blank
 
blank

Οι προβλέψεις του Νοεμβρίου μ’ ένα χαμόγελο! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

 
Οι προβλέψεις του Νοεμβρίου μ’ ένα χαμόγελο! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Νοεμβρίου μ’ ένα χαμόγελο.

Επειδή το γέλιο μακραίνει τη ζωή και η ζωή μας είναι ...ΑΣΤΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, ας το διασκεδάσουμε! Ακόμα και τα πιό δύσκολα γίνονται εύκολα όταν τα αντιμετωπίζεις με κέφι και χαμόγελο!!!
 
ΚΡΙΟΣ
Τούτος εδώ ο μην έχει τα καλά του, έχει όμως και τα κακά του (αμ, τι νομίζατε). Τόσο λοιπόν ο Ουρανός (αυτός ο εξαντρίκ) όσο και ο Άρης (από τις 17, του Αγίου Πολυτεχνείου), υπόσχονται να σας κάνουν τη ζωή κάτι από ασπρόμαυρο μελό, με ψιλό-break για τρέιλερ του αλλουνού του μηνού, που υπόσχεται να 'ναι πιο chic. Έτσι λοιπόν και ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο (βοήθεια σας), πέρα από τα τσαλίμια του Άρεως, που θα σας ωθήσει να σκοτωθείτε με το έτερον, προετοιμαστείτε και για μια ψιλο-decadance εκεί γύρω στις 14, που προκύπτει μια έκλειψη αγκαζέ με μια γαϊδούρα Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας. Αυτά για τα κακά (τραβήξτε το καζανάκι) και παρηγορηθείτε κάνοντας όνειρα μετά τις 22, που ο Ήλιος αριβάρει στον Τοξότη και υπόσχεται να βάλει μια άλφα τάξη στη ζωή σας, στο σαλόνι, άντε και στο μπάνιο, επειδή είστε εσείς και όχι ο άλλος. Τα καλύτερα των καλύτερων ωστόσο (the best of) σας τα αφήσαμε για το τέλος: αυτά έρχονται για τα ερωτικά σας-only- μετά τις 28 Οκτώβρη: τότε δηλαδή που πλακώνει η Αφροδίτη στον οίκο του γάμου (το ξέρει το ΣΔΟΕ ότι έχετε τόσους οίκους;), μέσα στη λάμψη, την γκλαμουριά, τα μαραμπού και… ω του θαύματος, το σκηνικό αλλάζει! Τέρμα το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ και η ορφανή στα ξένα χέρια με τη Μάρθα Βούρτση! Μέχρι τις 22 Νιόμβρη μήνα, τα άστρα θα προβάλλουν για σας τη χολιγουντιανή υπερπαραγωγή «Φύγε συ, έλα συ» και -ποιος τη χάρη σας- μαντέψτε ποιο όνομα θα φιγουράρει πρώτο στη μαρκίζα! Ε ναι, βρε κουτά!
 
ΤΑΥΡΟΣ
Το να σας τάξουμε ότι θα περάσετε μούρλια αυτό το μήνα δεν θα το κάνουμε, γιατί θα μας πουν πληρωμένους μάντηδες και θα 'χουν και δίκιο. Ο Νοέμβρης, λοιπόν, εκτός από γκριζούλης και βροχερούλης, φέτος αποφάσισε να το παίξει και ψιλοσαδίστρω (κάτι σαν την Άγκελα Μέρκελ, στο πιο σκληρόπετσο). Ζεύτηκε λοιπόν τα απαραίτητα αξεσουάρ (δερμάτινο - καμουτσίκι), πήρε παραμάσχαλα και δυο παλιό-εκλείψεις και voila μικρά μου Ταυράκια, η ταινία «τα φθινοπωρινά προβλήματα και πώς θα τα αποκτήσετε». Ιδιαίτερα εκεί γύρω στις 14 του μηνού, που προκύπτει μια Νέα Σελήνη (πιο νέα δεν γίνεται) αγκαζέ με μια ηλίθια έκλειψη μέσα στον κακούργο το Σκορπιό, εσείς μην πανικοβληθείτε αν ξαφνικά ανακαλύψετε:
α) Ότι οι συνεργάτες-συνεταίροι σας είναι εντελώς ηλίθιοι, ανίκανοι, καντήφλες και ρουφιάνοι συγχρόνως.
