blank
 
blank

Η Σελήνη στο Λέοντα: more drama baby!

 
Η Σελήνη στο Λέοντα: more drama baby!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Σελήνη στον Λέοντα

Στις 9 Ιουλίου η Σελήνη πέρασε στον Λέοντα και το “Εγώ” μας στέκεται σαν λαμπερός αστέρας στο κέντρο του σύμπαντος, επιζητώντας να γίνει το σημείο θαυμασμού, εγωισμού, λάμψης και γοητείας. Μία αναλαμπή αισθημάτων και μεγαλείου, διάρκειας τριών ημερών. Η Σελήνη στο Λέοντα μας ωθεί να ερωτευτούμε, να παραδοθούμε, να φλερτάρουμε χωρίς ημίμετρα και να αφήσουμε τη γοητεία μας να επιδράσει, προκαλώντας ασύστολα ρίγη και τρέμουλο.
 
Η λέξη κλειδί της Σελήνης αυτής είναι “Αγάπη”. Αγάπη αδιαπραγμάτευτη, γενναιόδωρη, αποκλειστική και παθιασμένη, που δε γνωρίζει χλιαρές αντιξοότητες και μασημένες δικαιολογίες. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να ξεδιπλώσει τα χαρίσματά της και να δείξει εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη στη σχέση, στα αισθήματα, τους σκοπούς του άλλου, τις προθέσεις.
 
Η “drama queen” του ζωδιακού επηρεάζει τη συμπεριφορά μας στον έρωτα με έναν τρόπο κτητικό, ιδιαίτερο, απαιτητικό για αγάπη, αρνητικό όσον αφορά το μοίρασμα των αισθημάτων, αδηφάγο όσον αφορά το θαυμασμό των άλλων.
 
Το σλόγκαν της: "Όλα όσα θες στη ζωή σου, είμαι εγώ!" και με την πίστη πως μόνο αυτή μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο, κολυμπώντας σε ποταμούς εγωπάθειας και ναρκισσισμού, ακολουθούμε τις μέρες αυτές, ακριβώς τη συμπεριφορά αυτή στον έρωτα. Η αγάπη, για τη Σελήνη αυτή, δεν φτάνει να είναι μια μέτρια έκφραση συμπάθειας και τρυφερότητας, αλλά μια δραματική έκφραση αισθημάτων, ακραίου πάθους, τολμηρής διεκδίκησης και απόλυτης αφοσίωσης.
 
Έτσι, τις μέρες αυτές στις εκφράσεις μας θα είμαστε χειμαρρώδεις, απαιτητικοί, θεατρικοί και δοτικοί. Ζούμε σε μια σκηνή θεάτρου, όπου όλα τα κάνουμε φανερά, με θεατές και κοινό. Η ανταπόδοση που εισπράττουμε, σαν άριστοι ηθοποιοί, είναι η επικρότηση και το τρανταχτό χειροκρότημα των θαυμαστών-εραστών μας.
 
Η ερωτική συνεύρεση είναι το απαραίτητο εργαλείο και μέσο στη ζωή μας, ώστε να ελευθερωθεί το καταπιεσμένο μας συναίσθημα, ο πόθος να βρει πρόσφορο έδαφος και η ιδανική αγάπη να καρποφορήσει. Έστω και αν τις επόμενες μέρες διαπιστώσουμε πως η ιδανική αγάπη και ο μυθιστορηματικός έρωτας είναι μάλλον σενάρια του Χόλυγουντ, ωστόσο οι υπερβολές αισθημάτων είναι προέκταση του είναι μας.
 
Η έκπτωση συναισθημάτων, η συγκράτηση και τα ερωτικά διλλήματα είναι κάτι που απεχθάνεται η Σελήνη αυτή. Νύχτες πάθους, εναλλαγές τρυφερότητας και οργής, άγριας διεκδίκησης και αλαζονείας, είναι το δώρο του σύμπαντος για τους ερωτευμένους.
 
Δεμένοι θα είμαστε στο άρμα της δύναμης και του κοινωνικού στάτους, σαν τις πεταλούδες της νύχτας, πετώντας ζαλισμένοι από τη μυρωδιά του χρήματος, το οποίο αποτελεί για μας μέσο επίδειξης της γοητείας μας, εξασφάλιση άνεσης, αλλά και έναν τρόπο να δείξουμε στον άλλο την προτίμησή μας στο πρόσωπό του, φορτώνοντάς τον δώρα.
 
Τρεις μέρες λοιπόν, να προλάβουμε να πετάξουμε από πάνω μας την ρουτίνα, τη συνήθεια και τη μιζέρια της καθημερινότητας, βάζοντας στη ζωή μας μία βασιλική νότα και στο κρεβάτι μας, την πρωτόγονη αίσθηση του πως ανήκουμε σε κάποιον.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-07-2013 00:00:00