blank
 
blank

Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα! Τα άστρα σήμερα με Σελήνη στους Διδύμους και τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό.

 
Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα! Τα άστρα σήμερα με Σελήνη στους Διδύμους και τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Σελήνη στους Διδύμους

Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα! Η μέρα βγάζει προς τα έξω τον επικοινωνιακό της χαρακτήρα με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο των Διδύμων στις 9.15πμ, οπότε το παιχνίδι ξεκινά από τις πρωϊνές ώρες… Και βεβαίως τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά, οι ευχές και τα χρόνια πολλά έχουν την τιμητική τους, το πνεύμα των Χριστουγέννων πλανιέται στον αέρα μεταφέροντας μηνύματα αγάπης απ’ άκρη σε άκρη…
 
 Το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα πασπαλίζει με μπόλικες δόσεις ονείρου τις ζωές, δίνοντας τους διαβατήριο για ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των εορτών, εκεί που ο καθένας μας θα ανταμώσει τις δικές του Νεράιδες, τα δικά του Ξωτικά, για να χαθεί μαζί τους στο ξέφωτο της Νεραϊδοχώρας για να ζήσει το δικό του παραμύθι… αυτό που κουβαλάει μαζί του ενθύμιο από τα χρόνια του τα παιδικά, μια και για τον καθέναν από εμάς τα Χριστούγεννα έχουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα που το συνοδεύουν πάντα οι αναμνήσεις του Δέντρου της τρυφερής ηλικίας…
 
Τις απογευματινές ώρες, το εξάγωνό της με τον Ουρανό, μπορεί πολύ εύκολα να δημιουργήσει εκείνες τις αναπάντεχες συμπτώσεις που θα μας βγάλουν από το σπίτι ή απ’ όπου είμαστε για να μας ξαφνιάσουν ή να μας εκπλήξουν ευχάριστα από αυτό που θα φέρουν στον δρόμο μας!
 
Ο Ήλιος βεβαίως από το ζώδιο του Αιγόκερου, μας προσθέτει ένα άγχος του να τα προλάβουμε όλα, να τα οργανώσουμε και σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχουν και οι στόχοι του αύριο, που απασχολούν σε μεγάλο βαθμό πολλούς … αλλά τελικά εκείνο που υπερισχύει είναι η χαρά!
 
Είναι μια ημέρα ξεκούρασης, χαράς, γιορτής, γλεντιού, μια και οι Ουρανοί πριμοδοτούν όλη τη χαρούμενη ατμόσφαιρα και δίνουν έξτρα μπόνους στους Διδύμους , Κριούς, Ζυγούς, Υδροχόους και Λέοντες των πρώτων ημερών, φέρνοντας πιο κοντά τους αγαπημένα πρόσωπα, προσφέροντας τους κόκκινες καραμελίτσες ευτυχίας που θα καταναλώσουν σε μεγάλες ποσότητες!

Το δύσκολο τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό

Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή, επειδή εκτός από την πορεία της Σελήνης και τις όψεις της, μπαίνουμε στην επήρεια της όψης του Ήλιου σε τετράγωνο με τον Ουρανό , (η όψη ολοκληρώνεται την Τετάρτη). Πέρα λοιπόν από τα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά της ημέρας και το χαρούμενο χρώμα των εορτών, καλό είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι λέμε και ότι κάνουμε, μια και η ένταση είναι κυρίαρχο στοιχείο του διημέρου  και πολλά ξαφνικά γεγονότα μπορεί να μας βγάλουν εκτός κλίματος! Ιδιαίτερα Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι των πρώτων ημερών κρατήστε χαμηλούς τόνους γιατί η μέρα μπορεί να κρύβει ανατροπές και παγίδες!
 
Σας ευχόμαστε να έχετε μια υπέροχη γιορτινή ημέρα!!!!!!!
  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-12-2012 00:00:00