blank
 
blank

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου 2018 (Video).

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου 2018 (Video).
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η πρώτη από τις πέντε εκλείψεις του 2018 γίνεται στις 31 Ιανουαρίου και είναι μια υπερσελήνη, μια ολική έκλειψη σελήνης στην 11η μοίρα του άξονα λέοντος-υδροχόου. 

Τι θα φέρει η Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα;

Είναι η πρώτη από τις δυο ολικές εκλείψεις σελήνης του έτους και ας γνωρίζουμε, οτι η δεύτερη θα γίνει στις 27 Ιουλίου του 2018. Έτσι όσοι επηρεάζονται από αυτή την έκλειψη, θα έχουν γεγονότα, όχι μόνο στις ημέρες γύρω από αυτήν αλλά κα μέχρι να γίνει η επόμενη. Η συγκεκριμένη έκλειψη, που για την Ελλάδα θα κορυφωθεί στις 3.30 το μεσημέρι της 31ης Ιανουαρίου του 2018, συνδέεται με την σεληνιακή έκλειψη της 7ης Αυγούστου του 2017. Είναι ένα μπλε φεγγάρι αφού παράλληλα είναι και η 2η πανσέληνος για τον Ιανουάριο του 2018.

Ας θυμηθούμε ότι κατά τη διάρκεια μιας σεληνιακής έκλειψης η Γη βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα από τον Ήλιο και τη Σελήνη και έτσι σχηματίζεται αυτό που στην αστρολογία λέμε, αντίθεση. Γι αυτό έκλειψη σελήνης είναι πάντα και πανσέληνος, με πολύ πιο δυνατή όμως ένταση από μια απλή πανσέληνο, ας πούμε πως είναι σαν να έχουμε 3-4 πανσελήνους ταυτόχρονα. Μια σεληνιακή έκλειψη οδηγεί κυρίως στην ολοκλήρωση κάποιων θεμάτων και ταυτόχρονα στο άνοιγμα νέων κύκλων ζωής, αφού πάντα στη ζωή για να αρχίσει κατι νέο πρέπει πρώτα κάτι να αλλάξει ή κάτι να τελειώσει.

Η έκλειψη επηρεάζει όλους όσους έχουν ήλιο, σελήνη, προσωπικούς πλανήτες αλλά και τους άξονες του προσωπικού τους ωροσκοπίου, στην 11η μοίρα των σταθερών ζωδίων, δηλαδή Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους. Επηρεάζει όμως και τις ζωδιακές μοίρες γύρω από την 11η, από την 7η εως και την 17 μοίρα και φέρνει αλλαγές σε βάθος χρόνου μέσα από γεγονότα και εμπειρίες, ενώ σαν σεληνιακή που είναι παράλληλα φέρνει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα. 

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Όπως σε όλες οι εκλείψεις σε ζώδια του σταθερού σταυρού έτσι και σε αυτή τα γεγονότα που θα φέρει στη ζωή μας θα έχουν την τάση να διατηρηθούν σε βάθος χρόνου, να έχουν μια σταθερότητα δηλαδή. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την έκλειψη έχει η Ήρα που επίσης βρίσκεται στην 11 μοίρα του λέοντος, αφού Σελήνη και Ήρα είναι σε στενή σύνοδο. 

Η Ήρα στην αστρολογία συνδέεται με την μητρική αγάπη, τη θρέψη και τους οικογενειακούς δεσμούς, ενώ αντιπροσωπεύει την καλλιέργεια της γης και την ανάπτυξη της τροφής μας. Επομένως στον πλανήτη για το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακούμε περισσότερο για ζητήματα ανάπτυξης της τροφής, για τις γεωργικές καλλιέργειες, τη βιομηχανία τροφίμων αλλά και τον έλεγχο που ασκείται στην παραγωγή της. Η Σελήνη μαζί με την Ήρα πραγματοποιούν αντίθεση με την Αφροδίτη, που βρίσκεται στην 16η μοίρα του Υδροχόου, όψη που θα κάνει πολύ έντονο τον επόμενο καιρό το ζήτημα της ανήθικης εκμετάλλευσης του πλανήτη μας, με όφελος το χρήμα. 

Σε προσωπικό επίπεδο η συγκεκριμένη έκλειψη ζητάει από εμάς να θυμηθούμε οτι εάν νοιώθουμε φτωχοί, την ομορφιά, την αφθονία και τελικά ευτυχία, μπορούμε να τα βρούμε και σε άλλες μορφές όχι μόνο στα χρήματα και οτι αν αποφασίσουμε να ανατρέξουμε μέσα μας, αν δηλαδή στραφούμε προς τον εαυτό μας και βρούμε την εσωτερική πηγή της δημιουργικότητα μας, πάντα μα πάντα μας ανοίγονται καινούργιοι και ωραίοι δρόμοι. Κατά τη διάρκεια της έκλειψης Πλούτωνας, Κρόνος και Ερμής βρίσκονται στον Αιγόκερω, ο Δίας στην 21η του σκορπιού ενώ ο Άρης έχει περάσει στον τοξότη και ο Ουρανός συνεχίζει την πορεία του στον Κριό. Όλοι οι πλανήτες κινούνται σε ορθόδρομη πορεία, χρωματίζοντας αυτή την έκλειψη με έντονη ενέργεια να προχωρήσουμε μόνο μπροστά. 

Σημαντική επίσης σε αυτή την έκλειψη είναι η συμμετοχή του Ποσειδώνα με όψη χιαστί, δηλαδή150 μοιρών, που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην εκδήλωση των συναισθημάτων και που θα οδηγήσει, σε κάποιες περιπτώσεις σε συναισθηματικές εντάσεις. Αυτή η έκλειψη με τη σελήνη στον Λέοντα, μας ζητά να βρούμε το μεγαλείο της ψυχής μας και να απομακρυνθούμε από εγωισμούς και αντιπαλότητες. Η στενή σύνοδος της Σελήνης με την Ήρα θα φέρει τον επόμενο καιρό μια σημαντική συνειδητοποίηση της θέσης των γυναικών που εργάζονται και μεγαλώνουν παιδιά μόνες τους και είναι ένα ζήτημα που θα συζητηθεί αρκετά.

Από την άλλη το εξάγωνο μεταξύ του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και του Δία από τον Σκορπιό, μας ζητάει να χρησιμοποιήσουμε την δύναμη που έχει ο καθένας μας μέσα του, για να δημιουργήσουμε κατι νέο και ανώτερο, τόσο για την συνολική όσο και για την προσωπική μας ανάπτυξη.

Πως η Σεληνιακή έκλειψη θα επηρεάσει το ζώδιο σας;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-01-2018 09:30:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι