blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη από την Παρθένο στον Ζυγό.

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη από την Παρθένο στον Ζυγό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Η σημερινή μέρα είναι πολύ πιθανό να δώσει μια πρόσθετη ώθηση σε οτιδήποτε σχετίζεται με τους στόχους, τις φιλοδοξίες και κάθε είδους σχέδια, τα οποία έχουμε ήδη δρομολογήσει και αφορούν την επαγγελματική μας ζωή. Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ήλιο από το ζώδιο του Αιγόκερου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα επαγγελματικά μας και ενισχύοντας κάθε είδους πρωτοβουλία και δράση, καθώς δημιουργεί μία ισορροπία στον ψυχισμό μας, έτσι που μπορούμε να διαπραγματευτούμε θέματα που ενδεχομένως παρουσιάζουν μια μεγαλύτερη πολυπλοκότητα ή που μέχρι τώρα μπορεί να φαινόταν δύσκολα.

Sponsored Links

Σελήνη στην Παρθένο στις 17/1/2017

Ιδιαίτερα στις πρωινές ώρες της ημέρας, που κορυφώνεται και η ενέργεια της όψης, διευκολύνονται πολύ οι συναλλαγές με τρίτα πρόσωπα, αλλά και κάθε είδους ομαδική ή συλλογική δραστηριότητα.

Ένα πρόσθετο όφελος που προκύπτει, είναι και το γεγονός ότι οι σχέσεις μας με το αντίθετο φύλο, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να δώσουν καλά αποτέλεσμα. Οι ώρες αυτές είναι κατάλληλες για να εκφράσουμε αυτό που θέλουμε, να διαπραγματευτούμε ή και να αναλάβουμε πρόσθετες ευθύνες σε οτιδήποτε μπορεί να προάγει τις υποθέσεις μας.

Η Σελήνη στον Ζυγό

Στη 1:16 μ.μ. η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού για να ανανεώσει την ψυχολογία μας, να δημιουργήσει ένα σαφώς καλύτερο κλίμα στην καθημερινότητα, πιο φωτεινό, πιο χαμογελαστό και κυρίως με μια διάθεση κοινωνικότητας και καλής συναλλαγής με τους γύρω μας.

Στις 8:37 μ.μ. ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή δημιουργεί μια ιδιαίτερα κριτική διάθεση στην επικοινωνία, που μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες στις βραδινές ώρες της ημέρας. Είναι πολύ εύκολο τις ώρες αυτές είτε να πούμε κάτι και να γίνουμε αυστηροί με τα πρόσωπα που συνυπάρχουμε, είτε να δεχτούμε αυστηρή κριτική σε σχέση με τις κινήσεις και τις προθέσεις μας.

Κάθε είδους δυσαρέσκεια ή παράπονο μπορεί να εκφραστεί με πολύ πιο έντονο τρόπο από το συνηθισμένο διαταράσσοντας για τα καλά τις ισορροπίες των βραδινών ωρών, γι’ αυτό είναι καλό, αν νιώθετε την ανάγκη να πείτε κάτι το οποίο μπορεί να βαραίνει την ψυχή σας, να αποφύγετε τις απόλυτες θέσεις, γιατί το σίγουρο είναι πως η επικοινωνία όχι μόνο δεν διευκολύνεται τις ώρες αυτές, αλλά μπορεί να δημιουργήσει ακόμα και προβλήματα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Ζυγό;

Και κυρίως για τους Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση, η οποία μπορεί να εκφραστεί άκομψα ή παρορμητικά, γι’ αυτό καλό είναι στις βραδινές ώρες της ημέρας να κρατήσετε αποστάσεις από οτιδήποτε νιώθετε να σας δυσκολεύει ή να μην μπορείτε να το διαχειριστείτε.

Την εύνοια της Σελήνης από το ζώδιο του Ζυγού εισπράττουν άμεσα Δίδυμοι και Υδροχόοι, αλλά και οι Ζυγοί, που σε ένα γενικότερο κλίμα μπορεί να ασχοληθούν με τα θέματα που έχουν σε προτεραιότητα, καθώς και να ανανεώσουν το κλίμα των σχέσεών τους.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-01-2017 19:00:00