blank
 
blank

Πρωτομαγιά: Η Σελήνη σε αντίθεση με Κρόνο κι εξάγωνο με Αφροδίτη. Απομυθοποίηση των σχέσεων, αλλά και διάθεση για έρωτα!

 
Πρωτομαγιά: Η Σελήνη σε αντίθεση με Κρόνο κι εξάγωνο με Αφροδίτη. Απομυθοποίηση των σχέσεων, αλλά και διάθεση για έρωτα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Σελήνη την Πρωτομαγιά

Σελήνη σε αντίθεση με Κρόνο: απομυθοποίηση των σχέσεων

Το τελευταίο βράδυ του Απριλίου, η Σελήνη εγκαταλείπει τον Ταύρο και εισέρχεται στους Διδύμους. Πριν αυτό όμως συμβεί, το πρωί της 30ης Απριλίου, από τον Ταύρο ακόμα, σχηματίζει μία αντίθεση με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, κατά την οποία θα βγουν όλα τα ψυχολογικά μας ελλείματα στη φόρα καιν συνοδευόμενα από απογοητεύσεις, θα βαρύνουν κάπως το κλίμα της ημέρας.
 
Γιατί συμβαίνει αυτό; Ο Κρόνος ζητά το σοβαρό και το λειτουργικό, ενώ η Σελήνη έχει ανάγκη να ξεφύγει από τη καταπίεση και τη στέρηση. Δύο πράγματα δηλαδή, εκ διαμέτρου αντίθετα, τα οποία έχουν ψυχολογικό αντίκτυπο. Μια δύσκολη μέρα λοιπόν, που στα ερωτικά θα απαιτηθεί να μπουν πλαίσια και να γίνουν ξεκαθαρίσματα. Ας τονιστεί εδώ πως καμία κατάσταση, είτε ερωτική είτε επαγγελματική, δεν θα προχωρήσει χωρίς υποχωρήσεις και δεκτικότητα σε περιορισμούς.
 
Το σύνθημα προσέχουμε για να έχουμε αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, ενώ το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί, είναι πόσο μπορεί να αντέξει κάποιος, ώστε να θεωρηθεί πως (δεν) καταπιέζεται!
 
Σε σχέσεις, οι οποίες έχουν καλά δομημένα όρια, θα πρέπει να υπερνικήσουμε τους φόβους μας, που μπορεί να είναι η απώλεια του άλλου, ο έλεγχος που ασκεί πάνω μας, τα σχέδια που φαίνεται πως για λίγο να αναβάλλονται, τα χρήματα που δεν υπάρχουν για μια εξόρμηση μακριά από την καθημερινότητα. Το θετικό είναι πως θα δούμε τη σχέση στη μορφή που έχει πραγματικά, χωρίς ροζ γυαλιά.
 
Παράλληλα, θα πιεστούμε να δείξουμε ένα πιο ανοιχτό κοινωνικό προφίλ και να αποδεχτούμε πράγματα που αντιπαθούμε, με βεβιασμένα χαμόγελα, αλλά λόγω των περιστάσεων, να συμβιβαστούμε.

Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: διάθεση για έρωτα

Πριν όμως η Σελήνη εγκαταλείψει τον Ταύρο και τα ξεκαθαρισμένα όριά του, θα σχηματίσει μία ακόμα όψη, θετική αυτή τη φορά. Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, που θα μας χαρίσει στιγμές απόλαυσης, ερωτισμού και την αντίληψη της πραγματικής αγάπης, ώστε να την εκτιμήσουμε. Ευκαιρία να βρεθούμε με άτομα που αγαπάμε και υπάρχει μεταξύ μας μια καλή χημεία.
 
Η εύνοια θα είναι και κοινωνική, αφού η όψη αυτή συσφίγγει τους κοινωνικούς δεσμούς και μας κάνει ικανούς να ανταποκριθούμε σε προσκλήσεις, να επικοινωνούμε και να είμαστε σε μια συνεχή κίνηση εκτός σπιτιού, ανάμεσα σε κόσμο. Έτσι, για να ανακουφιστούμε από τις δαγκάνες του Κρόνου.
 
O μήνας κλείνει λοιπόν, με την Σελήνη να αποχαιρετά το Ταύρο, τα μεσάνυχτα της 30ης Απριλίου και μετά από ένα διήμερο πίεσης και σοβαρών συζητήσεων, να περνά στον πιο χαλαρωτικό και επιπόλαιο Δίδυμο. Οι εντάσεις πέφτουν, έστω και αρχικά, η σκέψη περιστρέφεται γύρω από τον έρωτα και το φλερτ, ενώ το δικαίωμα στην ελευθερία είναι δεδομένο.

H Σελήνη την Πρωτομαγιά: γλυκά συναισθήματα

Το πρωί της Πρωτομαγιάς, η Σελήνη θα βρίσκεται ήδη στους Διδύμους, χαρίζοντας μας απολαυστικές στιγμές ανεμελιάς και χαλάρωσης. Την ίδια μέρα αργότερα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, θα μας δώσει μία μεγάλη συναισθηματική ένταση, η οποία θα επιφέρει εξάρτηση από τα αγαπημένα άτομα, την οικογένεια, τον εραστή. Η ενδόμυχη ευχή να μείνουν όλα ως έχει, μπορεί να επαναληφθεί από πολλές ψυχές. Είναι η προσήλωση στη στιγμή, η ευγνωμοσύνη στη θεϊκή δημιουργία, η ευλογία του να είσαι με άτομα που αγαπάς και να περιστοιχίζεσαι με ανάλογα συναισθήματα από τους άλλους.
 
Την ημέρα αυτή ίσως υπάρξουν σκέψεις και συζητήσεις για ανεκπλήρωτους έρωτες, για σχέσεις βασισμένες σε ψευδαισθήσεις και από απόσταση. Όπως επίσης θα υπάρξει και ο φόβος πως αφεθήκαμε σε υποσχέσεις υπερβολικές και όχι σοβαρές, με αντίτιμο τον ίδιο τον έρωτα!
 
Οι έρωτες και η έκβασή τους, λοιπόν. Όπως και να έχει, θα νιώσουμε έντονα την ανάγκη του άλλου μια τέτοια μέρα, βιώνοντας επιθυμίες και προσδοκίες.
 
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Άρη, ανακτώντας τις δυνάμεις της και βγαίνοντας από την ομίχλη και τις μελαγχολικές σκέψεις του Ποσειδώνα.
 
Ευκαιρία για ερωτικές καταστάσεις, απολαυστικές στιγμές και απελευθέρωση των ενστίκτων και των ορμών μας. Η λίμπιντο ζητά αποκατάσταση! Μα θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα η μέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για τα όλα τα ζώδια στο άρθρο Τα άστρα την Πέμπτη 1 Μαΐου, με τη Σελήνη στους Διδύμους.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-04-2014 00:00:00