blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Λέοντα: Προετοιμάζοντας την Πανσέληνο!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Λέοντα: Προετοιμάζοντας την Πανσέληνο!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015, με την Πανσέληνο στον Λέοντα

Βρισκόμαστε ήδη κάτω από την επιρροή μιας αισιόδοξης και ενθαρρυντικής Πανσελήνου, που κορυφώνεται την αυριανή μέρα, στέλνει όμως την ευεργετική της ενέργεια και στην σημερινή, ενισχύοντας τις διαθέσεις, την ψυχολογία, αλλά και τις σχέσεις, που κινούνται σε ένα αρκετά αρμονικό κλίμα, με έντονη η διάθεση επαναδιαπραγμάτευσης των όποιων δύσκολων σημείων μπορεί να τις προβλημάτισαν!
 
Ας μην ξεχνάμε πως ο Ερμής βρίσκεται σε αναδρομή πορεία, δίνοντας τη δυνατότητα της επανεξέτασης, της συζήτησης, της αναθεώρησης των δυσκολιών που μπορεί να περάσαμε και να λειτούργησαν αρνητικά. Τώρα, η εποχή βοηθά στην εξυγίανση του οποίου δύσκολου κλίματος είχε δημιουργηθεί.

Σελήνη στον Λέοντα

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, δημιουργώντας ευνοϊκές προϋποθέσεις στις δημιουργικές συζητήσεις, βγάζοντας προς τα έξω μια διάθεση να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν. Παράλληλα, μπορούμε να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά με το πρόσωπα που αγαπάμε, ενώ δημιουργείται ένα πολύ καλό κλίμα στις σχέσεις μας γενικότερα!

Σελήνη σε αντίθεση με Ερμή και τρίγωνο με Ουρανό

Ωστόσο, η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή, που κορυφώνεται τις πολύ πρωινές ώρες, ανοίγει τη μέρα με μια σχετική ένταση να πλανάται στην ατμόσφαιρα, ακόμα και χωρίς σοβαρό λόγο, που όμως είναι ικανή να τροφοδοτήσει μια εριστική τάση ανάμεσα στα πρόσωπα και να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και διαφωνίες.
 
Όμως λίγο παρακάτω, στις 10:19 π.μ., το κλίμα αλλάζει, οι διαθέσεις επανέρχονται σε μια πιο αισιόδοξη φάση. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να δώσει ξαφνικά άλλη νότα στο σκηνικό της ημέρας, φέρνοντας ξαφνικές και απρόσμενες εξελίξεις, που λειτουργούν άκρως ενθαρρυντικά στην ψυχολογία μας… Ξαφνικά μηνύματα, ξαφνικές συναντήσεις, ξαφνικές ειδήσεις, μπορεί να λειτουργήσουν πολύ ευχάριστα, χρωματίζοντας με έντονα και όμορφα χρώματα το σκηνικό!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Λέοντα

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, είστε εσείς που δέχεστε την ενεργητική επίδραση της ημέρας. Καλό είναι να φροντίσετε να την εκμεταλλευτείτε, χρωματίζοντας με όμορφα χρώματα την καθημερινότητά σας και την διάθεση σας… Πως θα επηρεάσει την ερωτική σου ζωή σου η Πανσέληνος; Το Myastro σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Μάθετε περισσότερα για την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Φεβρουαρίου 2015.

Αστρολογικές προβλέψεις 2 ως 8 Φεβρουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Αφροδίτη στους Ιχθείς ως τις 20 Φεβρουαρίου. Ο έρωτας σε πρώτο πλάνο! Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Τα ζώδια τον Φεβρουάριο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Καυτές εξελίξεις και απρόβλεπτες ανατροπές!

 
Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-02-2015 20:00:00