blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 11 ως 17 Μαΐου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 11 ως 17 Μαΐου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

O Άρης εισέρχεται στους Διδύμους και στην αντίθεσή του με τον Κρόνο την εβδομάδα αυτή, λειτουργεί σαν συναισθηματικό φρένο. Θα έχουμε όμως την ευκαιρία να αναλογιστούμε αν πράγματι αυτά που θεωρούμε σπουδαία, αξίζουν τον κόπο.

Κριός
Χρόνο για τον εαυτό σου θα πρέπει να βρεις την εβδομάδα αυτή, καθώς οι υποχρεώσεις σου απαιτούν από σένα όλη σου την ενέργεια. Φρόντισε να παραμεριστούν κακοπροαίρετα σχόλια και άτομα, γιατί θα νιώσεις αποπροσανατολισμένος. Μη δίνεις σημασία σε ασήμαντα προβλήματα, γιατί θα χαλάσεις τη διάθεσή σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου την εβδομάδα που έρχεται. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ταύρος
Την πιο ρομαντική σου πλευρά θα δείξεις στο ταίρι σου, γεγονός που θα ανανεώσει τη σχέση σας, ζώντας όμορφες στιγμές. Άσε τη φαντασία σου να γίνει δημιουργική και σκέψου πώς θα μπορούσες να εντυπωσιάσεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο φροντίζει να περάσεις μέρες γαλήνης με την οικογένειά σου και να κλείσεις ανακωχή με όσους έχεις ανοιχτό πόλεμο. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου την εβδομάδα που έρχεται. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Στη δουλειά σου θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες, που θα σε φέρουν γρήγορα μπροστά, φωτίζοντας τα ταλέντα σου και προωθώντας τα όνειρά σου. Οικονομικά, πρόσεξε μη χαλάσεις την ισορροπία που προσπαθεί να επανέλθει στη ζωή σου, επαναλαμβάνοντας λάθη και περιττά έξοδα. Ένα αγαπημένο άτομο σου προσφέρει χαρούμενες μέρες. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου την εβδομάδα που έρχεται. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
Καρκίνος
Βασίσου στη λογική και το ένστικτό σου για να χειριστείς τις καταστάσεις όπως πρέπει, ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου. Κάποια παρεξήγηση που θα συμβεί με το σύντροφό σου θα σε ταρακουνήσει, κάνοντάς σε να δεις τη σχέση σας με άλλο μάτι. Μη πάρεις αποφάσεις τώρα, γιατί δεν θα είναι οι πιο σωστές. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου την εβδομάδα που έρχεται. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Λέων
Πολύ θα ήθελες να παρασυρθείς σε μία ανέμελη ζωή, όπου οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα θα λύνονται από μόνα τους και εσύ απλά θα είσαι θεατής. Στο συναισθηματικό τομέα, θα ήθελες να πεις και να δείξεις πολλά, αλλά η συμπεριφορά του συντρόφου σου σε αποθαρρύνει και θα σε κάνει να βρεις άλλη στρατηγική προσέγγισης. Μη βάζεις χαλινάρι στην έκφρασή σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου την εβδομάδα που έρχεται. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Παρθένος
Με σχέδια και επιθυμίες που μοιάζουν να απομακρύνονται από σένα, σκοπεύεις να ασχοληθείς την εβδομάδα αυτή. Είναι η οικονομική στενότητα, που σε αναγκάζει να μελαγχολείς και να απομακρύνεσαι από τους στόχους σου. Ο Άρης στο δέκατο οίκο σου σε ενεργοποιεί, βγάζοντας τον ανταγωνιστικό σου εαυτό σε θέματα εργασίας. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου την εβδομάδα που έρχεται. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
Ζυγός
Το ενδιαφέρον σου απέναντι στο σύντροφο δείχνει μειωμένο το διάστημα αυτό, φέρνοντάς σε στη σκέψη μιας ανανέωσης της σχέσης ή ενός χωρισμού. Και ενώ κάποιοι από το οικογενειακό σου περιβάλλον σε πιέζουν να πάρεις αποφάσεις, εσύ τρενάρεις κάθε εξέλιξη, από άρνηση για αλλαγή. Επαγγελματικά θα λάμψεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου την εβδομάδα που έρχεται. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Σκορπιός
Με τον Άρη στους Διδύμους, είσαι αρκετά εριστικός όσον αφορά σχέσεις και συνεργασίες, σε σημείο να μπλοκάρεις κάθε ειρηνική προσπάθεια επικοινωνίας. Προσοχή στα άτομα που θα προσπαθήσουν να σε παραπλανήσουν, τάζοντας πράγματα που είναι αδύνατο να τηρήσουν. Επίσης, θα υπάρξει παρασκήνιο εις βάρος σου, αλλά θα το χειριστείς έξυπνα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου την εβδομάδα που έρχεται. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τοξότης
Θα βρεθείς σε δίλημμα, αν αξίζει το κόπο να συνεχίσεις να πιστεύεις και να ακολουθείς αξίες και επιθυμίες, που μοιάζουν χωρίς νόημα. Από την άλλη, βλέπεις τον εαυτό σου να κουράζεται και να ακολουθεί εξαντλητικό πρόγραμμα, χωρίς τη προοπτική αυτό να αλλάξει. Μην απογοητεύεσαι, οι επόμενες μέρες θα φέρουν τη πρώτη ένδειξη πως υπάρχει ελπίδα, αρκεί να χειριστείς σωστά κάποιες ευκαιρίες. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου την εβδομάδα που έρχεται. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
Αιγόκερως
Την υγεία σου θα πρέπει να προστατεύσεις τις μέρες αυτές, αποφεύγοντας υπερκόπωση και εξάντληση, γιατί η αντίθεση του Άρη με το Κρόνο θα σε ωθήσει στο τέρμα της αντοχής σου. Δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων και απόφυγε τις βαριές συζητήσεις και αδιέξοδες κουβέντες. Στον έρωτα, η επικοινωνία υστερεί, αλλά μπορείς να γεφυρώσεις τις διαφορές. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου την εβδομάδα που έρχεται. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Υδροχόος
Θα έχεις ευκαιρίες την εβδομάδα αυτή, που αν αξιοποιήσεις, θα σου ανοίξουν κάποιες πόρτες διάπλατα. Φυσικά, την αξία σου πάλι πρέπει να την αποδείξεις, αλλά αυτό θα γίνει χωρίς δυσκολία. Προσπάθησε για το καλύτερο, αλλά μη βιάζεσαι γιατί θα… σκοντάψεις. Έλα στη θέση του συντρόφου σου και μπες στη ψυχή του. Έτσι, θα καταλάβεις το παράπονό του. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου την εβδομάδα που έρχεται. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ιχθείς
Αναστατώσεις και διενέξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον να υπολογίζεις την εβδομάδα αυτή. Ίσως είναι μία κόντρα με ένα γονιό, που σε ζορίζει να έρθεις στη δική του πλευρά. Εργασιακά, προσπαθείς να πάρεις μερικές ανάσες και μια χαρά θα τα καταφέρεις, αν δεν αφήνεις ανοιχτές πολλές εκκρεμότητες παράλληλα. Ωστόσο, το μέλλον το αγναντεύεις πιο ωραίο και ανάλαφρο. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου την εβδομάδα που έρχεται. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-05-2015 14:58:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι