blank
 
blank

Άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω.

 
Άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω.
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 2
 

Κύριο χαρακτηριστικό της εβδομάδας αυτής είναι η Πανσέληνος, που κορυφώνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω

Είναι ένα φεγγάρι που έρχεται να μας υπενθυμίσει πως όσο πιο πολύ αγκαλιάσουμε τον εαυτό μας, όσο πιο πολύ έρθουμε σε επαφή με το συναίσθημά μας, τόσο περισσότερο θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε υγιείς σχέσεις και συνεργασίες! Το πιο σημαντικό στον κύκλο αυτόν είναι να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας, και όχι να εστιάσουμε στους ρυθμούς και τους συμβιβασμούς που απαιτεί η σκληρή καθημερινότητά!

Από την άλλη μεριά, η εβδομάδα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για να ολοκληρώσουμε οτιδήποτε μπορεί να έχουμε αφήσει σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα, είτε αυτό αφορά την επαγγελματική μας ζωή, συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις, όσο και την προσωπική, αποκαθιστώντας σχέσεις οι οποίες μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν!

Ερμής και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο

Δυο πολύ σημαντικές όψεις, το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, αλλά και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που κορυφώνονται την Τρίτη και την Τετάρτη αντίστοιχα, λειτουργούν άκρως επιβοηθητικά στην εξισορρόπηση της ψυχολογίας μας, αλλά και των καταστάσεων με τις οποίες ερχόμαστε αντιμέτωποι. Παράλληλα, βοηθούν και σε ξεκαθαρίσματα, αλλά και γενικότερα στην ολοκλήρωση των όποιων θεμάτων έχουμε αφήσει σε εκκρεμότητα.

Ήλιος στον Λέοντα

Και βέβαια, την Παρασκευή έχουμε την μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, μια θέση που θα αλλάξει τις ενέργειες και τις διαθέσεις και θα μας εισάγει σε μια περίοδο πιο φωτεινή, πιο αισιόδοξη και πιο ελπιδοφόρα… Ανανεώνεται σημαντικά το τοπίο των σχέσεών μας και η ερωτική μας ζωή, ενώ ερχόμαστε και πιο κοντά στους στόχους και τις επιδιώξεις μας.

Σελήνη στον Αιγόκερω

Η σημερινή ημέρα κινείται κάτω από την επιρροή της Σελήνης, η οποία ήδη βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, δίνοντας μια μεγαλύτερη έμφαση σε πρακτικά ζητήματα, αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις.

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στις 8:36 μμ. δίνει ένα πολύ συναισθηματικό κλίμα στις βραδινές ώρες της ημέρας, ιδανικό για χαλάρωση, ξεκούραση, ονειροπόληση, αλλά και όμορφες, ζεστές στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάμε.

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, είστε εσείς που εισπράττετε την ενέργεια αυτού του κύκλου της Σελήνης, που σας βοηθά δημιουργώντας μια πολύ καλύτερη διάθεση μέσα σας, ενώ σας εξυπηρετεί και στην διαχείριση των πρακτικών ζητημάτων της καθημερινότητάς σας!

Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-07-2016 19:00:00