blank
 
blank

Άστρα να πάνε! Τα καλά, τα κουλά και... τα πρόστυχα του Απρίλη!

 
Άστρα να πάνε! Τα καλά, τα κουλά και... τα πρόστυχα του Απρίλη!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα… άστρα (να πάνε) και οι προβλέψεις του Απρίλη είναι εδώ! Το μενού αυτού του μηνού έχει απ’ όλα! Καλά, κουλά και… πρόστυχα!!!

Sponsored Links

Οι προβλέψεις του Απριλίου μ’ ένα χαμόγελο!

Κριός
 
Τα καλά:
Επιτέλους να κι ένας μήνας-σπαθί με τον αστερισμό σου και τις ευσεβείς προσδοκίες σου (κάθε είδους). Θα μου πεις, βέβαια, ότι καιρός ήτανε, γιατί μια ζωή στον απόπατο γίνεται; Δεν γίνεται. Ο Απρίλης λοιπόν κάνει ντου μαζί με τέσσερις πλανήτες που τους λένε Ήλιο, Αφροδίτη, Άρη και Ουρανό να κάνουν αλλαξοκωλιές στο ζώδιο σου. Το όλο αυτό πράμα μεταφράζεται ως φάρδος, αφού τώρα μπορείς να χτυπήσεις ακόμη και μια θέση στο ταμείο ανεργίας, μάγκα μου, ένας στους οκτακόσιους είκοσι τέσσερις, δηλαδή. Θα σε πιάσει επίσης ένα κατιτίς που θα νιώθεις πιο σταρ και πιο σίγουρος για τον εαυτό σου, something ανάμεσα στη Λάσυ και την Πάολα, δηλαδή. Πέρα από τ' αυτόγραφα έχει την τιμητική του κι ο μπερντές, σου μιλάω για πολύ χαρτί στο πουγκί σου, εκτός κι αν είναι υγείας.
 
Τα κουλά:
Το γνωστό παρασκήνιο συνεχίζει να εργάζεται με πάθος, οπότε δεν συμφέρει καθόλου να χώνεις τη μούρη σου εκεί που δεν σε σπέρνουν και κυρίως σε υποθέσεις ενδοοικογενειακές που βρομάνε μπαρούτι. Διαπιστώσεις του είδους «μπα, καινούριο φίλο η αδελφή μου;» καλύτερα να τις ξεχάσεις κοντό-πασχαλιάτικα, αν δεν θες να πάρεις τη θέση του οβελία.
 
Τα πρόστυχα:
Εδώ είναι το πράμα που σαλεύει και τον μουστερή γυρεύει. Ο Απρίλης είναι ιδιαίτερα βραστερός και γαμιστερός συγχρόνως, όπου χαλαρές σχέσεις παθαίνουν μια αναθέρμανση που τραβάνε για ένα σομιέ-τεστ. Ο έρωτας επιστρέφει δριμύτερος γύρω στο Πάσχα μεριά, οπότε έχε το νου σου στη σιλουέτα και σταμάτα να ονειρεύεσαι την πέτσα απ' το αρνί...
 
Ταύρος
 
Τα καλά:
Έτσι κι αλλιώς οι κουλαμάρες συνεχίζονται (βλέπε part two), αλλά θες η άνοιξη, θες το γεγονός ότι έχεις γαϊδουροπετσιάσει, ο μήνας αυτός σε βρίσκει με πιο αισιόδοξη διάθεση ν' αντικρίζεις τη ζωή μ' ένα άλλο -ακόμη πιο ηλίθιο- βλέμμα. Η Αφροδίτη, που μπορεί ν' αργεί αλλά δεν λησμονεί, προκύπτει στις 15 τρέχοντος στο ζώδιο σου και σε καλεί σε νέα ξεκινήματα, νέους αγώνες, στ' άρματα στ' άρματα Ομέρ Βρυώνη και άλλα τέτοια επαναστατικά. Εάν -λέμε τώρα- στόχευες στην καρέκλα της πλαϊνής, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για την τελική τρικλοποδιά! Τ' άστρα -που δεν λένε γιατί- ευνοούν τις παράτολμες ενέργειες, οπότε βουρ στην καρέκλα.
 
Τα κουλά:
Εδώ είναι το part two που λέγαμε και εδώ είναι κι ο φοβερός Άρης που κάνει γιούρια στο ζώδιο σου στις 20/4, όπου και θα παραμείνει με το έτσι θέλω μέχρι τις 31 του Μάη. Όλο αυτό το διάστημα φρόντισε να εξαφανίσεις τα τραπεζομάχαιρα από την κουζίνα και εν ανάγκη τρώγε πίτσες, άντε και κάνα κινέζικο με τα ξυλάκια. Με την έκλειψη στις 25 αν ασχολείσαι με περίεργα επαγγέλματα, όπως λ.χ. ξέπλυμα και στέγνωμα μαύρου χρήματος, προσοχή στο πλύσιμο δίχως στύψιμο, πάντα στους 30 βαθμούς.
 
Τα πρόστυχα:
Και εδώ παίζουν πολύ τα κρυφά και τ' απόκρυφα, οπότε αν διαθέτεις τίποτα σε διπλή σχέση, κάνε λίγο κράτη και μην διαλαλείς τις πομπές σου αριστερά και δεξιά, ιδιαίτερα αν το σόι του νόμιμου ταιριού κρατάει από την Κρήτη και τη Μάνη μεριά...
 
Δίδυμοι
 
Τα καλά:
Οι κουλαμάρες και οι αστροβολίδες του ντεπιές Φλεβάρης - Μάρτης φορέθηκαν πολύ, έγιναν ντεμοντέ, καιρός λοιπόν να τοποθετηθούν με χάρη στην ντάνα με τα χειμωνιάτικα και να παν στον αγύριστο ή στην καλύτερη περίπτωση στο πατάρι. Αυτονόητον ότι άφησαν πίσω τους σημάδια, σ' έκαναν όμως πιο σοφό - αυτό οι σοβαροί αστρολόγοι το λένε αποκρυστάλλωση ιδεών και ο απλός κόσμος… βαμήσι. Ο Απρίλης, το Πάσχα, τα λουλούδια, όλα γιορτάζουν (εκτός από τ' αρνιά) άρα, παιδί μου, άγνωστε Δίδυμε, ήρθε η ώρα να πετάξεις από πάνω σου το πέπλο της κακομοιριάς και να ρίξεις στους σμιλεμένους σου ώμους κάτι πιο αεράτο, ασυνήθιστο και πιο επώνυμο: το Σκορδοπούτσογλου σου κάνει;
 
Τα κουλά:
Εδώ συνεχίζουν να παίζουν σημαντικό ρόλο επίσης τα επώνυμα -κυρίως αντικείμενα όπως Τάπερ- με τα οποία έχεις τελευταίως ταυτιστεί λόγω οξείας Ποσειδονήτιδος. Βεβαίως, δεν θα πρέπει να σε πάρει από κάτω, εκτός κι αν είναι ο Τάκης που λέγαμε. Κι αν κάποια μέρα του Απρίλη ξυπνήσεις (άντε καλέ, επιτέλους) και δεις τον κόσμο κάπου ανάμεσα σε νουθεσία και έκπληξη, φρόντισε στον πηγαιμό για την Ιθάκη να κρατάς κι ένα τσαντάκι με τ' απαραίτητα, δυο κατοστάρια υπομονή κι ένα λίτρο Evian γιατί ξεράθηκε ο στόμας μου - α! και τίποτις ελαστικά απ' το περίπτερο, γιατί καραδοκούν και...
 
Τα πρόστυχα:
Εδώ, μανάρι μου, είναι το δίδαγμα που 'λεγε και η κυρά-Τασούλα, η δασκάλα στο δημοτικό. Βέβαια, εσύ στα πρόστυχα έχεις γίνει πλέον κολεγίου και βάλε, γιατί από αποκρυστάλλωση ιδεών άλλο τίποτις. Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Δανεικό το 'χαμαν; Άντε καλέ!
 
Καρκίνος
 
Τα καλά:
Τι κι αν στο προηγούμενο διάστημα έπαιξες κι έχασες; Αυτό δεν σημαίνει τίποτε, αφού οι καθωσπρέπει κυρίες -ιδίως αν είναι Καρκίνες- δεν φεύγουν ποτέ από τις ρουλέτες. Βέβαια, και το αμέσως επόμενο διάστημα δεν το χαρακτηρίζεις και συριανό ξερολούκουμο (ένα-ένα σ' τα λέω), όπερ δεν πάει να πει σώνει και καλά πως θα κόψεις τις φλέβες σου αργά και βασανιστικά για να πάει καλά ο μήνας. Απεναντίας, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βάλεις τα πράγματα (και τον Αντώνη) στη θέση τους, ν' ανακαλύψεις την πραγματική αιτία των κακών (στον καθρέφτη είδα τον δολοφόνο που 'λεγε και η Αγκάθα) και να χαράξεις ένα νέο δρόμο (η Συγγρού σου κάνει;) στη ζωή σου και ουχί τα έπιπλα με το κοπίδι, διότι κοστίζουν. Η προαναφερθείσα ανασυγκρότηση της ζωής σου -και των ζωών αν πληρώνεις τίποτις κάρματα- θα 'ρθει αγάλι-αγάλι και όχι μια και καλή, για να παίζουνε και διαφημίσεις στη μέση.
 
Τα κουλά:
Απ' όλα έχει ο μπαξές και ο Απρίλης επίσης. Μέχρι τις 20 του μήνα ο Άρης (όχι ο Θεσσαλονίκης, τα 'χουμε πει αυτά) βολοδέρνει στον Κριό, οπότε να που οφείλεται η έλλειψη συνεργασίας, προσαρμοστικότητας, η γούβα στ' αμάξι, ο σκυλοκαβγάς με το έτερον, η νύχτα με τη ρόμπα στο τμήμα, η ρόμπα σκέτη και γενικά όλα αυτά τα ωραία πράγματα που δίνουν νόημα στη ζωή και σε κάνουν να μην βαριέσαι. Λίγο το 'χεις; Πες μου Πόπη μου!
 
Τα πρόστυχα:
 Το 'χεις κάνει ποτέ στην κουζίνα τηγανίζοντας πατάτες; Στην απίθανη περίπτωση που δεν, ίσως ήρθε ο καιρός να το δοκιμάσεις κι αυτό. Πάντως μην κολλήσεις σώνει και καλά στο περιεχόμενο του τηγανιού -μπορεί να είναι, ας πούμε, και καλαμαράκια, λόγω νηστείας- και χαλάρωσε να το απολαύσεις...
 
Λέων
 
Τα καλά:
Η Νέα Σελήνη στις 10 Απριλίου θα βάλει ένα χεράκι για να ανασκουμπωθείς (επιτέλους) και να βρεις τρόπους για να βελτιώσεις -λέμε τώρα- τα κακώς κείμενα, ξεκινώντας από το γραφείο, συνεχίζοντας με τη βιβλιοθήκη, την μπεζέρα και τη σεκρετέρ και περνώντας στις κουρτίνες και τα χαλιά. Βέβαια, όλα αυτά δεν θα γίνουν στο πιτς φιτίλι, αφού θα υπάρχουν οι μικροδυσκολίες, όπως ας πούμε μπορεί και να μην τραβάει η σκούπα. Στα πλας του μηνός το καρέ Ήλιου, Άρη, Αφροδίτης και Ουρανού στον τζιναβωτό σου Κριό, γεγονός που θα σε βοηθήσει ως πιστή Φιλιππινέζα να ξεπετάξεις μια χαρά τα εμπόδια και εκεί, γύρω στο Πάσχα, να σου μένουν το πολύ καμιά εκατοσταριά.
 
Τα κουλά:
Μετά τις 20 Απριλίου, που ο Άρης βγαίνει μπουρδελότσαρκα στον Ταύρο, θα χρειαστεί να κουλαντρίζεις τη λιονταρίσια ψωνάρα σου αλλά και τα νεύρα σου στη δουλειά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πάρουν ανάποδες οι άλλοι και θα σ' αρχίσουν στις ψιλές. By the way, ο Ερμής θα 'ναι ψαρωμένος μέχρι τις 14 του μήνα, οπότε φρόντισε να είσαι σαφής σε τηλεφωνήματα, μηνύματα, τηλεγραφήματα και ιδίως σε τελεσίγραφα που πολύ τα πας τον τελευταίο καιρό. Και ένα ακόμη by the way και τελειώνουμε: Με την έκλειψη στις 25 ίντριγκες και ματσαραγκιές κομμένες, γιατί you don't know από πού θα σου 'ρθει η χλαπάτσα, ΟΚ;
 
Τα πρόστυχα:
Η Άφρω μέσα από τον Κριάρι θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις επιτέλους όλα εκείνα τα ακατονόμαστα που 'χες χρόνια στο μυαλό σου, για να μη σου πω ότι τώρα μπορείς να ρίξεις και την Πιπίτσα: Yes, yes, yes!!
 
Παρθένος
 
Τα καλά:
Πάρε μια ανάσα, Ντορή μου, να ξαποστάσεις, τώρα που οι χοντροκουλαμάρες του Φλεβαρομάρτη ανήκουν πια στο παρελθόν. Απίστευτο κι όμως αληθινό: τούτον εδώ τον υπέροχο Απρίλη τα καλά θα 'ναι αναμφισβητήτως πιο πολλά απ' τα κουλά, εκτός κι αν φέρνεις προς αμνοερίφιο μεριά, οπότε έπαιξες και έχασες (λόγω Πάσχατος, βλέπεις). Από τις 15 του μήνα και μετά θα φορεθούν πολύ τα ταξίδια, οι νομικές υποθέσεις και οι εκκαθαρίσεις παλαιών λογαριασμών (τι στο καλό στη Γάζα θα πας;). Για ακόμη καλύτερες μέρες ψάξε μετά τις 20 Απριλίου, ημερομηνία-σταθμό -του Μονάχου- όπου εγκαινιάζεται μια πιο glamorous κατάσταση και τα κολλητάρια θα παίξουν σημαντικό ρόλο, για να μην σου πω κι ερωτικό και σε στείλω.
 
Τα κουλά:
Από κουλά λίγα πράματα διαθέτει το κατάστημα λόγω του ξεπουλήματος του τελευταίου διμήνου (και βάλε). Μια σχετική ψιλοκουλαμάρα θα πλανιέται στον ορίζοντα μέχρι τις 14 του μήνα σε επικοινωνίες και συγκοινωνίες γενικότερα, αφού ο Ερμής στην ψαροκασέλα φροντίζει για καθυστερήσεις και παρεμφερή, οπότε συμφέρει αν έχεις γκαστρωθεί, δεν συμφέρει όμως διόλου αν είσαι ΚΤΕΛ ή η AEGEAN AIR αυτοπροσώπως.
 
Τα πρόστυχα:
Από one-night stands άλλο τίποτα, οπότε αν είσαι φαν του είδους (και ποιος δεν είναι δηλαδή) μπορείς ν' αρχίσεις να πανηγυρίζεις ανεξέλεγκτα. Η Νέα Σελήνη (στις 10 Απριλίου) θα σε σπρώξει να κάνεις ανομολόγητα πράγματα για να ξεπεράσεις -λέει- τον εαυτό σου. Take care και κουλάρισε, γιατί κυκλοφορούν και εγκεφαλικά.
 
Ζυγός
 
Τα καλά:
Η προηγούμενη περίοδος είχε μια μουρτζούφλα, μια ταλαιπωρία -και μην το αρνείσαι, δεν ξέρω εγώ τώρα;- όπου μια στρατιά από γκρινιάρηδες ανθρώπους, included και το ταίρι -γιατί και το ταίρι άνθρωπος είναι, στόμα έχει- σου την έσπασαν γενικώς. Φυσικά μην ελπίζεις ότι θα πάθεις τώρα μια ξαφνική βελτίωση, ποσώς. Το μήνα αυτό, ωστόσο, θα σε ταλανίζει συνεχώς το ερώτημα ευτυχία ή επιτυχία, γάμος ή καριέρα; Κι αν βιαστείς να απαντήσεις, λυπάμαι έχασες, μιαν άλλη φορά. Βέβαια, μια επιτυχής ευτυχία ή μια ευτυχισμένη επιτυχία δεν ακούγεται διόλου άσχημα και προς την κατεύθυνση αυτή θα πρέπει να κινηθείς (Πατησίων και Κοδριγκτώνος γωνία). Κατά τ' άλλα, μια χαρά στο σπίτι, τα παιδιά πολύ καλά, ευχαριστώ. Και να τα πούμε, ε;
 
Τα κουλά:
Εδώ έχει πολύ πράμα, μπάρμπα. Μέχρι τις 20 του μήνα ο Άρης, αυτός ο άξεστος, θα 'ναι φάτσα-κάρτα στο ζώδιο σου, κάτι που σημαίνει ότι σε σχέσεις και συνεργασίες άσ' τα να πάνε, αυτά θα λέμε τώρα; Το συμπέρασμα είναι ότι χωρίς περιθώρια ελευθερίας ουδεμία σχέση είδε προκοπή, οπότε φρόντισε να αποφεύγεις ερωτήσεις του τύπου; Πού ήσουν, αγάπη μου, χθες στις εννέα και σαράντα τέσσερα ακριβώς; Μετά τις 20 Απριλίου πάντως οι προοπτικές θα 'ναι σίγουρα πιο ανθηρές και μυρωδάτες, οπότε και συ θα κουλάρεις, και οι άλλοι θα ησυχάσουν από το μπούρου-μπούρου.
 
Τα πρόστυχα:
Η έκλειψη που κάνει ντου στις 25 του Απρίλη δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για τσιριμόνιες και ξενοπηδήματα. Ό, τι κάνεις με το νόμιμο να το κάνεις, αν δεν θες να δεις τη μούρη σου στο δελτίο ειδήσεων.
 
Σκορπιός
 
Τα καλά:
Θα πρέπει να 'σαι εντελώς ανεπρόκοπος -από την ξάπλα στο αφρόλουτρο και τούμπαλιν- για να μην εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες αυτής της περιόδου - που καμία σχέση με την περίοδο της Τούλας που τη λένε ρούχα και καμιά φορά και Ρώσοι από το Rossi (την περίοδο καλέ, όχι την Τούλα). Αυτόν εδώ το μήνα λοιπόν τ' άστρα λένε ότι πρέπει να 'σαι ευτυχισμένος με το ζόρι, κι αν δεν είσαι να γίνεις, γιατί δεν θα μας τα βγάλεις εμάς άχρηστα (τ' άστρα). Και για να γίνω πιο σαφής, εμένα να μην με λένε Γιώργο εάν τώρα δεν φας κατακούτελα μια ανάκαμψη που θα 'ναι όλη δική σου. Η συγκεκριμένη ανάκαμψη θα προκύψει στο σπίτι, στη δουλειά, στο δρόμο, στο αυτοκίνητο, παντού εν ολίγοις. Για νερού σου θα πηγαίνεις, ανάκαμψη θα παθαίνεις (καλέ, έκανα και ρίμα). Θα μου πεις βέβαια ανάκαμψη και πιπί δεν λέει κι εγώ θα βάλω το γυαλί και θα σου πω να το ξανασκεφτείς.
 
