blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 1-7 Οκτωβρίου. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 1-7 Οκτωβρίου. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ηλιο να παίζει επικίνδυνα με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, ενώ η εκρηκτική σχέση του Πλούτωνα με τον Ουρανό συνεχίζει να υφίσταται και να σου βάζει ζόρια. Και ενώ είσαι σε συνεχή αναμονή, μήπως και το σύμπαν αποφασίσει για σένα να κάνει μια εξαίρεση και να ειναι πιο επιεικές, φέρσου έξυπνα και χρησιμοποησε το χρόνο προς οφελός σου.

Γεγονός ειναι πως τίποτα δεν μένει το ίδιο, αφού με την είσοδο του φθινοπώρου, το τοπίο αλλάζει ή στην καλύτερη περίπτωση, μορφοποιείται και ανατρέπεται.
 
Love stories
Ειναι φορές που φαντάζει απίστευτα απελπιστικό να προσπαθείς να πείσεις το άτομο, με το οποίο μοιράζεσαι τα όνειρα και το κρεβάτι σου, να μην σε πιέζει, να μην σε αφήνει να το πλησιάσεις ή να σε εμποδίζει στην ελεύθερη έκφρασή σου, αλλά ακόμα και οι σχέσεις θα περάσουν απο αξιολόγηση. Οι όψεις των ημερών λειτουργούν σαν ηλεκτροσοκ: σε τινάζουν, σε αναστατώνουν, αλλά σε κραταν σε υπερδιέγερση!
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σας ζώδιο

 
Κριός
Με τον οίκο των σχέσεων ενεργοποιημένο, έχεις στρέψει τις προσδοκίες σου στους άλλους. Τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο και ενώ βλέπεις πως η κρίση στη σχέση ειναι αναπόφευκτη, ωστόσο το κλικ που νιώθεις για τον άνθρωπό σου, ειναι λόγος να τον κρατήσεις ακόμα κοντά σου.
 
Ταύρος
Τα εργασιακά ειναι θέμα, αφού το φορτίο ακόμα και για σένα τον Ταύρο βαρύ ειναι, ωστόσο υπάρχει φως στο τούνελ το οποίο ονομάζεται Αφροδίτη και θα λειτουργήσει υποστηρικτικά απέναντι σε σένα, το παιδί της. Ασε που σου φέρνει φρέσκες, νεανικές και χαριτωμένες γνωριμίες.
 
Δίδυμοι
Ειναι σα να αποζημιώνεσαι απο τους ουρανούς επειδή εισαι παιδί της ευτυχίας και της χαρας. Οι επόμενες μέρες θα φέρουν νέα για δουλεια, εξελίξεις ενδιαφέρουσες στα ερωτικά και πόρτες που περιμένουν απο σένα μόνο να τις ανοίξεις.
 
Καρκίνος
Και ενώ στις οικογενειακές υποθέσεις, έχουν πέσει οι τόνοι και οι διαφορές του παρελθόντος φαντάζουν χωρίς νόημα πια, με τα ερωτικά σουυπάρχει ένταση, ανησυχία, ανασφάλεια. Αν σκέφτεσαι να φανείς άπιστος, ή να περάσεις σε νέες περιπέτειες, ενώ δεν έχεις ξεκαθαρίσει με τις παλιές, πρόσεξε.
 
Λέων
Η Αφροδίτη ακόμα παραμένει στο ζώδιό σου, αυξάνοντας τις ευκαιρίες να εντυπωσιάσεις, να αφήσεις θετικό στίγμα με όσους έρχεσαι σε επαφή και να ενεργοποιήσεις την τύχη σου ακόμα και μόνο με τις θετικές σκέψεις. Ο Αρης σε ζορίζει στα οικογενειακά, αλλά και αυτό θα περάσει χωρίς να αφήσει σημάδι ραπίσματος στο πρόσωπο του Βασιλιά!
 
Παρθένος
Οικονομικά δεν μπορείς να σταθεροποιήσεις ακόμα την κατάσταση, αφού με το ένα χέρι παιρνεις, με τα δύο δίνεις. Μην εισαι υπερβολικός στις αντιδράσεις σου απέναντι σε δικά σου άτομα, αφού το πιθανότερο ειναι να κάνεις λάθος σχετικά με το ρόλο τους μέσα στη ζωή σου. Πριν αρχίσεις να μαζεύεις στοιχεία και αποδείξεις για την αναξιοπιστία κάποιων, κούλαρε. Τα φαινόμενα απατούν.
 
Ζυγός
Εντάξει, έχεις σχέδια, φοβερές ιδέες και ασυγκράτητες παρορμήσεις, αλλά περιμενε λίγο πριν περάσεις στην υλοποίηση. Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κινητοποίησε ανάλογα, ο Κρόνος έχει γατζωθεί στην τελευταία σου μοίρα και η Σελήνη όταν θα περάσει στον Κριό, θα σου ανοίξει μονοπάτια φωτισμένα. Εχε το νου σου!
 
Σκορπιός
Δεν φτάνει που απο τη φύση σου εισαι εκρηκτικός, έχεις και τονΑρη πάνω σου να σε ξεσηκώνει, να σε ανάβει και να σε πυροδοτεί, στέλνοντας τα πυρομαχικά του κατευθείαν πάνω στην Αφροδίτη. Ο έρωτας διαδέχεται τον καυγά, τη συμφιλίωση, το πείσμα, τη σεξουαλική ένταση, το αφόρητο πάθος. Πάμε πάλι απ την αρχή…
 
Τοξότης
Η μόνη σκέψη που θα έπρεπε να κυριαρχεί στο μυαλό σου τη στιγμή αυτή, είναι το επαγγελματικό σου μέλλον και μόνο. Και ενώ μέσα στο σπίτι συμβαίνουν ευχάριστα γεγονότα, έξω απο αυτό πρέπει να αγωνιστείς για να επικρατήσεις. Απέδειξε πως μπορείς!
 
Αιγόκερως
Αποφάσισες να αλλάξεις το εργασιακό σου σκηνικό και αυτό από μόνο του ειναι αρκετά συνταρακτικό για έναν Αιγόκερω. Οι ελπίδες σου πολλές, οι προοπτικές σου καλές. Ερωτικά, πολύ θα ήθελες να δει όλη η κοινωνία ποιον αγαπάς, αλλά για κάποιον λόγο το κρύβεις.
 
Υδροχόος
Νέες συνεργασίες έρχονται να σε ξεσηκώσουν, οι οποίες θα ειναι και αποδοτικές οικονομικά. Ολα αυτά θα έχουν νόημα και μέλλον φυσικά, μόνο αν θυμηθείς να σηκώσεις το κεφάλι σου για μια στιγμή απο τις ερωτοδουλειές. Συμβουλή: ό,τι αξιόλογο εμφανιστεί τώρα στη ζωή σου, κάνε μια επανεξέταση πριν προλάβεις να αντιδράσεις σπασμωδικά, απο φόβο δέσμευσης και το ξαποστείλεις.
 
Ιχθείς
Με μια ερωτική ζωή να ειναι τόσο μπερδεμένη, ώστε να σου δημιουργεί απανωτούς πονοκεφάλους, προσπαθείς να κατανοήσεις τι θα πει Πλούτωνας και Ουρανός και τι δουλειά έχουν αυτοί να σε ταλαιπωρούν. Εστιάσου σε πιο σημαντικά πράγματα, οπως τι θα κάνεις με τη ζωή σου, με θέματα που κρέμονται ατελείωτα πανω απ το κεφάλι σου και ενδεχομένως, με το μέλλον του παιδιού σου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-09-2012 00:00:00