, μη το σπαταλήσεις πάλι αυτό που έχω να σου δώσω… Όσα θέλεις “σ’ αγαπώ” τα έχεις πάρει από μένα… εκκρεμότητες να ξέρεις, δεν αφήνω σε κανέναν”! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιο σου στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 

Download Video as MP4
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
“Και σε περιμένω – Νίκος Ζιώγαλας / Γλυκερία”
Είσαι σε συνεχή υπερένταση αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε… Θέλεις να κινήσεις γη και ουρανό για να αγκαλιάσεις τον έρωτά σου… Είσαι σε αναμμένα κάρβουνα και τραγουδάς “Και σε περιμένω, τσιγάρο αναμμένο, και σε περιμένω, πάρε με απόψε πάρε με… στα μαγικά φτερά σου, βάλε με απόψε βάλε με, μέσα στην αγκαλιά σου”. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιο σου στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 

Download Video as MP4
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
“Και στα δικά μας – Γιώργος Μάης”
Δεν μασάς από την Έκλειψη αλλά ούτε και από τον ανάδρομο Ερμή αγαπητέ Καρκίνε, ίσα-ίσα που ο έρωτας ξυπνά και πάλι στη ζωή σου και επαναφέρει καταστάσεις του παρελθόντος, τις οποίες σου τις θυμίζει και πάλι από την αρχή! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Και στα δικά μας, και στα δικά μας που ζούμε ελεύθεροι τα όνειρά μας. Και στα δικά μας, μα να θυμάσαι έτσι όπως έστρωσες τα βράδια θα κοιμάσαι…”. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιο σου στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 

Download Video as MP4
 
ΛΕΩΝ
“Ώρα μηδέν – Γιώργος Σαμπάνης”
Νιώθεις ότι σε έχουν βάλει στο “στόχαστρο” και ότι κάποιος δοκιμάζει τις αντοχές σου… Ξέρεις καλά ότι πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που θα σου αλλάξουν πραγματικά τη ζωή και αυτή η διαδικασία σε πιέζει σημαντικά… Η Έκλειψη Ήλιου στο Σκορπιό, σε κάνει να γίνεσαι ο πρωταγωνιστής μίας ταινίας που έχει πολύ πάθος, συναίσθημα αλλά και δράμα… Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Ώρα μηδέν, ν’ αλλάξεις της ζωής σου το ρεφρέν δεν είναι αργά. Ώρα είναι πια να βάλεις τα καινούργια σου φτερά για πιο ψηλά… Εκεί για μια στιγμή, για μια ζωή με τρέφει η επαφή σου”. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιο σου στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 

Download Video as MP4
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
“Αν μ ' αγαπάς – Δήμος Αναστασιάδης”
Η Έκλειψη δεν σε επηρεάζει με άσχημο τρόπο, απλά φέρνει αναστατώσεις στις επικοινωνίες σου ή ξαφνικές εξομολογήσεις, οι οποίες όμως θα είναι θετικές για σένα. Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα ο Άρης από το ζώδιό σου πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ο ερωτισμός σου είναι διάχυτος, αλλά έχεις και την δύναμη να μπορείς να ξεπεράσεις τα δύσκολα. Ο στίχος σου για αυτές τις μέρες είναι: “Έλα πάρε με καρδιά μου ως εκεί που πας, να σου στρώνω χίλια αστέρια για να περπατάς. Χάρισέ μου έναν κόσμο μοναχά για μας κι εγώ ό,τι θέλεις δίνω για να μ’ αγαπάς”. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιο σου στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 

Download Video as MP4
 
ΖΥΓΟΣ
“Πες μου γιατί – Δυτικές Συνοικίες”
Τίποτα δεν είναι όπως χτες, δεν νιώθεις πλέον το ίδιο και ξέρεις ότι ο χρόνος δεν μπορεί να γυρίσει πίσω… αυτό είναι κάτι που σε γεμίζει με ανασφάλεια, ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα που έχουμε την Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό. Ο στίχος σου λοιπόν για αυτές τις μέρες είναι: “Πες μου γιατί να `ναι όλα άσχημα μακριά σου. Πες μου γιατί να μου λείπει τόσο η αγκαλιά σου. Πες μου γιατί τριγυρίζεις μέσα στο μυαλό μου. Πες μου γιατί δεν αντέχω πια τον εαυτό μου!”. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιο σου στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 

