blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στην Παρθένο.

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στην Παρθένο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Σημαντικές οι εξελίξεις που ενεργοποιούνται την εβδομάδα αυτή στο πλανητικό σκηνικό, μια και η κυρίαρχη όψη που θα δώσει χρώμα στα γεγονότα, είναι το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων, με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη που κορυφώνεται την Πέμπτη, μα θα επηρεάζει ολόκληρη την εβδομάδα που θα διανύσουμε. Είναι μια αστρολογική όψη που δημιουργεί ένα περιβάλλον συγκρούσεων και απαιτείται ιδιαίτερος χειρισμός για να κρατηθούν οι ισορροπίες, ενώ δεν αποκλείεται και σε κοσμικό επίπεδο να βρεθούμε μπροστά σε γεγονότα, τα οποία εκδηλώνονται ακόμα και με βία.

Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας

Παράλληλα, την Πέμπτη έχουμε και τη μετακίνηση του Ήλιου, οποίος εγκαταλείπει το ζώδιο του Αιγόκερω για να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο από την ζωδιακή περιοχή του Υδροχόου, φέρνοντας μια σημαντική ανανέωση στους εκπροσώπους της αέρινης τριπλότητας, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται την Παρασκευή, εντείνει τη συναισθηματική φόρτιση και δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ερωτικό κλίμα στο τριήμερο που ακολουθεί, ανανεώνοντας την ερωτική ζωή και δημιουργώντας συνθήκες νέων γνωριμιών.

Η Σελήνη στην Παρθένο, σε αντίθεση με Άρη και Αφροδίτη

Στη σημερινή μέρα το στίγμα στις εξελίξεις διαμορφώνεται από την Σελήνη, η οποία κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, δίνοντας τη δυνατότητα να προωθήσουμε τα πρακτικά θέματα της ζωής μας που μας απασχολούν.

Τις πολύ πρωινές ώρες της ημέρας (5:58 π.μ.), η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη δημιουργεί μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, η οποία ωστόσο έχει την τάση της υπερβολής σε πολλές περιπτώσεις. Δημιουργεί τη διάθεση μιας συναισθηματικής επαφής με τα πρόσωπα κυρίως που εμπλέκονται στην προσωπική μας ζωή, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσει και την ανάγκη να επιδοθούμε σε αγορές, που ανανεώνουν και τον ψυχισμό μας.

Στη 1:40 το μεσημέρι, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα αυξάνει την ευαισθησία, ενώ δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσουμε στη δράση και να αναλάβουμε τις πρωτοβουλίες εκείνες που απαιτούνται, για να εξυπηρετήσουμε τα όποια θέματα μας απασχολούν.

Στις 9:02 μ.μ. η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη δημιουργεί μια ιδιαίτερη φόρτιση στην ατμόσφαιρα, κυρίως συναισθηματική, η οποία εκφράζεται μέσα από τις συμπεριφορές που γίνονται ιδιαίτερα εκρηκτικές. Και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν ακόμα και προστριβές με τα πρόσωπα που συνυπάρχουμε, μια και εκφράζεται έντονα κάθε δυσαρέσκεια, κάθε θυμός και κάθε απωθημένο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στην Παρθένο

Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου επηρεάζει κυρίως τους Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες, που κυρίως στις βραδινές ώρες της ημέρας χρειάζεται να ελέγξουν τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν με τους άλλους, γιατί το κλίμα μπορεί εύκολα να ανατραπεί, και οι ισορροπίες επίσης.

Οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι (και ιδίως τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες) μπορεί να εξυπηρετηθούν σε οτιδήποτε τους απασχολεί, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-01-2017 19:00:00