blank
 
blank

Ανάδρομος Κρόνος στον Σκορπιό ...και στα οικονομικά δεν πάμε καλά!

 
Ανάδρομος Κρόνος στον Σκορπιό ...και στα οικονομικά δεν πάμε καλά!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ανάδρομος Κρόνος στον Σκορπιό

Στις 18 Φεβρουαρίου και ώρα 19.02, ο Κρόνος ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, η οποία θα ολοκληρωθεί το πρωί της 8ης Ιουλίου 2013. Πρόκειται για μια διέλευση που θα προκαλέσει προβλήματα και δυσκολίες σε οικονομικά ζητήματα (Κρόνος στον Σκορπιό) τα οποία θα πρέπει να επανεξεταστούν και να βρεθούν νέες λύσεις, αφού φαίνεται ότι δεν αποδίδουν όπως αναμενόταν.
 
Το γεγονός ότι ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης συντηρητικός και προνοητικός που σχετίζεται με τον χρόνο, την οργάνωση και την πειθαρχία, συνιστά να βασιστούμε στις εμπειρίες που έχουμε αποκομίσει μέχρι τώρα, να εντοπίσουμε τις κινήσεις και τα μέτρα που απέδωσαν καθώς και εκείνα που δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να προχωρήσουμε στις αλλαγές που πρέπει.
Sponsored Links

Ο Κρόνος βοηθά αυτούς που έχουν υπευθυνότητα

Ο Κρόνος σχετίζεται με τις κυβερνήσεις και τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και οι αλλαγές και οι αποφάσεις αυτό το διάστημα αφορούν περισσότερο αυτά τα άτομα, παρόλο που ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, ο καθένας μπορεί να πάρει τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να επιφέρει μια καλύτερη προσωπική πορεία.
 
Όσοι καταφέρουν να αναδιοργανώσουν τις δυνάμεις τους, να αξιολογήσουν σωστά τις εμπειρίες τους και να προχωρήσουν στις κατάλληλες αλλαγές θα είναι και οι πιο ωφελημένοι αυτής της περιόδου. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Κρόνος ακόμα και στην ανάδρομη πορεία του αγαπάει τα άτομα που εργάζονται σκληρά και είναι υπεύθυνα για τις πράξεις τους.

Κριός

Φίλε Κριέ, στις 18 Φεβρουαρίου ο Κρόνος ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό τα οικονομικά σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, και κυρίως τα οικονομικά που σχετίζονται με τράπεζες, δάνεια, φόρους ή με ένα κοινό ταμείο. Ίσως θα πρέπει να επανεξετάσεις τα προβλήματα που επικρατούν σ’ αυτούς τους τομείς, και να προσπαθήσεις να τα λύσεις. Εάν εκκρεμούν υποθέσεις που σχετίζονται με κληρονομιές ή αγοραπωλησίες ακίνητης περιουσίας θα πρέπει τώρα να κάνεις κάποιες απαραίτητες διορθώσεις. Παράλληλα, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τους φόβους που έχεις για μια σημαντική σχέση σου. Με τη βοήθεια του συντρόφου σου θα πρέπει να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη σου ώστε να μην βλέπεις παντού γύρω σου εχθρούς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος στις 18 Φεβρουαρίου, στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που αφορά στις σχέσεις σου. Μέχρι και τις 7 Ιουλίου που θα ακολουθεί ανάδρομη πορεία, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια εμπόδια και δυσκολίες με τον σύντροφό σου, που θα έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια αβεβαιότητα σχετικά με το κοινό σας μέλλον. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει οπωσδήποτε μια ψυχρότητα ανάμεσά σας, αντίθετα, μπορεί να σημαίνει μια γραφειοκρατική διαδικασία που εκκρεμεί, ή κάποιες διαφωνίες συγγενικών σας προσώπων που σας προβληματίζουν. Αν είσαι ελεύθερος, το συγκεκριμένο διάστημα, είναι πιθανό να κάνεις σοβαρές γνωριμίες, ωστόσο για κάποιο λόγο δεν θα μπορέσουν να εξελιχθούν στο άμεσο μέλλον. Τέλος, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, καλό θα είναι να το αναβάλλεις προς το παρόν, καθώς θα υπάρξουν προβλήματα που δεν θα μπορέσεις να παρακάμψεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου, ο Κρόνος θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτή η διέλευση απαιτεί λίγη προσοχή τόσο στην δουλειά σου όσο και στην υγεία σου. Θα πρέπει λοιπόν για να ανταποκριθείς στα αυξημένα σου καθήκοντα, να προγραμματίσεις και να οργανώσεις τον χρόνο σου έτσι, ώστε να τα προλαβαίνεις όλα, χωρίς να καταπονείς τον οργανισμό σου. Αν είσαι άνεργος και αναζητάς μια νέα εργασία, ίσως θα πρέπει να αναδιοργανωθείς και να αναθεωρήσεις κάποιες αποφάσεις σου ώστε να έχεις περισσότερες επιλογές στην αναζήτησή σου. Όσον αφορά στην υγεία σου, τώρα η είναι κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείς με παλιά προβλήματα που επανέρχονται στην επιφάνεια και να τα λύσεις μια για πάντα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, στις 18 Φεβρουαρίου, ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 Ιουλίου. Έτσι, παρόλο που ο Κρόνος βρίσκεται σε ένα ευνοϊκό για σένα ζώδιο, το επόμενο διάστημα θα πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με την επίλυση προβλημάτων που αφορούν στην δημιουργικότητά σου, στα παιδιά σου ή σε μια σχέση σου. Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια σε κάποιες αποφάσεις σου που δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν αυτό το διάστημα. Αν για παράδειγμα έχεις προγραμματίσει τον αρραβώνα σου ή την επισημοποίηση της σχέσης σου ίσως για κάποιους λόγους αναβληθεί για λίγο διάστημα. Αν πάλι έχεις χωρίσει πρόσφατα από μια σοβαρή σχέση, ίσως αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και την επαναπροσεγγίσεις για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, ο Κρόνος από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δημιουργεί αρκετά προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον, εδώ και αρκετό καιρό. Από τις 18 Φεβρουαρίου όμως μέχρι και τις 7 Ιουλίου, η ανάδρομη κίνησή του, ίσως αποτελέσει το έναυσμα για να βάλεις σε δεύτερη μοίρα όλες τις υπόλοιπες δουλειές σου και ασχοληθείς σοβαρά με θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Παρά το γεγονός ότι ο Κρόνος θα δημιουργήσει εμπόδια και δυσκολίες στις αποφάσεις σου, θα μπορέσεις να κάνεις μεγάλες αλλαγές και να προχωρήσεις σε ριζικές ανακατατάξεις με την υπομονή σου και την ισχυρή σου θέληση. Αν μάλιστα χρειάζονται κάποιες επισκευές ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνος και κόπος, το αποτέλεσμα όμως θα είναι αυτό που θέλεις. Τέλος, οι σχέσεις με την οικογένειά σου μπορεί να κλονιστούν αυτό το διάστημα, είναι στο χέρι σου όμως να επαναφέρεις την αρμονία και να κερδίσεις την εκτίμηση των οικείων σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, στις 18 Φεβρουαρίου ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Η πορεία αυτή θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουλίου και όλο αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέχεις τις επαφές σου με το κοντινό σου περιβάλλον, τα αδέλφια σου, τους γείτονές σου, τους φίλους σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσεις τις ιδέες σου, να επανεξετάσεις την συμπεριφορά σου απέναντι σε κάποια πρόσωπα, να συνειδητοποιήσεις τα λάθη σου και φυσικά να προσπαθήσεις να τα διορθώσεις. Φυσικά για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να έχεις «ψαχτεί» πολύ και να είσαι σίγουρος για τις κινήσεις σου. Δεν θα πρέπει επίσης να δειλιάσεις ή να φοβηθείς αλλά να λειτουργήσεις ώριμα και αποφασιστικά. Αν πρόκειται να δώσεις εξετάσεις ή να υπογράψεις οποιαδήποτε συμφωνία, καλό θα είναι πολύ προσεκτικός. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η ανάδρομη πορεία του Κρόνου ξεκινάει στις 18 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 7 Ιουλίου και πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το μείζον θέμα τους επόμενους μήνες θα είναι τα οικονομικά σου, τα οποία θα παρουσιάσουν αρκετά σκαμπανεβάσματα και θα χρειαστούν εξειδικευμένους χειρισμούς. Αν μάλιστα διαπιστώσεις πώς παρά τις προσπάθειές σου το περασμένο διάστημα, η τακτική σου δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, ίσως θα πρέπει τώρα να αλλάξεις τα σχέδιά σου και να εφαρμόσεις μια νέα τακτική που μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλύτερη. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου, δεν αναιρεί το γεγονός να βρεις μια νέα πηγή εσόδων, θα χρειαστεί όμως να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και να δουλέψεις σκληρά για να συμβεί αυτό. Ένα ξεκαθάρισμα μπορεί να κάνεις και στον συναισθηματικό τομέα, ώστε να κρατήσεις κοντά σου μόνο τα άτομα που αξίζουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 18 Φεβρουαρίου ο Κρόνος που βρίσκεται ήδη στο δικό σου ζώδιο, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του η οποία θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα συμβούν καθοριστικά γεγονότα που θα έχουν ως αποτέλεσμα να επαναπροσδιορίσεις την προσωπικότητά σου, τις φιλοδοξίες σου, τα όνειρά σου και την επαγγελματική σου πορεία ακόμα. Αν μάλιστα οι μέχρι τώρα κινήσεις σου, δεν έφεραν τα αποτελέσματα που περίμενες, δεν αποκλείεται ακόμα και να προγραμματίσεις ριζικές αλλαγές που θα αλλάξουν συθέμελα τη ζωή σου. Εκείνο που θα πρέπει να ξέρεις σ’ αυτή την περίπτωση, είναι ότι τώρα ευνοούνται οι αλλαγές και ακόμα περισσότερο ευνοείται το κλείσιμο θεμάτων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και σε καμία περίπτωση δεν ευνοείται ένα καινούργιο ξεκίνημα που είναι καταδικασμένο να αντιμετωπίσει ανυπέρβλητες δυσκολίες. Αν λοιπόν σκέφτεσαι ένα νέο ξεκίνημα, καλύτερα να περιμένεις λίγους μήνες ακόμα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, διανύεις μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο με την παρουσία του Κρόνου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, κατά την οποία η ανεξαρτησία σου έχει περιοριστεί κατά πολύ και πολλές φοβίες σου έχουν βγει στην επιφάνεια και σε προβληματίζουν. Από τις 18 Φεβρουαρίου μάλιστα που ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, τα φαινόμενα αυτά θα γίνουν ακόμα πιο εμφανή και ίσως «βαρύνουν» κατά κάποιο τρόπο τη ψυχολογία σου. Μια εσωτερική αναζήτηση για το αν βρίσκεσαι ή όχι στο σωστό δρόμο και αν ακολουθείς πράγματι τα όνειρά σου, θα σε ωθήσει να διευρύνεις το πεδίο των επιλογών σου ή και να διαφοροποιήσεις την φιλοσοφία σου σε κάποια θέματα. Η μοναξιά αυτό το διάστημα, θα σε βοηθήσει να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, ο κυβερνήτης σου Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 18 Φεβρουαρίου η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου και να επαναπροσδιορίσεις τις επιλογές σου που σχετίζονται με τα όνειρά σου, τις φιλοδοξίες σου και τα ιδανικά σου. Οι εμπειρίες που έχεις αποκτήσει μέχρι τώρα θα σου φανούν πολύ χρήσιμες καθώς θα σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις μια διαφορετική τακτική προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Φυσικά ίσως χρειαστεί να αποκοπείς και από κάποια πρόσωπα που θεωρείς ότι ανακόπτουν την πορεία σου και την πρόοδό σου, αλλά αυτο θα γίνει μετά από ώριμη σκέψη και αφού έχεις βεβαιωθεί ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση για σένα. Το ίδιο διάστημα είναι πιθανό να αναβιώσουν κάποιες παλιές φιλίες που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788. 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 18 Φεβρουαρίου ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Κρόνος ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν ζητήματα σχετικά με την καριέρα σου και ίσως αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές προκειμένου να πετύχεις καλύτερα τους στόχους σου. Ακόμα και αν μέχρι τώρα δεν έχεις εντοπίσει τα λάθη σου, τώρα θα προβληματιστείς και θα αναλύσεις κάποια γεγονότα που θα σε οδηγήσουν στην σωστή λύση. Αν είσαι άνεργος και αναζητάς μια νέα εργασία, ο ανάδρομος Κρόνος μπορεί να σου φέρει μία πρόταση την οποία θα πρέπει να σκεφτείς καλά, ακόμα και αν θεωρείς ότι δεν σου ταιριάζει, αφού με τον καιρό θα διαπιστώσεις ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισες στην αρχή, υπάρχουν άριστες προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, ο Κρόνος που βρίσκεται σε μια πολύ ευνοϊκή θέση για σένα, ξεκινάει στις 18 Φεβρουαρίου την ανάδρομη πορεία του. Έτσι, μέχρι και τις 7 Ιουλίου, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου, ενώ θα προβληματιστείς και σχετικά με την μόρφωσή σου. Αν μάλιστα νιώθεις ότι έχεις λάβει μια ανεπαρκή εκπαίδευση πάνω σε έναν τομέα που σε ενδιαφέρει, είναι πολύ πιθανό να επεκτείνεις τις γνώσεις σου μέσα από σεμινάρια ή ακόμα και μέσα από σχολές του εξωτερικού έστω και μέσα από το διαδίκτυο. Επιπλέον, ίσως θελήσεις να ταξιδέψεις στο εξωτερικό για να πάρεις κάποιες ιδέες σχετικά με την δουλειά σου ή για να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα που σου έχουν λείψει. Αν εκκρεμούν νομικές υποθέσεις, ίσως τελειώσουν αυτό το διάστημα και μάλιστα με πολύ θετική έκβαση για σένα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-02-2013 00:00:00