blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα

Στις 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:35 σχηματίζεται το θετικό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα. Το γεγονός ότι πρόκειται για δυο από τους πιο ευνοϊκούς πλανήτες του ηλιακού συστήματος, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησής του, αποτελεί ένα θετικό οιωνό για πολλά πράγματα και ειδικά για αισθηματικές σχέσεις. Η «παθιασμένη» φύση της Αφροδίτης στον Σκορπιό, «γλυκαίνει» από την επιρροή του Ποσειδώνα και επιτρέπει στα ζευγάρια να βάλουν περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στις σχέσεις τους και να δημιουργήσουν μια νέα αρμονία. Η όψη αυτή αναδεικνύει την δημιουργικότητα, τη φαντασία και τη διαίσθηση που μπορεί να φέρει πιο κοντά τα άτομα αλλά και να λύσει προβλήματα της ανθρωπότητας.

 

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) ευνοούνται κάπως περισσότερο, παρόλο που και τα υπόλοιπα ζώδια θα έχουν ένα μερίδιο χαράς.

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα

Την ίδια μέρα, στις 23:29, σχηματίζεται η εκρηκτική όψη του τετράγωνου μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα. Πρόκειται για μια δύσκολη όψη, που μπορεί να αναδείξει διάφορα προβλήματα τόσο στις σχέσεις –αφού ο Ερμής βρίσκεται στο Ζυγό– όσο και στις συνεργασίες. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος, σημαίνει ότι τα προβλήματα είναι γνωστά και προϋπάρχουν και απλώς δεν παίρνουν άλλη αναβολή. Με λίγα λόγια, οι σχέσεις που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, δεν έχουν να φοβούνται τίποτα, ενώ οι σχέσεις που ακροβατούν, ίσως είναι περισσότερο ευάλωτες.

 

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την όψη είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 28/3, 30/6, 1/10 και 30/12.

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις 23:57, σχηματίζεται το θεαματικό τρίγωνο Άρη-Ουρανού. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική όψη, που μπορεί να φέρει «σωτήριες» λύσεις σε πολλά προβλήματα και να αναδείξει τις ιδανικές λύσεις. Ο απρόβλεπτος χαρακτήρας του Ουρανού θα φέρει αναπάντεχες και ανέλπιστες ειδήσεις, εξελίξεις, συναντήσεις που θα «φωτίσουν» τη ζωή μας και θα μας δώσουν νέες ελπίδες.

Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες) καθώς επίσης και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, τρεις σημαντικές όψεις διαμορφώνονται στις 14 Σεπτεμβρίου, που δεν θα σε αφήσουν ανεπηρέαστο. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να ανακαλύψεις νέα μονοπάτια που θα κάνουν τη ζωή σου πιο ενδιαφέρουσα, ειδικά αν μέχρι τώρα υπάρχουν καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν. Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σε παροτρύνει να πάρεις πρωτοβουλίες και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις που θα σε οδηγήσουν στο δρόμο που ονειρεύεσαι. Παρά το γεγονός ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να φαίνεται δύσκολη αρχικά, το τρίγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου την ίδια μέρα, είναι η όψη που εγγυάται την επιτυχία σε κάθε σου προσπάθεια, ενώ παράλληλα σου χαρίζει και την εύνοια της τύχης που θα σε φέρει μια ώρα νωρίτερα στην επίτευξη των στόχων σου, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, στις 14 Σεπτεμβρίου η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σε βοηθάει να ξεπεράσεις τυχόν ανασφάλειες στις σχέσεις σου και να δημιουργήσεις μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, οι επόμενες μέρες σου επιφυλάσσουν μια σημαντική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Την ίδια μέρα, με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, μπορεί να υπάρξει μια σημαντική βελτίωση τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στα οικονομικά σου, ενώ καλό θα είναι να ασχοληθείς και με την προσωπική σου εμφάνιση και να κάνεις μια αλλαγή που θα βελτιώσει την ψυχολογία σου. Θετικές αλλαγές αναμένονται και στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, αφού το τρίγωνο Άρη-Ουρανού, μπορεί να σου φέρει ανέλπιστες εκπλήξεις ή ακόμα και να συμβάλλει στην πραγματοποίηση μιας σημαντικής αγοραπωλησίας.

 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 14 Σεπτεμβρίου, ενεργοποιεί θετικά τον τομέα της καριέρας σου και σου φέρνει νέες επιλογές και δυνατότητες για να βγεις πιο δυναμικά στο προσκήνιο. Ίσως μάλιστα, αποκαλυφθεί και ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το χώρο της δουλειάς σου που θα επηρεάσει την προσωπική σου άνοδο. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα, θα δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες στα οικονομικά σου, παράλληλα όμως θα σε ευνοήσει στον αισθηματικό τομέα και θα σου φέρει μια νέα γνωριμία, ειδικά αν είσαι αδέσμευτος. Τέλος, το θεαματικό τρίγωνο Άρη-Ουρανού που σχηματίζεται την ίδια μέρα, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές γνωριμίες με άτομα τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποιο απρόσμενο ταξίδι στο εξωτερικό

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, στις 14 Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα αποδειχθεί πολύ ευνοϊκό για σένα. Έτσι, τις επόμενες μέρες μπορείς να δεις πολλά όνειρά σου να πραγματοποιούνται τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα σου αποφέρει σημαντικά οφέλη είναι πολύ πιθανά. Παρόλο που το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, μπορεί να προκαλέσει κάποια εμπόδια στα σχέδια σου, που θα προέλθουν πιθανότατα από το οικογενειακό σου περιβάλλον, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού, υπόσχεται να σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Επιπλέον, εγγυάται μια σημαντική βελτίωση στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, που θα σου επιτρέψει να κάνεις καινούργια σχέδια για το μέλλον.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, το τρίγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 14 Σεπτεμβρίου, θα έχει μια θετική επιρροή σε θέματα που σχετίζονται με το οικογενειακό σου περιβάλλον και την ακίνητη περιουσία σου. Αν μάλιστα σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε μια σημαντική αγοραπωλησία, καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς περισσότερες τις επόμενες μέρες, ώστε να πετύχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Η όψη αυτή φέρνει τύχη και στις αισθηματικές υποθέσεις, και βοηθά στην αναζωπύρωση παλιών σχέσεων, οπότε αν επιθυμείς κάτι τέτοιο, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην αμελήσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, καθώς το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα την ίδια μέρα, ίσως σου επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις. Από την άλλη, ο Άρης που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και σε προφυλάσσει από «κακοτοπιές», ενώ παράλληλα σου ανοίγει το δρόμο για ένα ταξίδι που λαχταράς.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, στις 14 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, και δίνει νέες διαστάσεις στην αισθηματική σου ζωή. Τις επόμενες μέρες, μπορείς να ελπίζεις ότι η σχέση με τον σύντροφό σου θα μπει σε νέα θεμέλια, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια καινούργια γνωριμία θα έχει ευεργετική επίδραση στη ζωή σου. Την ίδια μέρα το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σου δημιουργήσει κάποια οικονομικά προβλήματα, που όμως γρήγορα θα ξεπεραστούν. Τέλος, το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Άρης με τον Ουρανό, υποδεικνύει ότι είναι η ιδανική στιγμή για να απαλλαγείς από φοβίες και εμμονές και να αφήσεις τον εαυτό σου να «πειραματιστεί» και να ενδώσει στο κάλεσμα της τύχης. Πού ξέρεις, αυτή τη φορά μπορεί να πιάσεις την «καλή» χωρίς καν να το καταλάβεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες από όπου κι αν προκύψουν.

Sponsored Links

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, το τρίγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 14 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να έχει μια εξαιρετικά θετική επιρροή στα οικονομικά σου, στα επαγγελματικά σου, αλλά και στον τρόπο ζωής σου. Τις επόμενες μέρες θα δεις τις προσπάθειές σου να αποδίδουν και τα εισοδήματά σου να σταθεροποιούνται, με αποτέλεσμα να μπορείς πια να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον σου. Τα προβλήματα ωστόσο θα προκύψουν μέσα από το οικογενειακό σου περιβάλλον, αφού την ίδια μέρα ο Ερμής που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και φέρνει στην επιφάνεια παλιά προβλήματα, που χρειάζονται λύσεις. Τέλος, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού αποτελεί άλλη μια θετική επιρροή για τα οικονομικά σου, αλλά και για την προσωπική σου ζωή. Έτσι, τώρα μπορείς να βάλεις πιο γερά θεμέλια στις σχέσεις σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 14 Σεπτεμβρίου, και εγγυάται να σου χαρίσει πολύτιμες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Έτσι, τις επόμενες μέρες θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου ή να δημιουργήσεις μια νέα σχέση-αν είσαι ελεύθερος. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι το τετράγωνο που σχηματίζει την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας με τον Ερμή, που μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σου και να σου δημιουργήσει επιθυμία για σημαντικές αλλαγές, τις οποίες θα πρέπει να σκεφτείς καλά. Τέλος, το τρίγωνο που σχηματίζει ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης με τον Ουρανό, εξασφαλίζει την επαγγελματική σου πρόοδο που δεν οφείλεται μόνο στις δικές σου προσπάθειες αλλά και στην βοήθεια της τύχης.

 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 14 Σεπτεμβρίου, σε καλεί να επανεξετάσεις μια σημαντική σχέση της ζωής σου, που μπορεί να έχει τελειώσει, δεν έχει όμως ξεπεραστεί. Σ’ αυτή την περίπτωση, σου δίνει την ευκαιρία να αναλογιστείς τις ευθύνες σου και να προσπαθήσεις να κάνεις μια νέα αρχή με πιο γερές βάσεις. Αν ωστόσο έχεις κλείσει τους λογαριασμούς σου με το παρελθόν, ίσως υπάρξει μια νέα σχέση που μπορεί να σε προβληματίσει αρχικά, με τον καιρό όμως θα φανεί η αξία της. Την ίδια μέρα με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, καλό θα είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου, ώστε να αποφύγεις οικονομικά προβλήματα. Τέλος, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού αποτελεί μια ιδανική όψη που μπορεί να σου χαρίσει τον ουρανό με τ’ άστρα, ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 14 Σεπτεμβρίου, αποτελεί μια θετική επιρροή για τα επαγγελματικά σου και τις προσωπικές φιλοδοξίες σου, που μπορεί να πάρουν μια σημαντική ώθηση τις επόμενες μέρες. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή αφού υπόσχονται να σε βοηθήσουν, ενώ δεν αποκλείεται και να σου επιφυλάσσουν ένα νέο έρωτα στην περίπτωση που είσαι μόνος σου. Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιες ανησυχίες σχετικά με την επαγγελματική σου πορεία, δεν θα πρέπει όμως να τις αφήσεις να σε επηρεάσουν, αφού οι περισσότερες ενδείξεις είναι θετικές. Εξάλλου, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού υπόσχεται ανέλπιστα θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, γεγονός που σου επιτρέπει να αισιοδοξείς.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 14 Σεπτεμβρίου και υπόσχεται να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τα οικονομικά σου ή ακόμα και να σε προωθήσει σε μια ανώτερη επαγγελματική κλίμακα. Το γεγονός αυτό θα σου επιτρέψει να κάνεις νέα μακροπρόθεσμα σχέδια για την προσωπική σου ζωή. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, ίσως αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις, καθώς το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα την ίδια μέρα, σε «πιέζει» να δημιουργήσεις μια νέα σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή. Η πιο σημαντική όψη για σένα όμως είναι αναμφισβήτητα το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ουρανός με τον Άρη, που αποτελεί εγγύηση για μια καλύτερη ζωή σε όλα τα επίπεδα. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, πρόκειται να σου φέρει μια νέα γνωριμία που θα ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες σου.

 

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, στις 14 Σεπτεμβρίου, σχηματίζονται τρεις σημαντικές όψεις στον ουρανό που θα επηρεάσουν πολλούς τομείς της ζωής σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα θα αποτελέσει την αφετηρία για μια σημαντική εξέλιξη που μπορεί να σχετίζεται με το εξωτερικό ή και με την επισημοποίηση μιας σχέσης που θα αλλάξει τον τρόπο ζωής σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία, θα δείξει από την αρχή τις σοβαρές προοπτικές της. Την ίδια μέρα το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, μπορεί να σου δημιουργήσει κάποια ερωτηματικά σχετικά με κάποια άτομα που θεωρείς «φίλους» σου, γεγονός που θα σε παροτρύνει να σκεφτείς καλύτερα κάποια πράγματα. Τέλος, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού υπόσχεται μια θεαματική βελτίωση στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, και δεν αποκλείεται να μάλιστα να σου εξασφαλίσει ένα σημαντικό εισόδημα από εκεί που δεν το περιμένεις.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-09-2013 00:00:00