blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 12-18/12/2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 12-18/12/2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
 

Οι τελευταίες εβδομάδες της χρονιάς, μας περνάνε από απολογισμό και σκεπτικισμό, για το τι καταφέραμε μέχρι τώρα. Παράλληλα, δίνουν την ευκαιρία για επίτευξη νέων στόχων και κατάστρωση σχεδίων και επιθυμιών. Η Πανσέληνος της 14η Δεκεμβρίου μάς θυμίζει πως για να υλοποιήσουμε οτιδήποτε περνάει από το μυαλό μας, θα χρειαστεί η αδιάκοπη επαφή με τη πραγματικότητα.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

Το 2016 αποχωρεί και σε βρίσκει σε πολλά θέματα πιο ήσυχο. Τα προσωπικά σου βελτιώνονται, αφού βρίσκεις τις ισορροπίες που έλειπαν. Την εβδομάδα αυτή κυρίαρχο θέμα θα είναι τα επαγγελματικά, με τη σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα να σε βάζει σε παιχνίδι ισχύος και επικράτησης. Ίσως ξεσκεπάσεις ένα μυστικό ή τις πισώπλατες κινήσεις ενός συνααδέλφου. Υπερκινητικότητα και πίεση είναι τα δύο στοιχεία, που θα πρέπει να χειριστείς τις μέρες αυτές.

Ταύρος

Ο Άρης και η Αφροδίτη φέρνουν κινητικότητα στο δέκατό σου οίκο, ενεργοποιώντας θέματα επαγγελματικά και δημόσιας εικόνας. Το σίγουρο είναι πως έχεις μία ανησυχία να τα προλάβεις όλα, να ξεχωρίσεις για την επίδοσή σου και να επιδοθείς, αν χρειαστεί, σε έναν κουραστικό ανταγωνισμό. Ωστόσο, η Αφροδίτη εκεί, προσφέρει μία ανακούφιση, ένα δώρο, μία επιβεβαίωση πως ό,τι κάνεις έχει μία ανταμοιβή για σένα.

Δίδυμοι

Μία εβδομάδα κατά την οποία συνεχίζεις να ξεκαθαρίζεις τα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Πίεζεσαι να δώσεις απαντήσεις και εξηγήσεις, ενώ κάποιες μη λειτουργικές σχέσεις και συνεργασίες θα σε απαλλάξουν από το συναισθηματικό φορτίο που σου προξενούν. Ο Ερμής με τον Πλούτωνα ενδέχεται να σου θυμίσουν πως θα νιώσεις καλύτερα αν αφεθείς σε έναν έρωτα χωρίς ετικέτες και περιττές εξηγήσεις.

Καρκίνος

Μία εβδομάδα κατά την οποία θα πρέπει να παλέψεις για πράγματα που μέχρι πρότινος θεωρούσες δεδομένα και δικά σου. Η καθημερινότητα επιβαρύνεται, με αυξημένες υποχρεώσεις και εμπόδια σε σχέδια. Επίσης, ο τομέας των σχέσεων, σε προβληματίζει, με διενέξεις και βαρύ κλίμα. Ωστόσο, θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τη σχέση σου από το βάρος της ρουτίνας, ανανεώνοντάς την και μαζί και τη λαχτάρα σου για ζωή. Μίλα ανοιχτά για ό,τι σε απασχολεί.

Λέων

Η νέα εβδομάδα σε κρατά σε επαγρύπνηση, αφού έχεις να αντιμετωπίσεις άτομα που μιλούν με γρίφους, κρατάνε τα χαρτιά τους κλειστά και σε βάζουν σε διλήμματα και αμφισβητήσεις. Μία πρόταση ή πρόκληση σε ρίχνει σε περισυλλογή, αφού δεν είσαι έτοιμος για ένα μεγάλο βήμα, αλλά από την άλλη έχεις ανάγκη την αλλαγή και την ανανέωση. Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα σε κρατά γειωμένο, απαιτώντας να ζυγίσεις καλά οποιαδήποτε απόφασή σου.

Παρθένος

Η νέα εβδομάδα φέρνει θέματα, όπως η οικογένεια και τα οικονομικά σου, που ζητούν από σένα σύνεση και αφοσίωση. Θα υπάρξουν συζητήσεις με μέλη του οικογενειακού σου περιβάλλοντος για γεγονότα του παρελθόντος, που σας απομάκρυναν. Ίσως χρειαστείς μια νέα πηγή εισοδήματος, αφού σκοπεύεις να κερδίσεις την ανεξαρτησία σου, να μείνεις μόνος, να μετακομίσεις ή να ανακαινίσεις το χώρο σου.