β) Ότι οι προϊστάμενοι-διευθυντές και υψηλά ιστάμενοι γενικώς δεν σας πολύ-πάνε τελευταία, αλλά προτιμούν τα σκουλήκια που αναφέρονται στο α).
γ) Ότι το κλίμα στη δουλειά δεν σας πολύ-σηκώνει και τι θα λέγατε να πεταχτείτε μέχρι τη Μογγολία, που περισσεύουν οι νέες θέσεις εργασίας.
δ) Δεν σας αρέσει η Μογγολία, γιατί φυσάει και θ' αρπάξετε καμιά πούντα; Μην συγχύζεστε χρυσούλια μου και κάντε λίγη υπομονή και καμιά υποχώρηση (ισπανική κατά προτίμηση) μέχρι το Δεκέμβρη, που 'ναι πιο μάγκας και ουδόλως τραβεστί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Νοέμβρης δεν είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να σας προκύψει φθινοπωριάτικα, σίγουρα όμως δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Και αυτό γιατί ο μην αποφάσισε να πάθει μια κράμπα και δύο εκλείψεις, έτσι για το καλό του χρόνου. Η πρώτη έκλειψη, που είναι και ηλιακή, συμβαίνει στις 14 και επηρεάζει τις σχέσεις με τα πρόσωπα στη δουλειά και τα συναφή επαγγέλματα. Αν σας προκαλέσουν οι κολλητοί συνεργάτες σας, εσείς μην βαρέσετε γροθιά στο μαχαίρι, πρώτον γιατί είναι ανθυγιεινό (για το μαχαίρι) και δεύτερον πού να τρέχετε να βρείτε άλλους κολλητούς, τώρα που έχετε αυτούς πρόχειρους. Η δεύτερη έκλειψη, που σημειωτέον είναι περισσότερο σεληνιακή (έτσι γίνεται πάντα σ' αυτή την κωλοκενωνία) κτυπά το πρώτο και το έβδομο ηλιακό σας σπίτι (με τόσα σπίτια, αν σας πιάσει η εφορία, ούτε ψύλλος...) και σας προβληματίζει σε θέματα σχέσεων, ρουτίνας και υγείας (προσοχή στους κάλους). Μέσα σ' όλα αυτά τα υπέροχα, ο δικός σας ο Ερμής, που το παίζει ανάδρομος από τις 7/11, βγαίνει με τα οπίσθια στον Τοξότη (φαντάζεστε το σκηνικό;) και εσείς θα το εκλάβετε αυτό με μια βαθιά ανάγκη να πλακωθείτε με τον/την σύντροφο, τα παιδιά, την γκόμενα και οτιδήποτε σας βρίσκεται πρόχειρο και αγαπησιάρικο συγχρόνως. Δώστε περισσότερη προσοχή στις 23/11 που ο Άρης ψιλο-σκοτώνεται με τον Ουρανό, (για καλό κακό στείλτε στο ενεχυροδανειστήριο τα μουράνα και το καλό σερβίτσιο) και αν αισθανθείτε ότι σας πιάνει μια περιέργεια που δεν θα σας βγει σε καλό, ηρεμήστε και αναλογιστείτε τι έπαθε η γάτα που ήτο επίσης περίεργη!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εσάς πάλι δεν σας πολυπιάνει η πρώτη έκλειψη, γιατί (μαντέψτε καλέ!) σας πιάνει η δεύτερη! Και αυτό είναι κάτι που τα άστρα σας το λένε προκαταβολικά, έτσι για να σταματήσετε να γκρινιάζετε πριν τις 14 του μήνα, γιατί θα έχετε όλο το χρόνο να γκρινιάζετε μετά. Ο Νοέμβρης γενικότερα, όπως θα 'χετε ακούσει και από δω και από κει, από τα διάφορα μίντια και στρείδια (καμιά σχέση με μας, που χύσαμε ιδρώτες για πτυχία), είναι ένας μήνας λιγουλάκι δυσκολούτσικος ιδιαίτερα στα θέματα της δουλειάς και της δουλείας. Η Σελήνη, βλέπετε, που είθισται να κυβερνά τον αστερισμό σας, έρχεται και παθαίνει μια έκλειψη (αυτά που λέγαμε) μέσα στους Διδύμους στις 28 του μήνα και εσάς προσωπικώς αυτό το πράγμα δεν θα σας πολυαρέσει, μιας και θα σας στενέψει στον καβάλο και στο ψυχολογικό. Έτσι θα σας πιάσει μια μυστήρια μανία να βάλετε τον καθένα στη θέση του (εσύ δίπλα στο κομό, ο τάδε πάνω στο σεκρετέρ, ο δείνα στο ντουλαπάκι του W.C.). Επειδή όμως ο καθένας μπορεί να μην χοντρογουστάρει τις διάφορες ποζισιόν, φροντίστε να δείξετε ηπιότερη κατανόηση και λιγότερες υστερίες, γιατί κάτι τέτοιες πονηρές μέρες, ούτε θα καταλάβετε πώς βρεθήκατε από το διάλογο στο βρομόξυλο. Μάλιστα, μετά τις 22 του μήνα, μπορεί και να συνουσιάζεστε (καλέ τι προστυχιές γράφω πια!). Μην το πάρετε όμως και πάνω σας, μιας και αυτό είναι κάτι που το κάνουν κι οι άλλοι, και μάλιστα πιο συχνά! (Σας έσφαξα, ε;)
 
ΛΕΩΝ
Είναι κοινό μυστικό (ο κόσμος το έχει τούμπανο) ότι ο Νοέμβρης σάς ψιλοπιάνει στο χουζούρι, να κοιμάστε -λέει- και να ονειρεύεστε ότι παθαίνετε μια κοινωνική, επαγγελματική και αισθηματική καταξίωση (στα δυο, το τρίτο δωρεάν), να σας ζηλεύουν και να σας προσκυνούν συγχρόνως σαν τον Σουλεϊμάν. Έλα όμως που τούτος ο συγκεκριμένος Νοέμβρης, σας την ψιλοχαλάει τη συνταγή (είδες για να μην πάρεις φαρίν-απ;) μιας και ως μην δεν φημίζεται για τη σταθερότητα ούτε για το καλό του κλ(ή)μα (που 'ταν στραβό, το 'φαγε και ο γάιδαρος ο Κρόνος. Τι να σου πρωτοκάνει το κλ(ή)μα... ένα μυαλό είναι αυτό). Ας αφήσουμε όμως τα κλ(ή)ματα, τις γαϊδουριές και τα λοιπά και ας δούμε τι θα πάθετε τώρα. Το πρώτον και το κυριότερον που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι η πρώτη έκλειψη (αυτή η καντήφλω) κτυπά και το ζώδιο σας στις 14, ενώ η σκιά της δεύτερης στις 28 μετακομίζει στην Παρθένο, όπου και θα μείνει μέχρι του Αι-Λευτέρη (πάει η Παρθένος, μια την είχαμε να τη μοστράρουμε, κουρούπα κι αυτή). Μετά από τις 22 που ο Ήλιος σκάει μύτη στον Τοξότη, θα νιώσετε ότι ξαλαφρώνετε. Θα τραβήξετε το καζανάκι, θα ρίξετε και δυο σταγόνες opium, δυο φσιτ-φσιτ Dolce Gabbana pour homme και καθαρίσατε. Λάθος! Λάθος, διότι ο Ήλιος (όχι ο βαμμένος, ο άλλος, ο πιο στρέιτ) που κυβερνά και βασιλεύει (και τον κόσμο κυριεύει) το ζώδιο σας, μετέχει ενεργά σε δύο αστροκόντρες που επηρεάζουν η πρώτη (22/11) το σεξ, τα βαθιά συναισθηματικά και τα πηδήματα γενικότερα και η δεύτερη (24/11) τα αδέλφια, τα ξαδέλφια, τις συννυφάδες και τη μπατζανάκαινα. Τώρα θα μου πεις τι σχέση έχει το σεξ με τον Θανάση τον μπατζανάκη; Ξέρω εγώ; Ρωτήστε τη Μαντόνα που 'ναι Λέων, κάτι ξέρει...
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βρε άτιμα όντα. Είναι ένα μυστήριο πράγμα με σας πώς καταφέρνετε και ξεγλιστράτε. Ούτε από εκλείψεις, ούτε από αστρομαχίες, ούτε από πλανητοκατινιές χαμπαριάζετε. Το Νοέμβρη λοιπόν, που όλοι όσοι δεν είναι Παρθένοι (και πιστέψτε με, είναι πολλοί) ζουν τον Πύργο της Κολάσεως και τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας- μετά το διάλειμμα-, εσείς μια αναισθησία, μια «καλημέρα, τι γίνετε ρε μάγκες» και τέτοια εξοργιστικά και ανεπίτρεπτα. Και εδώ που τα λέμε, με ένα Πλούτωνα σε τρίγωνο με το ζώδιό σας, αγκαζέ με τον Κρόνο σε εξάγωνο που τυγχάνει να σας προστατεύει από τα κακά τα μάτια, τι ανάγκη έχετε; Άσε δε που ακόμη και οι εκλείψεις όχι μόνο δεν σας χτυπούν κάτω σαν χταπόδι, αλλά σας κανακεύουν κιόλας τους αναίσθητους. Αυτός ο μην δε, πέραν των άλλων, φέρνει και μια ψυχική ανάταση, αφού το οικονομικό που αρκετά σας προβλημάτισε τελευταία φαίνεται πως αρχίζει σιγά-σιγά να παίρνει τα πάνω του. Είναι μια από τις σπάνιες εκείνες περιόδους που θα ξύνετε και δεν θα βγαίνει φρουτάκι, αλλά κατιτίς παραπάνω, και οι προσπάθειες σας θα ανταμείβονται πλουσιοπάροχα (μούρλια το κάνατε το πάτωμα, να αυτό το δεκάευρω για σας, να πιείτε μια μπίρα).
Από αισθηματικής απόψεως, μην περιμένετε και πολλά πράγματα (εμ, τι νομίζατε, όλα δικά σας πια). Μετά τις 4 του μήνα, που ο Ερμής οπισθοχωρεί στον Τοξότη, κόφτε τις παράλογες απαιτήσεις με το ήμισυ κι αν είστε αδέσμευτα Παρθενάκια, προσέχετε πού βάζετε το... και την υπογραφή σας.
 
ΖΥΓΟΣ
Κάτι απροσάρμοστο αναμένεται να σας προκύψει Νοεμβριάτικα, γι' αυτό θα χρειαστεί να παραμείνετε ψύχραιμοι και όσο γίνεται αναίσθητοι. Το πρώτο μισό του μήνα, αν τυχόν και δεν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα περάσει με ρυθμούς κάπως έτσι αναίσθητους, σαν να μην σας νοιάζει τίποτε, σαν να αφουγκράζεστε το μέλλον με νουθεσία και έκπληξη συγχρόνως, σαν κάτι αλλούτερο, που χεστήκατε στο κάτω-κάτω. Εάν όμως γεννηθήκατε μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του αστερισμού σας, θα πρέπει να 'χετε τα μάτια, τα αφτιά και τα πόδια σας δεκατέσσερα ολόκληρο το μήνα! Δώστε βάση όμως τώρα. Στις 14 του μήνα, μια μουλάρα έκλειψη (πώς λέμε: Ποιος πέταξε το αναμμένο του μουλάρι από το παράθυρο;) έρχεται να σας δυσκολέψει τη ζωή και να σας βάλει το δυο πόδια σε μια σαγιονάρα. Το καλό είναι ότι η μαυρίλα θα βρίσκεται στο αρρωστημένο σας μυαλό και -δόξα τω Θεώ- δεν θα προέρχεται από πραγματικά γεγονότα.
Κατά τ' άλλα θα είστε σε πολύ καλή φόρμα (Nike είναι;) και ο Δίας μέσα από τους Διδύμους πολύ θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις πρόστυχες προσδοκίες σας. Έρωτες, μίση, πάθη, όσα παίρνει ο άνεμος και τα ανεμοδαρμένα ύψη θα σας ταράξουν, θα σας συγκλονίσουν. Αφήστε που μετά τις 22 του μήνα, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με το ζώδιο σας κάνει τα πιο porno όνειρα σας πραγματικότητα, ιδιαίτερα αν είναι soft ή πλατωνικό-σεξουαλικά; Αυτό πού το βάζεις; Άσε, θα το βάλω στην ντάνα με τα καλοκαιρινά, εσύ μπες στο πατάρι!
           
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Νοέμβριος είναι ο δικός σας μήνας, μιας και τότε σβήνετε τα κεράκια και πέφτετε ενίοτε σε μια μανιοκαταθλιπτική φάση, που δεν θέλετε να δείτε κανέναν (ιδιαίτερα τη μούρη σας στον καθρέφτη) και ακόμη περισσότερο την πεθερά σας και την προηγούμενη χρονιά σε review. Και τούτος εδώ ο Νοέμβρης δεν διαφέρει από τους άλλους, (Κωστάκηηηη το υπογλώσσιο του μπαμπά) τουναντίον μάλιστα, είναι πολύ χειρότερος, αφού έχει απ’ όλα τα κακά (μέχρι κι εκλείψεις), έτσι για να 'χετε να χορτάσετε από μελούρα και δάκρυ βερίκοκο. Από την πρώτη του μήνα Ήλιος και Κρόνος τα ψιλοβρίσκουν μέσα στο ζώδιό σας και σας κάνουν να νιώθετε ότι εσείς είστε οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου και ουδόλως οι άλλοι. Θέλετε δεν θέλετε, τα άστρα σάς επιφυλάσσουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις (χέστηκε ο Τοτός;) αλλά και άλλες τόσες που δεν είναι τόσο ευχάριστες, όπως στις 14 του μήνα που μια αγενέστατη έκλειψη αναστατώνει το σύμπαν (και 'κει δεν χέστηκε ο Τοτός, αλλά εσείς!) και όσο να 'ναι σας κάνει τη ζωή δυσκολούτσικη με ψιλοντράβαλα που 'χουν να κάνουν με σας και με το αγόρι σας, που είναι η αγάπη σας, είναι ένα όνειρο μελαχρινό. Μην το βάζετε κάτω (εσείς θα χάσετε), βάλτε το στην ντάνα, με τα κοντομάνικα και στην ανάγκη στείλτε το να πάει στον αγύριστο. Έτσι κι αλλιώς, με την Αφροδίτη σύμμαχό σας, από τις 22 του μήνα, όλο και κάτι καλό θα σας καθίσει και θα του καθίσετε και εσείς επίσης. Και όπως λέει και μια αρχαία πολιτική παροιμία: «πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικά μας θα 'ναι»! Αμήν!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν και τα άστρα -γενικότερα- δεν μας τα λένε και πολύ καλά, εσείς οι γνωστοί κωλόφαρδοι του ζωδιακού σίγουρα θα τα καταφέρετε και πάλι, τσαταλιάζοντας τα νεύρα των υπόλοιπων έντεκα ζωδίων. Ήδη από τις αρχές του μηνού, στη συνέχεια, αλλά και μέχρι το τέλος το γνωστό και φοβερό τρίδυμο Ήλιος-Ερμής-Αφροδίτη μπουκάρει στο δικό σας ζώδιο και φέρνει μια νέα allure στη ζωή σας (κάτι σαν tricolore pandiera). Όσοι έχετε γενέθλια το πρώτο δεκαήμερο του αστερισμού σας, θα δείτε τα πιο ερωτικά, τα πιο σεξουαλικά, τα πιο ειδεχθή και πρόστυχα όνειρα σας να γίνονται πραγματικότητα. Καλού κακού πάντως εφοδιαστείτε και με μια ντουζίνα ελαστικά, αν φυσικά δεν θέλετε σε κανένα εννιάμηνο να τρέχετε για πάμπερς και ζιπουνάκια. Στην περίπτωση όμως που ο φοβερός απόγονος αποτελεί το όνειρο σας, τότε διαλέξατε την κατάλληλη περίοδο. Άντε με το καλό, να μου κρατήσετε ένα λεοπάρ. Αυτά ήταν τα θετικά του μήνα. Ας περάσουμε τώρα στα άλλα. (Αν είστε όρθιοι, καθίστε ή καλύτερα ξαπλώστε). Ο Άρης λοιπόν, που λέτε, μέχρι τις 17/11 θα βρίσκεται στον αστερισμό σας, όπερ σημαίνει ότι στο χώρο της δουλειάς θα φορεθεί πολύ το μιλιτέρ, οι γκρίνιες, οι ζήλειες, τα πάθη και οι πλαγιομετωπικές. Προμηθευτείτε λοιπόν έγκαιρα αλεξίσφαιρα και κάνα αερόσακο, be careful όταν κρατάτε τιμόνι (ακόμη και τρακτέρ) και εκεί γύρω στις 28/11, που σούρνεται μια έκλειψη απέναντί σας, βάλτε ένα «λέοντος» στο στόμα, γιατί όλο και καμία κοτσάνα θα αμολήσετε και θα γίνει «της Συρίας» στο σπίτι...
