blank
 
blank

Χρόνια πολλά, Υδροχόε! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα. Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου!

Χρόνια πολλά, Υδροχόε! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα. Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 24
 

Υδροχόος, το ζώδιο του μήνα

Υδροχόος, το ζώδιο του μήνα και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Τα γενέθλιά σου ξεκινάν αισιόδοξα, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, δίνοντας σου τη δυνατότητα (γιατί την ικανότητα την έχεις) να ανοίξεις άφοβα πόρτες στις προοπτικές και το μέλλον. Μπορείς να ανατρέψεις καταστάσεις, να αλλάξεις συνθήκες, να μεθοδεύσεις αλλαγές στον εαυτό σου, να δεχτείς το διαφορετικό, να δράσεις απροειδοποίητα και να ασχοληθείς με τα νέα σχέδια, που θα προκύψουν.
 
Στις 21 Ιανουαρίου, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου, δείχνοντάς σου πως η ανεξαρτησία και η ανατροπή, καλό θα είναι πριν εκδηλωθούν, να έχουν και κάποια βάση, για να μη σκορπίσουν στα χαμένα. Βέβαια, όσον αφορά στη μεθοδικότητα, την οργάνωση και την επικοινωνία, μάλλον έχεις πέσει στα δύσκολα, μπλέκοντας σε μία χαοτική κατάσταση.
 
Τουλάχιστον, θα έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς πολλές φορές το ίδιο πράγμα και να μειώσεις έτσι το ποσοστό αποτυχίας σε ένα εγχείρημα. Επίσης, παλιές καταστάσεις επανεμφανίζονται μπροστά σου, θυμίζοντας σου πως όταν δεν χειρίζεσαι κάτι με τον ανάλογο ζήλο ή σεβασμό, αυτό θα το βρεις μπροστά σου.
 
Ο Άρης από τους Ιχθείς, σου υπενθυμίζει πως όταν ανοίγεσαι οικονομικά, θα πρέπει να αφήνεις και κανένα… κάβουρα στη τσέπη, να φυλάει τον τελευταίο οβολό. Η ακόμα ενεργή σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα μιλάει για ριψοκίνδυνες καταστάσεις και χρεωκοπημένες τσέπες.

Στις 27 Ιανουαρίου η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς αποτελεί μία ανακούφιση στα άγχη σου και ίσως σε χαροποιήσει με μία οικονομική ελάφρυνση, κοινωνικά γεγονότα, μέσα από τα οποία θα ικανοποιηθεί η ανησυχία σου και νέες, φρέσκες γνωριμίες που θα δώσουν ευχάριστη νότα στη καθημερινότητά σου που, κακά τα ψέματα, για έναν Υδροχόο σπανίως είναι ικανοποιητική.

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα: τα μπερδεμένα μονοπάτια του έρωτα

Ο Φεβρουάριος μπαίνει με μία σύνοδο που θα αμφισβητήσει τον έρωτα και τις προσδοκίες από αυτόν: αυτή της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Ίσως να περιμένεις να εκφράσει τον έρωτά του απέναντί σου κάποιος, πολύ σημαντικός για σένα. Μπορεί να είναι η τάση που έχεις για παράλληλες σχέσεις ή καλύτερα, ασήμαντες ερωτικές επιπολαιότητες, τις περισσότερες φορές για να πάρεις μια απλή επιβεβαίωση του σεξαπίλ σου. Τις μέρες εκείνες καλό είναι να μη θεωρήσεις κανέναν και τίποτα δεδομένο, όπως επίσης θα πρέπει να δείξεις προσοχή σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Μπορεί και να παρασυρθείς από τη γοητεία ενός ατόμου και στο τέλος να ανακαλύψεις πως ένας τόσο λαμπερός θησαυρός, εύκολα μετατρέπεται σε άνθρακα.
 
Το σημαντικότερο της όψης ωστόσο είναι να σε διδάξει πως η εξάρτηση, η ανασφάλεια και η απιστία, είναι τοξικά φορτία, από τα οποία θα πρέπει να απαλλαγείς.

Ήλιος σε αντίθεση με Δία: όταν η χαρά τρέχει από τα… μπατζάκια

Ο Φεβρουάριος συνεχίζει να σε εκπλήσσει, με την αντίθεση του Ήλιου σου με τον Δία από το Λέοντα στις 6 του μηνός. Ενθουσιασμός, όσον αφορά μία σχέση, μία νέα γνωριμία ή μία συνεργασία, αλλά και υπερβολική ταχύτητα αισθημάτων και διαθέσεων. Τόσο, ώστε και εσύ ο ίδιος θα κουραστείς από τα σκαμπανεβάσματά σου. Μια συνεργασία, από την οποία πολλά περίμενες, ίσως δεν είναι τόσο πολλά υποσχόμενη. Όπως επίσης, πολλοί Υδροχόοι θα έρθουν αντιμέτωποι με το θέμα της εξέλιξης της σχέσης, του γάμου, της συγκατοίκησης.
 
Εκεί ενδέχεται να τρομάξεις λίγο και να ζητήσεις παράταση χρόνου. Το σημαντικό όμως είναι πως θα θελήσεις να ανοίξεις παράθυρο στην ανανέωση, τη καλοπέραση, την σεξουαλική αλλά και τη ψυχολογική. Επαφές με ανθρώπους που βλέπεις πλέον πως γεμίζουν τη ζωή σου με μονοτονία, θα τις αποφύγεις. Όπως επίσης θα αποφύγεις τη φθορά της καθημερινότητας που προσφέρει μία σχέση, φροντίζοντας να ταξιδεύεις, να δοκιμάζεις νέα πράγματα, νέες εμπειρίες και να γίνεις πιο δημιουργικός, απολαμβάνοντας μικρές επιτυχίες και χαρές.
 
Στις 15 Φεβρουάριου, η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα είναι η αιτία που θα μελαγχολήσεις, αναπολώντας παλιές αγάπες. Ευτυχώς, κρατά μόνο μερικές ώρες και γρήγορα θα βρεις τον ουράνιο και εύθυμο εαυτό σου.
 

Στις 19 Φεβρουάριου, ο Ήλιος σου διανύει τη τελευταία μοίρα του Υδροχόου, ενώ παράλληλα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη, που και αυτοί αποχαιρετούν τους Ιχθείς με τη σειρά τους στις 20 του μήνα, θα σε φορτίσουν με απίστευτη ενέργεια και ενθουσιασμό, με φλόγα ερωτική, δίψα για ζωή και τάση να ξοδέψεις όσα έχεις και μπορείς. Λεφτά και συναισθήματα. Ίσως ζήσεις και μερικά βίαια επεισόδια, που ίσως σου επιβεβαιώσουν πως ο έρωτας είναι πράγματι υπόθεση, όχι του σαλονιού, αλλά του κρεβατιού! Για αναλυτική πρόβλεψη κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας αυτήν την εβδομάδα από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2015. Αναθεωρήσεις και αλλαγές στις κοινωνικές σχέσεις. Προβλέψεις για τα ζώδια. Από την Ρένα Μεντάκη.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 19 ως 25 Ιανουαρίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Αστρολογικές προβλέψεις 19 ως 27 Ιανουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Μια αρκετά «θερμή» περίοδος μέσα στον πιο παγωμένο μήνα!

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2015. Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.


Υδροχόος, το ζώδιο του μήνα και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-01-2015 16:38:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι