blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον Ουρανό σε ορθή πορεία: Ας αποφύγουμε τις δύσκολες συζητήσεις, που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις!

Τα άστρα την Τετάρτη, με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον Ουρανό σε ορθή πορεία: Ας αποφύγουμε τις δύσκολες συζητήσεις, που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015, με την Σελήνη στους Διδύμους

Με το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στις 4:31 π.μ. ξεκινά η σημερινή μέρα, δημιουργώντας ένα κλίμα επικοινωνιακό την καθημερινότητα, μια και η διάθεση που κυριαρχεί είναι να ανταλλάξουμε ιδέες, απόψεις, μηνύματα και προσκλήσεις μέσα στο χαρούμενο περιβάλλον που διαμορφώνει η εβδομάδα αυτή για τους περισσότερους από εμάς. Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να κινείται σε ένα πιο επιφανειακό περιβάλλον, λειτουργεί όμως σαν ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε πρόσωπα και καταστάσεις, προωθώντας τη ροή των εξελίξεων.

Σελήνη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και αντίθεση με Κρόνο

Στις 4:54 το απόγευμα ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα εγείρει έντονα το συναίσθημα και την ευαισθησία μας, χωρίς να επιτρέπει όμως μια ξεκάθαρη και λογική οπτική. Όλα φιλτράρονται μέσα από το συναίσθημα, επηρεάζοντας και τις συμπεριφορές, που μπορεί να γίνουν πιο απόμακρες, με μια διάθεση φυγής, που μπορεί να σε βγάλει έξω από τις συνηθισμένες σου διαδικασίες.
 
Αλλά και στις 9:45 το βράδυ, η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο προκαλεί επίσης συναισθηματικές αναταραχές. Τις ώρες αυτές εκδηλώνεται μια αίσθηση μοναξιάς, που σε απομακρύνει από τον περίγυρο και σε κλείνει περισσότερο στον εαυτό σου, ενεργοποιώντας ενδεχομένως αρνητικές σκέψεις, που φυσικά σου δημιουργούν και την ανάλογη συναισθηματική κατάσταση.
 
Μην ξεχνάτε πως οι μέρες αυτές μπορεί να λειτουργήσουν περίεργα στον ψυχισμό μας, μέσα απο ένα συναισθηματικό βάρος που εκδηλώνεται και που τις ώρες αυτές φαίνεται να γίνεται πιο έντονο. Να θυμάστε ωστόσο, πως σε γενικές γραμμές η εβδομάδα αυτή έχει έναν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και αισιόδοξο χαρακτήρα, που βοηθά τους περισσότερους από εμάς να ζήσουμε και να απολαύσουμε την αισιόδοξη και θετική πλευρά των συναισθημάτων που δημιουργούνται τις ημέρες αυτές. Γι’ αυτό καλό είναι σήμερα να ασχοληθούμε με πρακτικά θέματα και να αποφύγουμε συζητήσεις, που δεν είναι εύκολες στη διαχείρισή τους, γιατί το σίγουρο είναι πως δεν θα λάβουμε τις απαντήσεις που θέλουμε και αυτό μπορεί να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τον ψυχισμό μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στους Διδύμους

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι (και κυρίως εσείς που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στη δέκατη μοίρα των ζωδίων) προσέξτε πολύ τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τα θέματα ή τα συναισθήματά σας σήμερα. Αποφύγετε την εκδήλωση έντονων ή ακραίων συμπεριφορών, μια και μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις, που δεν διευκολύνουν τις σχέσεις σας.

Ουρανός σε ορθή πορεία

Στις 26 Δεκεμβρίου, ο Ουρανός, ο πλανήτης των επαναστατικών αλλαγών επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, μια και από τις 26 Ιουλίου ήταν ανάδρομος, προκαλώντας συγκρούσεις και αναταραχές ανάμεσα στο παλιό και στο καινούργιο, που πολλές φορές έχουν πάρει ακραίο χαρακτήρα…
 
Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου ή εσείς που έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είστε εσείς που έχετε ταλαιπωρηθεί περισσότερο, μέσα από εντάσεις, καθυστερήσεις, μπερδέματα, ακόμα και ρήξεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Τώρα καλείστε να ολοκληρώσετε τις αλλαγές που ξεκινήσατε το προηγούμενο διάστημα. Έχει έρθει η στιγμή των αποφάσεων, ωστόσο κάτω από την επιρροή αυτού του Ουρανού, όλα γίνονται ξαφνικά και απρόβλεπταΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται στην ζωή σου τις ημέρες των εορτών από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της. Μίλησε τώρα μαζί τους ζωντανά με μία κλήση στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.


 Σχετικά άρθρα

 
 
 
 
 
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-12-2015 16:57:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι