blank
 
blank

Η ερωτική πλανητική ενημέρωση του Ιανουαρίου. Στα μονοπάτια του έρωτα με Άρη στον Ζυγό, ανάδρομη Αφροδίτη και μια φωτεινή Πανσέληνο!

 
Η ερωτική πλανητική ενημέρωση του Ιανουαρίου. Στα μονοπάτια του έρωτα με Άρη στον Ζυγό, ανάδρομη Αφροδίτη και μια φωτεινή Πανσέληνο!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι δύσκολες αποφάσεις του έρωτα

Η νέα χρονιά ξεκινάει με τον απόηχο των αρνητικών όψεων να σβήνει σιγά-σιγά, αλλά ωστόσο η μετάβαση γίνεται με όχι τόσο εύκολο τρόπο. Οι δύσκολες αποφάσεις, τα ξαφνικά γεγονότα και τα αδιέξοδα διλήμματα μας ταλαιπώρησαν αρκετά και συνεχίζουν να διεκδικούν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και της ερωτικής μας ενέργειας.

Άρης και Αφροδίτη καθορίζουν την πορεία

Οι μεγάλοι διαμορφωτές του ερωτικού δεκαπενθήμερου, είναι ο Άρης στο Ζυγό και η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Ο Άρης στο Ζυγό, ενώ είναι στο ζώδιο των σχέσεων, δεν βοηθάει να κατακτήσουμε και να διεκδικήσουμε τον έρωτα. Μάλλον οι σχέσεις παραμένουν, εξαιτίας του, σε μια στάσιμη κατάσταση. Από την άλλη, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω, στην προσπάθειά της να πειθαρχεί στα συναισθήματα και να δαμάζει την καρδιά, είναι ένας όχι πολλά υποσχόμενος οιωνός για τις σχέσεις, κατά το πρώτο διάστημα του νέου έτους.
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις του Ιανουαρίου με μία ματιά

Το δεκαπενθήμερο λοιπόν, συνεχίζει να φέρνει μαζί του την αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό, η οποία δεν παύει να είναι ενεργή, έστω και σε αποχωρίζουσα όψη. Το γεγονός αυτό προκαλεί εσωτερική ανησυχία, θέτει ερωτήματα σχετικά με τις σχέσεις και ζητά μάχες για προσωπική ανεξαρτησία και απαντήσεις για την πορεία των σχέσεων.
 
Παράλληλα, ο Ήλιος με το πέρασμά του από τον Πλούτωνα την αρχή του 2014, δυσκολεύει τα πράγματα στις διαπροσωπικές σχέσεις, αφού δεν φανερώνουμε τα χαρτιά μας, κρατάμε στάση επιφυλακής απέναντι στο σύντροφο, ενώ θα πέσουμε με τα μούτρα στο παιχνίδι της χειραγώγησης.
 
Στις 7 Ιανουαρίου, το τετράγωνο του Άρη από το Ζυγό με το Δία από το Καρκίνο θα μας κάνει να περιστρεφόμαστε γύρω από τις συναισθηματικές ανάγκες μας, τις απαιτήσεις των σχέσεων και τη προστασία της οικογένειας μας από εξωτερικούς παράγοντες. Έχοντας μία διάθεση απαιτητική και υπερβολική, που τίποτα σε μπορεί να κλονίσει, δεν επικεντρωνόμαστε επί της ουσίας, αλλά χάνουμε τον έλεγχο, μαζί με το νόημα.
 
Μη ξεχνάμε πως η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα συνεχίσει να δημιουργεί καταστάσεις δυσαρέσκειας, ερωτικά εμπόδια και πάλη ανάμεσα στον έρωτα και τη ρουτίνα, ανάμεσα σε αυτό που κάποτε ήταν η σχέση και σε αυτό που κατέληξε. Συχνά θα νιώθουμε αλυσοδεμένοι στο παρελθόν και αδύναμοι να το κλείσουμε, ενώ σε πολλές περιπτώσεις θα διακινδυνεύσουμε και το παρόν μας, με βιβλία τα οποία ξανανοίγουμε. Σχετικά με την ανάδρομη Αφροδίτη, διαβάστε και το σχετικό άρθρο μας Με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία μέχρι 31 Ιανουαρίου, αρκετοί θα βιώσουν επιστροφές πρώην σχέσεων.
 
Γενικότερα, όσο κρατήσει η περίοδος με την ανάδρομη Αφροδίτη θα νιώθουμε πως είμαστε σε μία κατάσταση, στην οποία ψαλιδίζεται η ελευθερία μας, οι προοπτικές να εξελιχθεί η σχέση είναι ελάχιστες και έχουμε μόνιμα ένα θέμα ανοιχτό με τον έρωτα, είτε γιατί δεν ικανοποιούμαστε, είτε γιατί απορρίπτουμε τα συναισθήματα του άλλου.
 
Στις 10 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα εξαγωνίσει το Κρόνο, επισημαίνοντας ότι είναι καιρός για πιο σοβαρές κουβέντες, όσον αφορά στην πορεία των σχέσεων και την σταθεροποίηση των αισθημάτων. Θα γίνει μία διαδικασία ενδοσκόπησης ανάμεσα στα ζευγάρια, ενώ θα υπάρξει όρεξη να εφαρμοστεί ό,τι με τη νέα χρονιά μεγαλεπήβολα εκφράστηκε σαν υπόσχεση.
 
Στις 11 Ιανουαρίου, ο Ερμής εγκαταλείπει τον δύσκαμπτο Αιγόκερω και περνά στο ριζοσπαστικό Υδροχόο, φέρνοντας προτάσεις για βελτίωση των σχέσεων, ξαφνικές επαφές από τις οποίες μπορεί να εξελιχθεί μία ερωτική ιστορία και ανοίγει ένα νέο κύκλο στις σχέσεις, πιο χαλαρό, φιλικό, ελεύθερο.

Φινάλε με Πανσέληνο

Γενικότερα, πρόκειται για ένα δεκαπενθήμερο όπου θα υπάρξει μια στασιμότητα και ένα ξεκαθάρισμα συναισθημάτων. Όσοι καταφέρουν να συνεχίσουν το παιχνίδι του έρωτα και μετά τη περίοδο αυτή, θα αποζημιωθούνε, αφού η πρώτη Πανσέληνος του χρόνου στις 16 του μηνός θα ρίξει φως σε σκοτάδια, θα ανανεώσει και θα μεταμορφώσει, εκεί που υπάρχει βέβαια ακόμα διάθεση και νόημα.
 
Και επειδή κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, δείτε επίσης τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον αστρολογικό χάρτη σας.
 
Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-01-2014 00:00:00