blank
 
blank

Τα άστρα 9 ως 11 Ιανουαρίου 2015, με την Σελήνη στην Παρθένο: Πρακτικότητα αλλά και συναίσθημα!

 
Τα άστρα 9 ως 11 Ιανουαρίου 2015, με την Σελήνη στην Παρθένο: Πρακτικότητα αλλά και συναίσθημα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 9 ως 11 Ιανουαρίου 2015, με την Σελήνη στην Παρθένο

Σελήνη στην Παρθένο και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Ένα τριήμερο, που θα μας δώσει την δυνατότητα να μιλήσουμε, να επικοινωνήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες και συναισθήματα, αφού βρίσκεται κάτω από την ευεργετική επιρροή της συνόδου του Ερμή με την Αφροδίτη, που κορυφώνεται την Δευτέρα. Παράλληλα, η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, έρχεται να μας βοηθήσει να τακτοποιήσουμε οποιοδήποτε πρακτικό ζήτημα μπορεί να έχουμε αφήσει σε εκκρεμότητα.

Σελήνη σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Η ημέρα της Παρασκευής, κινείται κάτω από την ενέργεια μιας καθημερινότητας με αρκετή ρουτίνα. Όμως, η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στις 12:20 το μεσημέρι, εκδηλώνεται με μία τάση φυγής. Τις μεσημεριανές ώρες είναι πολύ πιθανό να θελήσουμε να κάνουμε μια μικρή απόδραση από την ροή της ημέρας και να ακολουθήσουμε το συναίσθημά μας, την ανάγκη μας να κάνουμε κάτι διαφορετικό, κάτι που θα τροφοδοτήσει την ψυχολογία μας με μεγαλύτερη χαρά, ίσως και με μια δόση ονείρου…
 
Καλό είναι τις ώρες αυτές να αποφύγουμε τις σοβαρές συζητήσεις και να αφεθούμε σε πιο χαλαρές δραστηριότητες. Μια βόλτα, που θα μας επιτρέψει να μείνουμε μόνοι με τον εαυτό μας και να αφουγκραστούμε το μέσα μας, θα ήταν ιδανική!

Σελήνη σε τρίγωνο με Πλούτωνα και Ήλιο

Ιδιαίτερα ενθαρρυντική η μέρα του Σαββάτου σε ό,τι αφορά την ψυχολογία και τη διάθεσή μας. Κυριαρχεί η τάση να μοιραστούμε, να επικοινωνήσουμε, αλλά και να παρασυρθούμε από έναν έντονο ερωτισμό που πλανιέται την ατμόσφαιρα. Ιδιαίτερα από τις απογευματινές ώρες και μετά, τόσο το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 4:21 μ.μ., όσο και το τρίγωνο του Ηλίου με την Σελήνη στις 5:45 μ.μ., έρχονται να ενισχύσουν την τάση αυτή, και να φέρουν πιο κοντά τα πρόσωπα που κάτι έχουν να ανταλλάξουν, κάτι ουσιαστικό να επικοινωνήσουν στο μεταξύ τους. Βεβαίως, οι ώρες που ακολουθούν είναι ιδανικές για ερωτικές συνευρέσεις, μια και το συναίσθημα εκτοξεύεται και μπορεί πραγματικά να έχει υπέροχα αποτελέσματα στις διαθέσεις, αλλά και στο χρώμα της βραδιάς που ακολουθεί!

Σελήνη στον Ζυγό, σε εξάγωνο με Κρόνο

Η Κυριακή κινείται σε ένα πολύ ήρεμο κλίμα. Τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας (1:57 μ.μ.) η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού, ανοίγοντας ένα διήμερο, όπου τον κύριο λόγο έχουν οι σχέσεις μας και η συναισθηματική μας ζωή, ενώ ενισχύεται πολύ και η κοινωνική ζωή. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, που κορυφώνεται στις 5:46 μ.μ., θα ευνοήσει πολύ τις συζητήσεις, αλλά και την οργάνωση ή την τακτοποίηση των πρακτικών μας θεμάτων…
 
Οι βραδινές ώρες της Κυριακής είναι ιδανικές για να βγούμε έξω, να κάνουμε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και συναναστροφές, κλείνοντας αυτό το αρμονικό τριήμερο με μια ευχάριστη διάθεση, που θα μας συνοδέψει και στο άνοιγμα της επόμενης εβδομάδας! Τι εξελίξεις θα φέρει η Σελήνη στον Ζυγό με το άτομο που σε ενδιαφέρει; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τη Σελήνη στην Παρθένο

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, εσείς εισπράττετε την εύνοια της Σελήνης στην Παρθένο. Το τριήμερο αυτό σας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσετε πιο εύκολα με τα πρόσωπά που συνυπάρχετε ή ακόμα να τακτοποιήσετε τα θέματα που ενδεχομένως σας απασχολούν. Επίσης, μπορείτε να ενισχύσετε την κοινωνικότητά σας, αλλά και την ερωτική σας ζωή, χρωματίζοντάς την με όμορφες πινελιές, που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας, την ψυχολογία σας, αλλά και τις σχέσεις σας!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Ειδικά, για την Πανσέληνο του Ιανουαρίου 2015 και πώς σας επηρεάζει, μάθετε περισσότερα από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 5 ως 11 Ιανουαρίου 2015.

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Ιανουαρίου και οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Ευχές για ένα όμορφο και χαλαρό τριήμερο, που θα σας ξεκουράσει! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Σελήνη στην Παρθένο και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-01-2015 20:00:00