Download Video as MP4
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
“Ποτέ ξανά – Κωνσταντίνος Αργυρός”
Σημαντική αυτή η εβδομάδα για σένα, φίλε Σκορπιέ. Πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου και εσύ διακρίνεσαι από τόλμη, πάθος και επιθυμία για τελικά ξεκαθαρίσματα… Ο στίχος που ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωσή σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Εγώ να εμπιστευτώ πάλι εσένα ποτέ ξανά. Κομμάτια εγώ δε γίνομαι για σένα ποτέ ξανά! Με τσάκισες, με ρήμαξες σαν να ‘μουν ο χειρότερος εχθρός σου… Γι’ αυτό ποτέ μην ξαναπείς πως είμαι ο άνθρωπός σου!”. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιο σου στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 

Download Video as MP4
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
“Θάλασσα σκοτεινή – Νίκος Πορτοκάλογλου”
Ώρα για απολογισμό, φίλε Τοξότη… Τώρα είναι η στιγμή να μιλήσεις με τον εαυτό σου, να αναγνωρίσεις τα λάθη σου, να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου και να μπορέσεις να διαλευκάνεις το μυστήριο της καρδιάς σου! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Αχ θάλασσά μου σκοτεινή, θάλασσα αγριεμένη, πού θα με βγάλεις το πρωί σε ποια στεριά μου ξένη. Πού θα με βγάλεις το πρωί σε πιά στεριά μου ξένη, αχ θάλασσά μου σκοτεινή, θάλασσα αγριεμένη!”. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιο σου στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 

Download Video as MP4
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
“Εσύ – Μιχάλης Χατζηγιάννης”
Αξίζει να συνεχίσεις την προσπάθεια για να πετύχεις αυτό που κάποτε λαχταρούσες τόσο πολύ; Ποιοι άνθρωποι τελικά πρέπει να παραμείνουν στη ζωή σου και ποιοι να αποχωρήσουν; Αυτά είναι τα ερωτήματα που θα κληθείς να απαντήσεις αυτή την εβδομάδα… Ο στίχος σου για αυτές τις μέρες είναι: “Εσύ που ήσουν ήλιος να κοιτάζω, εσύ κι ένα κορμί για να ταιριάζω, εσύ που ήσουν αστέρι αναμμένο, εσύ τώρα σβήνεις και πεθαίνω.”. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιο σου στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 

Download Video as MP4
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
“Μπράβο – Ανδρέας Στάμος”
Επηρεάζεσαι άμεσα από την Έκλειψη Ήλιου στο Σκορπιό, αγαπητέ Υδροχόε, αισθάνεσαι ότι κάποιος παίζει μαζί σου και ότι ο στόχος που είχες βάλει, τελικά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: “Μπράβο έπαιξες μαζί μου δίχως να το καταλάβω, τόσο μ' αγαπούσες τελικά. Μπράβο τη ζωή μου τώρα τρέχω να προλάβω, πριν με αγγίξει η μοναξιά.”. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιο σου στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 

Download Video as MP4
 
ΙΧΘΕΙΣ
“Δες καθαρά – Ανδριάννα Μπάμπαλη”
Ξαφνικές αποκαλύψεις που θα σου δώσουν χαρά, θα έρθουν αυτή την εβδομάδα με την Έκλειψη Ήλιου στο Σκορπιό. Ένας έρωτας που ζεις τώρα, παίρνει μία πιο σοβαρή μορφή, σαν να ήταν της μοίρας το γραμμένο! Ο στίχος σου λοιπόν για τις ημέρες αυτές είναι: “Δες καθαρά, για σένα υπάρχω, δες καθαρά εσένα θα ΄χω πάντα βαθιά, σαν σφαίρα στην καρδιά!”. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιο σου στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 

Αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο σας στην τηλεοπτική εκπομπή μας:

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-10-2013 00:00:00