Τα κουλά:
Τέρμα οι κουλαμάρες. Τώρα πια δεν σε σταματάει τίποτα. Βέβαια (εδώ σ' το λέω με τρόπο μην μου μείνεις), μετά τις 20 του Απρίλη που ο πασίγνωστος Άρης περνά στον Ταύρο, εξ απεναντίας σου δηλαδή, φρόντισε να κρύψεις στο πατάρι μαζί με τα χειμωνιάτικα ό, τι φέρνει σε Κλουαζονέ και Σαρόφσκι. Μάλιστα, με την έκλειψη στις 25 παράχωσε και το καλό σερβίτσιο, το ηλεκτρικό μαχαίρι, το ηλεκτρικό πριόνι (κυρίως αυτό) και το ανοιχτήρι της κονσέρβας. Ο φοβερός αμάξης στο γκαράζ, και αν ο Πάσχας σημαίνει εκ παραδόσεως Κερασίτσα, πάρε ταξί από την Ομόνοια.
 
Τα πρόστυχα:
Άλλο να σ' το λέω κι άλλο να το ζεις. Ουρές τα ουριά του Παραδείσου για τη χάρη σου, χρυσό μου. Καμένες καρδιές και δάση στο πέρασμα σου και συ Νέρωνα μες στην καλή χαρά για τις φωτιές που άναψες. Άντε γεια!
 
Τοξότης
 
Τα καλά:
Ανέκαθεν τα πήγαινες καλά με τον Κριό (γιατί άραγε;). Οπότε τώρα που όλοι οι καθώς πρέπει πλανήτες, όπως ο Ήλιος, ο Άρης, η Αφροδίτη κι ο Ουρανός πίνουν τα ούζα τους στο συγκεκριμένο μαγαζί μπορείς να περιμένεις στο ακουστικό σου για τα καλύτερα (μας! χρόνια). Οι Πανσέληνες και οι Νέες Σελήνες του Απρίλη δεν σου κάνουν ούτε κρύο ούτε ζέστη, προπαντός αν διαθέτεις και κάνα κλιματιστικό της προκοπής, οπότε χέστηκες. Μάλιστα, με τη Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα και οι πρώτοι καρποί (μάγκος είναι, μπανανόμηλα είναι, θα σε γελάσω) των προσπαθειών που κατέβαλες το τελευταίο διάστημα στο γραφείο, στο σπίτι και ενίοτε και στην εξοχή. Πρόσεξε πάντως για καλό και για κακό τους πρώιμους ενθουσιασμούς και κράτα και καμία πισινή γιατί καραδοκούν και τα...
 
Τα κουλά:
Οι κουλαμάρες επικεντρώνονται τώρα στη σχέση σου με τα παιδιά, τα σκυλιά και τους κλώνους. Μπορείς άνετα να ξεσπάς τα νεύρα σου στον σύντροφο της ζωής σου, που για κάτι τέτοιες ώρες είναι ο άνθρωπος, Μελπομένη μου. Παρεμπιπτόντως, αν μέσα στα σχέδια σου -του Πάσχατος- είναι και μια τουρνέ στην επαρχία, ρίξε φεύγοντας μια κλειδαριά ασφαλείας και δυο-τρεις σύρτες στο δυάρι, μην τυχόν και επιστρέφοντας βρεις μόνο τις κόπιτσες.
 
Τα πρόστυχα:
Εδώ είναι τα καλύτερα. Ο φετινός οβελίας θα 'χει ένα διαφορετικό, πιο σεξουέλ άρωμα κι όχι-βαριά-μυρίζει-το-αρνί-Μπάμπη-μου. Η αστροσύνοδος στον φίλο σου τον Κριάρι σηματοδοτεί ένα πολύ ξέκωλο διάστημα, όπου θα φορεθούν οι εξαντρίκ στάσεις, όπως το «μπαουλάτο» και το «πιγκουινάτο». Κόβομαι!
 
Αιγόκερως
 
Τα καλά:
Όπως και η Ζαν ντ'Αρκ (Αιγόκερως επίσης), δεν ησυχάζεις αν δεν πετύχεις στους στόχους σου, ακόμη και να σε κάνουν φλαμπέ. Επειδή όμως τη συγκεκριμένη μοίρα είχε και ο οβελίας -να ζούμε να τον θυμόμαστε χρονιάρες μέρες- όπως καταλαβαίνεις δεν πολυσυμφέρει να το παίζεις σώνει και καλά αγύριστο κεφάλι. Βέβαια, υπάρχει και ένας Άρης που προκύπτει στις 20 Απρίλη στον Ταύρο. Το συγκεκριμένο πλανητικό γαϊδούρι βαράει κατακέφαλα έρωτες, συζύγους και παιδιά που θα παίξουν σημαντικό ρόλο (δεν το γλιτώνεις το φλαμπέ). Από την άλλη πλευρά -εκεί που έχεις το πιάσιμο, Κούλα μου- έχεις όλες τις ποσιμπίλιτις να σου κάτσει τίποτις στο κίνο, άντε και στο καζίνο, επειδή είσαι συ και ουδόλως η άλλη.
 
Τα κουλά:
Τούτον εδώ τον Απρίλη το πλανητομπάχαλο πραγματοποιείται αρχικώς στον Κριό, με τον οποίο εσύ ως κρι-κρι έχεις διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις από τότε που ο Εθνικός Κήπος ήταν γλάστρα. Το όλο σκηνικό θα σε δυσκολέψει λιγουλάκι στις σχέσεις με τ' αγαπημένα πρόσωπα, αλλά τι να κάνουμε τώρα, συνηθισμένα τα βουνά από τους σκιέρ (chic). Μέσα σ' όλα θα υπάρχει και μια nuance αμφισβήτησης, ένα ποιος είμαι, πού πάω, την οποία -αμφισβήτηση- μπορείς ν' αποφύγεις αν δεν κοπανάς μια μπουκάλα στην καθισιά σου για μαλακίες. Γέννησε η από κάτω; Παιδιά, κερνάω.
 
Τα πρόστυχα:
Αν πάψεις να το παίζεις Ορέστης Μακρής, όλο και κάποιο τυχερό θα σου προκύψει στο δρόμο σου, εκεί, κατά Νέα Σελήνη μεριά. Δεν έχει άλλο. Είπαμε δεν έχει άλλο κείμενο! Τι θέλεις τώρα;
 
Υδροχόος
 
Τα καλά:
 
Ήρθε ο καιρός ν' αλλάξεις κάποια πράματα όπως -λέμε τώρα- το σκρίνιο, τον μπουφέ και τους ντεμοντέ πολυελαίους. Δεν θες ν' αλλάξεις τους πολυελαίους που τους κουβάλησε στη βάρκα η θεία Κατίνα από τη Σμύρνη το '22, κειμήλιο, Φρόσω μου; Άλλαξε ολίγον τι από συμπεριφορά, φόρεσε μια πιο ανοιξιάτικη με τίποτις τιραντούλες, και τα υπόλοιπα άσ' τα στ' αστέρια που φροντίζουν πριν από σένα για σένα. Όπως προβλέπουν οι έγκριτοι ποδαρομάντες, τούτη η γραμμή στο κου-ντε-πιέ μπορεί να σε δυσκολέψει λιγουλάκι στη γόβα, κατά τ' άλλα όμως θα τα πας μια χαρά επαγγελματιόθεν, ιδιαίτερα αν η δουλειά σου δίνει χαρά και ικανοποίηση στους άλλους. (Φυλής πόσο είπες;).
 
Τα κουλά:
Εν αρχή ην ο λόγος και ειδικά αυτός που δεν μπορείς να κρατήσεις το στοματάκι σου κλειστό ούτε με Λέοντος. Εδώ παίζει και η συμπεριφορά -που λέγαμε- κυρίως μετά τις 20 Απριλίου, αφού εκτός από την από κάτω που ντύνεται στο Μιλάνο, θα 'χεις να κάνεις και μ' έναν Άρη στον Ταύρο, βοήθεια σου. Στο σπίτι, στην οικογένεια και στ' αγαπημένα πρόσωπα θα επικρατεί μια πιο αρβύλα κατάσταση και θα σηκωθούν τα διάφορα μπαϊράκια. Προσπάθησε να κουλάρεις και λίγα λόγια, γιατί δεν βλέπω ούτε καντήλι όρθιο.
 
Τα πρόστυχα:
Εκεί ο νους σου. Εδώ καράβια χάνονται κι εσύ με το κόλλημα αγκαζέ. Άντε βρε, να το πάρει, να το πάρει το ποτάμι. Οι εντελώς μονάχους - μονάχους θα τη δείτε πιο χρυσό κουφέτο και οι άλλες όλο και κάτι θα τσιμπήσετε από αρακά. Άντε και του χρόνου μ' ένα κόκκινο αβγό!
 
Ιχθύες
 
Τα καλά:
Ως γνήσιος ψάρακλας κατάφερες και ξεγλίστρησες, βρε άτιμο ον, από τις ηλίθιες όψεις του Φλεβαρομάρτη και μην το πεις ούτε στον παπά. Ο Απρίλης είναι σίγουρα πιο αλέγκρος, πιο ανλέρ ένα πράμα. Ο Ποσειδώνας, αυτός με την τσιμπίδα, συνεχίζει την αρμένικη βίζιτα του στο ζώδιο σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τα ύπουλα και καταχθόνια σχέδια σου, όπως λ.χ. να ανοίξεις επιτέλους εκείνη την Έβγα στη Δραπετσώνα. Τα ελεύθερα επαγγέλματα γενικότερα θα 'χουν πολλή πέραση κι όσο πιο ελεύθερα είναι, τόσο το καλύτερο γι' αυτά και για μας επίσης.
 
Τα κουλά:
Τα καρα-κουλά ανήκουν πλέον στο ένδοξο παρελθόν του 'Ελληνος που τυγχάνει ψάρης συγχρόνως, το γεγονός αυτό όμως δεν πρέπει να σε παρασύρει σε παράτολμες ενέργειες όπως, ας πούμε, να μπατσίσεις την προϊσταμένη με το μουστάκι, τρίτος όροφος νευροχειρουργική όπως μπαίνουμε; Δεξιά. Ουδόλως! Τώρα είναι που πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου και τα κουνήματα σου (ιδίως αυτά) και ιδίως αν σε λένε Αναξίμανδρο. Κατά τ' άλλα, λίγη προσοχή στα έξοδα και το budget κανένα δεν έβλαψε κι όπως κατάλαβες σου το λέω με τρόπο για να μην μείνεις ταπί και διόλου ψύχραιμος.
 
Τα πρόστυχα:
Από τις 15 Απρίλη και μετά, η Αφρό θα 'ναι στο φιλαράκι σου τον Ταύρο (little bull i love you), ενώ στις 20 ακολουθεί και ο νταβραντισμένος Άρης, οπότε οι προστυχιές κάθε είδους θ' αποτελούν σημείο αναφοράς (και σαν το σημείο G ένα πράμα, Μαρίκα μου). Ευκαιρία λοιπόν να επιδοθείς με οίστρο στη… γυμναστική για να διώξεις κυτταρίτιδα και πέτρες στα νεφρά.
 
Από τον αστρολόγο Γιώργο Ματσάγγο
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-03-2013 00:00:00