Quantcast
blank
 
blank

Τα ζώδια τον Φεβρουάριο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Καυτές εξελίξεις και απρόβλεπτες ανατροπές!

 
Τα ζώδια τον Φεβρουάριο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Καυτές εξελίξεις και απρόβλεπτες ανατροπές!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 17
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις Φεβρουαρίου 2015.

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις Φεβρουαρίου 2015 και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

O Φεβρουάριος, ο μήνας που παραδοσιακά συνδέουμε με την γιορτή του έρωτα, έρχεται με πολλές εκπλήξεις στα «μπαγκάζια» του. Οι σημαντικές πλανητικές όψεις που θα σχηματισθούν στη διάρκειά του θα μας απασχολήσουν ποικιλοτρόπως, τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Αναμένονται «καυτές» εξελίξεις και απρόβλεπτες αλλαγές, καθώς τα γεγονότα θα «τρέχουν» με έντονους ρυθμούς και συνεχείς ανατροπές. Ευτυχώς, η ελπίδα για καλύτερες μέρες παραμένει ζωντανή, αφού όπως λέει και ο λαός μας, «ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει»!

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Θέλοντας να επιβεβαιώσει την φήμη του ως ερωτικός μήνας, ο Φεβρουάριος κάνει πρεμιέρα με τη σύνοδο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, μια όψη που τονίζει τον ερωτισμό, τον αισθησιασμό και το ρομαντισμό ωστόσο ταυτόχρονα ωθεί στην εξιδανίκευση ανθρώπων και καταστάσεων. Η σύνοδος αυτή, που σχηματίζεται την πρωτομηνιά, ευνοεί ιδιαίτερα τους Ταύρους, τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους, συνιστά όμως «μικρό καλάθι» στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς).

Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό

Στις 2 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Πρόκειται για μια πλανητική γωνία που «χορηγεί» τις νέες γνωριμίες και ευνοεί τις συλλογικές και τις ομαδικές δραστηριότητες.

Πανσέληνος στον Λέοντα

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου σχηματίζεται τις πρώτες πρωινές ώρες της 4ης του μήνα στον «αυτοκρατορικό» Λέοντα. Η συμμετοχή του τυχερού Δία, αλλά και του απρόβλεπτου Ουρανού καθιστά το φαινόμενο ελπιδοφόρο για πολλά ζώδια, με ιδιαίτερα ευνοημένους τους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους.

Ερμής σε εξάγωνο με Κρόνο

Το αρμονικό εξάγωνο που διαμορφώνει ο ανάδρομος Ερμής με τον Κρόνο στις 5 του μήνα, βοηθά στην επαναξιολόγηση των υποθέσεων με πνεύμα σοβαρότητας, ενώ είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για αλλαγή πλεύσης, με στόχο την μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Ήλιος σε αντίθεση με Δία

Η αντίθεση Ήλιου-Δία στις 6 Φεβρουαρίου είναι κακός σύμβουλος, αφού προδιαθέτει για άκαιρους ενθουσιασμούς και για υπερβολικές συμπεριφορές. Καλό είναι εκείνη τη μέρα να αποφύγουμε τις υπερβολές και τις καταχρήσεις και να έχουμε τον πλήρη έλεγχο των κινήσεών μας.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Στις 8 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την θετική εξέλιξη σε οικονομικές ή αισθηματικές υποθέσεις και αφορά περισσότερο τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους) και του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς).

Ερμής σε ορθή πορεία

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 11 του μήνα θέτει τέλος σε προβλήματα επικοινωνίας και στην ασυνεννοησία που κυριάρχησαν το τελευταίο διάστημα. Μέχρι τις 13/3, που θα παραμείνει στον Υδροχόο, ευνοεί συλλογικές προσπάθειες, ενώ προσφέρει γόνιμο έδαφος για νέες επιστημονικές ανακαλύψεις. Σε προσωπικό επίπεδο, ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοεί τις ριζοσπαστικές ιδέες, ενώ βοηθά στην επίλυση των προβλημάτων μέσα από την αντιμετώπιση από μια διαφορετική οπτική γωνία. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη διέλευση του Ερμή είναι εκείνα του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες).

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου σχηματίζεται στις 19 του μήνα στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου, ενώ λίγο αργότερα ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς. Την ίδια μέρα ο Ερμής σχηματίζει και πάλι εξάγωνο με τον Κρόνο προσδίδοντας μακροζωία σε νέες επιχειρήσεις. Οι όψεις αυτές ευνοούν τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα (Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους).

Αφροδίτη και Άρης στον Κριό

Η Αφροδίτη με τον Άρη περνούν στις 20 στον Κριό και προϊδεάζουν για ερωτικές «καντρίλιες». Ουσιαστικά, το ταυτόχρονο πέρασμα στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού σημαίνει το τέλος ενός κύκλου και μια νέα, ελπιδοφόρα αρχή.

Αφροδίτη σε σύνοδο με Άρη

Η ετήσια συνάντηση των δυο ερωτικών αρχέτυπων του ζωδιακού -της θηλυκής Αφροδίτης και του αρσενικού Άρη- πραγματοποιείται στις 22 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Κριού. Το πλανητικό ραντεβού των δύο εραστών της Αστρολογίας φέρνει θαυμάσιες εξελίξεις στις αισθηματικές σχέσεις, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια σειρά από ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα γεννηθούν νέοι έρωτες.

Αφροδίτη και Άρης σε τρίγωνο με Κρόνο

Το τρίγωνο που σχηματίζουν η Αφροδίτη και ο Άρης με τον Κρόνο στις 24 και 26/2 αντίστοιχα, προσθέτει σταθερότητα και εγγυάται μακροημέρευση στις σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, αλλά και σε όλα τα νέα ξεκινήματα. Οι όψεις αυτές ευνοούν ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).

Ήλιος σε τετράγωνο με Κρόνο

Μοναδική παραφωνία μέσα σε μια περίοδο με θαυμάσιες πλανητικές όψεις, η κόντρα Ήλιου-Κρόνου, που σχηματίζεται στις 23 του μήνα συνιστά προσοχή και σύνεση στις κινήσεις και τις ενέργειές μας.

Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Η αστρική συνεύρεση ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 26/2 είναι μια όψη που έχει δύο όψεις: την προσκόλληση σε αξίες και ιδανικά, με σύνθημα το «αγαπάτε αλλήλους» αλλά και την παραπλάνηση μέσα από επιτηδευμένες υποσχέσεις. Την παραπλανητική τάση του Ποσειδώνα καλούνται να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία και ρεαλισμό τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες). Μάθε τι θα συμβεί στα προσωπικά σου τον... καυτό Φεβρουάριο με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Ας δούμε αναλυτικά πως θα επηρεάσουν όλα αυτά τα αστρικά φαινόμενα και οι πλανητικές όψεις, τα δώδεκα ζώδια και τις προβλέψεις για τον Φεβρουάριο, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.
 

Σχετικά άρθρα

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2015. Αναθεωρήσεις και αλλαγές στις κοινωνικές σχέσεις. Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 19 ως 25 Ιανουαρίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Αστρολογικές προβλέψεις 19 ως 27 Ιανουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Μια αρκετά «θερμή» περίοδος μέσα στον πιο παγωμένο μήνα!

Χρόνια πολλά, Υδροχόε! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα. Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου!Από την Ματίνα Πάτζαλη

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

 
Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις Φεβρουαρίου 2015 και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-01-2015 15:12:00