blank
 
blank

Τα άστρα 23 ως 25 Ιανουαρίου 2015, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Κρόνο: Ευεργετική ενέργεια και αισιόδοξες εξελίξεις!

 
Τα άστρα 23 ως 25 Ιανουαρίου 2015, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Κρόνο: Ευεργετική ενέργεια και αισιόδοξες εξελίξεις!
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 11
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 23 ως 25 Ιανουαρίου 2015, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Κρόνο

Ήλιο σε εξάγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Το τριήμερο αυτό κινείται κάτω από την ευεργετική ενέργεια της όψης του Ηλίου σε εξάγωνο με τον Κρόνο, που έρχεται να βοηθήσει στην οργάνωση των πρακτικών ζητημάτων της ζωής μας, αλλά και να ενισχύσει την επικοινωνία μας, προσθέτοντάς της μία πινελιά σοβαρότητας. Γι’ αυτό, οι ημέρες που ακολουθούν είναι ιδανικές για να επικοινωνήσουμε οτιδήποτε μας απασχολεί ή μας ενδιαφέρει με τα κατάλληλα πρόσωπα, προκειμένου να το διευθετήσουμε ή να το προωθήσουμε.
 
Ωστόσο, είναι σημαντικό να κινηθούμε με ευελιξία και διάθεση συνεργασίας, χωρίς να εμμένουμε σε απόλυτες ή δογματικές θέσεις, προκειμένου να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα που επιδιώκουμε.
 
Ιδιαίτερα για τους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους των πρώτων ημερών, μπορεί να δημιουργηθούν οι συνθήκες, που θα τους βοηθήσουν να έρθουν πιο κοντά στα πράγματα που σχεδιάζουν και να έχουν σημαντικές συζητήσεις με ενθαρρυντικές εξελίξεις. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να αποκαταστήσουν εμπλοκές σε σχέσεις ή συνεργασίες, ενώ αν κινηθούν με οργάνωση και μεθοδικότητα, μπορούν να έχουν αισιόδοξες εξελίξεις στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική τους ζωή.

Σελήνη στους Ιχθείς

Την Παρασκευή η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα στη συναισθηματική, αλλά και την ερωτική μας ζωή. Μας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάξουμε τις στιγμές μας, την ενέργειά μας, αλλά και το συναίσθημά μας με τα πρόσωπα που αγαπάμε.

Σελήνη στον Κριό, σε τρίγωνο με Κρόνο και εξάγωνο με Ήλιο

Το Σάββατο, η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού στις 3:31 τα ξημερώματα, για να ανοίξει έναν νέο κύκλο δράσης. Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο έρχεται να ενισχύσει και την επικοινωνία μας, δίνοντάς της μία πιο σοβαρή χροιά, που μπορεί να μας βοηθήσει να συζητήσουμε επί της ουσίας τα θέματα που μας ενδιαφέρουν. Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε τις πρωτοβουλίες εκείνες, που πολύ πιθανόν να μας βοηθήσουν να βρούμε τις λύσεις που αναζητούμε.
 
Η επόμενη όψη της Σελήνης κορυφώνεται αργά το βράδυ, στις 11:06 μ.μ. Είναι το εξάγωνο της Σελήνης και του Ήλιου, που επιτρέπει την καλή ανταλλαγή ενέργειας στις σχέσεις. Μας δίνει τη δυνατότητα να βγούμε έξω, να δούμε τα πρόσωπα που αγαπάμε, να διασκεδάσουμε, να ανταλλάξουμε τις ιδέες και τις απόψεις μας. Με το πολύ καλό κλίμα που προσφέρει η σημερινή νύχτα, θα τροφοδοτήσουμε την ψυχολογία μας με πολύ ευχάριστες στιγμές!

Σελήνη σε σύνοδο με Ουρανό, τετράγωνο με Πλούτωνα και εξάγωνο με Ερμή

Η ημέρα της Κυριακής κινείται σε ένα πιο δύσκολο κλίμα, μια και η συνοδός της Σελήνης με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις μεσημεριανές ώρες της ημέρας, στη 1:27 μ.μ., αλλά και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που ακολουθεί στις 3:02 μ.μ., δημιουργούν ένα κλίμα αναστάτωσης, που ξεσηκώνει τις διαθέσεις να κινηθούν με μια μεγαλύτερη ορμητικότητα, να μιλήσουν, να επικοινωνήσουν σε ένα πιο έντονο κλίμα, που μπορεί να δημιουργήσει και αντιδράσεις, δυσκολεύοντας το σκηνικό των ωρών αυτών. Όμως λίγο παρακάτω, στις 5:41 το απόγευμα, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή έρχεται να καταλαγιάσει τα πνεύματα, να βοηθήσει στην επικοινωνία, αλλά και σε μια πιο εύκολη διαχείριση της γλώσσας και της έκφρασης, που θα αποκαταστήσει ενδεχομένως τις ισορροπίες!

Σελήνη σε τρίγωνο με Δία

Στις 11:52 μ.μ. το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία δημιουργεί προϋποθέσεις για… ξεφάντωμα! Διόλου απίθανο να βγούμε έξω, να διασκεδάσουμε και να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εβδομάδα μας, σε ένα αισιόδοξο, χαρούμενο και πολύ όμορφο περιβάλλον, που θα ανανεώσει τις διαθέσεις για την εβδομάδα που έρχεται! Τι σου επιφυλάσσουν οι επόμενες μέρες; Μάθε περισσότερα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας αυτήν την εβδομάδα από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 

Σχετικά άρθρα

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2015. Αναθεωρήσεις και αλλαγές στις κοινωνικές σχέσεις. Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 19 ως 25 Ιανουαρίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Αστρολογικές προβλέψεις 19 ως 27 Ιανουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Μια αρκετά «θερμή» περίοδος μέσα στον πιο παγωμένο μήνα!

Χρόνια πολλά, Υδροχόε! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα. Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου!Από την Ματίνα Πάτζαλη

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Ευχές για ένα υπέροχο τριήμερο! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Ήλιο σε εξάγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-01-2015 20:00:00