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι φυσικό το φετινό φθινοπωρινό ντεπιεζάκι να σας πέφτει λίγο στενό στη μέση και στις βάτες. Για ρωτήστε όμως και τ' άλλα ζώδια στην πλατεία Βάθη τι ζωή περνούν; Τα άστρα λοιπόν κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισαν να μην σας βάλουν ανάμεσα στους ευνοημένους αυτού του μήνα (είδατε εσείς κανένα;) ούτε όμως και τους γκαντέμηδες και τους κακορίζικους. Κάπου σπη μέση είστε, και το καλό που σας θέλω κάντε τουμπέκι ψιλοκομμένο. Από τις βασικές μουρτζουφλοσύνες αυτού του μήνα, η φοβερή και τρομερή έκλειψη της Σελήνης στους Διδύμους υπόσχεται να σας κάνει τα νεύρα λαδόκολλα, εκεί γύρω στις 28/11, και το κακό είναι ότι δεν φταίτε εσείς. Η φαντασία σας τα φταίει.
Να εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε. Η σεληνιακή έκλειψη δεν θα 'ναι τόσο πλούσια σε πραγματικά γεγονότα (π.χ. δεν θα σκοτώσετε τώρα τον προϊστάμενο σας), αλλά σε ψυχολογικά (θα νομίζετε ότι τον σκοτώσατε και θα σας κυνηγούν και οι τύψεις άδικα). Θα πάθετε γενικότερα μια συγκινησιακή ντεκαντάνς σε συνδυασμό με διάφορα ψυχοτραλαλά σύνδρομα και υπαρξιακές αναζητήσεις. Βέβαια, από τις 17 του μήνα με τον Άρη στο ζώδιό σας, ανάβουν όσο να ναι τα αίματα, οπότε δεν αποκλείονται και τα φονικά, -αλλά δε βαριέσαι σε δουλειά να βρισκόμαστε! Σε αντάλλαγμα, τα άστρα υπόσχονται φοβερές οικονομικές ικανοποιήσεις (θα προσγειωθεί επιτέλους ευρώπουλο στην τσέπη σας) και μην λιποθυμήσετε τώρα. Η περίοδος αυτή των παχουλών αγελάδων για το πορτοφόλι σας θα συνεχιστεί και μετά το Νοέμβρη. Άσε που αν είστε καλά Κρι-κρι τώρα (λέει) θα αναγνωριστούν οι κόποι και οι ιδρώτες που χύσατε και μπορεί να πάρετε και καμιά αυξησούλα (τέτοια θαύματα!)
