blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στους Διδύμους.

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στους Διδύμους.
Βαθμολόγησε
Score: 1.5  Ψήφοι: 2
 

Βρισκόμαστε κάτω από την ενέργεια της Πανσελήνου η οποία πραγματοποιείται αύριο, μια και η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο των Διδύμων από χθες, δημιουργώντας ένα άκρως επικοινωνιακό κλίμα, που μας βοηθά να βγάλουμε από μέσα μας ό,τι μπορεί να σκεπτόμαστε και να θέλουμε να μοιραστούμε με τους γύρω μας. Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας συντελεί σε ένα θετικό κλίμα, που βοηθά να έχουμε καλές, υγιείς και ισορροπημένες επικοινωνίες και συναλλαγές.

Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016, με την Σελήνη στους Διδύμους

Βεβαίως, τις πολύ πρωινές ώρες της ημέρας το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μάς καλεί να κρατήσουμε αποστάσεις ή να είμαστε ιδιαίτερα συγκεκριμένοι όταν μιλάμε, γιατί είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν παρανοήσεις, καθώς υπάρχει μια ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση, η οποία δεν εξυπηρετεί πρακτικά ζητήματα… Βρισκόμαστε περισσότερο στη διάθεση των επιθυμιών μας, που γίνονται πολύ πιο έντονες τις ώρες αυτές.

Ωστόσο, στις 8:24 μ.μ., το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία, δημιουργεί την διάθεση να εισπράξουμε ευχαρίστηση από ό,τι κι αν κάνουμε! Υπάρχει μια ζεστή διάθεση, η οποία απλώνεται στην ατμόσφαιρα, στα πρόσωπα με τα οποία έρχεσαι σε επαφή, η οποία σου προσφέρει ψυχική και συναισθηματική στήριξη.

Βεβαίως, λίγο παρακάτω, στις 9:04 μ.μ. η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο δημιουργεί έντονα συναισθήματα απομόνωσης, ίσως και απογοήτευσης, τα οποία αποδυναμώνουν την ενέργειά σου και την ψυχική σου διάθεση. Φυσικά και δεν πρέπει να τα εμπιστεύεσαι, όμως επειδή στο σημείο αυτό είναι δύσκολο να διαχειριστείς τόσο αυτά που νιώθεις, όσο και την επαφή σου με τρίτα πρόσωπα, καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις και να αποφύγεις να εμπλακείς σε συζητήσεις, που δεν είναι εύκολο να υποστηρίξεις και μπορεί να καταλήξουν σε αντιπαραθέσεις. Ο καλύτερος τρόπος διαχείρισης είναι να μην κάνεις απολύτως τίποτα και κυρίως να μην παίρνεις σοβαρά αυτό που νιώθεις!

Ένας τομέας στον οποίο μπορείς να επιδοθείς με επιτυχία, είναι αυτός της οργάνωσης των πρακτικών ζητημάτων που μπορεί να έχεις σε εκκρεμότητα. Οι ώρες αυτές είναι κατάλληλες για τη διεκπεραίωσή τους με τον καλύτερο δυνατό και πιο αποτελεσματικό τρόπο!

Στις 11:18 μ.μ. το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό δημιουργεί έντονες επιθυμίες και συναισθηματική ένταση! Στις πολύ βραδινές ώρες της ημέρας είναι καλό να ασχοληθείς γενικότερα με οτιδήποτε σου δίνει ευχαρίστηση και οτιδήποτε τρέφει την ψυχή σου με καλή ενέργεια, να διαβάσεις ένα καλό βιβλίο, να απολαύσεις μια ωραία ταινία ή να ασχοληθείς εποικοδομητικά με ένα χόμπι σου!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στους Διδύμους

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τον τρόπο που χειρίζεστε την επικοινωνία και τη διάθεσή σας τις βραδινές ώρες της ημέρας, γιατί το κλίμα σαφώς είναι πιο δύσκολο στο να μπορέσετε να εκφραστείτε ή να διαχειριστείτε θέματα που μπορεί να έχουν μια πολυπλοκότητα. Προτιμήστε να κινηθείτε σένα πια μοναχικό κλίμα, ασχολούμενοι με θέματα τα οποία ενδεχομένως έχουν ένα πιο πρακτικό χαρακτήρα. Προτιμήστε τις μεσημεριανές ώρες και τις απογευματινές ώρες, για να ασχοληθείτε με θέματα που πρέπει να προωθήσετε σε τρίτα πρόσωπα.

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή κάλεσέ με για την προσωπική σου πρόβλεψη! Θα σου βρω τις λύσεις που ψάχνεις για το ερωτικό θέμα που σε απασχολεί!
Κάλεσέ με στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητά ή με sms στείλε Α20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-12-2016 19:00:00