Sponsored Links

Ζυγός

Με τη σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα, είναι κάποιες υποθέσεις προσωπικής και οικογενειακής φύσεως, που πρέπει να κλείσεις και να συμφιλιωθείς. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σού ανοίγει πόρτες και ορίζοντες, μαζί με ένα πλατύ χαμόγελο, επιτρέποντάς σου να φλερτάρεις, να ρισκάρεις για έναν έρωτα και να αφήσεις πίσω σου τη πλήξη και τα συνηθισμένα. Όσοι σκέφτεστε σοβαρά να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που βάλτωσαν, τώρα είναι η ώρα.

Η ερωτική σου ζωή θα αποκτήσει το νόημα που εσύ θέλεις; Θα συμβούν όλα εκείνα που θα σου φέρουν την παντοτινή ευτυχία;
Κάλεσε τώρα στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητά ή με sms στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.
Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303

Σκορπιός

Μία εβδομάδα, κατά την οποία θα επανασυνδεθείς με πρόσωπα αγαπημένα και θα αναπολήσεις το παρελθόν, είναι η ερχόμενη. Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε κρατά σε ακμαία επικοινωνιακή διάθεση, ωστόσο προσέχεις τα λεγόμενά σου και δεν κάνεις περιττές αποκαλύψεις. Ένα άλλο θέμα που χρήζει προσοχής, είναι οι περιορισμένες οικονομικές σου δυνατότητες, τις οποίες μπορείς να αναπτύξεις με σωστό χειρισμό και προσοχή στα υπερβολικά έξοδα. Σε κάποιες ανασφάλειες μην αφήσεις έδαφος να αναπτυχθούν.

Τοξότης

Με καλούς οιωνούς ξεκινά η εβδομάδα αυτή, αφού σε βρίσκει σε καλή διάθεση, με καλή παρέα και σχέδια, τα οποία έχεις κιόλας δρομολογήσει και περιμένεις την έκβασή τους. Ίσως χρειαστεί να δεσμευτείς με κάποιες υποσχέσεις όσον αφορά το σύντροφό σου, ο οποίος περιμένει από εσένα κάτι παραπάνω τις μέρες αυτές. Επαγγελματικά, θα τολμήσεις να ανυψώσεις το ανάστημά σου και να βάλεις στη θέση τους κάποιους συνεργάτες.

Αιγόκερως

Ο Ερμής πολύ κοντά στον Πλούτωνα, στο ζώδιό σου, σε προετοιμάζουν για μία εβδομάδα γεμάτη σκέψη, προσεκτική δράση και οριστικές αποφάσεις, που θα ξεστομίσεις και θα ακούγονται στα αυτιά κάποιων σαν απειλές. Στην ερωτική σου ζωή ωστόσο, δε θα βιώσεις πλήξη, αφού οι γνωριμίες δε θα λείψουν και κάποιες από αυτές θα σε αναστατώσουν για τα καλά. Γενικά σε διακατέχει μία άριστη ικανότητα διαχείρισης καταστάσεων μέχρι τις 19 του μηνός, που ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιό σου.

Υδροχόος

Τι και εάν οι καταστάσεις δεν έρχονται πάντα όπως τις επιθυμείς, εσύ δεν αφήνεις τίποτα να χαλάσει τη καλή και γιορτινή σου διάθεση. Σε μία υπόθεση που σε απασχολεί, θα σε βοηθήσει το να προχωρήσεις με τη λογική και λιγότερο με το συναίσθημα. Στα αισθηματικά, ένα άτομο κάνει τα πάντα να σε κερδίσει, αλλά εσύ φαίνεται να φρενάρεις τη κατάσταση, από αβεβαιότητα. Δε βλάπτει να αφεθείς στη καλοπέραση και την έκπληξη.

Ιχθείς

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου, στο τέλος της εβδομάδας, σε βοηθά να αναλάβεις πρωτοβουλίες που αυξάνουν την ισχύ και το κύρος σου στη δουλειά, αλλά και το περιβάλλον σου γενικότερα. Κάποιες ενέργειές σου μπορεί να είναι λάθος και να σε εκθέσουν στο σύντροφο ή σε κάποιο φίλο, ενώ προσπάθησε να μην αεροβατείς και φαντάζεσαι πράγματα που δε συμβαίνουν. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σε βοηθά να κάνεις ανακωχή με το παρελθόν και να γυρίσεις σελίδα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-12-2016 11:00:00