blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 1 ως 7 Δεκεμβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 1 ως 7 Δεκεμβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 6
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Το SMS της εβδομάδας 1 ως 7 Δεκεμβρίου 2014 και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο την εβδομάδα αυτή, ευθύνεται για μια αντισυμβατική συμπεριφορά και μία απενοχοποίηση απέναντι στην ερωτική μας ζωή.
 
Κριός
Με οικογενειακά θέματα θα απασχοληθείς την εβδομάδα αυτή, αλλά και με έντονη κοινωνική ζωή. Κάποιες φήμες φτάνουν στα αυτιά σου, ενώ προσπαθείς να μην επέμβεις στην υπόθεση ενός φίλου, γιατί θα βρεθείς σε δύσκολη θέση. Για να λάβεις τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σου, μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Το παιχνίδι των σχέσεων θα σε απασχολήσει την εβδομάδα αυτή, ενώ εάν υπάρχει μία σχέση που δεν έχει καταφέρει να αγγίξει την καρδιά σου όπως πρέπει, θα περάσει από τη δοκιμασία της αντοχής. Παράλληλα, τόλμησε να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο ή να κάνεις ένα ταξίδι, οτιδήποτε σε φέρει ένα βήμα πιο μπροστά σε μία ανανέωση. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμος
Με τις προθέσεις των συνεργατών σου δεν έρχεσαι σε λογαριασμό, όσο εσύ προσπαθείς να παραμερίσεις τις ασυνεννοησίες μεταξύ σας. Ο σύντροφος σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις, τη στιγμή που εσύ αναβάλλεις. Πάρε το χρόνο σου. Για να μάθεις περισσότερα για το τι θα συμβεί στο μέλλον σου στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
Το SMS της εβδομάδας 1 ως 7 Δεκεμβρίου 2014 και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα
 
Καρκίνος
Η επέμβαση ενός ατόμου στη σχέση σου θα σε ενοχλήσει, ειδικά αν διαδίδει φήμες στο έτερον ήμισυ. Παράλληλα όμως, θα δοκιμάσεις τις αντοχές σου αλλά και τις άμυνες που έχεις, ώστε να προστατέψεις τη σχέση αυτή. Για να λάβεις τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σου, μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Σε ένταση είσαι την εβδομάδα αυτή, θέλοντας να πάρεις τον έλεγχο σε καταστάσεις ερωτικές και επαγγελματικές. Μία απόφαση ή κίνηση μπορεί να προκαλέσει μεγάλο ντόρο και εσύ να πρέπει να διορθώνεις μετά ό,τι διορθώνεται. Επαγγελματικά πιέζεσαι και αναζητείς διέξοδο. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Να αλλάξεις παραστάσεις επιζητάς την εβδομάδα αυτή, με μία καθημερινότητα που σε πιέζει και δε σ’ αφήνει να απολαύσεις σημαντικές στιγμές. Χρειάζεται να κάνεις θετικές σκέψεις και να προγραμματίσεις τον εαυτό σου, έτσι ώστε να μην επιλέγεις πάντα τη πιο μελαγχολική πλευρά των πραγμάτων. Για να μάθεις περισσότερα για το τι θα συμβεί στο μέλλον σου στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
Το SMS της εβδομάδας 1 ως 7 Δεκεμβρίου 2014 και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Ζυγός
Μην αφήσεις να σε λογοκρίνουν και να περιορίσουν την έκφραση της γνώμης σου. Ούτε χρειάζεται να κάνεις το χατίρι των άλλων, ώστε να νιώθεις πως σε αποδέχονται. Μέτρα τις δυνάμεις σου και αποφάσισε αν είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα στον έρωτα και τη δουλειά. Σε ένα από τα δύο, σίγουρα θα κερδίσεις. Για να λάβεις τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σου, μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Μια κάποια αρνητικότητα επιτρέπεις να εισχωρεί στη ζωή σου, αφού προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά και δυσκολεύεσαι. Οργάνωσε πρώτα τη καθημερινότητά σου και τις εξωτερικές δουλειές και κατόπιν όλα τα υπόλοιπα. Έτσι θα έχεις το χρόνο να αφοσιωθείς σε πιο σημαντικά πράγματα, όπως είναι η οικογενειακή σου και επαγγελματική ζωή. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Ένα θέμα όσον αφορά το καταμερισμό του χρόνου και των δραστηριοτήτων, έχεις την εβδομάδα αυτή. Με τη Πανσέληνο στο τέλος της εβδομάδας, ψάχνεις διεξόδους να απαλλαγείς από την ένταση. Μία δυσκολία με συγγενείς θα υπάρξει, αν και θα τη χειριστείς με έξυπνο τρόπο, ώστε να μην πάρει διαστάσεις. Για να μάθεις περισσότερα για το τι θα συμβεί στο μέλλον σου στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
Το SMS της εβδομάδας 1 ως 7 Δεκεμβρίου 2014 και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Αιγόκερως
Αγχώνεσαι, λόγω της έλλειψης χρόνου και της πίεσης που σου ασκείται, να επενδύσεις χρονικά και συναισθηματικά στο άτομο που είναι κοντά σου. Βάλε στη θέση τους αυτούς που δε χαρίζουν ούτε μια καλή λέξη για τις πράξεις σου, όσο θα ασχολείσαι με την οικογένεια, που ζητά πάντα κάτι παραπάνω. Για να λάβεις τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σου, μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Με τις ευκαιρίες που έρχονται κατά πάνω σου παίζεις την εβδομάδα αυτή, ενώ η ζωή σου αποκτά νέο νόημα και ενδιαφέρον. Λίγο η βελτίωση στη δουλειά και οι νέοι συνεργάτες, λίγο κάποια νέα γνωριμία που σε συναρπάζει, όλα συντελούν στο να αλλάξει εντελώς η διάθεσή σου. Πρόσεχε τη κούραση των ημερών. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Με αλλαγές έχεις να κάνεις την εβδομάδα αυτή, τόσο στον εργασιακό, όσο και στο προσωπικό τομέα. Στα οικονομικά θα έχεις σημαντικές βελτιώσεις. Απόφυγε να ανοίξεις πόλεμο με την οικογένεια για ένα παλιό θέμα, που μπορεί ακόμα να ενοχλεί. Στη σχέση σου επιδίωξε το διάλογο, ώστε να μη φθαρεί γρήγορα. Για να μάθεις περισσότερα για το τι θα συμβεί στο μέλλον σου στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
Το SMS της εβδομάδας 1 ως 7 Δεκεμβρίου 2014 και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-12-2014 12:43:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι