blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Τοξότη: Ας αφήσουμε τη ζωή να μας ξαφνιάσει ευχάριστα!

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Τοξότη: Ας αφήσουμε τη ζωή να μας ξαφνιάσει ευχάριστα!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 9
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016, με την Σελήνη στον Τοξότη

Η σημερινή ημέρα κινείται κάτω από την ενέργεια της Σελήνης, που διανύει το ζώδιο του Τοξότη από χθες, διευκολύνοντας την θετική ενέργεια να ρέει πιο εύκολα ανάμεσα μας!

Οι αστρολογικές όψεις της Σελήνης από τον Τοξότη

Βεβαίως, στις 9:15 το πρωί, η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στρέφει την προσοχή μας περισσότερο στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας, ενώ τα δύσκολα συναισθήματα της απογοήτευσης και της μοναξιάς χτυπούν την πόρτα του νου και της καρδιάς μας, μπλοκάροντας τόσο τη διάθεση, όσο και την έκφρασή μας!
 
Είναι όμως σημαντικό να αναγνωρίσεις πως ό,τι νοιώθεις τώρα, είναι μόνο η έκφραση της στιγμής και όχι κάτι μόνιμο, γι’ αυτό διαχειρίσου το όπως νομίζεις πως σε διευκολύνει, ασχολήσου μόνο με ό,τι είναι σημαντικό ή αναγκαίο, και κυρίως απόφυγε τις σημαντικές συζητήσεις με τα πρόσωπα που σε περιβάλουν, γιατί πολύ δύσκολα θα καταλήξετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα!
 
Βεβαίως στις 12:29 το μεσημέρι, το κλίμα ηρεμεί, αλλάζει και ανανεώνεται, μια και το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη επαναφέρει τις ισορροπίες, βελτιώνει την ψυχολογία και ενισχύει την υγιή έκφραση των συναισθημάτων και των ιδεών μας!
 
Αλλά και στη 1:54 το μεσημέρι, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό δημιουργεί μια συναισθηματική υπερδιέγερση, που σε σπρώχνει να σπάσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας! Ένα… μεσημεριανό διάλειμμα είναι πάντα ωφέλιμο και συχνά άκρως ανανεωτικό! Ίσως και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις να δώσουν ένα ξεχωριστό τόνο στην ημέρα σου!
 
Στις 3:15 το μεσημέρι, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία. Πρόκειται για άλλη μια όψη που διευκολύνει τη συναισθηματική μας κατάσταση και την αισιόδοξη έκφραση, ωστόσο μπορεί να σε ωθήσει σε μια χαλαρότητα, κάνοντάς σε να αφήσεις πίσω τα σοβαρά και να ασχοληθείς μόνο με οτιδήποτε σου δίνει ευχαρίστηση! Εκμεταλλεύσου την καλή διάθεση που θα έχεις, για να τροφοδοτήσεις το μυαλό και την ψυχή σου με γενναίες δόσεις αισιοδοξίας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Τοξότη

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, προτιμήστε τις ώρες από το μεσημέρι και μετά, για να ασχοληθείτε με ό,τι θεωρείτε σημαντικό και κυρίως με τις σχέσεις σας, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Δεν αποκλείεται κάποιες μικρές εκπλήξεις να σας φτιάξουν την ημέρα ή κάποιες ειδήσεις να ανεβάσουν ιδιαίτερα την ψυχολογία σας!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Ποιές εξελίξεις έρχονται τις επόμενες ημέρες στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

 
 

 

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-03-2016 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι