blank
 
blank

Τα άστρα Τρίτη, με την Σελήνη από τον Σκορπιό στον Τοξότη: Ένα χαμόγελο είναι αρκετό για να φτιάξει την ημέρα σου!

 
Τα άστρα Τρίτη, με την Σελήνη από τον Σκορπιό στον Τοξότη: Ένα χαμόγελο είναι αρκετό για να φτιάξει την ημέρα σου!
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 17
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016, με την Σελήνη στον Σκορπιό

Η Σελήνη συνεχίζει τη διαδρομή της στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργώντας έντονο αναβρασμό στο συναίσθημα, που ευθύνεται και τις για πάσης φύσεως αναταράξεις και εντάσεις που λαμβάνουν χώρα στο σκηνικό των ημερών που διανύουμε.
 
Βέβαια, είναι και η επίδραση του τετραγώνου μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού που κορυφώθηκε χτες, επηρεάζοντας όμως και τις εξελίξεις της σημερινής μέρας… Το κλίμα έχει αρκετή εσωτερική ένταση, που φυσικά εκδηλώνεται και στις συμπεριφορές, οι οποίες γίνονται απρόβλεπτες και συχνά εκρηκτικές!
 
Ο Άρης διανύει το δεύτερο δεκαήμερο του Σκορπιού, πυροδοτώντας και αυτός με τη σειρά του ένα έντονο σκηνικό στις ζωές των σταθερών ζωδίων του δεύτερου δεκαήμερου, Ταύρων Σκορπιών, Λιονταριών και Υδροχόων, οι οποίοι πολύ συχνά νοιώθουν να προκαλούνται, αλλά και να προκαλούν, διαμορφώνοντας ένα σκηνικό στην καθημερινότητά τους, που δεν είναι ούτε εύκολο ούτε διαχειρίσιμο!
 
Και βέβαια, ακολουθεί και το τετράγωνο του Ηλίου με τον Άρη την Κυριακή, το οποίο συνοδεύει και την Νέα Σελήνη του μήνα, που πυροδοτεί ακόμα περισσότερο τις διαθέσεις και τις εξελίξεις και που πολύ συχνά μπορεί να εκφραστεί ακόμα και με βίαιες εκδηλώσεις, τόσο στην προσωπική μας ζωή, όσο και στο ευρύτερο κοσμικό σκηνικό!
 
Βεβαίως, πριν κορυφωθεί η όψη αυτή, αύριο ο Άρης σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Πλούτωνα, που ενισχύει πολύ την πρωτοβουλία και τις διαθέσεις, συχνά ανοίγοντας δρόμους για σημαντικές κατακτήσεις, κυρίως στις ζωές των υδάτινων αλλά και των γήινων ζωδίων.

Σελήνη στον Τοξότη

Στις 5:50 το απόγευμα, το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη είναι σαν μια… όαση συναισθημάτων, που ανοίγεται μπροστά μας στο διήμερο που ακολουθεί! Το περιβάλλον ανανεώνεται, οι διαθέσεις επίσης, διευκολύνοντας την επικοινωνία και φέρνοντάς μας πιο κοντά, τόσο στις επιδιώξεις μας, όσο και στα πρόσωπα που αγαπάμε!
 
Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, το διήμερο αυτό ανανεώνετε σημαντικά τις σχέσεις, τις επαφές και τη διαπραγματευτική σας ικανότητα, γεγονός που μπορεί να σας εξυπηρετήσει σημαντικά στα όποια θέματα σας απασχολούν!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Πώς θα σε επηρεάσoυν προσωπικά οι όψεις των ημερών; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

 
 
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-02-2016 20:00:00