blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Ζυγό: Οι αποστάσεις δημιουργούν ασφάλεια!

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Ζυγό: Οι αποστάσεις δημιουργούν ασφάλεια!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 

Με την ποιότητα της Σελήνης που διανύει το ζώδιο του Ζυγού και σήμερα, πορευόμαστε στην καθημερινότητά μας!

Τα άστρα την Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016, με την Σελήνη στον Ζυγό

Όμως, σήμερα το κλίμα αρχίζει σταδιακά να δυσκολεύει και τις ενέργεια και την διάθεσή μας, μια και οι εξελίξεις που διαδραματίζονται στο σκηνικό της ημέρα έχουν εκείνο το χρώμα του απρόβλεπτου και του ξαφνικού… Έτσι, άλλα πράγματα μπορεί να κανονίζουμε κι άλλα να βρίσκουμε μπροστά μας.

Οι αστρολογικές όψεις της Σελήνης από τον Ζυγό

Στις 7:37 το πρωί, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δυσκολεύοντας τη διάθεση στις ώρες του πρωινού, που γίνεται πιο φορτισμένη συναισθηματικά. Πολύ πιθανόν να νιώσεις ένα συναίσθημα ανικανοποίητου, που δεν σου επιτρέπει να εστιάσεις επιμελώς στα θέματά σου… Παράλληλα, νοιώθεις μια δυσαρέσκεια, μια ένταση, που είναι πολύ εύκολο να βγει και στην συμπεριφορά σου, καθώς συναισθήματα όπως παράπονο, θυμός και ζήλια, έχουν κυρίαρχη θέση στην ψυχολογία σου.

Απόφυγε τις πρωινές ώρες συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες, γιατί δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς αυτό που συμβαίνει μέσα σου, αλλά ούτε και να ανταποκριθείς σε ό,τι συμβαίνει γύρω σου… Ωστόσο, οι ώρες αυτές είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις τις αιτίες και τα κίνητρα που σου προκαλούν τα συναισθήματα αυτά, προκειμένου να μπορέσεις να τα διαχειριστείς καλύτερα.

Στις 6:23 το απόγευμα, η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία ακόμα όψη που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Δημιουργεί έντονη συναισθηματική αναστάτωση και νευρικότητα, αλλά και μια παρορμητική διάθεση, που σε κάνει να αντιδράς απέναντι σε οποιονδήποτε μπορεί να σε προκαλεί με τον τρόπο του!

Υπάρχει μια επαναστατική διάθεση, που μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες εξελίξεις και σενάρια. Χρειάζεται να συγκρατήσεις με κάθε τρόπο την τάση αυτή, γιατί μπορεί να προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές ή συγκρούσεις. Και βεβαίως, να θυμάσαι πως κάθε δράση, γεννά και μια αντίδραση, μόνο που τώρα χρειάζεται να κρατήσεις τις αποστάσεις σου, γιατί οι ισορροπίες είναι αρκετά ευαίσθητες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Ζυγό

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, του τρίτου δεκαημέρου, αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις, τις οποίες δεν μπορείτε να υποστηρίξετε, καθώς και να εκφράσετε δυσαρέσκεια ή παράπονα, γιατί η σημερινή μέρα και το κλίμα που δημιουργεί, δεν βοηθά στο να σας κατανοήσουν αυτοί στους οποίους απευθύνεστε. Χειριστείτε τον ψυχισμό και την διάθεσή σας με ψυχραιμία και δώστε χώρο και χρόνο στους άλλους!

Ευχές για μια υπέροχη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου από τον Χρίστο Ντούβλη για όλα τα ζώδια. Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 16 ως 22 Μαΐου 2016. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Μαΐου 2016, μ' ένα τραγούδι.

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου για όλα τα ζώδια. Από τη Νάντια Ρήγα.

Ο Μάιος 2016 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, από τη Μαρία Σύλλα.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-05-2016 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι