blank
 
blank

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Καρκίνο μας φέρνει σε επαφή με το συναίσθημα!

 
Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Καρκίνο μας φέρνει σε επαφή με το συναίσθημα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Η Σελήνη στον Καρκίνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Σελήνη κενή πορείας στους Διδύμους: Πύργοι στην άμμο

Με τη Σελήνη να βρίσκεται σε τελευταίο τέταρτο και σε φάση κενή πορείας στους επικοινωνιακούς Διδύμους κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, φαίνεται πως ναι μεν αιωρείται μια κοινωνική και επικοινωνιακή διάθεση, χωρίς όμως να υπάρχουν έμπρακτα αποτελέσματα. Με άλλα λόγια, μπορούμε να απολαύσουμε την ανάλαφρη ατμόσφαιρα, αλλά καλό θα είναι να έχουμε χαμηλές προσδοκίες, αφού οτιδήποτε κι αν προσπαθήσουμε να οργανώσουμε σήμερα, θα καταλήξει να έχει την μοίρα του… πύργου στην άμμο.
 
Μετά την χθεσινή, έντονη ημέρα με τις πολλαπλές πλανητικές όψεις, η Σελήνη φαίνεται να δικαιούται ένα μικρό διάλειμμα. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς, ώστε να οργανώσουμε τις σκέψεις και τα σχέδιά μας για το μέλλον και να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, χωρίς όμως να προβούμε σε πράξεις και αποφάσεις.

Σελήνη στον Καρκίνο: Επαφή με το συναίσθημα

Στις 6:24 μ.μ. η Σελήνη εισέρχεται στον προστατευτικό Καρκίνο, φέρνοντάς μας σε επαφή με τον συναισθηματικό μας κόσμο. Με το ένστικτό μας και πάλι σε λειτουργία, έχουμε την ικανότητα να διαχειριστούμε καλύτερα τις συνθήκες και τους γύρω μας. Η προσοχή μας στρέφεται σε προσωπικά ζητήματα, στο σπίτι και την οικογένειά μας προς τις βραδινές ώρες, αφού θα υπάρχει μια τάση για εσωστρέφεια και μια ανάγκη να συνδεθούμε περισσότερο συναισθηματικά παρά διανοητικά με τους άλλους.

Οι πληγές φανερώνονται

Παράλληλα, η όψη αντίθεσης που πλησιάζει μεταξύ της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Χείρωνα από τους Ιχθείς, μας καλεί να συμπεριφερθούμε με ευαισθησία και κατανόηση στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθώς παλιά τραύματα και πληγές που δεν έχουν κλείσει, ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια.
 

Με την Σελήνη να βρίσκεται σε «ανενεργή φάση» μέχρι το απόγευμα, ας εκμεταλλευτούμε την ημέρα για να κάνουμε μία στροφή προς τα μέσα και να αφουγκραστούμε τις προσωπικές μας ανάγκες. Άλλωστε, το τρίγωνο που θα σχηματίσει το βράδυ με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, θα ανοίξει τις πύλες ενός ονειρικού κόσμου, παρακινώντας μας να χαθούμε μέσα σε αυτόν… Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Επιλέξτε το ζώδιο σας:
 
 
Η Σελήνη στον Καρκίνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Η Σελήνη στον Καρκίνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-09-2014 20:00:00