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εσάς βασικά θα πρέπει να σας απασχολήσει πολύ η πρώτη έκλειψη που προκύπτει με τη Νέα Σελήνη (τελευταίο μοντέλο turbo) στις 14 του μήνα, σε καρέ με το ζώδιο σας! Σχέσεις και συνεργασίες τίθενται επί τάπητος (ήρθαμε για τα χαλιά) και μια κυρία που τη λένε Χλαπάτσα σας ζήτησε πριν από λίγο στο τηλέφωνο, αλλά είπαμε ότι λείπατε Φιλανδία μεριά. Κόντρες, φιλέτα, πάθη, ίντριγκες, τσαμπουκάδες, ζήλειες και διάφορες τέτοιες λοιμώξεις θα σας κρατήσουν στο κρεβάτι, την ίδια ώρα που θα θυμάστε τον Ιώβ και θα ζηλεύετε την καλοπέραση του συγκεκριμένου ήρωα της Παλαιάς Διαθήκης. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στις 17 του μήνα χτυπά η πόρτα (τοκ, τοκ) και δεν είναι ο Σόιμπλε που ψάχνει τον Ολάντ για να τον στραγγαλίσει. Είναι ο Άρης, βρε κουτά, που 'ρθε να ξεφθινοπωριάσει στον Αιγόκερω! Ηρεμήστε στρώνοντας ένα γερό cocooning στο σπίτι, αποστηθίστε τους ψαλμούς του Δαυίδ και προετοιμαστείτε για τις καλύτερες μέρες, που εδώ και χιλιετηρίδες σας υποσχέθηκαν οι κυβερνώντες. Έτσι κι αλλιώς εδώ και μήνες (για να μην πούμε χρόνια) βλέπετε πενηντάρικο και ψιθυρίζετε: Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε; Οπότε, τώρα θα λυγίσετε, που έχετε πήξει στο δίλεπτο με μια βόλτα στον ηλεκτρικό; Μην είμαστε κι αχάριστοι...
 
ΙΧΘΕΙΣ
Κατά τ' άλλα δεν φταίτε διόλου εσείς, καθότι ο όφις σάς εξαπάτησε και εγώ είχα πάει στο περίπτερο -λέει- να πάρω γαρίδες για το γιουβέτσι. Τώρα ό,τι και να σας πω, θα σας κακοκαρδίσω και δεν το επιθυμώ, αφού η στήλη αλλά και ο internet ολάκερος (που θα 'λεγε και η φιλενάδα μου η Μαλβίνα) από κάτι σαν και εσάς ζει. Πάντως, είναι αλήθεια ότι το σίριαλ με τους πρωτόπλαστους το 'χετε εμπεδώσει ως καλά ψαράκια και τώρα επιθυμείτε να το αλλάξετε κάπως το σκηνικό. Το πλανητομάνι που τον προηγούμενο καιρό έκανε ντου στο Ζυγό αρχίζει σιγά-σιγά να πλακώνει στο Σκορπιό, που είναι το αγαπημένο σας ζώδιο και μενού συγχρόνως (για συναγρίδα ουδείς λόγος, άντε καμιά γαρίδα και σιχτίρ πιλάφ) και η όλη κατάσταση δεν θα σας στενοχωρήσει τώρα, που τα υπόλοιπα έντεκα ζώδια βρίσκονται στην τσίτα. Ό Έρως και πάλι στο προσκήνιο και το σεξ (ό,τι καλύτερο) θα σας απασχολήσει ολόκληρο το μήνα. Αγοράστε κάλτσες, ζαρτιέρες και παρελκόμενα από το κινέζικο και οπλιστείτε με υπομονή, για να τσακώσετε κανέναν οργασμό σε τιμή φαντάρου. Μάλιστα, μετά τις 22/11, η Αφροδίτη που κάνει παρέα με το Σκορπιό (γιατί έτσι της αρέσει) ανάβει τη λάμπα και βγαίνει για πυροφάνι (όχι, για πεζοδρόμιο ποσώς), έτσι, για να σας δώσει την ευκαιρία να ξεπεράσετε μοναξιές και βλακείες και να βρείτε επιτέλους το ταίρι που θα λειτουργήσει ως μυο-χαλαρωτικό. Ev ολίγοις: την περίοδο αυτή τα θηλυκά, τα αρσενικά και τα ζωντανά γενικότερα θα κάνουν ουρά έξω από την πόρτα σας. Περάστε κόσμε…

Από τον αστρολόγο Γιώργο Ματσάγγο


  • Στο Myastro, θα βρείτε όλα όσα αφορούν ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ και ΖΩΔΙΑ.
  • Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
  • Οι ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
  • Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
  • Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
  • Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-10-2012 00:00:00