blank
 
blank

Μια δύσκολη έκλειψη με Ήλιο στον Σκορπιό! Οι σχέσεις δέχονται συναισθηματική φόρτιση...

 
Μια δύσκολη έκλειψη με Ήλιο στον Σκορπιό! Οι σχέσεις δέχονται συναισθηματική φόρτιση...
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και ετοιμάζεται για την μεγάλη συνάντηση με τον Ήλιο στις 14 Νοεμβρίου. Δημιουργεί βεβαίως το κατάλληλο κλίμα, καθώς μας βάζει σε μια διαδικασία εσωστρέφειας, έντονου παρασκηνίου, καθώς και μεγάλης έξαρσης των συναισθημάτων μας, μια και ότι συμβαίνει τώρα από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο είναι εύκολο να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να πυροδοτήσει μια σωρεία αντιδράσεων με συχνά απρόβλεπτες επιπτώσεις και συνέπειες.

Sponsored Links

Προσοχή στα οικονομικά

Στο προσκήνιο βγαίνουν ζητήματα που αφορούν την οικονομική μας ζωή και πράγματα που μπορεί να κρύβονταν ή να βρίσκονταν ξεχασμένα στο πίσω μέρος του μυαλού μας, έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν λύσεις…

Οι σχέσεις δέχονται συναισθηματική φόρτιση

Οι σχέσεις χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, μια και είναι εύκολο λόγω συναισθηματικής φόρτισης να λειτουργήσουμε με τρόπο απόλυτο και εξουσιαστικό, προκαλώντας διασπάσεις και ρήξεις για τις οποίες πιθανά να μην είμαστε προετοιμασμένοι. Μην ξεχνάτε πως βρισκόμαστε υπό την επιρροή της έκλειψης, κάτι που σημαίνει πως οι ισορροπίες γίνονται ιδιαίτερα ευαίσθητες, το συναίσθημα λειτουργεί ανεξέλεγκτα και οι κρίσεις μπορεί να πυροδοτηθούν και από τις πιο μικρές αιτίες…

Οι μη ουσιαστικές σχέσεις οδηγούνται εύκολα σε οριστική ρήξη

Κύκλοι κλείνουν και ανοίγουν με ρυθμούς που δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε και ένα ξέφρενο πάρτι συναισθημάτων έχει στηθεί με σκοπό να μην αφήσει τίποτα όρθιο στο τελείωμα του… Ειδικά, όταν πρόκειται για σχέσεις που δεν έχουν καταφέρει να είναι ουσιαστικές!
 
Για παράδειγμα η σχέση που διατηρούσατε… Με εκείνο το πρόσωπο που λέει πως σας αγαπά γι’ αυτό που είστε σαν παρουσία και προσωπικότητα και πως σας θέλει στη ζωή του… Όμως οι συναντήσεις σας περιορίζονται αυστηρά στο κρεβάτι, αλλά για μοίρασμα και σχέση… ούτε λόγος! Έ... είναι μια πολύ καλή αφορμή να προκαλέσει θύελλες, μια και ο συναισθηματικός σας ορίζοντας έχει βαρεθεί να βλέπει μόνο το χρώμα της κρεβατοκάμαρας και διεκδικεί κι άλλα… Όταν λοιπόν καταλάβετε πως το εν λόγω άτομο δεν είναι διατεθειμένο για κάτι περισσότερο, δεν θα ξέρει που να πάει να κρυφτεί… μια και τα βέλη θα φεύγουν από το παράθυρο ….και το κλείσιμο της πόρτας που θα κάνετε θα είναι πολύ δυνατό! Αυτή είναι μια περίπτωση που μπορείτε να την φτιάξετε στα δικά σας μέτρα, ανάλογα την προσωπική σας ιστορία και το πόσο είστε σε μια σχέση που για κάποιο λόγο δεν σας δίνει αυτά που θέλετε! Ακραία γεγονότα, μα και πολύ καθοριστικά θα κλείσουν μεν ένα κεφάλαιο στην προσωπική σας ιστορία, αλλά μάλλον το κεφάλαιο έπρεπε να έχει κλείσει προ πολλού!
 
Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι ζουν την προσωπική τους επανάσταση, κλείνοντας κεφάλαια -μπορεί και χρόνων- αλλά συνάμα ανοίγοντας και άλλα περισσότερο ελπιδοφόρα… Το πρόβλημα πάντα είναι η μετάβαση από το ένα στο άλλο… Υπομονή!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-11-2012 00:00:00